[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات دانلود شبانه تغییر کرده
ظاهرا
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات دانلود شبانه تغییر کرده
ظاهرا
این ها هم به جای اینکه روز به روز بهتر بشند روز به روز بدتر میشند
دلمون فقط به همین ساعت رایگان زیادش خوش بود که رفتیم کلی پول دادیم 2 مگ 10 گیگ خریدیم دیگه یه ساعت هم ازش زدند
تازه من تو اون یه ساعت 8 تا 9 بیشترین دانلود رو داشتم
طبق گفته ی خودشون برای جلب رضایت مشتری هست (در ساعات اداری)این ها هم به جای اینکه روز به روز بهتر بشند روز به روز بدتر میشند
دلمون فقط به همین ساعت رایگان زیادش خوش بود که رفتیم کلی پول دادیم 2 مگ 10 گیگ خریدیم دیگه یه ساعت هم ازش زدند
تازه من تو اون یه ساعت 8 تا 9 بیشترین دانلود رو داشتم
دیگه باید سر درش رو گل گرفت....
Last edited by amin_v30; 08-05-2013 at 16:48.
خب اگر جلب رضایت مشتری در ساعات اداری هست بیان رایگان رو بکنن 12 تا 8 . چرا دیگه 1 ساعت از شبانه کم میکنن . همه جا اینترنت 1 گیگ بر ثانیه اومده اینجا همین اینترنت درپیت هم، عقبگرد میزنه !
آسیاتک خیلی مزخرفه من بعد از دوسال و نیم isp عوض کردم اومدم اینجا بخاطر سرعت فقط اما الان دو مگ محدود دارم سرعتم ۳۲ اونم با کلی محدودیت
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
سلام دوستان
یکی از دوستانم سرویس نامحدود 2 ماهه از آسیاتک دیروز تمدید کرد. فکر میکرد که در آسیاتک هم مثل مخابرات سرعت نامحدود بالا هست . ولی اینطور نبود و الان هم از تمدید سرویسش پشیمون شده !
آیا راهی هست که الان بتونه سرویسش روعوض کنه ؟
فقط میتونه سرویسش رو ارتقا بده.
اگه تو پنل نماینده هست به نمایندش بگه اگر هم که شماره مشتری داره قسمت خدمات اینترنت >اینترنت پر سرعت> تغیرسرویس رو بزنه درست میشه
سرویس محدود با سرعت 32؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما نا محدود رو میگی
نه اتفاقا محدود و میگم. اولاش بعضی سایت ها خوب بود ۴۰۰ تا سرعت میداد اما الان ده روزه داغونه به بهونه این ف ی لترینگ سرعت و پایین اوردن درضمن خطمم خودشونم چک کردن ایرادی نداره. این درحالیه که خیلیا سرعتشون هنوز بالاست!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)