عباسفرد: از استقلال نمى روم
منتظر فرصت قلعه نويى مى مانم
ايران ورزشى - عليرضا عباسفرد كه با هزار اميد و آرزو اول فصل به استقلال آمده بود، اين روزها يك نيمكت نشين محض در اين تيم نام گرفته و از روى نيمكت شاهد درخشش ساير مهاجمان است و حسرت فرصت هاى از دست رفته را مى خورد. عباسفرد كه شايعه جدايى اش از استقلال به گوش مى رسيد با تكذيب اين اخبار از ماندن در استقلال صحبت مى كند.
شنيده مى شود قرار است نيم فصل از استقلال جدا شوى
نه، اصلا اين بحث ها مطرح نيست و همه اخبارى كه اين چند روزه در رسانه ها در مورد جدايى من منتشر شد، صحت ندارد. من به عنوان بازيكن قرضى به استقلال آمده ام و اصلا نمى توانم از اين تيم جدا شوم.
اين اخبار هم درست زمانى مطرح شده كه نيمكت نشين هستى و بازى به تو نمى رسد.
از اينكه بازى نمى كنم ناراحتم ولى اين صلاحديد آقاى قلعه نويى است و من به آن احترام مى گذارم چون ايشان مسؤول انتخاب تركيب هستند و در اين رابطه هم پاسخگو بايد باشند. در حيطه اختيارات من نيست كه در اين باره صحبت كنم.
ديگر مهاجمان استقلال هم اين روزها خوب بازى مى كنند و اين مى تواند يكى از دلايل بازى نكردنت باشد.
خدا را شكر بعد از پشت سر گذاشتن هفته هاى اول، مهاجمان استقلال اين روزها خوب كار مى كنند.
و با ادامه اين درخشش ممكن است به تو بازى نرسد
نه، با توجه به بازى هاى زيادى كه امسال پيش رو داريم مطمئن باشيد بازى به من هم مى رسد.
در تمرينات به گواهى كادر فنى از آماده ترين بازيكنان هستم و فقط منتظر يك فرصت هستم.
استقلال هم در اين چند هفته فوق العاده نشان داده.
با همدلى كه بين بچه ها وجود دارد روند صعودى ما شروع شده و اميدوارم اين روند را تا قهرمانى ليگ برتر ادامه بدهيم. ما بايد در بازى هاى خانگى خود حداكثر امتيازات را بگيريم تا در دور برگشت كه بازى هاى خارج از خانه بيشترى داريم حسرت امتيازات از دست رفته را نخوريم.