تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1076 از 1174 اولاول ... 765769761026106610721073107410751076107710781079108010861126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,751 به 10,760 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام
    به به چه تاپیک اسپم واری
    اقا کسانی که از کاسیاس بد میگن همینقدر بگم ((کاپیش))
    دیگه اگه کسی ندونه بهترین دروازه بان کاسیاسه باید به فوتبال فهمی طرف شک کرد.
    و دیگر اینکه دوستان این کل کل ها رو رها کنید
    منچستر همیشه تیم دوست با رئال بوده
    اینو از تمام نقل و انتقالات بین دو تیم میشه فهمید.
    ------------------
    ویک خبر بسیار خوب:
    --------
    کریم بنزما هدف جدی رئال
    بله رئال بطور جد به دنبال کریم بنزما افتاده و این بازیکن توانای فرانسوی ممکن است ستاره دیگری از ستارگان رئال باشد که برای فصل آینده شامل این تیم رویایی خواهند بود.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من فكر كنم بنزما بره منچستر مگر اينكه پرز دوباره كلي خرج كنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض ايكر كاسياس: براي هميشه در رئال مي‌مانم

به گزارش RamdridFC: ايكر كاسياس دروازه بان تيم ملي فوتبال اسپانيا، طي يك بيانيه احساسي احتمال قبول پيشنهاد باشگاه منچستريونايتد انگليس را شديدا رد كرد.

كاسياس در حال حاضر تيم اسپانيا را در جام كنفدراسيون‌ها همراهي مي‌كند و بارها در مورد پيشنهاد باشگاه منچستريونايتد مورد سوال قرار گرفته است.

وي در گفت و گو با روزنامه آس اظهارداشت:"قطعا هيچ پيشنهادي از سوي منچستر يا هيچ باشگاه ديگري نداشته ام."
    دروازه بان رئال افزود:"نه مديربرنامه هايم و نه باشگاه رئال درمورد هيچ پيشنهادي با من صحبت نكرده و هيچ تماسي هم در كار نبوده است. اين‌ها فقط گمانه زني‌هايي است كه در فصل نقل و انتقالات زياد رخ مي‌دهد."
    وي به هواداران باشگاه رئال اطمينان داد كه همچنان عضو اين تيم است و هيچ پيشنهادي در كار نيست.

كاسياس يكي از بازيكناني بود كه در زمان رياست رامون كالدرون قرارداد بلندمدت امضا كرد و تا پيش از پايان اين تعهدات،قصد جدايي از رئال را ندارد بنابراين اظهار داشت:"من تا سال ‪۲۰۱۷‬قرارداد دارم و به آن پايبندم وي در خاتمه تاكيد كرد:همه مي‌دانند كه من هوادار باشگاه مادريدم و براي هميشه در اينجا خواهم ماند. من در نوجواني به اين تيم ملحق شدم و اينجا خانه ام است."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض بله: کریم بنزما در صدر فهرست رئال

به گزارشRmadridFC:بنابر گزارشاتی از اسپانیا،رئالی ها علاقه خود را نسبت به داوید ویا از دست داده اند و در عوض به دنبال خرید"بنزینهو"(بنزما) میباشند.

بنابر گزارشاتی از مارکا اسپانیا و AFP فرانسه،رئال دیگر علاقه ای به خرید ویا ندارد و توجه خود را روی خرید بنزما متمرکز کرده اند.
    سفیدپوشان مادریدی از گذشته با این بازیکنان بر سر انتقالشان به مادرید در ارتباط بوده اند،ولی فلورنتینو پرز نتوانست با مانوئل یورنته بر سر مبلغ قرارداد انتقال ویای 27 ساله به رئال به توافق برسد،در نتیجه رئالیها بنزمای 21 ساله را دنبال میکنند.
    بنزما که یکی از با استعدادترین جوانان اروپاست و خواهان زیادی هم دارد،12 بار در فقط 19 بازی لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.
    ولی بنزما هدف آسانی برای رئال نخواهد بود،زیرا سران ---- بارها بر تمایلشان جهت نگه داشتن بنزما تاکید کرده اند ولی همچنین اظهار داشته اند که هراتفاقی ممکن است. میشل رئیس باشگاه ---- هفته گذشته طی مصاحبه ای که با Goal.com داشت،گفته:"کریم بارها از علاقه خود نسبت به ماندن در لیون،صحبت کرده و همچنین باشگاه هم تمایل دارد تا اون رو نگه دارد .
    ولی بازار نقل و انتقالات بسیار غافلگیر کننده است و خبرهایی که از رئال،چلسی و منچستر می آید مرا بسیار شگفت زده میکند.
    کسی غیر قابل انتقال نیست ولی اگر کریم ---- را ترک کند مقصد او رئال مادرید خواهد بود."

40 میلیون یورو روی بنزما قیمت گذاری شده است ولی به نظر میرسد که ---- به تبادل روبن یا هانتلار با بنزما در این انتقال تمایل بیشتری داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض لیزارازو : ریبری برای رئال مادرید گزینه ی بسیار مناسبی است

به گزارش RMadridFC : لیزارازو بازیکن سابق تیم ملی فرانسه در اظهار نظری ریبری را برای رئال مناسب دانست و گفت که ریبری گزینه ی بسیار خوبی برای رئال مادرید است .

" ریبری گزینه ی بسیار خوبی برای رئال مادرید است اما این در حالی است که بایرن مونیخ به او اجازه ی ترک مونیخ و باشگاه را نمی دهد . "

او همچنین خاطر نشان کرد که ریبری هنوز جوان است و میتواند آینده ی خوبی در رئال مادرید داشته باشد . وی در مصاحبه ی با مجله ی Sport Bild اظهار کرده که ریبری با رئال میتواند به جام های زیادی دست یابد .

لیزارازو رئال را به راضی کردن بایرن برای خرید ریبری دعوت کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: سران باشگاه آبی پوش چلسی باید به شدت مراقب ستاره هایشان باشند، چرا که مدیر برنامه های اسین به تازگی در صحبتهایی اعلام کرده که او پیشنهادهای دو باشگاه رئال و بارسلونا را با دقت تمام دنبال خواهد کرد.
    اگه بیاد رئال چی میشه
    من که خیلی دوسش دارم

به گزارش RmadridFC : برند شوستر قصد ندارد دست از سر باشگاه رئال مادريد بردارد!
    اینم آدم بدبختی بود گیر کالدرون احمق افتاد

انتقال رویایی به رئال به زودی تبدیل به کابوس شد.

ژولین فوبرت می‌گوید که در رئال قربانی شد و وقتی اوضاع خوب پیش نرفت همه تقصیرها را به گردن او انداختند. این ملی‌پوش فرانسوی در زمستان به صورت قرضی از وستهم به رئال رفت و می‌خواست از این انتقال رویایی استفاده کند. اما خوان‌ده راموس او را کنار گذاشت. گفتند او اضافه وزن دارد و یک بار هم او در حالی روی نیمکت دیده شد که خواب بود.

او حالا قصد دارد به کابوسش در پایتخت اسپانیا پایان دهد و به باشگاهی برود که او را مورد ستایش قرار دهند: «نمی‌خواهم بیش از این زمان را هدر دهم. امیدوارم شور فوتبال را که از دست داده‌ام بازیابم. روزگار دشواری داشتم و به من نمی‌گفتند چرا بازی نمی‌کنم. صبر می‌کردم ولی آنها می‌گفتند دوست ندارم بازی کنم. به نظرم من را قربانی ساختند. وقتی متوجه شدم بازی به من نمی‌رسد به فکر رفتن از رئال افتادم.»

حالا نره معتاد بشه خونش بیفته گردن رئال

واو ! چه گروون ! ما می ریم ازادی بلیطش 2 تومنه هزارتا فحش می دیم بهشون !! :دي
    2 تومن ؟ چه گرووون
    ما اینجا بلیط 500 تومنه از اول تا آخرشونو به فحش میکشیم

بسیج ما داره مظلوم واقع می شه !! من واقعا تعجب می کنم ! :دي
    الان ببینید بسیجی ها رو زنا نجات می دن ! بعد شما می گین اتونا مردم رو می زنن ؟؟ :دي
    اره واقعآ بسیجیه از خودش نمیتونست دفاع کنه بعد چه تهمتایی بهشون میزنن بیچارهــا

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کاسیاس:من میخواهم اینجا بمانم

من حاصلی از باشگاه رئال مادرید هستم و به هیچ وجه حاضر به ترک آن نیستم....

صحبتهای ایکر کاسیاس بعد از پیشنهادهای از لیگ برتر:

" من در رئال مادرید واقعآ راضی و خوشحالم همچنین هیجان زده از پرژه جدید مادرید ، من به هیچ وجه قصد ترک رئال مادرید را ندارم . من برآمده از رئال مادرید هستم و اینجا جایی هست که من میخواهم. من با قدرت در این تیم کار کرده ام و تا به حال ده سال است که در تیم اول رئال بازی می کنم. "

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

غیرت به این میگن!: دی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ای بابا قرار نیست که باسیستم 1 2 2 6 بازی کنیم که :دي
    همش مهاجم می خریم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

ای بابا قرار نیست که باسیستم 1 2 2 6 بازی کنیم که :دي
    همش مهاجم می خریم !
    فک کنم بخوایم از همون فورواردمون پرس کنیم که به دفاع نرسن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •