تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1074 از 1291 اولاول ... 7457497410241064107010711072107310741075107610771078108411241174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,731 به 10,740 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تماس گرفتم پشتیبانی گفتم طرح بهار کی شروع میشه؟ گفت برای چی بهاره میخواین؟!!! گفتم میخوام ببینم شبانه رایگان دارید یا نه! گفت شبانه هست! گفتم پس چرا پریشب که گذاشتم حجم کم کردید!! گفتش سیستم مشکل داشته ! شبانه رایگان ادامه داره!
    امیدوارم راست گفته باشه!

2. این کاربر از shat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز پارسال که من این روال رو طی کردم، به این شکل بود:
    1- یه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه گرفتم.
    2- شناسه ی وایمکس رو روی گواهی اشتغال به تحصیل نوشتم و از گواهی یک عکس گرفتم (می تونید به جای عکس، اسکن بگیرید - می تونید بعد از گرفتن عکس یا اسکن، شناسه رو با نرم افزار Paint اضافه کنید)
    3- تصویر گواهی رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کردم و تو توضیحات نوشتم که این گواهی برای دریافت سرعت بالاتر از 128 ارسال شده.
    4- بعد از 48 ساعت به 707 زنگ زدم و گفتم که تصویر گواهی اشتغال به تحصیلم رو قبلا براتون ارسال کردم. برام سرعت های بالاتر از 128 رو فعال کنید. اون هم ازم پرسید می خوای دوره بعد چه سرعتی داشته باشی؟ که من گفتم: 512.

و به همین راحتی مراحل به پایان رسید.

بعد از این که گواهی شما به تأیید ایرانسل رسید، حساب شما تبدیل به «شرکتی» میشه و تمام سرعت ها از جمله 512 براتون باز میشه...
    به این ترتیب، هر سرعتی که دوست داشته باشید می تونید انتخاب کنید...

طبیعتا تعرفه های 512 قیمت بالاتری نسبت به 128 دارن و باید براساس اون ها حسابتون رو پرداخت کنید...

فکر نمی کنم چیزی که در مورد دانشجو بودن گفتین، صادق باشه...
    تعرفه ی سرعت های مختلف با حجم های مختلف تو سایت ایرانسل موجود هست...
    برای سرعت های بالا تر از 128 فقط گواهی اشتغال به تحصیل لازمه ؟ با کارت دانشجویی نمیشه ؟

با نامه از شرکت یا اداره و .... نمیشه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من 1 مگابیت نامحدود دارم. از بهمن پارسال که اعتبار اون ماهم تموم شد، شارژ نکردم تا ابتدای امسال که به مشترکان اعتباری هدیه نوروزی داد ایرانسل و در کارتابل الکترونیکم دیدم 20 هزار تومن به عنوان عیدی واسم شارژ شده و باید حدود 67 تومن دیگه واریز می کردم تا حسابم دوباره فعال بشه. بعد از شارژ دوباره هم تفاوتی با گذشته ندیدم و سرعت دانلودم همون 128 کیلوبایت در ثانیه بود.
    من از اردیبهشت 91 مودم جیبی ایرانسل دارم و تا به حال در مجموع راضی بودم. فقط پارسال متوجه باد کردن باطریش بعد از یه سال و نیم استفاده پیوسته شدم که رفتم دفتر خدمات مشترکین و پنجاه هزار تومن دادم و یه باطری جدید گرفتم(چون گارانتیش منقضی شده بود). با هر بار شارژ معمولا حدود هفت تا هشت ساعت میتونی استفاده کنی بسته به اینکه چقدر استریم داشته باشی(من معمولا با شارژر استفاده می کنم). البته مودم من الان دیگه عرضه نمیشه و جاش مدل جدید اون اومده که با یو اس بی هم اینترنت رو به سیستم ها میده در حالی که مدل قبلی که من دارم تنها از طریق وای فای میتونی وصل بشی. قیمت مودم نو 269 هزار تومن و قیمت دست دوم رو هم نمی دونم.
    من میخوام از وایمکس در محیط غیر خانه استفاده کنم
    در نتیجه دانلود کردنو و .... نخواهم داشت
    بیشتر وبگردی و اینجور چیزها
    فقط سرعت لود صفحات خوب باشه و کلا پینگش خوب باشه برام کافیه
    سرعت دانلود کم یا زیاد مهم نیست
    باطری مودم شما هم به خاطر اینکه همزمان هم شارژ میکنین و هم استفاده خراب شده
    البته این سری جدیدها فکر کنم دیرتر خراب بشند
    شما همه چیز گفتی به غیر از وضعیت اینترنت
    سرعت دانلود برای 128 چنده ؟
    دانلود شبانه ها چطوره ؟
    پینگها خوبند ؟ و مخصوصا وبگردی چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

128 ... سرعت دانلود رو ببینید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من میخوام از وایمکس در محیط غیر خانه استفاده کنم
    در نتیجه دانلود کردنو و .... نخواهم داشت
    بیشتر وبگردی و اینجور چیزها
    فقط سرعت لود صفحات خوب باشه و کلا پینگش خوب باشه برام کافیه
    سرعت دانلود کم یا زیاد مهم نیست
    باطری مودم شما هم به خاطر اینکه همزمان هم شارژ میکنین و هم استفاده خراب شده
    البته این سری جدیدها فکر کنم دیرتر خراب بشند
    شما همه چیز گفتی به غیر از وضعیت اینترنت
    سرعت دانلود برای 128 چنده ؟
    دانلود شبانه ها چطوره ؟
    پینگها خوبند ؟ و مخصوصا وبگردی چطوره ؟
    فرقی نمی کنه از وایمکس کجا میخواین استفاده کنین. من در خونه، محل کار، موقع راه رفتن، کوه، سفر و ... خلاصه پیوسته از وایمکس استفاده می کنم و تا چند ماه پیش مودمم روزانه تنها دو سه ساعت خاموش بود.
    سرعت هم بسته به شهر و محله ای که در اون هستید کاملا می تونه متفاوت باشه چون یه تابعی هست از شمار کاربران و ترافیک آنتن ها در محدوده ای که میخواین از وایمکس استفاده کنین. بنابراین حتی در یه منطقه خاص نیز بسته به این که به چه آنتی متصل شدین میتونه سرعت برای کاربرای مختلف متفاوت باشه. چه ایرانسل باشه چه مبین نت بهتره پیش از خرید سرویس بررسی کنین ببینین کاربران در محدوده یا محدوده هایی که میخواین بیشترین استفاده رو از وایمکس بکنین راضی هستن یا نه یا حتی اگه تونستین یه مودم از دوست و آشنایی امانت بگیرین و در محدوده مورد نظر آزمایش کنین.
    درباره سرعت هم گفتم که بعد یه ماه و نیم غیرفعال بودن اشتراکم دوباره که از امسال شارژ کردم سرعت با گذشته فرقی نداره و همون 128 کیلوبایت در ثانیه رو واسه سرویس 1 مگابیت من میده. سرعت های ایرانسل معمولا واقعی بسته میشه مثلا واسه سرویس 128 کیلوبیت در شرایط ایده آل شما باید انتظار همون سرعت دانلود 16 کیلوبایت در ثانیه رو داشته باشین.
    پینگ و سرعت باز شدن صفحات هم معمولا واسه من خوب بوده البته گاهی مثل همه سرویس های اینترنتی دیگه آشفته میشه و داد همه رو در می یاره. ضمنا بعید می دونم با توجه به وعده برداشته شدن انحصار نسل سه موبایل تا مرداد امسال شاهد توسعه بیشتر وایمکس باشیم. مدیران ایرانسل که چند ماه پیش رسما اعلام کردن خدمات وایمکس رو بیشتر از این توسعه نمی دن و منتظر هستن دوره انحصار رایتل تموم بشه تا بلافاصله واگذاری خدمات نسل سه و چهار رو که همه مبتنی بر اینترنت هستن رو شروع کنن و در اون صورت وایمکس خود به خود جذابیتش رو از دست میده اگرچه شاید در مناطق خاص همچنان ارائه اون ادامه پیدا کنه یا از وایمکس فیکس به وایمکس موبایل که در حالت حرکت نیز قطع نمیشه تغییر پیدا کنه.
    Last edited by NetizeN; 07-04-2014 at 08:47.

7. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=alimail3248;8176134]پ این جشنواره بهاره کی میخاد بیاد ؟[/QUOT
    دوست عزیز همین الان زنگ زدم 707 گفت فعلا چیزی به ما هم نگفتن و معلوم نیست کی بیاد
    گفتم میخوام ببینم تو جشنواره بهار ساعات رایگان هست یا نه گفتش فعلا که ساعات رایگان نداریم باید صبر کنیم تا جشنواره بهار بیاد ببینیم
    اونم ک معلوم نیست کی بیاد.

9. این کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

128 ... سرعت دانلود رو ببینید...
    دوست عزیز سرعت دانلود 128 باید بین 12 تا 16 باشه مشکلی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برو بچ مراقب باشید
    شبانه رایگان برداشتند وبه سرنوشت من دچار نشید 5 گیگ تموم کردم الانم با بسته وصله
    به ما گفتن از 20 به بعد تصمیم میگیرن

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کلا این چند وقت قطع و وصلی زیاد داشته + بعضی نرم افزار ها هم به علت نامعلومی تشخیص نمی دادن با ip کدوم کشور وصل بودیم ( رو سایت ها مسئله ای نیست ولی نرم افزارهایی که از سیستم اجرا میشن بعضی هاشون مسئله پیدا کردن مثل namebench )

خوشبحالت - اخر پست رو بخونی می فهمی چرا

خوب شد گفتی صبر کن وگرنه باز این مورد رو از دست می داد ایراسل باسه پست اولش

امروز برام اس ام اس امد که جریمه شدم رفتم به تعرفه پایین تر
    حالا حدس بزنید با سرویس 2 مگ در چه حجمی و چه زمانی ................
    در حجم 91 گیگ با مدت مصرف 22 روز!!!!!!!!! حتی به 100 گیگ سرعت 1 مگابیت نرسیده که منو محدود کردن

جالبتر از ان مصرف ماه های قبل است

اصلا هیچ منطقی من نمی تونم تو سیستمش پیدا کنم با گذارشاتی که از مصرف همدیگر می دیم.

خیلی دلم می خواد بدونم کدوم ............................................ این سیستم مزخرف رو ساخته

از سرویسم هم نپرسید بهتره....
    روي 90 گيگ اصلا محدود کردن ؟!!!!!!!!!!!!!
    اي ...............
    احتمالا اخطارهاي قبلي و... رو محاسبه کردن
    ميزان شبانه رو هم محاسبه کردن؟؟

13. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

روي 90 گيگ اصلا محدود کردن ؟!!!!!!!!!!!!!
    اي ...............
    احتمالا اخطارهاي قبلي و... رو محاسبه کردن
    ميزان شبانه رو هم محاسبه کردن؟؟

کل دانلود من رو شبانه 1 تا 7 بود بیشتر مواقع

الان اگر ترافیک رو انتن زیاد باشه باسه من سرعت به 10-20 میرسه و اگر خلوت باشه میره بالا ولی دیگر مثل قبل پایدار نیست سرعتم.

راستش شک دارم چون دوست دیگرمون که خوزستان بود با 5 اخطار محدود شد ولی مال من 2 رقمی شده بود اخطارها امدن... اصلا منطق ساده نداره سیستمش که بشه فهمید چطور محاسبه می کنن.
    الان مشکوکم که اپلود یک ضریب داشته باشه تو اخطار .... ( که اگر داشته باشه واقعا باید به سطح درک طراح سیستمش شک کرد )

15. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •