ابن برای 5.50 gen-B نیست ؟
ابن برای 5.50 gen-B نیست ؟
کسی GT رو روی 5.03mhu بازی کرده؟؟جواب میده؟
راستی مجتبی چرا آواتارات رو همیشه کج میذاری؟
من دانلود کردم ولی نتونستم بازی کنم
یه کم صبر پیشه کن تا چند ساعت دیگه منتشر میشهابن برای 5.50 gen-B نیست ؟![]()
Last edited by alireza fatemi; 02-10-2009 at 22:02.
من روی 5.50GEN_B اجرا کردم!چندین بار بدون اینکه بخواهم بازی کنم بخاطر دموی اولش اومدم تو بازی!خیلی دومش قشنگه!
این قضیه ی آواتارم هم عادتمه!![]()
پس بیکاریمن روی 5.50GEN_B اجرا کردم!چندین بار بدون اینکه بخواهم بازی کنم بخاطر دموی اولش اومدم تو بازی!خیلی دومش قشنگه!![]()
شوخی میکنی؟مگه میشه!!!!!!!!من GT میخواممن دانلود کردم ولی نتونستم بازی کنم![]()
منم میخوام
ولی نمی شه![]()
سلام.. امروز یکم دست پر اومدم. اول یه برنامه ی خوب به اسم filer 6.2 که ورژن جدیدشه.. از اسفند به اینور نداده بود آپدیتی.اینم لینک دانلود:
چند تا عکس کنار هم از psp go و psp 2000 روشن! اکثر عکسا کنار هم این 2 تا کنسول خاموش بودن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این عکسا مشخص میشه که چقدر مانیتوره psp go کوچیکتره!!! اما خوب توی بازی نشون میده که همین کاری که سونی کرده چقدر کیفیت و رزلوشن بازی رو بهتر و شارپ تر نشون میده.
اما فکر نکنم کسایی که با psp بیشتر فیلم میبینن این مانیتور براشون جالب باشه!
اینم یه عکس دیگه:
از 16 گیگ فضای psp 14 گیگ فقط قابل استفادست.
یخوردش واسه فریموره یخورده هم که مثل همیشه کمتر از مقدار واقعیه!
![]()
سلام من با yoshihiro decrypter نتونستم dirt2 رو اجرا کنم آیا کسی اجراش کرده؟ولی motorstrom کار میکنه
نه با برنزم میتونی بری مرحله بعد فقط پولت کمه.
آخر اون جاده صافا یه محوته آبی هست باید جوری ترمز کنی که روی اون قسمت ماشین وایسه.
singel play ماله تمرین و جمع کردن پوله.
وقتی بازی کامل تموم شه فکر کنم بشه همه ماشینارو دید تو اون قسمتی که عکس کلیده(پیدا میکنی یا توضیح بدم)
حتما psp3000 داری یا این 2000 با مادربورد جدیدا! dirt واسه اینا نمیاد بعد از فیکس شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)