دوست عزیز شما کجا به 4G وصل شده اید.منطقه را هم اعلام کنید.من سیم کارت را uSIM کردم و G3 LG دارم و تنظیمات را انجام دادم.کل تهران را هم گشتم.اصلا به 4G وصل نمیشم
دوست عزیز شما کجا به 4G وصل شده اید.منطقه را هم اعلام کنید.من سیم کارت را uSIM کردم و G3 LG دارم و تنظیمات را انجام دادم.کل تهران را هم گشتم.اصلا به 4G وصل نمیشم
اکثر جاهای تهران 4 جی داره. اگر توی سرچ دستی شبکه ها 4جی ایرانسل رو نمی بینی یعنی گوشیت ساپرت نمی کنه مدل D851 گوشی شما فرکانس 1800 نداره. یا احتمال داره مدل d850 باشی اما گزینه lte رو نداشته باشه که باید از طریق کد بهش دسترسی پیدا کنی. توی همین تاپیکم قبلا گذاشتن بگردی پیدایش می کنی البته فقط برای مدل 850
کد
*#*#4636#*#*
را وارد کنید.
گزینهی phone information را انتخاب کنید.
در وسطای صفحه از منوی کشویی، LTE only را انتخاب کنید و باز گردید.
چند ثانیه صبر کنید تا شبکهی 4g را پیدا کند.
تمامی مدلها g3 بازار ایران هم LTE را با فرکانسهای مناسب Irancell پشتیبانی میکنند و هیچ ربطی به فرکانس ندارد.
*#*#4636#*#*این کد برای همه گوشیهاست؟
چون من مینزنم میگه شماره مورد نظر اشتباست![]()
من روی lg و نکسوس امتحان کردم جواب داد.
روی هواوی نداد!
متاسفانه این تاپیک طوریه که اکثرا صبر میکنن توی یک ساعت سرعت اینترنت بره بالا بیان اینجا تست سرعت بذارن.
در صورتی که درستش اینه هم زمانی که سرعت پایینه تست گذاشت و هم زمانی که سرعت متوسط یا خوبه.
یا مثلا با idm وقتی از صفحه عکس میگیرن که چند ثانیه سرعت به صورت غیرعادی میره بالا.
بعد یه بندهی خدایی که تازه میخواد بسته بخره با توجه به این سرعتهای کذاییمیره بسته میخره میبینه جریان اصلا یه چیز دیگست و پولش حیف و میل شده.
مثلا الآن این تست منه. ولی متاسفانه هیچ صفحهای زیر ۳ دقیقه باز نمیشه!
یعنی درسته سرعت به ظاهر خوبهولی مهمترین قابلیت اینترنت که مرور صفحات است، بسیار عذاب آور و تقریبا غیر ممکنه.
![]()
Last edited by afshin-434; 08-03-2015 at 14:32.
ایرانوِوِوِوِوِوِوِل عجب تری شده این چند روزه
دیگه حد و مرز کلاه برداری رو به بالاترین سرحد ممکن رسوندند
از امروز باقی مانده بسته رو که میخوای بگیری تعداد روز باقی مانده رو نمیزنه که روزت که تموم شد قشنگ بره رو مصرف آزاد تا شارژت خالی شده
من امتحان کردم. نوشت که تاریخ پایان بسته چه زمانیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)