سلام
alireza001199 & maryampaezi202000 از اینکه تاپیک رو ترکوندید از تون ممنونم![]()
برای ادای توضیحات
واعظ آشتیانی به کمیته انضباطی احضار شد
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز:به منظور رسیدگی بر تخلفات تماشاگران استقلال واعظ آشتیانی برای ادای توضیحات به کمیته انضباطی احضار شد.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، نشست کمیته انضباطی فدراسیون به طور فوق العاده به منظور رسیدگی بر تخلفاتی که تماشاگران تیم فوتبال استقلال تهران در مسابقه با برق شیراز درتاریخ 27/7/87 و مقاومت سپاسی در تاریخ 16/7/87 به میزبانی تهران انجام داده اند،برگزا می شود.
مدیر عامل باشگاه استقلال تهران،سرپرست تیم فوتبال استقلال به همراه مسئول کانون هواداران باشگاه باید روز شنبه هفته آینده 18/8/87 راس ساعت 15:30 در فدراسیون فوتبال حضور یابند
امیر حاج رضایی – کارشناس فوتبالقلعه نویی قدرت مدیریتی بالایی دارد
به اعتقاد من امیر قلعه نویی به لحاظ فنی یکی از مربیان برتر فوتبال کشور است. این برتری که امیر قلعه نویی دارد از عوامل مختلفی شکل گرفته است که به عنوان مثال می توان به مواردی مثل هوش و ذکاوت این مربی در بازی فوتبال اشاره کرد. امیر قلعه نویی به هر حال در سطح بالای باشگاهی و تیم ملی بازی کرده و البته قدرت بسیار بالایی دارد که توانسته تیم پرحاشیه ای مثل استقلال را آرام نگه دارد تا شخصاً بتواند در کنار این آرامش به مسائل فنی بپردازد. جستجوگر بودن امیر قلعه نویی برای آموختن یکی دیگر از خصیصه های مثبت اوست. در هر زمینه ای از حوزه های مختلف استفاده می کند و مشاوره می گیرد و البته به این مشاوره ها عمل می کند. نکته دیگری که باید درباره ایشان بگویم، این است که قدرت بازی خوانی امیر قلعه نویی بسیار بالاست و کمتر دیده شده که در بازی خوانی تیم های حریف دچار اشتباه شود. اکثر مواقع در تعویض ها و تغییر روند تیمش این مسئله نمود پیدا می کند. ما در هفته های نزدیکی شاهد بودیم که استقلال از مکان هفدهم به جایگاه سوم رسید و این اتفاق کار ساده ای نیست و مشخص است تیم از جهت شرایط روانی و از بین بردن مشکلات فنی در تمرینات موفق عمل کرده است. نکته دیگری که باید درباره امیر به آن اشاره کنم، پذیرش واقعیت ها از سوی اوست چون این اتفاق به نفع ایشان و البته به نفع هر مربی دیگری است. من در مطبوعات خواندم که ایشان گفته اند استقلال 20 دقیقه استقلالی بازی کرده و این تیم باید 70 دقیقه مثل استقلال باشد. این مسائل نشان از این دارد ایشان در فواصل سالهایی که در استقلال بوده اند و جدا از استقلال در تیم ملی و تیم های دیگر فعالیت کرده اند، تجاربی به دست آورده اند و واقعیت ها را از طرف منتقدانی که منصف هستند، می پذیرفتند. به هر حال امیر قلعه نویی حالا 44 ساله است و نسبت به گذشته باتجربه شده و همانطور که گفتم او مربی جستجوگری است و مشاوره های خوبی می گیرد. به عنوان مثال روانشناس بالای سر تیمش می برد و بهترین استفاده را از آن می کند.
خب، این یک نگاه فراگیر است که در هر مقطعی هیچ آدمی نمی تواند جامع باشد و در بعضی از زمینه ها نیازمند کمک است و نیازش را هم اعلام می کند. امیر قلعه نویی هم همینطور شده که رواشناس به تیم می آورد یا با بازیکنان به طور خصوصی صحبت می کند. اینها همه نشانه های مثبتی است که در ایشان دیده می شود و من واقعاً خوشحالم که این مربی در عین جوانی این مسائل را مدنظر دارد و به آنها توجه می کند.
آرش برهانی بعد از هت تریک مقابل پیکان، در دیدار با ذوب آهن نتوانست آنطور که باید و شاید از فرصت های گلزنی اش استفاده کند. توپی که آرش برهانی با سر به تیم کوبید، اگر درون دروازه قرار گرفته بود، چه بسا باعث تعویض او نمی شد. با این حال برد استقلال برابر ذوب آهن کافی است تا شماره 9 از این مجموعه به عنوان قویترین تیم لیگ یاد کند.ذوب آهن آمده بود که مساوی بگیرد
برهانی: قهرمانی نیم فصل ارزش ندارد
* برد خیلی خوبی را مقابل ذوب آهن به دست آوردید.
- ما در این بازی مستحق برد بودیم. به نظر من ذوب آهن به تهران آمده بود تا با حداقل امتیاز برگردد و برای همین زیاد به برد فکر نمی کرد و فقط دنبال مساوی بود.
* چه اتفاقی افتاد که استقلال در نیمه دوم بهتر از نیمه اول بازی کرد؟
- خب بازی گره خورده بود ولی خوشبختانه وقتی ما فشار زیادی آوردیم، طبیعی بود که به گل برسیم به خصوص که ذوب آهن برای نیمه دوم دفاعی بازی می کرد. همانطور که گفتم برد در این مسابقه حقمان بود.
* در دو هفته اخیر بازیهایی را پیروز شدید که درصد برد و باختتان برابری می کرد.
- بله، ما مقابل ذوب آهن هم 3 امتیاز خیلی مهم را به دست آوردیم. در این دو هفته ای که گذشت، ما تیم های بالای سر خودمان را بردیم و این نشان می دهد که استقلال قویترین تیم لیگ است و در بهترین شرایط ممکن قرار دارد.
* فکر می کنی بتوانید عنوان قهرمانی نیم فصل را به خودتان اختصاص دهید؟
- قهرمانی نیم فصل ارزشی ندارد. مهم این است که آخر فصل قهرمان شویم هر چند قهرمانی نیم فصل از نظر روحی می تواند به تیم ما کمک کند.
* چرا در این بازی نتوانستی از موقعیت ها برای گل زدن استفاده کنی؟
- من موقعیت زیادی نداشتم. یک توپ هم که با بدشانسی به تیر خورد. البته من تلاش کردم که در این مسابقه گل بزنم، اما خب نشد.
جدایی مهاجم بلند قامت آبی پوشان
مذاکره عباسفرد با استیل آذین
علیرضا عباسفرد، مهاجم فصل گذشته صباباتری که این فصل پس از یک چرخش 180 درجه ای و قرارداد داخلی با پرسپولیس به جمع استقلالی های تهران پیوست، از شرایطی که در این تیم دارد، چندان راضی نیست و می خواهد این تیم را در نیم فصل ترک کند. عباسفرد که در میان حضورش در صبا در مقطعی حتی توسط دایی به تیم ملی هم دعوت شد، این روزها بر روی نیمکت استقلال هم جایی ندارد و تبدیل به یک سکونشین شده است. به همین جهت مهاجم شیرازی استقلال تصمیمش را برای جدایی گرفته و در حال مذاکره با چند تیم برای پیوستن به یکی از آنها در نیم فصل است. از بین تیم هایی که در حال مذاکره با عباسفرد هستند، پیشنهاد استیل آذین جدی تر به نظر می رسد و احتمال حضور او در بین ش اگردهای دست نشان بیش از تیم های دیگر است.
میثم منیعی هافبک چپ پای استقلال که در هفته های اول لیگ جایی در ترکیب این تیم نداشت، چند هفته است که جای بیک زاده و امیرآبادی را در ترکیب آبی ها گرفته و نمایش خوبی هم از خودش ارائه کرده است. منیعی که خیلی از این شرایط روحیه گرفته، مدعی است که به زودی به تیم ملی دعوت می شود. صحبت های «جهان ورزش» را با هافبک شماره 11 استقلال می خوانید:جدی ترین مدعی قهرمانی هستیم
میثم منیعی: به زودی ملی پوش می شوم
* به نظر می رسد جایت را در ترکیب قلعه نویی پیدا کرده ای.
- بله، واقعاً شرایط خوبی دارم و به روزهای اوجم در پاس رسیده ام. با این بازیها تیم ملی را نشانه گرفتم و مطمئنم که به زودی به این هدف می رسم.
* شرایط استقلال هم خیلی بهتر شده.
- اوایل فصل خیلی بد شروع کردیم و بعضی ها ما را زنگ تفریح مدعیان عنوان کردند. ولی هفته به هفته بهتر شدیم و حالا شرایط ایده آلی داریم و پرشانس ترین تیم برای قهرمانی هستیم.
* از تیم ملی گفتی. به نظرت با توجه به مصدومیت زندی، می توانی از کاندیداهای جانشینی او باشی؟
- من برای ملی پوش شدن در انتظار مصدومیت کسی نیستم و می خواهم به قدری خوب بازی کنم که اگر زندی ستاره تیمش هم بود، من برای تیم ملی بازی کنم.
* در نیمه دوم بازی با ذوب آهن، استقلال فوتبال فوق العاده ای ارائه داد و شکل بازی اش هجومی تر شد اما در نیمه اول شرایط اینطور نبود.
- ما در این بازی استراتژی خاصی برای شکست دادن ذوب آهن داشتیم. در نیمه اول امیر قلعه نویی به من و خسرو حیدری اجازه نداده بود و از ما خواست که کاستر و خلعتبری را مهار کنیم اما در نیمه دوم تغییر تاکتیک دایم که در واقع سرنوشت بازی را عوض کرد. آقای قلعه نویی برای نیمه دوم به من و خسرو اجازه نفوذ داد و از پیروز قربانی و هادی شکوری خواست که کاسترو و خلعتبری را مهار کنند. همین باعث شد بازی هجومی تر شود و ما روی دروازه ذوب آهن خیمه بزنیم.
* قبول داری که ذوب آهن در نیمه اول راههای نفوذ استقلال را بسته بود؟
- ذوب آهن هر چقدر هم که خوب بازی کرده باشد اما مستحق کسب امتیاز از این بازی نبود چون ما باید در این دیدار برنده می شدیم.
* با خط میانی استقلال خیلی هماهنگ نشان می دهی.
- خب من هیچ حرکت اضافه ای نمی کنم و تمام دستورات کادر فنی را در زمین اجرا می کنم. باز هم می گویم خوشحالم که به روزهای اوجم رسیده ام. هدف اولم قهرمانی استقلال است و بعد هم رسیدن به تیم ملی.
يچيدگي هاي قلعه نويي
جام جم آنلاين: امير قلعه نويي مربي زيرك و باهوشي است كه علاوه بر ذكاوتهاي خاص فني و تاكتيكي، به نوعي از مديريت علي پروين تبعيت ميكند تا در فوتبال ما عملكردي خوب و قابل قبول از خود برجاي بگذارد.
استقلال اين روزها با افكار و ايدههاي او كاملا چفت شده تا جملگي اعضاي تيم، در زمين آنچه را پياده كنند كه ژنرال ديكته كرده است.
براي همين نيز شما ملاحظه نميكنيد كه بازيكني از تيم آبي در زمين به اصطلاح كمفروشي كند. همه جنگنده و پراشتها هستند تا سايه استقلال در هفتههاي اخير بر سر حريفان سنگين باشد.
ديشب ذوبآهن مدعي كه از جمله تيمهاي خوب شهرستاني است، وقتي بازي حساب شده آبيها را ديد، دستها را به نشانه تسليم بالا برد تا قلعهنويي قدم به قدم به اهدافش نزديك و نزديكتر شود.
هرچند كه تيم قلعهنويي فصل را بد و با ناكاميهاي پياپي آغاز كرد تا علي فتحاللهزاده را در مقام مديرعامل قرباني اين نتايج سازد؛ اما اينك آبيها به روزهاي آفتابي خود رسيدهاند تا موقعيت قلعهنويي در استقلال تثبيت شده و واعظ آشتياني نيز دغدغهخاطري از بابت نيمكت تيمش نداشته باشد.
از عملكرد خوب امير قلعهنويي همين بس كه تيم را از رده هفدهم به رتبه سوم جدول ردهبندي رسانده است تا آبيها مدعيتر از هر زمان، با جان و دل در خدمت اهداف تيمي بوده و فرامين ژنرال را نيز موبهمو در زمين پياده كنند.
در حقيقت ژنرال آبيها مرد روزهاي سخت است و به همين سادگيها ميدان را خالي نميكند. براي همين نيز هست كه هنوز نتوانسته چگونگي كنار گذاشته شدنش از تيم ملي را براي خود حلاجي كرده و قابل هضم سازد؛ همان طور كه اشاره رفت امير در كنار اشراف به مسائل فني و تاكتيكي، به لحاظ شخصيتي نيز پيچيدگيهاي خاص خود را دارد تا بخوبي نيز جريان مسائل حاشيهاي تيم بزرگي چون استقلال را به كنترل خويش درآورد.
در سيستم كاري و نوع تفكر او، حتي بازيكن شناختهشدهاي چون فرهاد مجيدي روي نيمكت ذخيرهها مينشيند و وقتي نيز قرار ميشود تنها براي 15دقيقه به عنوان بازيكن جايگزين به ميدان برود، بدون كوچكترين غرولندي، در زمين ايفاي نقش ميكند تا مشخص شود رشته تمام مسائل آبيها، به دست مربي با كفايتي چون قلعه نويي است.
حجتالله اكبرآبادي
فرهاد مجيدي چند قدم تا اسطوره شدن
مجيدى آن قدر سكوت كرد تا بالاخره به زمين رفت
آيا امير آبادي نيز مي تواند صبر و سكوت پيشه كند؟
فرهاد مجيدي را از تيم بهمن مي شناسيم جوان تركه اي كه خيلي زود خود را به فوتبال شناسان نشان داد و فرهاد كاظمي و بعد ها مايلي كهن نشان دادند كه چه زرگرهاي ماهر و چه عيار شناساني هستند. فرهاد بعد ها به استقلال پيوست و در تيم ملي نيز بعنوان يك اميد آينده بخوبي جا افتاد ولي حضور در ليگ امارات و سليقه سرمربي وقت تيم ملي اجازه نداد تا از بازي زيبا و تكنيك و موقع شناسي بي مثالش بهره بيشتري ببريم. اكنون كه به فوتبال ما برگشته است به همگان درس حوصله و از خود گذشتگي ميدهد. او ميداند كه براي بازيكنان جوان يك الگو است بنا براين با كمترين حاشيه كاملا در خدمت تيم است.
«فرهاد مجيدى» ظاهر بسيار آرامى دارد و سابقه او نشان داده بازيكنى آرام و البته با سياست است كه دوست ندارد دنبال جنجال سازى و سر و صدا كردن در مطبوعات باشد. اين بازيكن به واسطه حضور نزديك به يك دهه در فوتبال حرفه اى، به خوبى مى داند در هر مقطع از زمان چه عكس العملى از خود نشان دهد و چه رفتارى داشته باشد كه در نهايت به نفع خودش تمام شود.
با حضور ناصرحجازى در استقلال، فرهادمجيدى به ۲ دليل به استقلال بازگشت؛ اول اينكه به نظر مى رسيد در فوتبال امارات ديگر شرايط مثل گذشته نيست و او براى تو چشم بودن و پيدا كردن شانس حضور در تيم ملى بهتر است به ليگ ايران و استقلال بازگردد. مسأله بعدى هم روابط خوب اين مربى با سرمربى وقت استقلال بود كه باعث شد او با يك قرارداد بسيار خوب دوباره پيراهن آبى تيم هاى سال هاى اول جوانى اش را به تن كند. شرايط براى مجيدى خوب پيش نرفت تا اينكه فيروز كريمى آمد و يكى در ميان به او بازى داد. هرچه بود بالاخره فصل تمام شد و زمانى كه زمزمه هاى حضور دوباره اميرقلعه نويى در استقلال آرام آرام رنگ واقعيت به خود گرفت، همزمان شايعه جدايى فرهاد هم به ميان آمد. آن زمان گفته شد قلعه نويى حداكثر تا پايان بازى هاى حذفى دندان روى جگر مى گذارد و تيمش را تغيير نمى دهد اما براى ليگ هشتم خيلى ها مثل نوازى، اميرآبادى، صادقى، مجيدى، منصوريان و… بايد وسايلشان را جمع كنند و از استقلال بروند كه البته نوازى مثل صادقى رفت. صادقي رفت تا در فوتبال بيرون از استقلال بپوسد همانطور كه نوازي هرگز نوازي زمان استقلال نشد.
منصوريان با سياست بالايى كه داشت از فوتبال خداحافظى كرد اما فرهاد مجيدى و مهدى اميرآبادى به خاطر مصاحبه هاى خود در خصوص قلعه نويى و حمايت از او و همين طور تماس ها و مكالمات پياپى سرانجام مجوز ادامه حضورشان در استقلال را از امير گرفتند اما مى شد حدس زد كه در استقلال امسال اوضاع باب ميل اين ۲ نباشد. البته حكايت مجيدى و اميرآبادى متفاوت است زيرا فرهاد به واسطه تجربه و سياستى كه دارد، هيچ وقت رودرروى اميرقلعه نويى قرار نمى گيرد. مهدى اميرآبادى بازهم مصاحبه كرد تا شانس او براى حضور در بازى هاى استقلال به حداقل برسد. پس از ديدار استقلال و پيكان، مجيدى و اميرآبادى با حالت عصبانيت ورزشگاه آزادى را ترك كردند و همان زمان روزنامه ها اين مسأله را منعكس كردند.
البته فرهاد باز هم خود را سرباز استقلال و مطيع سرمربى نشان داد تا بالاخره طلسم شكسته شود و در مسابقه با ذوب آهن به زمين برود و يك پاس گل هم بدهد. فرهاد مجيدى مقابل چشمان مدير عامل وارد زمين شد و پاس گل دوم را دراختيار مجتبى جبارى قرار داد تا محبوبيتش نزد واعظى آشتيانى افزايش هم بيابد. حالا راه براى بازگشت دوباره فرهاد به بازى هاى تيم تا قسمت زيادى هموار شده و اين نشان مى دهد صبر و سياست اين بازيكن بالاخره جواب داده است. شايد فرهاد مجيدى و امير قلعه نويى در عمق روابطشان با يكديگر چندان گرم و صميمى نباشند اما همين حفظ ظاهر و مصاحبه جنجالى انجام ندادن باعث شد فرهاد گره اى را كه شايد مجبور مى شد با دندان باز كند را با دست و به راحتى باز نمايد ، درست بر عكس مهدى اميرآبادى.
امير آبادي با درس گيري از تجربيات گرانقدر نوازي و صادقي مي تواند آينده خود را پيش بيني كند. حتي نيكبخت هم كه استقلال را ترك گفت عليرغم تظاهرش به شاد بودن در ته قلب خود هرگز شادمان نبوده و ديديم كه اگر چه در پرسپوليس بهترين فرم و موثر ترين دوران فوتبال خود را گذرانده ولي بجز مقطع كوتاهي از تيم ملي نيز دستش كوتاه ماند. بنا بر اين اگرچه به اميرآبادي بابت نيمكت نشيني حق ميدهيم ولي او با صبر وحوصله مي تواند خود را به امير ديكته كند. نه با مصاحبه درمطبوعات
دنيا حيدرىقانونى قضاوت مى كنم
قهرمانى: اندوى حداقل ۱۴ ثانيه وقت تلف كرد
Donya Heidari
بعداز مدت ها براى استقلال سوت زد آن هم در ديدارى سخت و حساس. هر چند صدايى از تماشاگران حاضر در ورزشگاه بلند نشد اما خطايى كه دقايق پايانى براى استقلال گرفت باعث شد روند بازى تغيير كند.
مدت ها بود براى استقلال سوت نمى زديد
بله. آخرين بار هفته سى ام دو فصل قبل بود. بازى پاس تهران-استقلال كه با تساوى يك - يك به پايان رسيد.
بازى استقلال- ذوب آهن كمى سنگين نبود
از چه نظر منظورتان را نمى فهمم.
پرسپوليس به مقاومت باخته بود و استقلال به شدت به دنبال پيروزى بود و با توجه به تعطيلى روز بازى - جمعه - استقبال خوبى هم از اين ديدار شد.
نه اينها كه دليل نمى شود. من كار خودم را كردم. سعى كردم قانون را اجرا كنم و قضاوت خوبى داشته باشم و فكر مى كنم توانسته باشم قانون را درست در زمين اجرا كنم.
اين بازى ۱۵ خطا داشت اما هيچ كارتى داده نشد... به نظر مى رسيد محسن قهرمانى كارت هايش را جا گذاشته!
(با تعجب)! مگر مى شود داور كارت هايش را جا بگذارد. متن قانون نمى گويد به هر خطايى كه انجام مى شود كارت بدهيد. 15 خطايى كه مى گوييد حتما كارت نداشته كه ندادم. من با نظر داورى نمى كنم، با قانون داورى مى كنم.
راجع به خطاى هندى كه بازيكن ذوب آهن مرتكب شد بگوييد
من آن صحنه را به وضوح نديدم و فكر كردم توپ به بدن بازيكن ذوب آهن برخورد كرده به همين دليل مى خواستم دستور ادامه بازى را بدهم كه حسن كامرانى فر كه به خوبى صحنه را ديده بود مرا صدا زده و اعلام خطا كرد.
اما مهم ترين نكته اين بازى خطايى بود كه از دروازه بان ذوب آهن گرفتيد، خطايى كه معمولا گرفته نمى شود.
طبق قانون دروازه بان مى تواند ۶ ثانيه توپ را در اختيار داشته باشد و بيشتر از آن خطا محسوب مى شود. ما بايد اين ثانيه ها را بشماريم، از ۱۰۰۱ تا ۱۰۰۶. در فوتسال اين شمارش با انگشت انجام مى شود اما اگر در فوتبال دستت را بالا ببرى براى شمارش، فكر مى كنند خطا و ضربه آزاد گرفته اى.
و دروازه بان ذوب بيش از زمان قانونى توپ را در اختيار داشت
بله. از زمانى كه اندوى ضربه منيعى را گرفت تا زمان پرتاب توپ ۱۴تا ۱۷ ثانيه زمان تلف شد. او شوت منيعى را گرفت و از زمين بلند شد به سمت خط محوطه جريمه رفت اما توپ را رها نكرد و متعاقب آن در عرض حركت كرد. به حساب من داخل زمين ۱۱ تا ۱۲ ثانيه زمان برد اما وقتى فيلم بازى را ديدم او دقيقه ۷۴ و سى و يك ثانيه توپ را گرفت و زمانى كه توپ را رها كرد زمان ۷۴ دقيقه و چهل و دو ثانيه را نشان مى داد. حساب كنيد ببينيد چند ثانيه مى شود. 6 ثانيه !
صحنه را مرور كرديد
بله، فيلم بازى را ديدم و باز هم زمان را حساب كردم. او ۱۴ تا ۱۷ ثانيه زمان تلف كرد.
سرمربى ذوب آهن اعتقاد دارد محسن قهرمانى سبك خاصى در داورى دارد و به مسائلى مى پردازد كه شايد كمتر داورى به آن توجه داشته باشد و قهرمانى را يك مخترع به شمار آورده
من احترام زيادى براى ايشان قائلم و مطمئن هستم در شرايط خاصى اين گونه صحبت كردند. به هر حال علاقه مندان همه چيز را ديده اند. خب من هم اين اختراع جديدم را در فدراسيون جهانى مخترعان ثبت مى كنم. مگر بد است اما مى دانم ايشان در ناراحتى حرف زده اند به همين دليل هيچ ناراحتى از ايشان ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)