تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1075 از 2376 اولاول ... 755759751025106510711072107310741075107610771078107910851125117515752075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,741 به 10,750 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عباسفرد: از استقلال نمى روم
    منتظر فرصت قلعه نويى مى مانم
    ايران ورزشى - عليرضا عباسفرد كه با هزار اميد و آرزو اول فصل به استقلال آمده بود، اين روزها يك نيمكت نشين محض در اين تيم نام گرفته و از روى نيمكت شاهد درخشش ساير مهاجمان است و حسرت فرصت هاى از دست رفته را مى خورد. عباسفرد كه شايعه جدايى اش از استقلال به گوش مى رسيد با تكذيب اين اخبار از ماندن در استقلال صحبت مى كند.
    شنيده مى شود قرار است نيم فصل از استقلال جدا شوى
    نه، اصلا اين بحث ها مطرح نيست و همه اخبارى كه اين چند روزه در رسانه ها در مورد جدايى من منتشر شد، صحت ندارد. من به عنوان بازيكن قرضى به استقلال آمده ام و اصلا نمى توانم از اين تيم جدا شوم.
    اين اخبار هم درست زمانى مطرح شده كه نيمكت نشين هستى و بازى به تو نمى رسد.
    از اينكه بازى نمى كنم ناراحتم ولى اين صلاحديد آقاى قلعه نويى است و من به آن احترام مى گذارم چون ايشان مسؤول انتخاب تركيب هستند و در اين رابطه هم پاسخگو بايد باشند. در حيطه اختيارات من نيست كه در اين باره صحبت كنم.
    ديگر مهاجمان استقلال هم اين روزها خوب بازى مى كنند و اين مى تواند يكى از دلايل بازى نكردنت باشد.
    خدا را شكر بعد از پشت سر گذاشتن هفته هاى اول، مهاجمان استقلال اين روزها خوب كار مى كنند.
    و با ادامه اين درخشش ممكن است به تو بازى نرسد
    نه، با توجه به بازى هاى زيادى كه امسال پيش رو داريم مطمئن باشيد بازى به من هم مى رسد.
    در تمرينات به گواهى كادر فنى از آماده ترين بازيكنان هستم و فقط منتظر يك فرصت هستم.
    استقلال هم در اين چند هفته فوق العاده نشان داده.
    با همدلى كه بين بچه ها وجود دارد روند صعودى ما شروع شده و اميدوارم اين روند را تا قهرمانى ليگ برتر ادامه بدهيم. ما بايد در بازى هاى خانگى خود حداكثر امتيازات را بگيريم تا در دور برگشت كه بازى هاى خارج از خانه بيشترى داريم حسرت امتيازات از دست رفته را نخوريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیدوارم یک جبهه ضدامیرقلعه نوعی تشکیل ندند .
    اینکه نیمکتها دراختیار استقلالیها باشه تجربه نشون داده چیزخوبی نبوده چون همیشه به فکر مربی استقلال شدن میوفتند.تاریخ نشون داده استقلال بیشترتوسط استقلالیها شکست خورده تا حریفان مقابل
    با نظر تا حدودی موافقم.
    متاسفانه در چند سال اخیر استقلال بیشتر از خودی ها ضربه خورده تا حریفان دیگر.
    اما منصوریان رابطه ی خوبی با قلعه نویی داره و از طرفی ادم زیرک و با سیاستی هست که مطمئن باش هیچوقت خودش را در مقابل قلعه نویی قرار نمیده چون خوب می دونه قلعه نویی الان محبوبیت زیادی داره و اگر با قلعه نویی در بیفته مثل حاجیلو فقط خراب میشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نوروزى: جبارى به بازى با ملوان مى رسد

ايران ورزشى - مجتبى جبارى كه سهم بزرگى در موفقيت هاى اين روزهاى استقلال دارد، در جريان بازى با ذوب آهن از ناحيه زانوى چپ دچار يك آسيب ديدگى جزيى شد و به همين خاطر در تمرين ديروز استقلال غايب بود. نوروزى پزشك تيم در رابطه با مصدوميت هافبك استقلال توضيح مى دهد: متاسفانه بر اثر ضربه اى كه در جريان بازى با ذوب آهن به زانوى چپ مجتبى وارد شد او دچار يك مصدوميت جزيى شده كه جاى نگرانى نيست و با انجام دوجلسه فيزيوتراپى مشكلى براى بازى با ملوان نخواهد داشت و از فردا هم مى تواند در تمرينات شركت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نوروزى: جبارى به بازى با ملوان مى رسد

ايران ورزشى - مجتبى جبارى كه سهم بزرگى در موفقيت هاى اين روزهاى استقلال دارد، در جريان بازى با ذوب آهن از ناحيه زانوى چپ دچار يك آسيب ديدگى جزيى شد و به همين خاطر در تمرين ديروز استقلال غايب بود. نوروزى پزشك تيم در رابطه با مصدوميت هافبك استقلال توضيح مى دهد: متاسفانه بر اثر ضربه اى كه در جريان بازى با ذوب آهن به زانوى چپ مجتبى وارد شد او دچار يك مصدوميت جزيى شده كه جاى نگرانى نيست و با انجام دوجلسه فيزيوتراپى مشكلى براى بازى با ملوان نخواهد داشت و از فردا هم مى تواند در تمرينات شركت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جانواريو بهترين خارجى ليگ برتر است

جبارى: مى خواهم از فوتبال لذت ببرم

ايران ورزشى- درخشش مجتبى جبارى اين روزها در استقلال ادامه دارد و هيچ كس نمى تواند نقش غيرقابل انكار او را ناديده بگيرد. جبارى كه به واسطه نوع فوتبال تماشاگرپسندش به زيدان آسيا شهرت يافته، در بازى با ذوب آهن گل زد تا نشان بدهد علاوه بر بازيسازى، خيلى خوب هم گل مى زند. شماره ۸ استقلال از اين بازى و خودش صحبت مى كند.

اين روزها در اوج آمادگى به سر مى برى و نقش غيرقابل انكارى در پيروزى هاى استقلال دارى.
    يك بازيكن هميشه بالا و پايين دارد. من هم روزهاى سختى را پشت سر گذاشتم ولى خوشحالم كه شرايطم عوض شده. دوست دارم هميشه در اوج باشم و از فوتبالى كه بازى مى كنم لذت ببرم.
    مجتبى جبارى را همه به عنوان يك بازيساز مى شناسند ولى در اين چند بازى نشان دادى كه علاوه بر پاس گل دادن، خوب هم گل مى زنى.
    وظيفه اصلى من بازيسازى است و بيشتر تمركزم روى اين موضوع است ولى خب گل زدن هميشه لذت بخش است و اين روزها نسبت به گذشته عطش بيشترى براى گلزنى دارم. البته اين مهم نيست كه من گل بزنم يا بازيكن ديگرى، اين گل ها حاصل تلاش همه بچه هاست كه با هماهنگى كه در تمامى خطوط وجود دارد باعث مى شوند توپ به من برسد و من گل بزنم.
    در ابتداى فصل تصور مى شد از بين تو و جانواريو، يكى بايد روى نيمكت بنشيند ولى جبارى و جانواريو اين روزها زوج خوبى در خط هافبك تشكيل داده اند.
    به نظر من جانواريو يكى از بهترين بازيكنان خارجى است كه به ايران آمده، حضورش در استقلال هم باعث شده توانايى هايش را بيشتر از گذشته به نمايش بگذارد. حمايت و تشويق هواداران هم باعث تحريك جانواريو براى درخشش بيشتر شده است.
    استقلال هم اين روزها فوق العاده بازى مى كند. پس از برد پيكان، ذوب آهن را هم شكست داديد.
    ما نسبت به اوايل فصل و بازى هاى اوليه پيشرفت زيادى كرده ايم و هماهنگ تر شده ايم و فوتبال با نشاط ترى را به نمايش مى گذاريم. استقلال در حال نزديك شدن به روزهاى اوج است و سعى مى كنيم در تمام بازى ها استقلال واقعى را به نمايش بگذاريم.
    دو بازى سنگين را پشت سر گذاشته ايد، فكر نمى كنى اين باعث تحليل قواى بازيكنان شود؟
    نه، اين طور نيست. تيمى كه براى قهرمانى تلاش مى كند به تمام بازى هاى ليگ به يك چشم نگاه مى كند و مسابقات هر هفته ما حساس است. طبيعتا بقيه تيم ها هم جلوى ما دست و پا بسته نيستند و تمام تلاش شان را براى رويارويى با استقلال انجام مى دهند ولى ما هم سعى مان را مى كنيم تا با انجام بازى هاى خوب نتيجه لازم را بگيريم.
    با اين برد اختلاف استقلال با صدر به حداقل رسيده و چيزى تا پايان نيم فصل نمانده، حتما به كسب قهرمانى نيم فصل هم فكر مى كنيد.
    هدف اصلى استقلال قهرمانى در ليگ برتر است ولى نبايد از اين موضوع بگذريم كه قهرمانى نيم فصل هم براى هواداران مهم است و تمام تلاش مان را مى كنيم تا به اين مهم برسيم.
    اين هفته بايد به انزلى برويد، بازى مقابل ملوان سخت به نظر مى رسد.
    بازى با ملوان هم شرايط خاص خودش را دارد. كادر فنى برنامه هاى ويژه اى براى اين بازى دارند كه اميدوارم با تلاش بچه ها نتيجه لازم را كسب كنيم و اختلاف مان را با صدر جدول كمتر از گذشته كنيم.
    Last edited by Alireza Taji; 02-11-2008 at 04:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصدوميت دوباره بيك زاده
    قلعه نويى را شاكى كرد

ايران ورزشى- در حالى كه قبل از بازى مقابل ذوب آهن امير قلعه نويى قصد داشت هاشم بيك زاده را در ليست ۱۸ نفره استقلال قرار دهد، اين بازيكن در جريان تمرينات دچار مصدوميت شد. گفته مى شود مصدوميت هاى پى در پى بيك زاده باعث گلايه قلعه نويى از نحوه آماده سازى اين بازيكن شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پاداش هيات مديره استقلال
    به بهترين گلزن

ايران ورزشى- از آنجايى كه استقلال در حال حاضر بهترين خط حمله ليگ را دارد، هيات مديره اين باشگاه براى ايجاد حس رقابت بين مهاجمان اين تيم به بهترين گلزن تيم در فصل جارى پاداش ويژه اى مى دهد. گفته مى شود اين تصميم هيات مديره انگيزه مهاجمان را براى زدن گل هاى بيشتر دو چندان كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انتقال عباسفرد به برق شيراز منتفى است
    ايران ورزشى- باشگاه استقلال قصد داشت شرايط انتقال عليرضا عباسفرد را به تيم برق شيراز مهيا كند اما اين مهاجم كه پيش از آغاز ليگ برتر به عنوان بازيكن ليگ دسته اولى از استقلال جنوب به استقلال تهران پيوسته بود ديگر نمى تواند به تيم ديگرى منتقل شود. بر اساس قوانين، يك بازيكن در طول فصل نمى تواند در ۳ تيم بازى كند به همين علت انتقال عباسفرد به برق شيراز منتفى شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال يك دفعه عوض نشد...

قلعه نويى: هميشه منتقدان برنده نيستن

ایران ورزشی-ساعاتى از بازى با ذوب آهن مى گذرد، امير قلعه نويى نه خوشحال است و نه سرمست؛ مثل روزهايى كه استقلال در بحران قرار داشت وارد باشگاه مى شود. لبخند تلخى مى زند اما با همه خوش و بش مى كند، چهره به ظاهر راضى اش ناشى از رضايت او نيست. طبقات را بالا مى رود، يكى يكى، سريع و بى وقفه. به همان اتاق مخصوص آناليز مى رسد. ريموت تلويزيون را از روى ميز برمى دارد و دكمه play را مى فشارد. تصوير به حركت در مى آيد. بازى استقلال مقابل ملوان فصل پيش در انزلى! همان بازى كذايى كه منجر به شكست ۲ - يك استقلال شد. نگاهى به تيم فصل قبل مى اندازد و بعد دكمه استپ را فشار مى دهد: «بازى هاى هفته هاى گذشته ملوان را بياوريد.» نگاهى به ملوان مى اندازد. اين ملوان كجا، ملوان نيم فصل نخست فصل پيش كجا و اين استقلال كجا و آن استقلال بحران زده كجا درونش مثل سير و سركه مى جوشد. به تيمش اميدوار است و كمترين ترديدى به بازيكنانش ندارد اما مضطرب است؛ درست مثل آن روزها كه همراه با استقلال قهرمان شد، همين طور نگران، همين طور بى حوصله و همين طور در هم و تودار... چه چيزى مى تواند امير قلعه نويى را براى يك مصاحبه ترغيب كند آيا او حاضر مى شود به سؤال هاى حوصله سربر و شايد گاهاً منتقدانه پاسخ بدهد
    اين روزهايى كه شما تجربه مى كنيد شايد همان آن روى سكه باشد! خوشحاليد
    خودتان مى گوييد آن روى سكه، من هم فكر مى كنم هنوز روى ديگرى هم ما را تهديد مى كند.
    احساس خطر مى كنيد
    فوتبال زير و رو ندارد. گاهى بالا هستى، گاهى پايين.
    اما شما كه نمى خواهيد پايين بياييد، اين طور نيست

هيچ كس دوست ندارد. براى همين فكر مى كنم بايد خوب فكر كنيم، خوب تصميم بگيريم. الان روزهاى سختى را پشت سر مى گذارم.
    يك دفعه استقلال دگرگون شد. از آن بازى استقلال اهواز كه ۶ بار دروازه اين تيم را باز كرديد شروع شد.
    با واژه يكدفعه موافق نيستم. خيلى طول كشيد كه ما درست شديم اما اين هم مورد تأييد من نيست. يعنى اين استقلال را تأييد نمى كنم!
    لحظه اى كه فرهاد مجيدى مى خواهد تعويض شود امير قلعه نويى دست هايش را گره مى كند. سر فرهاد فرياد مى زند. اين حس شما در لحظه تعويض بود!
    (مى خندد) اين يعنى اتحاد. اين يعنى آرامش، اين يعنى استقلال من! ما تمركز كرده ايم، بچه ها دارند روى جزيى ترين چيزها تمركز مى كنند و اين براى من ارزشمند است.
    مى خواهيد قهرمان نيم فصل شويد
    قهرمانى نيم فصل خوب است اما هدف نيست. اين براى ما مهم است كه قهرمان پايان فصل بشويم.
    اما اين يك سنت است كه قهرمان نيم فصل قهرمان فصل هم مى شود.
    اينها آمار و ارقام است. قبول ندارم، هميشه اين طور نيست كه قهرمان نيم فصل قهرمان فصل هم بشود. براى همين به اين اتفاق اهميت زيادى نمى دهم.
    دو پهلو حرف مى زنيد!
    مى خواهم بگويم قهرمانى نيم فصل آنقدرها هم مهم نيست، فقط همين؛ فراموشش كن!

به بازى ذوب آهن برويم، جايى كه حساس ترين صحنه رخ داد.
    منظورتان خطاى عيسى اندوى است
    چند ثانيه توپ را نگه داشت
    فيلم را نگاه كردم، بيش از ۱۱ ثانيه بود. من فكر مى كنم قهرمانى به اندوى حساس شده بود. براى همين خطاى او را گرفت. فكر مى كنم قبل از آن هم به او هشدار داده بود.
    خيلى توپ را نگه مى داشت
    بله! تاكتيك آنها پرتاب هاى اندوى بود. براى همين هم دروازه بان ذوب صبر مى كرد تا بازيكنان سر جاى شان قرار بگيرند.
    درباره ذوب آهن شايد پس از شكست اين تيم ارزيابى تان تغيير كرده باشد
    هنوز هم مى گويم ذوب آهن تيمى با ساختار قوى است. نيمه اول را ديديد. بازيكنان چند بار با هم برخورد كردند، ذوب آهن چقدر مى دويد و ...
    استقلال تركيب اصلى اش را پيدا كرده است. تحليل شما از اين موضوع چيست
    اين يك ويژگى بزرگ براى من است. مدت ها به دنبال پيدا كردن تركيب اصلى بودم.
    اين خيلى خوب است اما يكنواختى تركيب شايد منجر به بى انگيزگى برخى بازيكنان شود و شما نتوانيد در غياب بازيكنان اصلى از آنها بهره لازم را بگيريد.
    استقلال ۵۰ بازى پيش رو دارد. هنوز نيمى از راه را هم طى نكرده ايم. بازى ها فشرده تر مى شود و مطمئنا من هم سعى مى كنم تركيب را آرام آرام تغيير بدهم تا فرصت به نيمكت نشين ها هم برسد.
    يعنى نگران نباشند
    آنها به مرور زمان در تركيب اصلى قرار مى گيرند. من منتظر فرصت هستم.
    وقتى روانخواه رفت شما خيلى ناراحت بوديد اما الان خلأ او احساس نمى شود.
    جانواريو يك بازيكن فوق العاده است. او در كنار جبارى خيال من را راحت كرده است اما بابت روانخواه بايد بگويم هر وقت يادش مى افتم دلم مى گيرد. باور كنيد بى صبرانه منتظر بازگشت روانخواه هستم.
    درباره زوج جبارى و جانواريو احساس خوبى داريد
    شايد بتوانم بگويم آنها از بهترين بازيكنان سال هاى اخير فوتبال ايران هستند. جبارى و جانواريو به درك مطلوبى از توانايى يكديگر رسيده اند.
    سيستمى كه شما استفاده مى كنيد با ۲-5-3 سنتى تفاوت هاى بسيارى دارد. شكل بازى شما در دفاع و خط حمله با ۲-5-3 سنتى تفاوت هاى فراوانى دارد.
    هنوز هم عده اى معتقدند اين شيوه منسوخ و قديمى است اما هميشه منتقدان من برنده نيستند.
    همان ها كه از تاكتيك قلعه نويى ايراد مى گرفتند
    بله! اما اجازه بدهيد اسم شان را نياورم. به هر حال حرفى زدند كه بيشتر جنبه تخريبى داشت تا كمك كردن به استقلال.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بیوگرافی فرهاد مجیدی

سوم ژوِئن سال 1977 و يا بهتر بگوييم 13 خرداد 1355 در تهران به دنيا آمد. در يک خانواده اصيل با وضعيت مالي و اجتماعي خوب رشد کرد. کم کم به فوتبال علاقه مند شد. او در کنار دو خواهر و يک برادر بزرگ شد. برادر کوچک تر فرهاد را هم خوب مي شناسيد. فرزاد مجيدي که درست بسان فرهاد از بهمن به استقلال تهران پيوست. فرهاد از کودکي عاشق فوتبال بود. از تيم هاي پايه کار خود را آغاز کرد. گرچه مادرش به طور کلي مخالف حضور او در ميادين فوتبال بود اما پدرش از همه نظر يار و پشتيبان او بود. فرهاد مجيدي اين روزها دوباره پيراهن استقلال تهران را بر تن کرده است. پيراهني که با آن به فرهاد مجيدي تبديل شد و شايد با آن از دنياي فوتبال خداحافظي کند.

آغاز يک راه طولاني

اولين تيم رسمي و تقريباً مطرح او جوانان کشاورز بود. تيمي که با کمبود امکانات مواجه بود اما با اين حال اين مساله باعث نشد تا فرهاد مجيدي فوتبال را کنار بگذارد. پس از حضوري تقريبا کوتاه در جوانان کشاورز در همان رده سني به تيم بهمن پيوست. وضعيت در تيم جوانان بهمن بهتر از کشاورز بود. روزي 3 بار تمرين مي کرد. تمرين هاي سنگين و نفس گير. براي حضور در مسابقات استاني به تيم صنايع پارچين پيوست و مدت کوتاهي به صورت بازيکن قرضي در اين تيم توپ زد. درخشش او در تيم صنايع باعث شد تا مربيان تيم اميد بهمن براي جذب دوباره او تلاش کنند. پس از هشت ماه بازي در صنايع پارچين وارد تيم اميد بهمن بود. او مي دانست که اگر در رده سني اميد موفق ظاهر شود مي تواند به تيم بزرگسالان و مطرح بهمن راه پيدا کند. پس وقت تلاش بود! تلاشي براي رسيدن به يک آرزوي ديرينه! او پس از يک دوره کوتاه به آرزويش رسيد و پيراهن تيم بزرگسالان بهمن را بر تن کرد. آن روزها بهمن در شرايط خوب و آرماني قرار داشت. او حالا آرزوهاي بزرگتري در سر داشت...

حضور در استقلال!

پس از درخشش در تيم بزرگسالان بهمن به استقلال تهران پيوست. تيمي که هميشه آرزوي پوشيدن پيراهنش را در سر داشت. فرهاد مجيدي مي دانست که راه سختي در پيش دارد. راهي که به قله هاي افتخار ختم مي شد. او در استقلال به يک شاه مهره تبديل شد! شم بالاي گلزني و هوش فوق العاده او باعث شد که به يکي از موفق ترين و محبوب ترين بازيکنان آن زمان استقلال تبديل شود. به واقع مي توان از فرهاد مجيدي به عنوان يکي از ستاره هاي اواخر دهه هفتاد نام برد. گل که مي زد يک دستش را روي سينه مي گذاشت و دست ديگر را باز مي کرد! حرکت او بعد از هر گل تکرار مي شد. مجيدي سالها براي استقلال بازي کرد و در واقع همين مساله باعث شد که حتي امروز محبوبيت خاصي بين هواداران استقلال داشته باشد.

اروپا، مقصد بعدي فرهاد!

درخشش او در بازيهاي ليگ ايران و حتي در سطح آسيا با پيراهن استقلال باعث شد تا سران باشگاه راپيد وين اتريش که با استقلال روابط حسنه اي داشتند سخت به دنبال جذب فرهاد باشند. فرهاد مجيدي تصميم خود را گرفت و در زمان حضور فتح الله زاده به اتريش ترانسفر شد. گرچه حضور او در اتريش چندان رويايي و همراه با موفقيت نبود اما فرهاد هميشه از آن به عنوان يک تجربه طلايي ياد مي کند. اختلاف در مبلغ قرارداد و همين طور يکي دو مصدوميت سنگين باعث شد تا فرهاد مجيدي فکر ادامه فوتبال در اروپا را از سر خود بيرون کند. رضايت نامه او بعد از يک فصل نا موفق در اتريش صادر شد...

امارات، نقطه آغاز...

شايد فکرش را نمي کرد که در امارات به آن همه موفقيت برسد. اولين تيم او در امارت الوصل بود. پس از مدت کوتاهي با شرايط فوتبال امارات آشنا شد. کم کم به يک ستاره محبوب در بين شيوخ اماراتي تبديل شد و پوسترهاي او در سرتاسر امارات به چشم مي خورد. سبک بازي او با ديگر بازيکنان آنقدر متفاوت بود که بازيهاي او خيلي زود به چشم آمد. فرهاد مجيدي از نظر مالي نيز آنقدر تامين بود که جايي را جز امارات ترجيح نمي داد. پس از الوصل به الاهلي امارات پيوست. در آنجا نيز بازيهاي خوبي به نمايش گذاشت. اما در سال 2003 به عنوان بازيکن قرضي به تيم العين امارات پيوست تا در جام باشگاههاي امارات به ميدان برود. او آن سال در بازي نيمه نهايي جام باشگاه هاي آسيا و در برابر داليان درخشيد و به يک قهرمان تبديل شد. گل رويايي او در آن بازي العين را به فينال جام باشگاهاي آسيا برد و در آخر او با العين قهرماني در آسيا را تجربه کرد. او دوباره به الاهلي پيوست. در طول مدت حضور در الاهلي حدود 130 گل براي اين تيم به ثمر رساند و در سال 2006 با اين تيم قهرمان ليگ امارات شد.

حضور کم فروغ در رده ملي!

او در سال 1375 براي اولين بار به تيم ملي دعوت شد. محمد مايلي کهن مربي وقت تيم ملي به توانايي هاي فرهاد اعتقاد داشت. فرهاد مجيدي اولين بازي ملي خود را در برابر کويت و در سال 1375 انجام داد. گرچه او همراه تيم ملي به جام جهاني 1998 فرانسه هم رفت اما از او به عنوان يک بازيکن کم فروغ در رده ملي ياد مي شود. او در حالي که در اوج بود و در امارات مي درخشيد خيلي کم به تيم ملي دعوت مي شد و زماني هم که به اردو ها ملحق مي شد به دليل دوري طولاني از تيم ملي نمي توانست به هماهنگي لازم برسد. او در طول دوران بازيگري خود 41 بازي ملي انجام داده است و تنها موفق به ثمر رساندن 10 گل شده است.

بازگشت به استقلال...

مشکلات داخلي او با مديران النصر امارات و فسخ قراردادش باعث شد تا در بدو ورود دوباره ناصر حجازي به استقلال، صحبت از بازگشت فرهاد مجيدي به ميان آيد. فرهاد مجيدي پس از کش و قوس هاي فراوان به استقلال پيوست تا به قولي که در زمان جدايي اش از استقلال داده بود عمل کند. او در حالي به استقلال پيوست که مديران پرسپوليس نيز به دنبال جذب او بودند. فرهاد مجيدي پس از رفت و آمدهاي فراوان بلاخره کارت آي تي سي خود را دريافت کرد تا اين روزها به عنوان شاه مهره آبي ها از او ياد شود.

فرهاد مجيدي اين روزها در تهران به همراه همسر و دخترش تيام زندگي مي کند و مي خواهد با درخشش در تيم محبوب و اسبق خود بار ديگر به يک ستاره تبديل شود. فرهاد مجيدي از اين هفته اجازه حضور در ترکيب استقلال را دارد. او آمده است تا خودي نشان دهد. بار ديگر با پيراهن استقلال گلزني کند و آن حرکات معروف خود پس از گلزني را اينبار در استاديوم آزادي انجام دهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •