دوستان با دیپلم بری سربازی چه کاره میشی آخرش؟
داشتن گواهی نامه و مدرک زبان انگلیسی به کارت میاد؟
راستی تک پسر بودن اصلن یه کار میاد؟
دوستان با دیپلم بری سربازی چه کاره میشی آخرش؟
داشتن گواهی نامه و مدرک زبان انگلیسی به کارت میاد؟
راستی تک پسر بودن اصلن یه کار میاد؟
ببین رفیق شما با دیپلم اگه بیوفتی ناجا که فرقی نمیکنه مدرکت چی باشه همه رو به ... میدن اصلا ازاین جهت خودت رو ناراحت نکن !!
اگه بیوفتی سپاه که برای همه هتله
اگه بیوفتی ارتش هم که به بازهم فرقی برای دیپلمه نداره که ارتش باشه یا ناجا
در مورد گواهی نامه هم خوبه بد نیست مدرک زبان هم استفاده ای نداره مگه این که بیوفتی فرودگاه وایسی با خارجی ها درد و دل کنی !!! یعنی همون کاری که من میکردم !!!!
من یکماه پیش مدارک رو فرستادم و اعزامم افتاد 1 آبان و محل آموزشی هم 01 ارتش تهران
دنبال امریه بودم که درست شد و گفتند باید اعزامت رو بندازی 1 دی تا بتونیم بگیریمت
با توجه به اینکه برادرم در حال خدمته اعزامم رو تمدید کردم و انداختم یک دیماه
مدارکم رو واسه امریه دادم
احتمال هست با توجه به اینکه 1 آبان کد خوردم یه موقع با امریه موافقت نشه و دوباره 1 دی بیفتم 01 ارتش ؟
اگه گفتن بندازی یک دی میگیریمت حتما نیگیرن دیگه درضمن شما که امریه بشی احتمال زیاد باز هم میوفتی همون 01 !!!
نه بهم گفتند محل آموزش امریه ها به ترتیب دو جاست یکی نیروی دریایی بندر انزلی و یکی هم سیرجان
گفت اگر این دو تا پذیرش سریاز نداشته باشه میفتی نیروی هوایی تهران
تك پسر ها اگه بخوان پيگير باشن تا بيفتن محل زندگيشون بايد چكار كنن؟؟
دوستان خبر دارین الان ارتش به لیسانسه درجه چی میده؟ستوان دوم یا سوم؟ از یکی شنیدم ارتش هنوز درجه هارو کم نکرده؟یکیم میگف اگه تو امتحانای آخر اموزشی نمره خوب بیاری همون ستوان دوم رو میدن بهت؟حقیقت داره یا شایعس؟
از دوستانی که تو ارتش خدمت میکنن ممنون میشم اگه اونا هم راهنمایی کنن
تو خوداموزشی بهتون میگن فکر کنم باید تاییده از ثبت احوال بگیری
tapa talked
کسی از "آموزشگاه عبدالحمید انشائی" خبر نداره؟؟کسی هست که اونجا خدمت کرده باشه؟؟میخوام ببینم چه جور جائیه و چه وسایلی باید همراه خودمون ببریم
اول آبان اعزامم
تمام لیسانسه ها چه دوره کد بخورن چه نخورن ستوانسوم میشن
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)