سري AR واقعا خوب بودند ولي من امروز پاييتخت پرسيدم ديگه اين لپ تاپ حداقل اونجا پيدا نميشه
بله سري AR يه جهش عالي از سوني بود
البته خب جايگزيني كه سوني براي اين سري آورد AW بود كه از خيلي جهات با اون متفاوته
سري AR واقعا خوب بودند ولي من امروز پاييتخت پرسيدم ديگه اين لپ تاپ حداقل اونجا پيدا نميشه
بله سري AR يه جهش عالي از سوني بود
البته خب جايگزيني كه سوني براي اين سري آورد AW بود كه از خيلي جهات با اون متفاوته
سلام
من میخواستم از سری های fw sony خرید کنم ولی دیگه گیر نمی آد . و اگه هم پیدا بشه گرون شده .
میخواستم بدونم چرا بازار اینطوری شده و آیا مدلهای جایگزین می یاد . اگه می آد چه مدلهایی هستن و تو چه رنجه قیمتی .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
Last edited by mokhtari58; 07-10-2009 at 08:05.
راستش من ميخواستم بگيرم زنگ زدتهران گفت كميابه الان بين دومدل 490jab sony و dell1340 موندنم كسي نظر نداره با اينكه دل سي پي يو 2.66 اما سوني 2.55 و كش دل 6 سوني 3 نميدونم چرا دوستان ميگن سوني بگير كسي ميدونه؟
بنظرتون سری cs سونی خوبه؟برای کاری که قدرت پردازش بخام نه بازی و..؟
cs390 چه جوریه؟cpu2.53,cache3,ram4,hard320
ویندوزشم 64bit هست مشکلی برای نصب نرم افزار بخصوص متلب ایجاد نمیشه؟
ممنون
دوستان خوب و مهربون نظرتون درباره vgn-cs36gj چیه؟
من زیاد از سونی خوشم نمی یاد می خوام برم تو مد دل
قبلا ازتون پرسیدم رنج قیمت خواستید
تا 1.5
یه لپ تاپی باشه که به قیمتش بیارزه
خوشگل باشه
گرافیک بالا برای بازی و حالا شاید در آینده برنامه های گرافیکی و....
بعد حالا حالا ها هعم دموده نشه دیگه
ممنون:ی
هرکدوم مزایایی دارند نسبت به همدیگه :
خوب اول اینکه 1340 13 اینچی هستش ولی 490 16.4 اینچ .
در ضمن گرافیک 490jab (ati 4650 1gb gddr3) به مراتب بهتر از 1340 هستش .
اما 1340 cpu بهتری داره . همچنین هارد جفتشون سرعت بالاست ولی 1340 ظرفیتش بیشتره (500 gb)
هر کدوم در رنج خودشون لپتابهای خوبی هستن . باید ببینی کدومشون واست بیشتر کاربرد داره مثلا اگه کار گرافیکی داری 100 ٪ 490jab .
از لحاظ قیمتی هم 1340 حداقل 150 گرونتره . (ساخت چین)
بعد من زیاد از این چیزا سر در نمی یارم
الان مشخصات خفن ترین لپ تاپ موجود در بازار و با این برام مقایسه می کنید؟
پرفروش ترین و به قول خودمون خز ترین لپ تاپ مشخصاتش چیه؟
ممنون
واسه کار گرافیکی تو این رنج سری fw سونی و dv6 hp مناسب هستند با گرافیک ati 4650 1 gb gddr3
و من مدل fw 490jab رو پیشنهاد میکنم که lcd بسیار با کیفیتی هم داره .
اما اگه dell میخواید میتونید برید سراغ سری studio و مدل جدید 1555 که هم cpu خیلی خوب داره (2.5 یا 2.8 با 6 مگ کش) و هم گرافیک نسبتا خوبی داره (ati 4570 512mb upto 2200)
حدود 1300 تا 1350 با گارانتی متفرقه (نه اصلی دل) مثل رایانه همراه میتونی بگیری .
برای کار پردازش سنگین توصیه میکنم حتما 6 مگ کش بگیرید .بنظرتون سری cs سونی خوبه؟برای کاری که قدرت پردازش بخام نه بازی و..؟
مهربون اینم جواب می دادی دیگه
بعد من زیاد از این چیزا سر در نمی یارم
الان مشخصات خفن ترین لپ تاپ موجود در بازار و با این برام مقایسه می کنید؟
پرفروش ترین و به قول خودمون خز ترین لپ تاپ مشخصاتش چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)