همونه اسمشو تغییر دادن
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
همونه اسمشو تغییر دادن
Last edited by fight12; 28-02-2014 at 19:39.
از بس گلدنت دزدی کرد خیلی از کاربرها رفتند و قیمت ها رو خیلی بالا برد حالا مجبور به پیام دادن به کاربرها و مردم و تغییر نام کلدنت شدند
قبلا هم اینو در همین تاپیک اعلام کرده بودم گلدنت بزرگترین دزد اینترنت هست حالا هر چی پیام بزنند دیگه فایده ای زیاد نداره چون این تاپیک ها همه چیز رو روشن میکنه
اگه داره همچین غلطی می کنه که خیلی الاغ تشریف داره
این رو میشه برای ساعات رایگان به کار بست نه برای روزانه
در طی روز از حجم حساب کم میشه حالا برای مخابرات مگه فرقی داره این سریعتر تموم بشه یا دیرتر
خود مخابرات می خواد که زودتر تموم شه که بازم مشتری حجم بخره
برای شما فکر کنم موردی هست. چند وقت قبل سرعت روزانه هم خیلی افت کرده بود که الان درست شده شما برید مرکز مخابراتیتون با خودشون صحبت کنید ببینید چی میگن؟ من برای این میگم شاید داره مصرف منصفانه رو اجرا میکنه که اخیرا سرعت شبانه افت پیدا کرده. فکر نمیکنم افراد زیادی این مشکل افت روزانه رو داشته باشند و شاید هم از مرکز مخابراتی باشه.
روز که سرعت سرورای خارجیم تا آخرش بازه,منظور همون شبانست...
من که میخوام برم وایمکس ایرانسل بگیرم...آنتن دهیش توی منطقه مون عالیه
نظرتون چیه؟
سلام دوستان من تا دیروز طرح نقرهای قدیمی داشتم و سرعت شبانم روی یک مگ ثابت بود (دانلود 120) دیشب طرحم نموم شد و با اینکه شدیدا قصد داشتم از مخابرات برم ولی ریسک کردم و طرح طلایی گرفتم سرعت دانلودم دیشب روی 200 به بالا بود اگه همیشه اینجوری باشه حداقل کمی از گرونی و دزدی مخابرات رو جبران میکنه
خوش به حالتون...ما که خیری ندیدیم از مخابرات.
دیگه دیشب بعد از مدت ها سرعت رو 100 بود با طرح طلایی پاییزه
Last edited by fight12; 01-03-2014 at 08:46.
امیدوارم این سرعت همیشه باشه والا بدجور پشیمون میشم چون واقعا قصد داشتم از مخابرات برم
پارس آنلاین تعرفه هاشو کاهش داد کی نوبت مخابرات میشه آیا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)