ممنون از پاسخت
ممنون از پاسخت
این جمله رو تو دفترچه نوشته در صورت غیبت داشتن:
عدم امکان استفاده از معافیت ها به جز معافیت های پزشکی و معافیت مقررات وِیژه ایثارگران و امداد جویان
سلام خدمت دوستان عزیز
برادر من اموزشیش توی ارتش بود الانم افتاده اهواز میخواسیم براش انتقالی بگیریم حالا یه نفرم پیدا شده که از شیراز میخواد بیاد اهواز میشه این دو تا جاشونو با هم عوض کنند شدنی هست؟
مراحل کاریش چطوریه اصلا برای انتقالیش باید چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد تک پسر بودن چی؟مزایا یی داره؟
والا زمان ما که اگه تک پسر بودی تاییدیه از ثبت احوال میاوردی میتونستی تو استان خودت خدمت کنی
خوب تا جایی که من اطلاع دارم نباید خیلی تفاوت خدمتی داشته باشن و بعد هم باید رسته خدمتی یکی باشه حالا دوستان ارتشی مثل اقا میلاد و جناب pami بایدسلام خدمت دوستان عزیز
برادر من اموزشیش توی ارتش بود الانم افتاده اهواز میخواسیم براش انتقالی بگیریم حالا یه نفرم پیدا شده که از شیراز میخواد بیاد اهواز میشه این دو تا جاشونو با هم عوض کنند شدنی هست؟
مراحل کاریش چطوریه اصلا برای انتقالیش باید چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
بیشتر توضیح بدن
Last edited by SNOW PATROL; 19-10-2012 at 11:52.
ورود و خروج از پادگان 01 نزاجا تهران در چه ساعت هایی مجاز هست؟
مثلا ممکنه من با قطار ساعت 11شب برسم تهران و بعد تا برسم به پادگان ساعت 12 شب بشه اجازه ورود میدن؟؟؟
و یک درخواست از همه دوستان دارم. تو مدت خدمت با هم دوست باشیم و به هم کمک کنیم. بابا حداقل زیر آب هم دیگه رو نزنیم دیگه!!!
سلام بچه ها
الان 9 روز میشه رفتم اموزشی مشهد ... هتل هوایی که میگن درسته ... تا ادم نره نمیدونه سربازی چیه چون خودم زیاد پرسیدم از این و اون ولی به جواب درستی نرسیدم ولی هفته های اول خیلی سخت میگیرن ولی بری سربازی میشه فهمید انواع اقسام ادم با انواع برداشت های مختلف و لهجه های دیگه و اینکه نمیخواد چیز ای زیادی ببری چون خودشون میدن ... به هر حال ما که رفتیم نگران برای خوشحالی دیگران
امیدوارم به همتون خوش بگذره![]()
الان دیگه برا تک پسرا همچین چیزی وجود نداره مثلا خودم انداختنم اروند کنار نقطه صفر مرزی شهرخودمون هم قم هست
شرایط انتقالی هر یگان با یگان دیگه متفاوت هست به علت نیازهای متفاوتی که به نیروها دارن
به برادرتون بگید تو اهواز اگه لشکر 92 هست از آجودانی اونجا شعبه وظیفه سوال کنه تا جواب درست بگیره
تک پسر بودن رو خیلی جاها جزو شرایط حساب نمیکنن ، شرایط اصلی 1- متاهل بودن 2- پدر نظامی 3- تحت بهزیستی بودندر مورد تک پسر بودن چی؟مزایا یی داره؟
سلام
بعد از کلی اعصاب خوردی مدارکم تکمیل شد و فردا میرم پست کنم بره و خیال خودمو راحت کنم ، فقط یه سوال واکسنا (مننژیت ، کزار و دیفتری ) رو الان باید بزنیم ؟ چون من معلوم نیست برم یا معاف بشم
Last edited by mehran_pqqp; 19-10-2012 at 14:42.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)