تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1074 از 1185 اولاول ... 7457497410241064107010711072107310741075107610771078108411241174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,731 به 10,740 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

توجه شما رو به پست اخیرم جلب میکنم
    عطر خنک معمولا پخش بوی بالا نداره دوستان (تجربه من در مورد عطرهای زنونه)

دو مورد هست که واقعا ارزشش رو داره و میشه بهش اطمینان کرد
    یکیش که خیلی زیاد کمیابه و آکوا وومن هست و یکی دیگه هم ومنیتی
    هردو هم بالای 200 هستند

اما بعد از اینها که بگذریم

آنجل آکوا شیک
    آلین سان اسنس
    آلین آکوا شیک
    هرسه از برند تری ماگلر در محدوده قیمتی 180تا 210
    اینا در این رده قیمتی بنظر میرسه بهترین حالت هستند!

تستی هم بر عطر اکوا از روبرتو کاوالی پیشنهاد میکنم داشته باشید

+

اگر به غیر از این چندتا بهترش پیدا شد خوشحال میشم به من هم معرفی کنید
    دوست عزیز الان درحال خرید اینترنتی عطر هستم واین عطرو برای مادرم میخوام (40ساله)که اصلا بوهای خیلی گرم وشیرین و سردرد آور رو نمیپسنده میخوام یه عطری باشه که ازخریدش پشیمون نشم وتو ذوق نزنه وقتی باز میکنه وبو میکشهچون امکان تست نداره. طوری باشه که هم درمهمونی وهم مصرف روزانه بشه استفاده کردعطرهایی که مادرم داشته و میپسنده ایناست:
    Chance Chanel(صورتی) - Dior Jador - Gucci Rush و Aqua Bvlgari مردانه ولی میخوام یه چیز جدید باشه ودوباره عطرای خودشو براش نخرم بودجه هم تا 180-خیلی بشه 200

فعلا این عطراو انتخاب کردم :
    Omnia Crystalline

Jeanne Couture Birdie - البته آلین هایی که معرفی کردین هم گزینه های خوبیه بیشتر دربارش توضیح میدین؟
    نظرتون راجع به این دوتا اگه تست داشتین؟ + بهترین گزینه های ممکن ممنون

راستی یادم رفت بگم که چند روز پیش عطر لاوی آ بل روخرید وراضی نبود وهدیش داد به خاطر بوی زیادی شیرینش. یعنی در این حد
    Last edited by shervin1996; 11-02-2015 at 21:56.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست عزیز الان درحال خرید اینترنتی عطر هستم واین عطرو برای مادرم میخوام (40ساله)که اصلا بوهای خیلی گرم وشیرین و سردرد آور رو نمیپسنده میخوام یه عطری باشه که ازخریدش پشیمون نشم وتو ذوق نزنه وقتی باز میکنه وبو میکشهچون امکان تست نداره. طوری باشه که هم درمهمونی وهم مصرف روزانه بشه استفاده کردعطرهایی که مادرم داشته و میپسنده ایناست:
    Chance Chanel(صورتی) - Dior Jador - Gucci Rush و Aqua Bvlgari مردانه ولی میخوام یه چیز جدید باشه ودوباره عطرای خودشو براش نخرم بودجه هم تا 180-خیلی بشه 200

فعلا این عطراو انتخاب کردم :
    Omnia Crystalline

Jeanne Couture Birdie - البته آلین هایی که معرفی کردین هم گزینه های خوبیه بیشتر دربارش توضیح میدین؟
    نظرتون راجع به این دوتا اگه تست داشتین؟ + بهترین گزینه های ممکن ممنون

راستی یادم رفت بگم که چند روز پیش عطر لاوی آ بل روخرید وراضی نبود وهدیش داد به خاطر بوی زیادی شیرینش. یعنی در این حد
    گرامی بنظر میرسه ایشون سلیقه خاصی دارند! چون فرضا جادور و گوچی راش بنظر من عطرهای سنگینی هستند و در بعضی موارد خودشون سردرد اورن...

پس پیشنهاد میکنم از همین اسمارت ها که گفتید دو سه نمونه عطر خنک بگیرید ببرید براشون پسند کردن خودشو بگیرید

یک پیشنهاد میتونه شی وود باشه و تروث از کالوین کلین و با اندکی افزایش بودجه لایت بلو هم خوبه کلا باید عطرهای خنک و ملایم یا تلخ بگیرید تا اطمینان به پسندش بالا باشه
    امنیا هم که گفتید انتخاب خوبیه

3. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mahmood.sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.1- به نظرتون ار وان میلیون ابسولوتلی گلد میشه توی فصل بهار استفاده کرد؟2-توی کارهای چهار فصل کاری تو حد وان میلیون ازلحاظ پخش و ماندگاری هست؟3-امکانش هست 2 تا 3 تا کار چهار فصل که بیشترین ماندگاری و پخش بو رو داره پیشنهاد بدید.(صرف نظر از رایحه)تا 400 هزار4-درکل کارهای با پخش و مانذگاری بالا برای فصل بهار
    Last edited by mahmood.sa; 12-02-2015 at 01:34.

داره خودمونی میشه shahab1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تو مایه های آکوا بولگاری تونیک یا آکوا بولگتری چی هست با پخش بالا؟
    پخش آکوا بولگاری تونیک چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام.1- به نظرتون ار وان میلیون ابسولوتلی گلد میشه توی فصل بهار استفاده کرد؟2-توی کارهای چهار فصل کاری تو حد وان میلیون ازلحاظ پخش و ماندگاری هست؟3-امکانش هست 2 تا 3 تا کار چهار فصل که بیشترین ماندگاری و پخش بو رو داره پیشنهاد بدید.(صرف نظر از رایحه)تا 400 هزار4-درکل کارهای با پخش و مانذگاری بالا برای فصل بهار
    سلام بنظرم همه وان میلیون ها بیشتر بدرد پاییز و زمستون میخوره و یخورده برای بهار یا تابستون زیادی سنگینه...
    در حد وان میلیون کار چهارفصل به شخصه سراغ ندارم چون کاری که پخش و ماندگاریش بالا هست اصولا گرم هست گرم هم که باشه دیگه چهارفصل نمیشه خصوصا قابل استفاده در تابستان نمیشه!

ورساچه اروس (چهارفصل و شیرین!) یک رایحه شیرین وانیلی و چوبی داره پخش و ماندگاریش به نسبت عطرهای قابل استفاده در کلیه فصول بالاست!

بلک ایکس اس از پاکورابان هم بسیار مطبوع هست و در حد خودش ماندگاری و پخشش خوبه

7. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    دیروز بر حسب یه مناسبت خاصی 2 تا ادکلن جدید گرفتم. یکی Mont blanc و اون یکی D&G The one
    اما حقیقتا این دوتام اون چیزی که من میخواستم نبودن ! mont blanc که چیزی مثل لانوئیت بود برام و The one هم زیادی ادویه ای و تند و سردرد آوره !(نمیدونم من اینطوری احساس میکنم یا واقعا اینطوریه) ! اما متقابلا دیروز Narciso for her (مشکی) هم به مشامم خورد واقعا لذت بردم (بر خلاف اینکه کمتر ادکلن زنانه ای به مشامم خوش میاد !) حالا میخوام ببینم For Him طوسی این چطوریه ؟! ارزش هزینه کردن داره ؟! من دنبال رایحه ای هستم که کاملا ملایم و دلنشین باشه و اصلا آدم رو زده نکنه ! متاسفانه بش نرسیدم ! میخوام برم سراغ CH یا mine یا همین نارسیسو مردانه ! اگه میشه یه راهنمائی کلی بکنید

Last edited by mf.designing; 12-02-2015 at 17:59.

9. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

Scent of the day
    کوکوریکو از ژان پل گوتیه.تلخ و نسبتا تند با تم اصلی کاکائو (پوسته کاکائو) ماندگاری و پخش بوی مناسب.
    (در محصولات این برند اندام وارگی عجیبی هست که برای وارد شدن محصولات زنانه اش مشکل زا بوده)
    Last edited by farid123; 12-02-2015 at 21:10.

11. 7 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام به دوستان
    دیروز بر حسب یه مناسبت خاصی 2 تا ادکلن جدید گرفتم. یکی Mont blanc و اون یکی D&G The one
    اما حقیقتا این دوتام اون چیزی که من میخواستم نبودن ! mont blanc که چیزی مثل لانوئیت بود برام و The one هم زیادی ادویه ای و تند و سردرد آوره !(نمیدونم من اینطوری احساس میکنم یا واقعا اینطوریه) ! اما متقابلا دیروز Narciso for her (مشکی) هم به مشامم خورد واقعا لذت بردم (بر خلاف اینکه کمتر ادکلن زنانه ای به مشامم خوش میاد !) حالا میخوام ببینم For Him طوسی این چطوریه ؟! ارزش هزینه کردن داره ؟! من دنبال رایحه ای هستم که کاملا ملایم و دلنشین باشه و اصلا آدم رو زده نکنه ! متاسفانه بش نرسیدم ! میخوام برم سراغ CH یا mine یا همین نارسیسو مردانه ! اگه میشه یه راهنمائی کلی بکنید

سلام دوست عزیز اگرمیتونید بالای 500 هزینه کنید طبق معمولِ پست هام عطرهای برندcreed روبهتون پیشنهاد میدم
    Aventus- Silver Mountain Water - Green Irish Tweed رواحتمال زیاد بپسندید اگرنه هم همین ماین که بوش کپی برداری از Aventus هست کارخوبیه.
    درباره CH : عطر شیرینیه که به نظر من میشه چهار فصل استفاده کرد وبوی سنگینی نداره تقریباآدمو یاد بوی زعفران میندازه واین به خاطر استفاده زعفران در این عطره. من که به شخصه خیلی دوسش دارم.
    چراشماهم همین عطر Black XS رو که اتقیا خانم در پست آخرشون معرفی کردن امتحان نمیکنید من به معنای واقعی کلمه عاشق این عطرم یک محشر به تمام معناست درباره نارسیسو هم اطلاعاتی ندارم .اظهارنظرراجع به اونو میسپارم به بزرگان انجمن
    Last edited by shervin1996; 13-02-2015 at 17:30.

13. 8 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگرمیتونید بالای 500 هزینه کنید طبق معمولِ پست هام عطرهای برندcreed روبهتون پیشنهاد میدم
    Aventus- Silver Mountain Water - Green Irish Tweed رواحتمال زیاد بپسندید اگرنه هم همین ماین که بوش کپی برداری از Aventus هست کارخوبیه.
    درباره CH : عطر شیرینیه که به نظر من میشه چهار فصل استفاده کرد وبوی سنگینی نداره تقریباآدمو یاد بوی زعفران میندازه واین به خاطر استفاده زعفران در این عطره. من که به شخصه خیلی دوسش دارم.
    چراشماهم همین عطر Black XS رو که اتقیا خانم در پست آخرشون معرفی کردن امتحان نمیکنید من به معنای واقعی کلمه عاشق این عطرم یک محشر به تمام معناست درباره نارسیسو هم اطلاعاتی ندارم .اظهارنظرراجع به اونو میسپارم به بزرگان انجمن
    ممنون.
    نه فعلا نمیتونم 400 به بالا بدم واسه عطر ! هرچند خودم هم به creed اعتقاد دارم اما پولش رو ندارم !
    در مورد CH هم من چون خودم مستقلا استفاده نکردم در نتیجه بوی زعفرون رو توش تشخیص ندادم !
    در مورد Black xs هم کلا به دلم ننشست ! من بوی خیلی شیرین کلان بم نمیسازه ! حتی از بعضی بوها (بخصوص از عطرهای زنانه ژیونژی مثلا!) حالت تهو میگیرم ! بیشتر رایحه های تلخ ملایم یا نهایت شیرینه خیلی ملایم !
    حالا دوستان چی معرفی میکنن ؟ (کسی میتونه یه رایحه مترادف مردونه عطر Narciso for her معرفی کنه بم ؟!)

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون.
    نه فعلا نمیتونم 400 به بالا بدم واسه عطر ! هرچند خودم هم به creed اعتقاد دارم اما پولش رو ندارم !
    در مورد CH هم من چون خودم مستقلا استفاده نکردم در نتیجه بوی زعفرون رو توش تشخیص ندادم !
    در مورد Black xs هم کلا به دلم ننشست ! من بوی خیلی شیرین کلان بم نمیسازه ! حتی از بعضی بوها (بخصوص از عطرهای زنانه ژیونژی مثلا!) حالت تهو میگیرم ! بیشتر رایحه های تلخ ملایم یا نهایت شیرینه خیلی ملایم !
    حالا دوستان چی معرفی میکنن ؟ (کسی میتونه یه رایحه مترادف مردونه عطر Narciso for her معرفی کنه بم ؟!)

ممنون
    نه نمیشه چون بعیده وجود داشته باشه
    نارسیسو فرهر مشکی خاص ترین عطر زنونه ای هست که داشتم

محتوای مخفی: توضیح 

کمپانی رودریگز در 2004 موفق به ساخت عطری شد که به زنان کمک زیادی در جذب مردان می کرد: "Narciso Rodriguez For her"
    این عطر برنده جایزه یکی از برترین عطرهای سال در گروه "عطرهای نیچ جدید" (Nouveau Niche) شد. این گروه شامل عطرهایست که رایحه ای جدید را نوآوری کرده اند .

نارسیسو طرح EDT برای نخستین بار با بطری سیاه و بسته بندی صورتی وارد بازار شد و پس از استقبالی بی نظیر در سال ۲۰۰۶ مدل جدید آن با رنگ بندی معکوس ، یعنی بطری صورتی و جعبه ی سیاه در قالب EDP و با کمی تغییرات در رایحه عرضه شد.

طراحان "نارسیسو هر" Christine Nagel و Francis Kurkdjian

مردان عاشق نارسیسو

عطری بر پایه مشک با گروه بویایی چوب-گل -مشک

قوی ، دلربا ، مغناطیسمی جلب کننده برای مردان ، هر چند که همچنان علت این کشش بی حد مردان به آن کشف نشده است؟! به احتمال بسیار قوی علت عمده این کشش ، وجود رایحه مشک است که حسی همچون خویی حیوانی و ش..ه..و..ت پرست ، گرم و پر التهاب ، زنانه و قدرتمند به نارسیسو داده است.

Narciso Rodriguez for Him by Rodriguez

عطری در گروه آروماتیک- فوژه. نارسیسو رایحه ای کاملاً مردانه ، تلخ و خاکستری دارد! عطر آن همچون رنگ شیشه آن تیره ، دودی و خاکیست. ترکیبات آن یادآور عطر خالص ، مردانه ، خاکی و قدرتمند اولین بیژن است و در ادامه رایحه ای دودی و با طراوت همچون نت میانی لالیک Encre Noir
    از آن استشمام می شود. مدرن است و بسیار رسمی. از تست پشیمان نخواهید شد.
    مناسب بیش از 28 سال. تولید 2007. ماندگاری بسیار خوب ، پخش رایحه متوسط.

16. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •