بیس واقعا قویه جوری که شیشه عقب تق تق از چندجا صدا میده وقتی زیاد میکنم
فقط از کیفیت هنوز راضی نیستم،اجازه بدید گین رو تنظیم کردم عرض میکنم خدمتتون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
بیس واقعا قویه جوری که شیشه عقب تق تق از چندجا صدا میده وقتی زیاد میکنم
فقط از کیفیت هنوز راضی نیستم،اجازه بدید گین رو تنظیم کردم عرض میکنم خدمتتون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
کیفیت رو که من با این امپ زاغارتم ازش راضیم شما یه جای تنظیماتت میلنگه که اینجوریه وگرنه خداییش ترکیب خوبیه پخش 8019 و باند 1073 و امپ 5500 چون دیگه با کمترین پول بهترین صدا رو میشه فراهم کرد
Sent from my HTC One X
اقا حمید همیشه سورپرایزاتونو میزارین شب نمیگین ما فردا امتحان داریم خوابمون نمیبره؟
مبارکشون باشه دعا میکنم همیشه تو شادی استفاده کنن
من که چشام در اومد بگین اسفند دود کنه
من برم با fm پلیرم ور برم فردا 120 کیلومتر باید نویزشو تحمل کنمبای
![]()
سلام
7016 بگیرید ولی قیمتش بالا تره.دقیق ندارم.
با چه آمپی بستید؟
اگر آشنا هست پس مشکلی نیست.
آمپ رو هم که دوستان زحمتش رو کشیدن که همینجا ازشون تشکر میکنم.
سری های انرژی هرتز خوبه اما سریهای پائینترش خیر.
نه من که چیزی پیدا نکردم.
بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپ بدی نبود وقتی اومد. الان که آکبندش بعید میدونم باشه. دست دومش چنده؟
این کامپ قوی ایه.جزو معدود ساندهائی هست که من دوستش دارم.البته فکر نمیکنم بره داخل جای فابریکی.باید مثل کاری من کردم رو انجام بده:
سلام خیلی متشکرم.اولیش بد نبود. برام دعا کنید این سه تای باقیماندهخ هم به خوبی خوشی پاس بشن و یه جنش فارق التحصیلی بگیرم. همگی رو شیرینی مهمونم هستید.انشاءالله
100% از تنظیمات هست. محمد جان برس به داد بچه ها.
متاسفانه من خودم با 8019 کار نکردم.قلقش رو محمد قربانی میدونن.
مهدی جان همونطور که در فیلمی که زحمتش رو کشیدید مشخصه و قبلا هم عرض کرده بودم مشکل شما از خروجی Pre Amp پخشتون هست.ای کاش فاصله ها نزدیک بود و حضورا انجام وظیفه میکردم و با پخش خودم براتون تست می گرفتم.
ولی افسوس از دوری.حیف این کواکها که دارن خاک میخورن.شما که این همه هزینه کردید یه پخش هم می گیرفتید دیگه.(بگو حمید نفست از جای گرم بلند میشه ها.
)
ایضا تنظیم نبدون.
گین رو از دستورالعملی که عرض کردم تنظیم کنید. تو تاپیک "
چند توصيه و اصطلاح در مورد سيستمهاي صوتي "
کاملا توضیح دادم خدمت دوستان.
ممنون از کلیپی که تهیه فرمودید.
این مقدار برای پخش؟پی 99 پایونیر تهیه نمائید البته آکبندش بسیار کمیاب هست.
تنظیم گین برابر روشی که بالا عرض کردم.
میدان قدس.خ شهید کبیری خ شهید نجابت جو چهارراه سمت چپ 10 قدم رفتید سمت راست فروشگاه پیام. برید پیش آقا مهدی
ساب آدیو سیستم mx 12 قیمت 250 تومن.
آمپ جی وی سی 8004 اونم 420 تومن.
ساب 10 بگیرید یا 12 تو باکس سیلد.پورتد به کارتون نمیاد.قیمت برند کیفیتی از 250 به بالا
چرا 718 گرفتید.دوستان اینجا اینهمه پست میزارن که بابا 718 نخرید. 6975 V2 نخرید با این قیمتها باز هم ....جالبه.
mc 609 بگیرید 400 تومن.
آمپ هم 5500T براش کافیه.
1073 هم 435 من قیمت داشتم الان شنیدم رفته نزدیکای 470.
خیلی ممنون از جواب های استاتید محترم
1073 روی پراید راحت نصب میشه؟ باید طاقچه عقب رو برش بدم یا میتونم تو جعبه چوبی بزارم چون من این 718 رو تو جعبه گذاشتم یعنی برش ندادم صندوق رو
بنظر خودم کیفیت اینجوری پایین میاد
امپلی 5500 قیمتش حدود چنده؟ اینو باید تو صندوق بزارم ؟ بهتره چجوری نصب بشه تا اذیت نکنه راستش ما تو شهر کوچیک هستیم که نصابش هم زیاد حرفه ای نیست
با کمک شما عزیزان باید کم کم راه بی افتم
الان بنظر شما پخش 2950+امپلی 5500+1073 منو راضی میکنه یا باید پخش رو هم عوض بکنم ؟پخش مدل های پایونر چی پیشنهاد میدین
جالبه از بس 1073 زدیم ماشالله تو همین صحفه از تاپیک هستیم![]()
Last edited by dj star; 01-06-2013 at 01:58.
بچه ها چي كار كنم خل شدم رفت تمام كار هايي كه گفتين انجام دادم ولي نشد كه نشد چي كار كنم ؟
كنوود 8019
كنوود 7205
دي ال اس 1073
با یه آمپ 5500 پایونیر تست کن ببین چجور میشه. منم همین آمپ رو دارم فکر کنم برق با جریان کافی بهش نرسه نمیتونه با حداکثر توانش باند رو درایو کنه.
چند وقت پيش حدود يه ماه پيش باطري ماشينم خراب شد عوضش كردم الان يه باطري خشك 60 آمپر گذلشتم ولي بازم همون طوريه
بله به صفحه 1073 هم رسیدیم
همون جور که دوست عزیزمون آقا حمید فرمودند p99 گزینه مناسبی برای شما هست قیمتش هم حدود 2200-2400 هست ولی واقعا عالی هست
دوستان اینم تنظیمات پخش 7016-8016-8019 و بقیه پخش هایی که تنظیمات شبیه به اینا رو دارند:
محتوای مخفی: راهنما پخش 7016
موفق باشید
آقا حمید بابا قلب ما باطریه فکر ما هم باش! ما یه کامپ مزخرف کدنس گرفتیم دارم لذت میبرم از آهنگ حالا اینا رو ببندیم دیگه چی میشه؟!؟!!!
میگم یه چیزی پشت تویترش مشخصه اون چیه؟ یه برامدگیه.!
راستی یه سوالی آمپ های مونو دیجیتال چه جوری هستند؟ یک از دوستام میگه با اون آمپ ها حتی تو قدرت های بالا مثلا 2000-3000 وات نیاز به باطری قوی نیست و حتی با یه باطری موتور هم جوابگو هست؟!!!!
درسته؟
مرسی
Last edited by Mohammadkiller; 01-06-2013 at 09:34.
سلام
اولا بايد پخشتون Hi Volt باشه. 2950 فكر كنم 2 ولته درسته؟
بايد به صورت فري اير نصب كنيد يعني روي تاقچه MDF
با من تماس بگيريد. شمارم رو خدمتتون pmكردم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)