دوستان سلام
نظرتون راجع به مودم های خود های وب چیه ؟؟
بخرم یا نه ؟
مودم وایرس مدل Wireless HG521 های وب رو میگم
دوستان از چه مودم وایرلسی استفاده میکنید و ازش راضی هستید ؟ با اینترنت های وب مشکلی نداشتید ؟
دوستان سلام
نظرتون راجع به مودم های خود های وب چیه ؟؟
بخرم یا نه ؟
مودم وایرس مدل Wireless HG521 های وب رو میگم
دوستان از چه مودم وایرلسی استفاده میکنید و ازش راضی هستید ؟ با اینترنت های وب مشکلی نداشتید ؟
بنده 2 سال هستش که یه تی پی لینک 8951 ،4پورت دارم،و تا الان هیچ مشکلی نداشته![]()
ی مودم بی خود که تاریخ ساختش برای 2009 هست برو با همین قیمت tp-link بگیر 3 سالم گارانتی داره بردشم خوبه
اصلا از شرکت نگیر / فقط tp link بخر اون هم از دیجی کالا چون بیرون گرون تر هست
سلام دوستان
ایا شما وختی که قند شکن را فعال می کنید بعد نیم ساعت نت شما هم قطع میشه؟؟
همش میشه تایم اوت پیجی هم باز نمیشه
باید ای پی عوض کنم تا درس بشه
چن روز ی هست این مشکل بوجود امده
دوستان تائید می کنند![]()
اره من این مشکل رو 3 هفته ای هست که دارم
کلا دیگه عادت کردیم به این روال! 1 ماه وضعیت خوبه 1 ماه هم داغون میشهمسیر و نمیتونن ثابت نگه دارن؟ قضیه روتینگشون معلوم نیست چطور هست
![]()
متاسفانه منم دقیقا از چند روز پیش سرعت دانلود رایگان شبانم که مثل روزها روی 700 تا 900 بود اومده روی 250 تا 300 . اون از پارس انلاین که بعد از چندین سال اشتراک اون بلا رو سرمون در آورد اینم از این که تازه اولین اشتراک سه ماهم داشت تموم میکرد سرعت شبا رو محدود کرد. سرویسم هم 1 مگه که خودشون از اول برام رو 8 بستن.
تو این سه ماه هر چقدر قطعی داشت میگفتم خوب حداقل به سرعت بالای شبانش میارزه. حالا دیگه دلم به چیش خوش کنم.
من از هر سایتی با با اخرین نسخه idm دانلود میکنم وقتی بین 60 تا 99 درصد میرسه پیام time out میده و کل دانلود از بین میره --فکر کنید یک فیلم 1.6 گیگی دو بار تا 80 یا 90 درصد رفت و ارور داد -- اما روی پارس انلاین این جور نیست -- شما هم همین مشکل را دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)