ممنون اطلاعات خیلی مفیدی بود و جالب . البته من منبعی برا خوندن مقالاتی در مورد عطرها ندارم !
حالا در مقابل این همه جذابیت نارسیسو کدوم عطر مردانه این خاصیت رو برا مردا داره ؟! من تا حالا اون عطر خاص و جذاب مد نظرم رو گیر نیاوردم متاسفانه !
ممنون اطلاعات خیلی مفیدی بود و جالب . البته من منبعی برا خوندن مقالاتی در مورد عطرها ندارم !
حالا در مقابل این همه جذابیت نارسیسو کدوم عطر مردانه این خاصیت رو برا مردا داره ؟! من تا حالا اون عطر خاص و جذاب مد نظرم رو گیر نیاوردم متاسفانه !
سلام. تاپیک نخوابه...
شما چند بار عطر اسپری میکنید و به کجا عطر رو می زنید؟
من حداکثر 3 بار اسپری میکنم و به گردن میزنم. تابستان به سینه هم اسپری می کنم. ولی به لباس نمیزنم چون پخش بو نداره.
سلام
من دوبار به مچ دستم یکبار گردن
و نهایتا یک اسپری در هوا و سریع در محیط اسپری شده قرار میگیرم![]()
سلام به دوستان و عاشقان عطر
بازم از دوستان اهل فن چنتا بررسی میخواستم این بار از خانواده مردانه این برندها :
سری Polo (که با چند رنگ هستن)
سری Lacoste
سری های Lalique
و در نهایت davidoff
(بیشتر هم رایحه های خیلی دلنشین و آرامش بخش مد نظرمه)
ممنون میشم
اگه عطر شیرین ، تند باشه معمولا رو و بسمت پشت گردن و قسمت بالایی شلوار و نزدیک کمربند اسپری میکنم
عطرهایی رو که رایحه شون ملایم و لایت هست مخصوصا اونایی که خیلی دوست دارم روی مچ دست و گلو اسپری میکنم اگر کاپشن یا کت تنم باشه به قسمت پایین و داخلی اش هم اسپری میکنم
کلا با اسپری جلوی لباس و قسمت سینه موافق نیستم چون رایحه بصورت مدام زیر بینی قرار میگیره و اصطلاحا قسمت بویایی رو پر میکنه و بعد از یه مدت دیگه خودشخص بوی عطر رو نمی فهمه مخصوصا عطرهای چندوجهی یا اونایی که رایحه شون تغییر میکنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 15-02-2015 at 12:48.
ماشالله
4 تا برند هرکدوم کلی عطر!
سعی میکنم چناچه اطلاعات مفیدی جمع کردم بیان کنمضمنا شما با استفاده از سرچ تاپیک اسم عطر مورد نظر رو وارد و نظرات دوستان در گذشته رو خواهید دید
بین این برندها قطعا رالف لورن یک چیز دیگست پس کمی اطلاعات در مورد پولو ها:
پولو گرین
پولو رد
عطری از خانواده چوبی-آروماتیک
مخصوص فصول سرد
ماندگاری زیاد و پخش بوی بالا
و توصیف خ.فرزین نیا:
پولو رايحه اي سيگار مانند و با پرستيژ در سبك كلاسيك دارد كه بسيار مناسب افراد ميانسال و مجالس رسمي است.عطري موقر،متين و با شكوه براي مرداني كه مي خواهند موفقيت و مقام خود را به رخ بكشند.پولو در ابتدا پودري،خشك، تلخ و كمي علف گون است،پس از ماندگاري رايحه علف گون محو شده و عطري خشك،خاكي،تلخ و قوي جاي آنرا ميگيرد.
================================================== ===
پولو رد عطری مرکباتی-میوه ای
مناسب چهارفصل
ماندگاری متوسط پخش نه چندان جالب!
نت ابتدایی با رایحه ای خنک ، تلخ و نسبتاً ترش باز خواهد شد. در نت میانی عطر قدرت خواهد یافت و طعم بادامی-چرمی از زعفران قرمز به آن افزوده خواهد گردید. قهوه با آنکه در نت پایانی به کار رفته اما قطعاً به عنوان یکی از نت های اصلی در مجموع رایحه دخیل خواهد بود و در تمامی گام های عطر حضور خواهد داشت.
چوب ، عنبر و قهوه تمامی نت پایانی را شکل می دهند و Polo قرمز با عطری فعال ، پر انرژی و نسبتاً گرم پایان می یابد.
================================================== ==
پولو دابل بلک
پولو دابل بلک عطری اسپایسی(ادویه ای)
فصل مورد استفاده چهارفصل
پخش و ماندگاری متوسظ
رایحه ای عمیق و گیرا مرکب از چوب و اسپایس. البته وجود عطری ارمتیک را نباید در Double Black فراموش کرد. نت ابتدایی را رایحه ای ارمتیک تشکیل داده است. کمی خنک و تلخ باز می شود. نسیمی سرد برگرفته از دانه های گس و سبز سرو کوهی که تمی چوبی دارند به مشام می رسد. با گذر زمان پولو دابل بلک رایحه ای گرم تر می یابد. طعم شیرین بر خلاف اولین مدل در آن تقریباً محو شده است و اسپایس ها در آن حرف اول را می زنند. دابل بسیار مردانه و شیک جلوه گر می شود و یکی از ویژگی های مثبت آن دمای عطر است. دابل نه چندان گرم و نه چندان خنک است و از همین رو می تواند به عنوان محصولی چهار فصل مصرف گردد.
اما هنوز نت پایانی باقی مانده است. Ralph در این نت ، امضای همیشگی خود را انجام می دهد و DB رد پای آن را در قلب خود حفظ می کند.
رایحه ای خاکی و ارمتیک آشکار می شود که شما را غرق در جذابیت خود خواهد کرد.
اگر پس از Euphoria ،Chanel Bleu ، Polo Blue و حتی Chanel Allure به دنبال یک جاذبه همه پسند هستید ، Double Black یک ضرورت در کلکسیون شما خواهد بود.
=========================================
پولو بلو
پولو بلو آروماتیک-آکواتیکپولو بلو اسپورت
ماندگاری و پخش متوسط
مناسب فصول گرم
رایحه ای بسیار دل انگیز و دلنشین که شخصا شیفته اون هستم!
نهايت پرستيژ.تاحدي كلاسيك اما رايحه اي كه هرگز از مد نخواهد افتاد. بيانگر خوش پوشي،خوش فكري و مردي با نفوذ،خوش صحبت و گيرا كه نمي توانيد از او چشم پوشي كنيد.جلب كننده بانوان 27 تا 35 سال كه در جستجوي مردي كامل هستند.جنتلمني متواضع،موفق و جذاب!
================================================== ==
پولو بلو اسپرت عطری فرش و سبز
ماندگاری متوسط پخش نه چندان زیاد!
مناسب فصول گرم
در این عطر اسپورت نیز همچون سایر محصولات 2012 که با پسوند "اسپورت" روانه بازار شده اند اسانس نعنا به کار رفته است.
نعنای یخ زده ، نت سبز و علف های بریده شده در کنار سیب و برگهای درخت سدر در ابتدا می تواند حس سبز و با طراوتی را القاء کند. سرخس ، گیاه Sage و خزه بلوط در نت های بعدی اگر بتوانند پرستیژ لازمه را در عطر پیاده نمایند.
+
فکر میکنم دابل بلک و بلو گزینه های خیلی خوبی هستند
scent of the day
One Man Show Jacques Bogart
کار 1980. بوی ریحان و سبزیجات. عطر محبوب در شوروی سابق. ماندگاری متوسط. پخش بوی خوب.
![]()
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید تشکر کرد از شما بابت دقت و حوصله در نظرات
پس با این اوصاف از خانواده polo بیشتر باید رفت سمت بلو
- در مورد lacoste سفید و بلک چه نظری دارید ؟ کدوم یکی ملایم تر و دلنشین تره ؟
- و البته Hommage a L'Homme و Lalique Pour Homme ؟!
- و از سری آخری هم که گفتم ادکلن هائی مثل The Game و Champion ؟!
در کل احساس میکنم ادکلن هائی که توش مشک باشه به دلم میشینه ! (مطمئن نیستمو البته به چیزی که میخوام نرسیدم فعلا !)
بازم ممنون
این عطر عالیه واقعا!
یکی از اقوام نزدیک استفاده میکرد و من شیفته این رایحه بودم (یادش بخیر)
+
چنده الان؟![]()
یک سایت 68 قیمت گذاشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)