تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1075 از 3195 اولاول ... 755759751025106510711072107310741075107610771078107910851125117515752075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,741 به 10,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نه متأسفانه نمبشه ، شما برای این کار احتیاج به XBOX 360 Wireless Gaming Receiver for Windows دارید .

که این USB وصل میشه به کامپیوتر و بعد کنترلر رو بهش Pair میکنید .
    جدیدا هم توی پکش یه دسته بیسیم 360 هم هست .

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه متأسفانه نمبشه ، شما برای این کار احتیاج به XBOX 360 Wireless Gaming Receiver for Windows دارید .

که این USB وصل میشه به کامپیوتر و بعد کنترلر رو بهش Pair میکنید .
    آخه این تو ایران گیر نمیاد ! دسته سیم دارم هم گیر نیمد

من الان 2 تا دسته بیسیم دارم اگه اون وایرلس ادپتری که میگی رو گیر بیارم خیلی خوب میشه کسی جایی سراغ نداره قیمتش 20 دلاره فکر کنم

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

12

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه حقیقت اینه که من بعد از کلی پرسیدن نفهمیدم میشه با این مانیتور من در سطح معمول با ایکس باکس باهاش بازی کرد یا نه تصمیم گرفتم مشخصات کاملش رو بزارم تا شما دوستان راهنمایی های لازم رو عرضه دارید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام :LG قيمت (تومان) :118000 گارانتي :ماد ایران مدل :FLATRON-EZ T730BH
    مدل :1730BH
    شرکت سازنده :ماد ایران
    کشور سازنده :ایران
    نوع لامپ تصویر :FLATRONez
    اندازه صفحه :17 اینچ
    عرض نقاط تصویر :0.2
    پوشش لامپ :INVAR Shadow Mask
    پوشش صفحه :ARAS & Anti-Glare Coating
    وضوح تصویر :1024*1280
    فرکانس افقی :71-30 KHZ
    فرکانس عمودی :160-50 HZ
    نوع ورودی SUB
    استانداردها :TCO03
    مصرف برق :68 وات
    ابعاد :401*411*400 mm
    وزن :15 Kg
    توضیحات :Brightview دارد

SPECIFICATION CRT Spec Tube Type FLATRONezSize17" (16.0" V.I.S.)Pitch0.20(H) mmMaskINVAR Shadow MaskSurface Treatment ARAS & Anti-Glare CoatingFocusDynamicDisplay features Horizontal Frequency 30 ~ 71 kHzVertical Frequency 50 ~ 160 HzMaximum Resolution1280 x 1024 @ 66 HzPhysical FeaturesVideo Signal TypeSeparate, RGB AnalogInput Connector15pin D-SubPower Supply100 ~ 240 Vac (50 ~ 60Hz ) 2A (max)Net Dimensions (WxDxH)400 x 411 x 401 mmNet Weight 15 KgPower ConsumptionNormal OperationLess than 68 wattsSuspend / StandbyLess than 4 wattsPower Off modeLess than 2 wattsPlug & PlayDDCDDC 2B USBN/AOSD ControlYesRegulation ComplianceTCO-03, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, NUTEK, C-TICK, VCCISpecial FeaturesBrightview, Black Panel(TCO-99)

ممنون از کمکتون

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من الان 2 تا دسته بیسیم دارم اگه اون وایرلس ادپتری که میگی رو گیر بیارم خیلی خوب میشه کسی جایی سراغ نداره قیمتش 20 دلاره فکر کنم
    اگر تهران زندگی میکنید برید پایتخت یا پاساژ ایران حتما گیرتون میاد.

قیمتش اینجا 19 یورو هستش .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

12 کممممممککککک

سلام دوستان من دارم دیونه میشم میخواهم ایکس باکس بخرم اما تعدادی میگن نوع ایکس باکس 720 قراره بیاد و من میترسم بیاد و 360 از رده خارج بشه و پول ما فرت . خدایی دارم گیج میشم میخواهم دوستان در مورد مقاله ی زیر نظر بدن و بگن که من 360 بگیرم یا واستم تا 720 بیاد ؟اخه گفتن که xbox 720 جزه کنسول نسل بعد به حساب میاد نگاه کنید :

مایکروسافت : فعلا نیازی به xbox 720 نیست.

Phil Spencer از مسئولين شرکت مايکروسافت در مصاحبه اي با وبسايت develop-online گفته که تنها تعدا کمي خواهان يک xbox جديد هستند.

وي گفت :" ايا ما واقعا به فروش يک ايکسباکس جديد نياز داريم ؟ فکر نمي کنم فعلا نيازي به ان داشته باشيم . ما تا هنگامي که به تجربيات لازم دست پيدا کنيم صبر خواهيم کرد , درست شبيه به کاري که با دوربين ناتال کرده ايم . ما تا زماني که همه براي عرضه ي ان از لحاظ نرم افزاري اماده باشند صبر خواهيم کرد."

]اقاي Spencer همچين عقيده ي نائب رئيس بخش ايکسباکس اقاي Don Mattrick را دوباره بازتاب داد و اظهار کرد يک xbox360 مجهز به ناتال اساسا يک "کنسول نسل بعد" به شمار مي رود.

وي اينچنين ادامه داد : " من عرضه ي ناتال را شبيه به عرضه ي xbox360 در سال 2005 مي بينم و همراه با عرضه ي ناتال نيز دسته ي جديدي از بازيها براي پشتيباني از اين فن اوري عرضه خواهند شد."

انتظار ميرود ناتال در اواخر سال 2010 يعني چيزي در حدود 5 سال پس از عرضه ي 360 به بازار ارائه شود. در عين حال Spencer روند سنتي و احتمالا منسوخ ارائه ي نسل جديد کنسولها را که تنها دچار ارتقاي سخت افزاري ميشوند را نيز به چالش کشيد : " از لحاظ ارائه ي يک سخت افزار جديد به بازار چه کارهاي ديگري ميتوان راجع به ان انجام داد ؟ ايا تنها بايستي به ارتقاي حافظه و قدرت سخت افزاري ان فکر کرد ؟ من فکر نمي کنم که اين به تنهايي کافي باشد."

منبع:بازی سنتر

دوستان کمک کنید

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

1

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه حقیقت اینه که من بعد از کلی پرسیدن نفهمیدم میشه با این مانیتور من در سطح معمول با ایکس باکس باهاش بازی کرد یا نه تصمیم گرفتم مشخصات کاملش رو بزارم تا شما دوستان راهنمایی های لازم رو عرضه دارید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام :LG قيمت (تومان) :118000 گارانتي :ماد ایران مدل :FLATRON-EZ T730BH
    مدل :1730BH
    شرکت سازنده :ماد ایران
    کشور سازنده :ایران
    نوع لامپ تصویر :FLATRONez
    اندازه صفحه :17 اینچ
    عرض نقاط تصویر :0.2
    پوشش لامپ :INVAR Shadow Mask
    پوشش صفحه :ARAS & Anti-Glare Coating
    وضوح تصویر :1024*1280
    فرکانس افقی :71-30 KHZ
    فرکانس عمودی :160-50 HZ
    نوع ورودی SUB
    استانداردها :TCO03
    مصرف برق :68 وات
    ابعاد :401*411*400 mm
    وزن :15 Kg
    توضیحات :Brightview دارد

SPECIFICATION CRT Spec Tube Type FLATRONezSize17" (16.0" V.I.S.)Pitch0.20(H) mmMaskINVAR Shadow MaskSurface Treatment ARAS & Anti-Glare CoatingFocusDynamicDisplay features Horizontal Frequency 30 ~ 71 kHzVertical Frequency 50 ~ 160 HzMaximum Resolution1280 x 1024 @ 66 HzPhysical FeaturesVideo Signal TypeSeparate, RGB AnalogInput Connector15pin D-SubPower Supply100 ~ 240 Vac (50 ~ 60Hz ) 2A (max)Net Dimensions (WxDxH)400 x 411 x 401 mmNet Weight 15 KgPower ConsumptionNormal OperationLess than 68 wattsSuspend / StandbyLess than 4 wattsPower Off modeLess than 2 wattsPlug & PlayDDCDDC 2B USBN/AOSD ControlYesRegulation ComplianceTCO-03, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, NUTEK, C-TICK, VCCISpecial FeaturesBrightview, Black Panel(TCO-99)

ممنون از کمکتون
    بله میشه در سطح معمول بازی کرد از این بدتر هم دوستان بازی میکنند.
    ولی به هر حال برای این که کیف بازیو ببری باید ...دقت کن باید یه Lcd ردیف کنی....

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

پيش فرض

دوستان کمکم کنید جرایان این که داره ایکس باکس مدل 720 میاد داره من رو از خرید ایکس باکس منصرف میکنه که نگیرم چون میترسم که بگیرم تا سالی دیگه قدیمی شه دوستان کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کمکم کنید جرایان این که داره ایکس باکس مدل 720 میاد داره من رو از خرید ایکس باکس منصرف میکنه که نگیرم چون میترسم که بگیرم تا سالی دیگه قدیمی شه دوستان کمک کنید
    نمی دونم کی گفته اگر هم بیاد (2014) اسمش اینه ؟

الان هم میگن 360 یعنی به طور 360 درجه نیاز کاربران رو برطرف میکنه ! حالا 720 ؟؟!؟!!

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا بگردی پیدا میکنی ، اما زیاد باید بگردی و اگر هم پیدا کردی رو قیمت دلاریش حساب نکن چون گرونتر میفروشن و تا جایی که یادمه قیمتش ۳۵ دلار بود
    البته فکر میکنم که الان فروشنده ها به ارزش همچین چیزی پی برده باشن و وارد کرده باشن

برای شروع هم اول از این ۲ جا سوال کن ، اول فتحی ، دوم یگانه
    Last edited by h.a.m.i.d; 02-01-2010 at 03:44.

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فعلاً صحبتی از کنسول جدیدی چه از سونی و چه از مایکروسافت نشده و این XBOX 720 هم یه اسم الکیه که تو دهن ها افتاده و هیچ رسمیتی نداره !

معتبرترین چیزی که من خوندم این بوده که معاون شرکت Epic Games که طراح انجین Unreal هستن و زیباترین بازی های موجود رو برای کنسول ها ساختن تو یه مصاحبه ای گفته بود که نصف بیشتر کسایی که Gears of War 2 رو بازی کردن تلویزیون HD نداشتن پس در حال حاضر بازار با توانمندی فعلیش آمادگی لازم رو برای یه کنسول قوی تر نداره و نیازی بهش احساس نمیشه . بر خلاف گذشته که هر ۴ تا ۶ سال یه نسل جدید از کنسول ها معرفی میشد اینبار دلیلی نداره این اتفاق دوباره تکرار بشه .

البته این رو هم بگم که سونی تو جنگ کنسولی با مایکروسافت روی این بحث هم مانور میداد که پلی استیشن تا ۱۰ سال کارائی داره ولی XBOX این قدرت رو نداره که بیشتر منظور دوام سخت افزارش بوده که اصلاً ۱۰۰ سال هم دوام بیاره ، بالاخره یه روز کنسول جدیدتری میاد ولی شاید هم بشه برداشت کرد که تا ۶ الی ۱۰ سال بعد از به بازار اومدن PS3 یعنی ۲۰۰۶ تصمیم به ساخت کنسول جدید نداشته باشن ، که میشه ۲۰۱۲ - ۲۰۱۶ !

غیر از این حرف ها من یه جورایی احساس میکنم که مایکروسافت هم بیشتر از اینکه صحبت از کنسول جدید بکنه داره روی Project Natal وقت و سرمایه گذاری میکنه که دموی Milo که ازش دیدم در عین اینکه خیلی سنگین به نظر میومد روی XBOX 360 داشت اجرا میشد .

نمیدونم اون قطعه ای که روی کنسول هست برای کمک به پردازش اضافه شده به کنسول یا چیز دیگه ایه ! و اینکه داشتنش ضروری هست یا اون ها برای تست کردن و کار خودشون ازش استفاده کردن .

پس با این اوصاف تو اینکه حالا حالاها مایکروسافت با XBOX 360 کار داره شکی نیست ، حداقل منطق که اینجوری حکم میکنه
    Last edited by h.a.m.i.d; 02-01-2010 at 04:32.

13. 4 کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •