آی قربون دهنت. منم همین مشکلو دارم. اگه یه راهی پیدا کردی یا یه مدلی پیدا کردی که این قابلیت رو داشته باشه به ما هم یه ندایی بده.
آی قربون دهنت. منم همین مشکلو دارم. اگه یه راهی پیدا کردی یا یه مدلی پیدا کردی که این قابلیت رو داشته باشه به ما هم یه ندایی بده.
مودم من این مدل نیست ولی کلا TP-LINK یک نرم افزار Easy Setup Assistant داره که خیلی راحت و مرحله به مرحله کار رو انجام میده
اگر این نرم افزار رو نداری از سایتش دانلود کن
اخه این برای نصب با usb هستش ... من میخوام با کارت لن وصل کنم
کی گفته برای نصب با USB هست؟
من خودم با LAN نصب کردم و خیلی راحت انجام شد
روش دیگه اینه که همه کابل ها رو نصب کنی بعد از طریق زدن 192.168.1.1 در مرورگر و رفتن به تنظیمات مودم با گزینه Quick Setup مودمت رو کانفیگ کنی. (راهنمای نصب مودم رو بخون)
اینارو بلدم بابا
فقط نمیدونم ای پی کارت شبکه رو روی چی تنظیم کنم ... خود پارس هم هیچ اطلاعاتی نداد و نمیده ... میخوام روشونو کم کنم ( اخه میخوان با ندادن این اطلاعات سرور dns و ایناشون بگم .... اره بیاین وصل کنین برام)
در خواست راهنمایی.
مودمم 2640u دوتا pc بهش وصل کردم میخوام از وایرلس برای موبایل استفاده کنم همزمان اینترنت و شعر بین سه تاشون و پرینتر داشته باشم.توضیحات تنظیمات به ایتنرنت به تنهایی خوندم اما واسه برقراری همزمان شعر چی کار باید بکنم؟
اگه امکان داره به طور مختصر روش ساخت این دو نوع کانکشن را توضیح دهید .
در فورومی خواندم که در صورتی که مودم شما روتر هم باشد نیازی به کانکشن نداریم( بعد از روشن کردن کامپیوتر به طور اتوماتیک ارتباط اینترنت هم وصل شده و نیازی به کلیک روی کانکشن ساخته شده و وارد کردن یوزر و پسورد نیست ) .
اصلا لازم نیست چیزی بگن جز یوزر و پسورد
می مونه:
VCI: 35
VPI: 0
Encapsulation: LLC
و بقیه کارها رو مثل IP شبکه و DNS خود ویندوز انجام میده و لازم نیست دستکاری کنی.
ضمنا اگر گوگل کنی آموزش هایی برای تنظیمات حرفه ای وجود داره که البته برای همه لازم نیست.
پست اول همین تاپیک رو بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Shayan Arya; 08-12-2010 at 22:58.
وقتی این گزینه رو فعال میکنی یه کادر هم میاد که باید یه عدد رو وارد کنی
که معمولا 1 دقیقه هستش ، این کار رو هم کردی ؟
یه سر به اینجا بزن و از کیفیت خط ارتباطیت هم مطمین شو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
دوست عزیز آموزش کانفیگ کردن مودم در اولین صحفه همین تاپیک گذاشته شده
دوست عزیز اگه مودم رو روی حالت PPPoE کانفیگ کرده باشی که برای اینترنت مشکلی نداری و همه
سیستمها و وسایل وایرلس اینترنت دارن
اما برای دسترسی به فایلهای share شده در هر سیستم، باید در run آی پی سیستم دیگه رو وارد کنی مثلا : 192.168.1.1\\
و بعد ok اگه user , psss هم خواست که باید یوزر و پسورد سیستم رو بهش بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)