فرشاد كه اين اكانت كه بهش دادي وصل ميشه اينم همون كار رو ميكنه.
2 روز ديگه كه اين 256 من تموم شد بايد بيفتم دنبال راه حل اساسي![]()
فرشاد كه اين اكانت كه بهش دادي وصل ميشه اينم همون كار رو ميكنه.
2 روز ديگه كه اين 256 من تموم شد بايد بيفتم دنبال راه حل اساسي![]()
كارت شارژ ايرانسل 2 تومني بهت ميدم 256 من رو بكن 2 مگ![]()
فعلا مخابرات پهنای باند نداره و اگر این کار را انجام بدم رئیس مرا دعوا میکند والا با کارت شارژ 1000تومنی هم برایت انجام میدادم
این نمایندگی ها هم خیلی اصراف میکنن هی بهشون میگیم برای کاربرا 2مگو رو همون 2مگ ببندید که 1.75 مگش بیشتر بهشون نرسه اصلا کو گوش شنوا همین 256کیلوبیت ها که جمع بشن خودش کلی پهنای بانده شاید مجبور شدم خودم از تو ibs محدودش کردم رو 1.75
Last edited by farshad0123; 05-06-2014 at 02:06.
باور کنید یه نفر اینجا داره کرم ریزی میکنه :|
اینترنتم ربع ساعت پیش حدود ۱۰ دقیقه قطع شد و فقط IBSng رو باز میکرد :| اصن شخم بر شدم یه لحظه :-/
Sent from my ST15i using Tapatalk
چند صفحه گذشته رو دنبال کردم زیادی نمک ریختیداصلا موضوع رو نفهمیدم !!!
من الان کاربر آسیاتک هستم توی خوزستان !!! اینترانت با 160 گیگ حجم سرعت 2048 میده ماهی 50 تومن !!! اگر این رو بخرم با چیز پی ان وطنی می تونم به نت جهانی وصل بشم با همون سرعت ؟؟؟؟ اگر آره روشش رو توضیح بدید تا بخرم و تست کنم نتیجه رو همین جا اعلام می کنم !!! ( اگر اینطوری باشه عالیه و جایگزین مناسبی هم هست برای مخابرات ) !! فردا میرم نمایندگی پیشگامان کویر یزد از اون هم سوال می کنم در باره سرویس ها نتیجه رو اعلام می کنم ... !!!
بفرما:shabanenet.blogfa.com
فکر نکنم بشه اینترانتو به اینترنت تبدیل کرد اخه چطور ممکنه وقتی خود آسیاتک این اکانتا رو درست میکنه بتونی خودش رو هم دور بزنی
دوستی عزیز تو سیستم IBSNG برای تمدید قرار داد زده Standard بعضیهاشون هم Adsl حالا چه فرقی دارن من ۱ سالی اینترنت مخابرات استفاده نمیکردم خاک خورده همه چی عوض شده !!!
آقا فرشاد شما که تمدید کردی ایدیاسال بود یا استاندارد ؟
یادش بحیر 1 سال اینترنت من سال 91
![]()
Last edited by Hamed-M1; 05-06-2014 at 08:10.
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:40.
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:40.
سرعت دانلودت چقدره با اینترانت؟
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)