يه چرت و پرت هايي براشون نوشتم ولي فك نكنم پس بدهند ولي به جون قلك اگه پس ندهند ميرم دهكده خود ادمين سايت رو نويل ميكنم![]()
يه چرت و پرت هايي براشون نوشتم ولي فك نكنم پس بدهند ولي به جون قلك اگه پس ندهند ميرم دهكده خود ادمين سايت رو نويل ميكنم![]()
Last edited by dizgah; 03-12-2007 at 08:52.
گویا فقط خودتی و خودم
هنوز کس دیگه ای 100 درصد نگفته که میخواد
شما ها pa تون رو اکتیو کردید؟؟؟
الان خیلی اشتباه اکتیو کردنش!
چون هیچ تاثیری در روند بازی نداره!
برای موقعی مناسبه که بیشتر از 1 شهر داشته باشی
الان کاملا بی فایدس![]()
سلام جيگسا به ادرس ايميلت كه تو بازي داده بودي يه سر بزن ببين چي جواب دادن من گفته بودم 7 نفري از يه كامپيوتر استفاده ميكرديم ونميدونستيم كه بايد استفاده مشترك را تنظيم كنيم اونا هم گفتند كه پس چرا هر 7 تا يه جور ژس ورد داشتند خلاصه يه چرت و پرت ديگه هم براشون گفتم و مثل اينكه قرار شده اكانت اصليم را پس بدن تو هم يه سر بزن و همين را بگو شايد مال تو هم حل شد
![]()
بچه ها من دیگه یواش یواش دارم بار سفر رو می بندم
2-3 ماهی در خدمتتون بودیم. خیلی حال داد. گفتیم، خندیدیم، دعوا کردیم، گفتمان و.......
ولی دیگه وقت ندارم بشینم Tribal Wars و اینا بازی کنم چون دارم WOW رو مجددا شروع می کنم. WOW هم که نمیزاره به کار دیگه ای برسم. آخه آخر این ماه قراره Wrath of Lich King هم بیاد تو بازار که دیگه WOW میشه خفن.
هر از چند گاهی یه سر اینجا می زنم.
موفق و موید باشین
بابا بيخيال شو تازه دارن اكانتها رو فعال ميكنن بابا برميگردي ميبيني از روستاهات ديواراش هم باقي نمونده ها![]()
سلام محمود
سلام جیگسا
محمود جان بلاخره چیکار میکنی؟![]()
چي را چكار ميكنم؟
راستي راي ما فقط بدون تغيير(تبليغات كه مانعي نداره داره؟؟؟)
سلام اقا مصطفی
خسته نباشی
میشه بگین شما به سربازلتون لیول میدین؟
منظورم اینه که کدوم سربازاتون رو لیولش رو زیاد میکنین و در چه حدی؟
چن من دیروز هم پسیدم گفتن که 15 تا لیول میتونیم بدیم
برای همین میخوام بدونم به کدوما بدین بهتره
اگه یه عکس بزارین که عالی میشه
یه تجربه ی خوب برای خودم و بقیه بچه های مبتدی میشه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)