تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1074 از 1805 اولاول ... 74574974102410641070107110721073107410751076107710781084112411741574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,731 به 10,740 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اصن موندم چیکار کنم، الان زنگ زدم 2020 خودشون گفتن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنیم و احتمالا اگه طلایی بگیرم سرعت شبانه حداکثر میشه 60 شما خطتون فیبر نیست؟ من که خطم فیبره نمیتونم از شرکتای دیگه بگیرم، درسته؟

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اصن موندم چیکار کنم، الان زنگ زدم 2020 خودشون گفتن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنیم و احتمالا اگه طلایی بگیرم سرعت شبانه حداکثر میشه 60 شما خطتون فیبر نیست؟ من که خطم فیبره نمیتونم از شرکتای دیگه بگیرم، درسته؟
    من فیبر نیست خطم.
    چند صفحه قبل یکی از دوستان فیبر بود خطشون میخواستن از بقیه شرکتا بگیرن.نمیدونم موفق شدن یا نه.
    گمونم صفحه ١٠۵٠ بود.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    Last edited by fight12; 27-02-2014 at 18:33.

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من طرح پاییزه دارم 60 دادم بالاش شبانه 20 الی 30 دارم سرعت. تو فکرشم که عوضش کنم و طلایی بگیرم بلکه سرعت شبانم باز برسه به 230 .......
    کسی سمت های جاده سیمان (مسکن مهر) نیست اینجا بگه وضعیت دانلود شبانش چه جوریه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من طرح پاییزه دارم 60 دادم بالاش شبانه 20 الی 30 دارم سرعت. تو فکرشم که عوضش کنم و طلایی بگیرم بلکه سرعت شبانم باز برسه به 230 .......
    کسی سمت های جاده سیمان (مسکن مهر) نیست اینجا بگه وضعیت دانلود شبانش چه جوریه؟
    منم که طلایی دارم سرعت افتضاح بود!!
    دیشب ١٠ کیلوبایت...
    این حرفا دیگه به جایی نمیرسه.
    هر روز از بدتر شدن سرعت شبانمون بگیم...
    ٧ اسفند سرعت دانلود شبانه ۶٠ کیلوبایت
    ٨ اسفند ٢٠ کیلوبایت
    ٩ اسفند ١٠ کیلوبایت

این مطالب هم درباره دانلود شبانه بخونید بد نیست:
      محتوای مخفی: توهم دانلود 
    همین طوری داشتم تاپیک ها رو نگاه میکردم، یه چیز جالبی توی همیشون مشترکه اونم انگار کاربرا همه در گیر یه جور توهم اند ؟! ( تا الان شما متوجه این قضیه شدین ؟! )
    به عنوان مثال : طرف رفته اینترنت 8 مگ با ترافیک ماهانه 3 گیگ گرفته، تند ، تند میاد تست سرعت SpeedTest میزاره ! آخه یکی نیست بگه تو الان با این 3 GB و با این سرعت چند دقیقه میتونی از محتوای مفید اینترنت بدون دقدقه استفاده کنی ؟!!

یک سری ها در این ها گیر واگیر اینترنت ایران، سندروم چغد شدگی گرفتن ( البته این اسمی که من روی این افراد گذاشتم ) یعنی طرف بعد از اینکه این سرویس های اینطوری میگره بعد از یه مدت میاد به نتیجه بالا میرسه که گویا به جای اینترنت روزانه اینترنت شبانه بهش فروختند ! برای همین میاد که کار هاش رو میزاره توی ساعات رایگان انجام میده، خوب قاعدتا این تغییر رفتاری تاثیر مستقیم و جدی اش رو صبح (فردا) طرف میزاره ( بیخوابی، کم خوابی، کم طاقتی ، حواس پرتی و ... خیلی مواردی که ما به خاطر برهم زدن نظم ساعت بایولوژیک بدنمون بهش دچار میشیم )

حالا دسته سوم از همه جالب تر اند، اونها کسانی اند که هر دو مورد بالا رو تجربه کردند و نهایت به این نتیجه رسیدند که نه آقا این طوری نمیشه باید یه کار دیگه کرد! اینها خسته از همه جا و همه چیز ، رو میارند به دانلود های بی هدف در ساعت های رایگان، براشون مهم نیست که فایل ای که میگرن اصلا به دردشون میخوره یا نه؟!، اصلا فرصت میکنند ببینند یا نه؟! این فراینده دانلود براشون مثل یه مسکن میمونه که یکم درد ها شون رو برای مدتی از یادشون ببره،
    به این خیال که چون من برای چیزی که برای ش پول دادم باید حداکثر استفاده رو ازش ببرم و نباید بگذارم لااقل از طرف ISP سرم را کلاهی بروند، در صورتی که ....

این ها را نوشتم که بگویم، دوستان مشکل از جایی دیگریست، بیجهت خود را درگیر این بازی ها نکنید، و در این داستان اینترنت ایران زامبی نشوید،

من خوشحال میشم دیدگاه های شما رو هم در این باره بدونم،
    من قبلانامحدود داشتم الان هم سرویس محدود.
    در هر دو حالت عذاب میکشی...
    نامحدودبه خاطر سرعت محدودش.
    سرویس محدودهم به خاطر ساعت واقعا بی وقتش!!!
    کلا به این نتیجه رسیدم برای نرم افزار مجموعه های موجود تو بازارو میگیرم.
    فایل هایی هم که لازم دارم میذارم واسه دانلود شبانه اما اصلا سر نمیزنم تا چند روز بعد ثابت شده بهم هر چقد بیشتر لازم داری یه فایل رو به همون,اندازه سرعتت افتش بیشتر میشه...

منم واقعا اسیر این دانلود بی هدف بودم .
    جوری بود که میشستم یه فیلم 10 گیگی رو 100 بار دانلود میکردم فقط به خاطر این که دارم پولشو میدم
    راستی میگی خدایشش با حرفت خیلی حال کردم
    بالاخره ملت ایران خیلی "شریف" تشریف دارن که وضعیت اینترتشون مثل خیلی چیزهای دیگه اینطوریه در مورد سرویس های محدود با سرعت 10 مگ و حجم 1 گیگ زیاد گفتم قبلا کو گوش شنوا ملت تست سرعت رو که میبینن دامن از دست میره تازه دانلود از سرور های داخلی با سرعت بالا و سرور خارجی لاکپشتی همینطور ...البته دانلودر حرفه ای معمولا به صورت خودکار این فرایند رو انجام میدن ساعت رایگان روشن بشه دانلود ودغدغه ساعت خواب و ...ندارن اونایی که صرف "پول دادم حقمه" هرچی باشه میخوان دانلود کنن ساعت رایگان یا بدون توجه به ترافیک فقط سرعت مدنظرشونه که خب مشخصه کارشون اشتباهه ولی اینو یادمون باشه به کسی ربطی نداره کی چقدر و چگونه از اینترنت استفاده میکنه ...

دیدگاه خیلی روشنه تا وقتی عده ای بخوان افکار و عقایدشون رو تحمیل کنن به دیگران چی ببینی چی بخوری چی بپوشی چی فکر کنی چی بگی نتیجه محدود و سانسور شدن تمامی ابزار های رسانه ای و تبادل آزاد اطلاعاته!میخواد کتاب باشه یا روزنامه و سینما که ممیزی و سانسور و بگیر ببند دارن میخواد اینترنت و تلویزیون باشه!! از دسته کلید و ... هم کاری بر نمیاد اونها ماموریتشون خیلی خوب عمل کنن تسلیم قهرمانانه (که جدا قاجار رو روسفید کرد!) رو به مرحله نهایی برسونن و از شرایط فروپاشی اقتصادی و جنگ (داخلی یا خارجی) و تجزیه نجات پیدا کنیم!

البته خیلی بهتره که به مشکل اساسی که در جای دیگه ای هست بپردازیم (در موضوع اینترنت البته ) وگرنه کل ملت شریف ایران یک سور هم به زامبی زدند!!

مخابرات هم برگشته به دوران طلایی

سلام کامل نقل قول نکردم فضا رو زیاد نگیرم
    من دانلودرم
    یعنی از اونا که یک سیستم قدیمی اضافی برای دانلود گذاشتم و به لطف مخابرات تا الان ریالی پول نرم افزار و ... ندادم
    مصارفم از کارای دانشگاه و بحث ارتباطی با دوستان بدون مصرف شارژ تلفنی هست تا دانلود بازی های روز و فیلم ها و سریال های روز با زیرنویس و آموزش های مورد علاقم
    اما حالا چرا یک سیستم جدا برای دانلود ؟

توی یک هفته شما با نت 512 مخابرات یک بازی که میشه نهایتا ظرف 4 ساعت تمومش کرد رو مجبوری 48 ساعته بگیری تازه این در صورتیه که مدام دانلود کنی و و فایل های بالا 500 مگی به خاطر کیفیت رویایی نت ارور نده
    به عنوان یک جوون که هیچ سرگرمی بدون خرج بالایی نداره یک فیلم یک ساعته رو 3 یا 4 ساعته میگیری
    یک فیلم آموزشی تک دی وی دی هم تقریبا 3 یا 4 گیگه حدودا 16 ساعت طول میکشه و مدت مصرفش فکر میکنم تقریبا برابر با مدت دانلودش میشه
    پس شما 48 ساعت برای بازی + 4 ساعت برای فیلم + آموزش 16 ساعت ، دانلود ممتد میزاری که میشه 68 ساعت
    در عوض 4 ساعته بازی رو تموم میکنی و 1.5 ساعته فیلم رو میبینی + 16 ساعت آموزش رو میبینی و تمرین های لازمه رو انجام میدی که میشه 21.5
    توی ایران 68 دانلود = 21.5 ساعت استفاده ، اگر جمع این دو رو حساب کنی میشه وقتی که از عمر شما و برق مملکت و استهلاک سیستم ها و... داره هدر میره فقط به خاطر یک بازی یک فیلم و یک آموزش

اما توی خارج فکر میکنم داستان اینطوری باشه : طرف میتونه فیلم خوب (خوبش مهمه ) رو توی سینما با GF بشینه ببینه و کلی هم لذت ببره که با رفت آمدش میشه 2 ساعت
    بازی رو با نت پرسرعت دانلود میکنه و سریال کی رو میخره و یا کلا بازی رو به قیمت درست ( نه فضایی و کذایی ) سفارش میده و براش میبرن در خونه و 4 ساعته بازیش میکنه و کلی هم میتونه آنلاین بزنه حال کنه
    آموزش رو هم توی مدرسش دیده و نیازی نیست وقتی مدرکش رو گرفته تازه بره دنبال هزارتا لینک آموزشی و ... اگرم آموزش بخواد بدون چیز پی ان میتونه آنلاین ویدیو رو ببینه و نیازی نیست دانلودش کنه بعد ببینه
    2 ساعت فیلم با کلی حال + 4 ساعت بازی + 10 ساعت آنلاین + 0 ساعت آموزش اضافی میشه کلا اون 16 ساعتی که منو شما نشستیم یا مراقبیم که دانلودمون درست انجام بشه و ارور نده

ما هم قبلا به همین درد دانلود بی هدف خوردیم و یه راه حل براش پیدا کردیم
    سه تا دوست قرار شد یکی فیلم و سریال بگیره و یکی بازی و یکی آموزش و بعد اینا رو با یک هارد بین خودمون جابجا کنیم
    اینطوری هرچی دانلود کنیم مورد انتقاد بقیه قرار میگیره و کلا طرف فایل ها و فیلم ها و بازی های چرت نمیریم .
    امیدوارم این اینترانت یک کاری شبیه همین برای جامعه انجام بده تا فایل های مفید با سرعت بیشتری بین دوستان منتقل بشه .

Last edited by fight12; 28-02-2014 at 08:26.

6. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب دیگه فایده نداره درباره سرعت شبانه حرف بزنیم.
      محتوای مخفی: طرح طلایی پاییزه مخابرات 
    این حرفا دیگه به جایی نمیرسه.
    هر روز از بدتر شدن سرعت شبانمون بگیم...
    ٧ اسفند سرعت دانلود شبانه ۶٠ کیلوبایت
    ٨ اسفند ٢٠ کیلوبایت
    ٩ اسفند ١٠ کیلوبایت

نمیدونم مخابرات هم محدود میکنه یا سرعت برای همه افت کرده.
    از وقتی شبانه رایگان رو از بیشتر طرح ها حذف کردن و دیگه تمدید نمیشن سرعت شبانه بهتر شده.
    فعلا فقط ٢ تا طرح شبانه رایگان دارن.
    دانلود تو بازه رایگان نسبت به بقیه شرکتا در حد قابل قبوله,اما اینجور که پیداست احتمالا به ترافیک و شلوغیه مرکز مخابرات منطقتون بستگی داره سرعت دانلود شبانه.

بعضیا بالای ۵ گیگ میتونن دانلود کنن تو بازه رایگان بعضیا زیر ۵٠٠ مگ!!!

اصن موندم چیکار کنم، الان زنگ زدم 2020 خودشون گفتن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنیم و احتمالا اگه طلایی بگیرم سرعت شبانه حداکثر میشه 60

٧ و ٨ و 9 اسفند افتضاح بود سرعت دانلود شبانه !!!

همونطور که دوستمون پرسیدن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنن دیگه!!!
    ---------
    خب امشب از سر شب سرعت اومد پایین.
    تست سرعت روزانه طرح طلایی پاییزه از 7 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر:

از ساعت 6 بعد از ظهر تا 7 صبح
    تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور داخلی:

تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور خارجی-ترکیه:

تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور خارجی-آلمان:

-__________________________________________________ _______________-
    دوست عزیز به نظرم یکم بی انصافی میکنید.
    من الان 45 روزه که خونه هستم و هر شب هم دانلود شبانه تقریبا به غیر پنج شب همیشه هم دو لینک 24 کانکشنه به غیر یک شب که خراب بود شبی زیر 5 گیگ دانلود نداشتم و این 45 روز بیش از 200 گیگ دانلود کردم.
    در مجموع یک روز قطعی داشتم وهمیشع پینگم خوب بوده.
    جلو مک ادرس هم این عبارتی که شما گفتی نیست.
    به نظر من که هیچ شرکتی نیس که ماهی 150 گیگ شبانه داشته باشی با 30 تومن به جز شرکت های محلی 2 یا 3 استان
    والا ایا اینترنت چیزی نیس ولی تو این اوضاع اینترنت همینم غنیمته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم عکس کارکرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما جزو کاربرای بدشانسی قبلا بهتون گفته بودم چند صفحه قبل
    این میزان ترافیک مصرفی رایگان شبانه سرویس به مدت یک ماه(نقره ای یکساله)!!
    (95% شب ها به حدی سرعت پایین هست که کلا سیستم رو خاموش می کنم)

والا من تو تمام پستام آخرش گفتم با همه این حرفا باز هم از مخابرات راضیم
    قطعیه مخابرات نسبت به قبل در حد صفره,سرعتو پینگ هم که کاملا مشخصه بهتر شده.
    حالا این همه تست سرعت و انتقاد داشتم باز هم میگم که:
    تو مشهد بهتر از مخابرات نیست بقیه شرکتا وضعشون از تعداد پستای بالای کاربراشون معلومه.

به پشتیبانی هم زنگ زدید؟
    تو تاپیکای بقیه شرکتا حداقل دلیل پایین بودن مشخصه حالا یا دانلود زیاد و محدود شدن سرعت یا شلوغی منطقه و ...
    یه جواب قانع کننده تو این تاپیک نیست که چرا بعضیا سرعتشون بالاست بعضیا پایین!!!
    احتمالا شلوغی مرکز مخابراتی منطقه شما علته سرعت پایینه دیگه !
    به پشتیبانی که جدیدا خیر
    ولی اون اوایل که سرعت های شبانه اومده بود پایین زنگ زدم،حرف هایی که از قبل آماده کرده بودن و بهشون گفتن که بگید رو میگفتن!...شبا سرعت شیر میشه،شاید نویز داره خطتون...
    آخه جالبه که دقیقا هر ماه اون شبی که سرویس تازه شارژ میشه سرعت میاد روی 125 K و تا خود صبح اون سرعت ثابت میمونه،اما شبای دیگه افتضاح میشه سرعت!(سرعت پایین با نوسان زیاد)
    دیشبم مثه دو سه ماهه گذشته سرعت 30-35 بود که اصن راضی کننده نیست. یعنی شب تا صبح فقط 600-650 مگ دانلود میکنه که نمیارزه اصن کامپیوترو روشن بزاری. فقط واسه سریالایی که خیلی دانلودشون مهمه از شبانه استفاده میکنم. یادش بخیر طرح بعثت سرعت شبانه 130-140 بود میترسم طلایی بگیرم 80 تومانم بپره ، آخه روزانه واسم مهم نیس ، اون 2 گیگ اصن خوراکه یه روزه تموم میشه سریع.
    منم پشیمونم!!!
    ٨٠ تومان واسه سه ماهه دادم اما اصلا شبانه بدرد نمیخوره!!
    آسیاتک ۶ ماهه با سرعت ١٠ مگ ۶٧ تومان بود .حداقل تو شبانه میشد از سافت ٩٨ با سرعت بالا دانلود کنی...
    بازم اشتباه کردم از مخابرات گرفتم.
    البته آسیاتک هم مشکلاتی داره ببینید:
      محتوای مخفی: اینترنت آسیاتک 
    آموزش زير توسط كاربر محترم akhoond آماده شده است
    از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم

محسن

سلام دوستان .
    تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند .
    سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .
    1 مشکلات مودم های شرکت
    2 رانژه و هزینه راه اندازی
    حواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .
    3 مسایل مربوط به سرویس حجمی
    لازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .
    ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .
    حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده
    این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :
    سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :
    حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :
    البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :
    4 برای سرعت بیشتر از 128
    این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .
    اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده ....
    ( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم )
    5 وی پی ان
    اول یه نقل قول از خودم بکنم :
    فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم
    این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم
    دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم
    6 حفاظت از یوزر و پس
    به این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...
    7 مشکلات پشتیبانی
    این نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :
    این هم نظر یکی دیگه از دوستان :
    به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید
    8 خروج از آسیاتک
    دوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود
    حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..
    تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید
    این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :
    9 اهمیت پیگیری
    این اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید
    در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .
    امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه .
    مرسی
    یا حق

سلام
    من از آسیاتک Adsl گرفتم
    راضی هم هستم
    حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
    می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
    ولی می خوام همه از همین Isp باشیم

ممنون

دیگه هم این پست آپدیت نمیشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مخابرات مشهد طرح طلایی پاییزه-تست سرعت روزانه

9. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میگم نکنه این مخابرات هم قانون مصرف منصفانه رو داره اجرا میکنه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

میگم نکنه این مخابرات هم قانون مصرف منصفانه رو داره اجرا میکنه؟!

والا حرف منم همینه دوستان میگن نه بی تقصیره مخابرات!!!

Sent from my RM-914_eu_euro1_225 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستان این آشنای اول همون اینترنت مخابرات هست ؟
    قیمت ها با مخابرات فرق داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •