تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1075 از 2365 اولاول ... 755759751025106510711072107310741075107610771078107910851125117515752075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,741 به 10,750 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش میگم شما که امپ 5500 داری بیس برات چطوره بیست چون میگن حداقل امپی که این 1073 رو درایو میکنه همین امپه من الان امپ 6100 دارم نصف قدرت این باند بهش قدرت میده کیفیتم که عالیه یعنی دقیقا همینیه که من میخوام فقط میگن امپت برا این باند ضعیفه و اگه 5500 بخری خیلی بهتر میشه بیس و کیفیت میخواستم ببینم شما قبلا با امپ دیگه ای هم امتحان کردی این باند رو که توی خرید به من یه کمکی بکنی؟

Sent from my HTC One X
    بیس واقعا قویه جوری که شیشه عقب تق تق از چندجا صدا میده وقتی زیاد میکنم
    فقط از کیفیت هنوز راضی نیستم،اجازه بدید گین رو تنظیم کردم عرض میکنم خدمتتون

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

2. این کاربر از aghasamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بیس واقعا قویه جوری که شیشه عقب تق تق از چندجا صدا میده وقتی زیاد میکنم
    فقط از کیفیت هنوز راضی نیستم،اجازه بدید گین رو تنظیم کردم عرض میکنم خدمتتون

کیفیت رو که من با این امپ زاغارتم ازش راضیم شما یه جای تنظیماتت میلنگه که اینجوریه وگرنه خداییش ترکیب خوبیه پخش 8019 و باند 1073 و امپ 5500 چون دیگه با کمترین پول بهترین صدا رو میشه فراهم کرد

Sent from my HTC One X

4. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام
    امشب هم برای عزیزانم یه سورپرایز جالب دارم.با هم ببینیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سری های اند هستند.بالاترین رده کامپوننتهائی که شرکت وارد کرده و فعلا گرونترین های بازار هست. البته JBL 660 هم قبلا آورده بودند نمیدونم هست و چنده؟
    این پک دوست داشتنی با قیمت فضائی 2.730.000 تومن به فروش میرسه.
    مبارک صاحبش باشه که یکی از دوستانم هست و نکته جالبش اینجاس که بنده هنوز توفیق زیارت کردنشون رو از نزدیک نداشتم.مثل اکثر شما گلهای اینجا.
    اقا حمید همیشه سورپرایزاتونو میزارین شب نمیگین ما فردا امتحان داریم خوابمون نمیبره؟
    مبارکشون باشه دعا میکنم همیشه تو شادی استفاده کنن
    من که چشام در اومد بگین اسفند دود کنه
    من برم با fm پلیرم ور برم فردا 120 کیلومتر باید نویزشو تحمل کنم بای

6. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم يك پخش براي پرايد 141 بگيرم فقط USB خور باشه مثلا deh-4150sd
    باند و ساير موارد هم شما بگيد
    بودجه حداكثر بين 300 تا 400 (قيمت ندارم اگه كمه نخنديد)
    سلام
    7016 بگیرید ولی قیمتش بالا تره.دقیق ندارم.
    1073dls بیس خوبی داره و کیفیتش هم خوبه
    با چه آمپی بستید؟
    درود خدمت آقا حمید گل!
    از کجا میشه فهمید فیک نیست؟ چون طرف یکی از آشنایان ما هست و با هزار اصرار و استواری این باندو بهم داد. گفت نخری ضرر کردی و فلان!! حالا راهش چیه فهمید فیک هست یا نیست که برم پوستشو بکنم
    و اون آمپی که معرفی کردید اسمش چیه؟ برم بهش بگم چی چیه 5500T بهم بده؟ من یکم تازه کارم تو این مسائل و قیمتش حدودا چنده؟
    اگر آشنا هست پس مشکلی نیست.
    آمپ رو هم که دوستان زحمتش رو کشیدن که همینجا ازشون تشکر میکنم.
    قدمتون سر چش، جاتونم سبز
    سرچ کردم ظاهرا رو 2 اهمم جواب میده
    RMS Power @ 4 ohms 111 watts x 4 channels
    RMS Power @ 2 ohms 139 watts x 4 channels
    RMS Power @ 1 ohm Not Stable
    HCX نه ولی ECX و DCX گیرم میاد.آمار فیک بودن هرتز و اینفینیتی چجوره؟
    خیلی بین ecx , kappa دو دلم
    از جوابتونم خیلی ممنونم
    سری های انرژی هرتز خوبه اما سریهای پائینترش خیر.
    دوستان این امپو کسی میشناسه؟ اگه تونستین یه لینک بزارین ببینمش مرسی
    kaufmann kfc-6000
    نه من که چیزی پیدا نکردم.
    دوستان یه کواک 4 که بتونه حداقل 120 وات پیک رو تحمل کنه و بالای 40 وات خروجی داشته باشه و البته در دسترس و قابل تهیه باشه سراغ دارید؟؟؟
    خروجیش بالاتر هم یود که دیگه بهتر
    بفرمائید:
    اتفاقا منم چیزی پیدا نکردم
    نظرت راجب این امپ چیه؟ چند میرزه؟
    Earthquake Sound PH2200W/4
    آمپ بدی نبود وقتی اومد. الان که آکبندش بعید میدونم باشه. دست دومش چنده؟
    یکی از فامیلا ال نود گرفته ماشین عقب باند نداره حاظر به بریدن طاقچه هم نیست به هیچ وج
    صدای بم هم تقریبا دوست داره
    میدونم از کامپوننت نباید همچین انتظاری داشت ولی میخواستم ببینم این کامپ ساندی که آقای همتی آوردن چه جوریاست تو عکسا که ابهتی داره برا خودش یعنی میتونی صدای قوی بمی داشته باشه ووفراش؟هم اندازه 6975 تو عکس
    میخوایم بکنیمش تو همون جای فابریکی طاقچه ال نود(با آمپ مارک متفرقه ی 2 کانال اسمشو نمیدونم ولی فکر کنم 100 خریده)
    فقط میخوام بدونم صداش خوبه؟ 200 ت می ارزه؟
    این لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کامپ قوی ایه.جزو معدود ساندهائی هست که من دوستش دارم.البته فکر نمیکنم بره داخل جای فابریکی.باید مثل کاری من کردم رو انجام بده:
    دوستان برای پخش تیبا بدون آمپ چه اسپیکری پیشنهاد میدین ؟
    قبلا 718ex رو زیاد شنیده بودم، میخوام بدونم گزینه دیگه چی هستش. ممنون میشم با قیمت لطف کنین .
    سلام حاج حمید گل ایشالا امتحانات رو با موفقیت داده باشی
    من بنا به دستور حمید خان یه 8019 و یه 1073 و یه آمپ کنوود 7205 گرفتم ولی نمی دونم صدا چرا جالب نشده هر کاری هم بگی کردم تمام قطعات هم اصل هستن به نظرت چه کنم ؟
    شاید باید آمپ پایونیر 5500 می گرفتم . مطمعنم از تنظیمات سیستم هستش که صدا جالب نیست بلد هم نیستم چطور تنطیمش کنم حمید جان اگه بتونی زحمتشو بکشی خیلی منت گذاشتی

یه سوال دیگه این پخش 8019 ما چرا از ولوم 30 به بعد هیچ گونه تغییر توی حجم صدا رخ نمیده (کلا 35 تا ولوم داره) ؟
    سلام خیلی متشکرم.اولیش بد نبود. برام دعا کنید این سه تای باقیماندهخ هم به خوبی خوشی پاس بشن و یه جنش فارق التحصیلی بگیرم. همگی رو شیرینی مهمونم هستید.انشاءالله
    100% از تنظیمات هست. محمد جان برس به داد بچه ها.
    متاسفانه من خودم با 8019 کار نکردم.قلقش رو محمد قربانی میدونن.

شما راهنمایی کن مشکل چجور حل میشه ؟ اگرم میتونی بیا حضورا همفکری بده.میتونم آمپ و باند رو هم بدم بهتون خودتون تست کنید.
    مهدی جان همونطور که در فیلمی که زحمتش رو کشیدید مشخصه و قبلا هم عرض کرده بودم مشکل شما از خروجی Pre Amp پخشتون هست.ای کاش فاصله ها نزدیک بود و حضورا انجام وظیفه میکردم و با پخش خودم براتون تست می گرفتم.
    ولی افسوس از دوری.حیف این کواکها که دارن خاک میخورن.شما که این همه هزینه کردید یه پخش هم می گیرفتید دیگه.(بگو حمید نفست از جای گرم بلند میشه ها.)
    من هم دقیا همین مشکلو دارم،سیستم هم دقیقا همینه ولی آمپ pioneer 5500 هستش.
    من هم از صدا راضی نیستم ولی اینو فکر کنم با تنظیم گین حل بشه،با همه تنظیمات هم بازی کردم
    اون مشکل که گفت این دوستمون و ولوم از 30 تا 35 هیچ تغییری نمیکنه منم دقیقا همین مشکل رو دارم با این توصیف که واسه من این اتفاق گاهی رو ولوم 30 گاهی رو 27 و ... میفته
    میدونم این قضیه از تنظیمه چون یه بار ریستش کردم درست شد بعد تنظیم کردم خوب بود ولی دوباره الان اینجوری شده(در کل الان اصن صدای سیستم زیاد نیست حتی میتونم بگم حجم صدا کمه و dls960 که دارم حتی حجم صداش هم تقریبا با این یکیه البته الان-اینو بگم که حجم صدا رو رو همین سیستم گوش کردم اول که ریستش کردم زیاد که میکردم شیشه عقب داشت از چندجا لق میخورد و میترسیدم هر لحظه شیشه کنده شه)
    من یه مشکل دیگه هم با سیستمم دارم اینه که صدا خیلی بمه با اینکه 3 تا گین آخره تنظیمات اکولایزر رو هم تا ته زیاد کردم و سه تای چپو رو فلت گذاشتم و این هم از تنظیماته چون یه dls960 هم رو یه ماشینه دیگه دارم با یه آمپه داغونه sony explode 222 و یه پخش پایونیر خیلی قدیمی که صدای تریبل خیلی صاف،شفاف و تیزی داره که اصلا هم گوشو اذیت نمیکنه و همونطور که همه دوستان میدونن توییتر و میدرنج هر دو این اسپیکرها با هم یکسانه
    خلاصه یکی یه راهکاری بده چون واقعا بعد این همه سیستم های مختلف گوش دادن من مطمئنم که این سیستم ترکیب محشری و حس میکنم اینو که الان نتونستم صدای درستی ازش بگیرم

ایضا تنظیم نبدون.
    گین رو از دستورالعملی که عرض کردم تنظیم کنید. تو تاپیک "
    چند توصيه و اصطلاح در مورد سيستمهاي صوتي "

کاملا توضیح دادم خدمت دوستان.
    الان مجددا آمپ و باند رو تو خونه وصل کردم این آمپ 7205 مثل اینکه هر چقدر جریان بهش بدی میریزه تو حلق باند ها چون اول به یه ترانس 15 ولت 7 آمپر وصل کردم وقتی صدا رو زیاد میکردم موقعی که بیس میزد آمپ پروتکت میکرد.بعدش آمپ رو وصل کردم به پاور کامپیوترم که روی 12 ولت 29 آمپر خروجی میده دیگه موقعی که ولوم رو زیاد میکردم زمانی که بیس میزد دیگه پروتکت نمیکرد فکر کنم این آمپ واقعا یه 60-70 آمپری میخواد تا کامل راه بیوفته و مشکل هم فکر کنم از اینجا نشات میگیره .ویدیو زیر رو آپلود کردم حتما ببینید منتها چون با گوشی فیلم گرفتم کیفیت پایین هست. این ویدیو آمپ 7205 کنوود با باند CO609 آدیو سیستم هست.
    ممنون از کلیپی که تهیه فرمودید.
    ممنون از توجهتون .
    دوست عزیز ، من میتونم بین ۱۵۰۰ تا ۲ تومن هزینه کنم البته اگه پیشنهادی بشه که مثلا" ۲۲۰۰ قیمت داشته باشه و کیفیتش خیلی فرق داشته باشه خوب میتونم ترتیبش رو بدم .

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    این مقدار برای پخش؟پی 99 پایونیر تهیه نمائید البته آکبندش بسیار کمیاب هست.
    بیس بوست خاموش و highway هم روی low
    اسپیکرای جلو رو روی 180 با شیب 12 کات کردم
    اسپیکرهای عقب هم روی through گذاشتم البته روی 40Hz هم کات کردم فرقی نداشت
    خودم حدس میزنم تمام مشکلات از گینه
    چون گین بسته است تا اسپیکر بریک شه بعد تنظیمش کنیم (کاری که نصاب کرد و البته آدم واردی بود و کارش هم منطقی بود)
    توی سایت پایونییر تو توضیحات5500 نوشته که اگه گین تنظیم نباشه آمپ توسط قابلیت pioneer's gain control caution به منظور پروتکت اسپیکر و آمپ، خروجی آمپ رو کاهش میده تا ولوم پخش به میزان مورد قبول برسه. پس به این نتیجه رسیدم که با تنظیم گین این مشکل حل خواهد شد

تنظیم گین برابر روشی که بالا عرض کردم.
    دوستان من هم برا تنظیمات خیلی مشکل دارم هرچیم خودم خواستم انجام بدم سر در نیاوردم اگر کسی مغازه دازی تو تهران می شناسه ببریم بدیم درستش کنه لطفا بگه
    باتشکر
    میدان قدس.خ شهید کبیری خ شهید نجابت جو چهارراه سمت چپ 10 قدم رفتید سمت راست فروشگاه پیام. برید پیش آقا مهدی
    سلام
    برا کپلی ام (ال 90) کم کم دارم یه سری قعطات جمع می کنم
    پخش رو قبلا 7016 کنوود گرفتم
    دیروز هم یه کامپ ساند استریم گرفتم
    حالا برای انتخاب آمپ و ساب احتیاج به راهنمایی دارم
    بودجه محدوده و دنبال صدای زیاد و قدرتی نیستم کیفیت ارجح تره
    تا اونجایی که مطالعه کردم همراه کامپ بهتره ساب هم باشه
    خوب ساب باکس اکتیو بگیرم بهتره یا سابجدا و آمپلی هم جدا
    برا کامپ ها 75 وات می خوان نظرم آمپلی 4 کاناله شاید در اینده برای استیج جلو هم کامپ گرفتم
    چه سابی؟ چه نو آمپ 4 کانالی؟
    ساب آدیو سیستم mx 12 قیمت 250 تومن.
    آمپ جی وی سی 8004 اونم 420 تومن.
    یک سوال دیگم از اساتید دارم
    اگر بخوام یک ساب با باکس که بیس نرمی هم داشته باشه و امپ که راهش بندازه نو یا کارکرده بگیرم کف قیمت چقدر می شه؟
    (بازهم تاکید می کنم نمی خوام کوبش سنگین داشته باشه یا حالت لرزش)
    ساب 10 بگیرید یا 12 تو باکس سیلد.پورتد به کارتون نمیاد.قیمت برند کیفیتی از 250 به بالا
    سلام دوستان
    ممنون میشم راهنمایی بفرماین
    من یه پخش پایونر 2950 روی پراید داشتم با بلند گو فابریکی
    دیروز رفتم برای دودی کردن ، چشمم به باند افتاد و به گفته فروشنده یه 718 ای ایکس با قیمت 320 گرفتم
    اصلا راضی نیستم و اون انتظاری که ازش داشتم رو نداره صداش یه جوریه فقط تا ولوم 20 بد نیست!یعنی کیفیت نداره
    الان بنظر شما پخش من ضعیف است یا....باید چیکار بکنم که به صدایه با کیفیت و دلنشین برسم ، باید امپلی فایر بخرم ؟
    میتونم باند رو پس بدم و جاش یه چیز دیگه ای بگیرم تو این تاپیک گشتم اکثرا 1073 رو پیشنهاد داده بودن
    به فروشنده زنگ زدم اصلا اسمش رو هم نشنیده بود
    در حال حاضر تا 500 یا 600 دیگه میتونم هزینه کنم
    نظر خودم رو پخش 8019 و باند 1073 است لطفا راهنمایی بفرمایین
    با کمال تشکر.
    چرا 718 گرفتید.دوستان اینجا اینهمه پست میزارن که بابا 718 نخرید. 6975 V2 نخرید با این قیمتها باز هم ....جالبه.
    mc 609 بگیرید 400 تومن.
    آمپ هم 5500T براش کافیه.
    1073 هم 435 من قیمت داشتم الان شنیدم رفته نزدیکای 470.

8. 11 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب های استاتید محترم
    1073 روی پراید راحت نصب میشه؟ باید طاقچه عقب رو برش بدم یا میتونم تو جعبه چوبی بزارم چون من این 718 رو تو جعبه گذاشتم یعنی برش ندادم صندوق رو
    بنظر خودم کیفیت اینجوری پایین میاد
    امپلی 5500 قیمتش حدود چنده؟ اینو باید تو صندوق بزارم ؟ بهتره چجوری نصب بشه تا اذیت نکنه راستش ما تو شهر کوچیک هستیم که نصابش هم زیاد حرفه ای نیست
    با کمک شما عزیزان باید کم کم راه بی افتم
    الان بنظر شما پخش 2950+امپلی 5500+1073 منو راضی میکنه یا باید پخش رو هم عوض بکنم ؟پخش مدل های پایونر چی پیشنهاد میدین
    جالبه از بس 1073 زدیم ماشالله تو همین صحفه از تاپیک هستیم
    Last edited by dj star; 01-06-2013 at 01:58.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها چي كار كنم خل شدم رفت تمام كار هايي كه گفتين انجام دادم ولي نشد كه نشد چي كار كنم ؟
    كنوود 8019
    كنوود 7205
    دي ال اس 1073

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بچه ها چي كار كنم خل شدم رفت تمام كار هايي كه گفتين انجام دادم ولي نشد كه نشد چي كار كنم ؟
    كنوود 8019
    كنوود 7205
    دي ال اس 1073
    با یه آمپ 5500 پایونیر تست کن ببین چجور میشه. منم همین آمپ رو دارم فکر کنم برق با جریان کافی بهش نرسه نمیتونه با حداکثر توانش باند رو درایو کنه.

12. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند وقت پيش حدود يه ماه پيش باطري ماشينم خراب شد عوضش كردم الان يه باطري خشك 60 آمپر گذلشتم ولي بازم همون طوريه

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

بله به صفحه 1073 هم رسیدیم

ممنون از توجهتون .
    دوست عزیز ، من میتونم بین ۱۵۰۰ تا ۲ تومن هزینه کنم البته اگه پیشنهادی بشه که مثلا" ۲۲۰۰ قیمت داشته باشه و کیفیتش خیلی فرق داشته باشه خوب میتونم ترتیبش رو بدم .

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

همون جور که دوست عزیزمون آقا حمید فرمودند p99 گزینه مناسبی برای شما هست قیمتش هم حدود 2200-2400 هست ولی واقعا عالی هست

سلام خیلی متشکرم.اولیش بد نبود. برام دعا کنید این سه تای باقیماندهخ هم به خوبی خوشی پاس بشن و یه جنش فارق التحصیلی بگیرم. همگی رو شیرینی مهمونم هستید.انشاءالله
    100% از تنظیمات هست. محمد جان برس به داد بچه ها.
    متاسفانه من خودم با 8019 کار نکردم.قلقش رو محمد قربانی میدونن.

دوستان اینم تنظیمات پخش 7016-8016-8019 و بقیه پخش هایی که تنظیمات شبیه به اینا رو دارند:

محتوای مخفی: راهنما پخش 7016 
    توضیحی مختصر از تنظیمات پخش 7016/8016 مینویسم که حالا سلیقه یا نوع تنظیمات قسمت صوتیش به عهده اهل فن باشه بهتره. سعی میکنم طوری توضیح بدم که بدون تجربه زیادی هم بشه به صدای مطلوب رسید.
    اول از همه وقتی پخش خاموشه با کلید منو وارد تنظیمات اولیه میشوید.

Initial settings
    SRC select: این امکان رو به شما میده که با فشردن هربار کلید روشن/خاموش منبع صوتی (رادیو، سی دی، ...) رو انتخاب کنید یا اینکه یکبار اونو فشار بدید و بعد با ولوم بچرخید و منبع صوتی مورد نظر را انتخاب و بعد با فشار کلید وسط ولوم (با نوشته کنوود) پخش کنید. Setting 2 حالت اول میشه و settings 1 حالت دوم.
    Beep: انتخاب میکنید که آیا با هر بار فشردن هرکلیدی صدای بیپ شنیده بشه یا نه.
    TAG Language: زبان تگ آهنگها ور میشناسه و بر اساس اون نمایش میده. اگه تگ فارسی هم داشته باشید و زبان را Persian انخاب کنید با فونت فارسی نشون میده.
    Built in AUX: لوازم جانی که از طریق فیش کمکی وصل میشوند را فعال یا غیر فعال میکنه. اگه فعال باشه (روشن) در لیست منبع های صوتی با کلید روشن/خاموش ظاهر میشه.
    Forced CD-DA: در حالت settings 1 سی دی آدیو (همون سی دی های معروف به ترک) و موزیک (mp3 مثلا) رو از هم، زمان پخش تشخیص میده اما در حالت settings 2 فقط به شکل سی دی موزیک پخش میکنه.
    Favorite delet: تمام موارد مورد علاقه در کلید FAV رو حذف میکنه.
    Built in AMP: آمپلی داخلی پخش رو خاموش میکنه و در این حالت فقط میشه از آمپلی فایر داخل صندوق! استفاده کرد. وقتی خاموشه باندهایی که مستقیم به پخش وصلن صداشون قطع میشه. البته در حالت خاموش احتمال میره کیفیت صدا بهتر بشه.
    Panel Beep: بعد از خاموش کردن ماشین 30 تا بوق جفتی میزنه که ای وای یادت نره پنل رو از شر دزد نجات بدی! البته وقتی فقط از آمپلی فایر تو صندوق و بدون هیچ باند مستقیم متصل به پخش صدا میگیرید از این اخطار خبر نیست.
    DSI: وقتی پنل جلو بعد از داد و بیداد اون بیپهای بی پایان از پخش جدا شد میشه در این حالت تنظیم کرد که آیا کلید روی بدنه پخش چشمک بزنه یا نه.

حالا تنظمیات Audio به ترتیب که با فشردن کلید وسط ولوم منوش ظاهر میشه.
    Subwoofer Level: سطح ولوم سـاب ووفر از -15 تا +15 قابل تنظیم هست. هرچی بیشتر صدای سـاب ووفر بلندتر.
    DSP Settings: زمانی که فعال هست یعنی در حالت Bypass تنظیمات زیر کلا غیر فعال میشوند و اینجوری میتونید متوجه بشید که درحالت فعال صدای تنظمی شما چه تغییراتی کرده. در حالت through عکس این هست و تنظیمات زیر اعمال میشوند:
    Equalizer – Bass Boost – Highway Sound – Supreme+ - Position – Car Type – Speakers – X’Over
    مثلا برای مشخص شدن تاثیر تنظیمات اتاق و محل اسپیکر ها میشه همه موارد غیر این دو رو روی پیشفرض گذاشت یا خاموش کرد و با DSP فقط بود و نبود و تاثیر تنظمیات اتاق و محل اسپیکرها رو متوجه میشوید.
    Equalizer: که در حالت دستی 5 باند داره و برای هر کدوم میشه گین بین -9 تا +9 تعیین کرد. در باند اول میشه مشخص کرد که تغییرات دراین باند، بیس سـاب ووفر (درواقع فرکانسهای زیر 50 هرتز) رو هم تحت تاثیر بگذارد یا خیر. صدا این پخش در حالت flat هم صدای خوبی داره مگه اینکه سلیقه کسی رو راضی نکنه و بخواد باندها رو بالا پایین کنه. به نظرم اگه فلت شما رو راضی نکرد در حالت دستی سراغ تنظیمات برید.
    Bass Boost: از اسمش معلومه که فرکانسهای پایین رو تقویت میکنه و یک حالت خاموش و 2 حالت تقویت داره. لول 2 بیشتر از 1 قاعدتا بیس رو تقویت میکنه. اگه سـاب ووفر داشته باشیم فکر میکنم زیاد بهش نیازی نباشه چون میتونه در بعضی آهنگها بیس رو خراب کنه. من به شخصه حتی بیس بوست آمپلی فایر مونو رو هم روی صفر گذاشتم! یادمه با پخش پایونیرآهنگهای ایرانی قدیمی تر بیس بوست رو روشن میکردم و در آهنگها هیپ هاپ یا رپ خارجی خاموش بود! به هر حال بیس رو حتما بیشترمیکنه حالا با هر کیفیتی!!
    Highway-Sound: طبق منوال پخش توضیح داده که در طی 3 مرحله (یکی هم البته خاموش) صدا رو طوری تقویت میکنه که صدای مزاحم ترافیک به گوش شما نرسه. برای آهنگها و سیستمهای کیفیتی فکر کنم جالب نیست در غیر این صورت ممکنه دلنشین هم باشه. حدس میزنم چیزی شبیه لود در پایونیر باشه.
    Supreme+: گفته که بیشتر در آهنگهایی بخوبی قابل اجراست که بیت ریت پایین داشته باشند که در این صورت فرکانسهای از دست رفته رو به نوعی جبران میکنه. اما مثلا در یک آهنگ با کیفیت 320 نیازی به روشن کردنش فکر نکنم باشه. البته اینکه چقدر دقت داشته باشه جای بحث داره. فکر کنم چیزی شایه Srtv پایونیر باشه. (املاش رو درست نوشتم!؟) این تنظیم فقط قابلیت خاموش یا روشن داره.
    Position: در واقع همون تایم الایمنت آلپاین هست که با تاخیر در فرستادن صدا از اسپیکرهای نزدیکتر به گوش سعی میکنه یک حالت فراگیری در صدای کل اسپیکرها ایجاد کنه که نشه به راحتی محل اسپیکرها (یا حتی جهت آنها) را تشخیص داد. دو تا زیر-منو داره:
    Preset که در اینجا از پیش تعیین میکنیم فواصل اسپیکرها قراره برای راننده فقط، سرنشین جلو فقط، هر دو راننده و سرنشین جلو، و یا کل صندل ها اعمال شود. (اینکه فقط برای خود راننده تنظیم کنیم بیخیال بقیه یا نه برای کل ماشین تنظیم بشه یا فقط خودم و مادر عزیز بچه ها و بیخیال پشتی ها!)
    DTA: بعد از تعیین محل نشستن شنونده ها در قسمت Preset حالا باید محل اسپیکرها (به هر تعداد که باشه و حتی سـاب ووفر) از گوش یا گوشهای سرنشین ها را به سانتیمتر مشخص کرده و وارد کنیم. مثلا برای فقط راننده فاصله اسپیکرها ( هر تعداد کانال شامل سـاب ووفر) از سر مبارک اندازه گرفته میشه و در منو مربوط برای هر کانال وارد میکنیم. اگه خدا نکرده قاطی کردید روی initial چند لحظه دکمه ولوم رو نگه دارید همش صفر میشه. به شخصه بیشتر به گوشم اعتماد کردم تا متر خونه! اما تاثیرش واقعا محسوسه بخصوص برا خودم که حساسیت دارم صدا فراگیر باشه. جالبش اینجاست که بیس های سـاب ووفر دقیق تر به نظر میاد و حس میکنم بغل دستت گذاشته. نمیدونم بقیه دوستان چه تجربه ای داشتند. این قسمت با بخش Car Type Adjust تکمیل میشه که در زیر اشاره شده.
    Balance و Fade که آشنای همیشگی هستند.
    Subwoofer هم که سـاب ووفر رو روشن یا خاموش میکنه.
    در زیر منو Detailed تنظیمات زیر هست:
    Car Type: نوع اتاق ماشین رو تعیین میکنید. از تصاویرش هم معلومه چی رو باید انتخاب کرد.
    Speakers: نوع اسپیکرهای تمام سیستم و محل قرارگیری اونها رو میشه مشخص کرد. توضیح داده که اینکار برای تنظیم اتوماتیک کراس اوور اونهاست اما برای خودم هم سواله که در این صورت کراس اوور دستی چه نقشی داره و چه تاثیری بر هم دارند!؟
    Car Type Adjust: برای تیون بهتر همون تنظیم فواصل اسپیکر ها از شنونده و تاخیر در ارسال صدا از اسپیکر نزدیکتر هست که در این حالت تصور کنید شنونده یا شنونده ها در مرکز یک دایره قرار دارند. و قراره همه اسپیکرها طوری فواصل آنها تنظیم بشه که همه روی اون دایره قرار بگیرند (به طور فرضی) و فاصله یا شعاعی برابر داشته باشند. در این حالت معمولا سـاب ووفر دورترین فاصله رو داره که مقدارش رو در منو پخش 0 منظور میکنیم. بعد فاصله مابقی اسپیکرها (فاصله هر اسپیکر از نقطه مرجع دلخواه مثلا بین دو صندلی جلو) رو از فاصله سـاب ووفر کم میکنیم و عدد بدست آمده برای کانال های جلو عقب در منو پخش منظور میشه. مثلا باندهای جلو از وسط جایی نزدیکهای دنده 70 سانته. برای عقب این عدد مثلا 130 سانته. سـاب ووفر هم 170 سانت دوره. در منو برای سـاب ووفر 0 میذاریم برای جلو 100 و برای عقب 40. امیدوارم گنگ نگفته باشم!
    XOver: که از اسمش معلومه و برای جلو و عقب HPF و برای سـاب ووفر LPF هست. شیب 6 تا 24 هم داره که میدونید هرچه بیشتر به اصطلاح دقت بالاتره و در واقع تضعیف فرکانسهای نزدیک بیشتره. در حالت Through هم هیچ فیلـــتری اعمال نمیشه. اگه سـاب ووفر نداریم خوبه باندهای بیضی رو فیلـــتر 50 حدودا بدیم تا کمی بیس داشته باشن.
    Volume Offset: اختلاف حجم و ولوم صدا رو مابین سورس ها مثلا رادیو و سی دی کم و زیاد میکنه که اگه از رادیو رفتید روی سی دی یهویی بغل دستی گرامی از جاش نپره تو بغلت!
    2Zone: میشه طوری تنظیم کرد که کانل جلو یا عقب (به اختیار) سی دی یا از روی usb بخونه و کانل باقیمانده جلو یا عقب از aux صدا پخش کنه. اینجور میشه دو صدا از دو منبع را همزمان داشت. ولوم هر کدوم هم جدا قابل تنظیمه. در این حالت البته سـاب ووفر خاموش میشه.
    Preset: میتونید تنظیمات خود را در 6 حافظه مجزا ذخیره و بازیابی کنید. مموری شماره 1 با ریست پخش هم از بین نمیره!

موفق باشید

سلام
    امشب هم برای عزیزانم یه سورپرایز جالب دارم.با هم ببینیم:

سری های اند هستند.بالاترین رده کامپوننتهائی که شرکت وارد کرده و فعلا گرونترین های بازار هست. البته JBL 660 هم قبلا آورده بودند نمیدونم هست و چنده؟
    این پک دوست داشتنی با قیمت فضائی 2.730.000 تومن به فروش میرسه.
    مبارک صاحبش باشه که یکی از دوستانم هست و نکته جالبش اینجاس که بنده هنوز توفیق زیارت کردنشون رو از نزدیک نداشتم.مثل اکثر شما گلهای اینجا.
    آقا حمید بابا قلب ما باطریه فکر ما هم باش! ما یه کامپ مزخرف کدنس گرفتیم دارم لذت میبرم از آهنگ حالا اینا رو ببندیم دیگه چی میشه؟!؟!!!

میگم یه چیزی پشت تویترش مشخصه اون چیه؟ یه برامدگیه.!

راستی یه سوالی آمپ های مونو دیجیتال چه جوری هستند؟ یک از دوستام میگه با اون آمپ ها حتی تو قدرت های بالا مثلا 2000-3000 وات نیاز به باطری قوی نیست و حتی با یه باطری موتور هم جوابگو هست؟!!!!
    درسته؟
    مرسی
    Last edited by Mohammadkiller; 01-06-2013 at 09:34.

15. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب های استاتید محترم
    1073 روی پراید راحت نصب میشه؟ باید طاقچه عقب رو برش بدم یا میتونم تو جعبه چوبی بزارم چون من این 718 رو تو جعبه گذاشتم یعنی برش ندادم صندوق رو
    بنظر خودم کیفیت اینجوری پایین میاد
    امپلی 5500 قیمتش حدود چنده؟ اینو باید تو صندوق بزارم ؟ بهتره چجوری نصب بشه تا اذیت نکنه راستش ما تو شهر کوچیک هستیم که نصابش هم زیاد حرفه ای نیست
    با کمک شما عزیزان باید کم کم راه بی افتم
    الان بنظر شما پخش 2950+امپلی 5500+1073 منو راضی میکنه یا باید پخش رو هم عوض بکنم ؟پخش مدل های پایونر چی پیشنهاد میدین
    جالبه از بس 1073 زدیم ماشالله تو همین صحفه از تاپیک هستیم
    سلام
    اولا بايد پخشتون Hi Volt باشه. 2950 فكر كنم 2 ولته درسته؟
    بايد به صورت فري اير نصب كنيد يعني روي تاقچه MDF
    كنوود 8019
    كنوود 7205
    دي ال اس 1073
    با من تماس بگيريد. شمارم رو خدمتتون pmكردم.

17. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •