تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1074 از 1211 اولاول ... 7457497410241064107010711072107310741075107610771078108411241174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,731 به 10,740 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقایون من جدیدا نسخه 2010 عادل فردوسی پور گرفتم یه مشکل دارم توی صحنه آهسته ها چمن ورزشگاه سیاه رنگ هستش

تو نسخه اورجینالش این جوری نبود
    ممنون میشم کمک کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

من اینکارو کردم..ولی باز هم بازی اجرا نمیشه....کسی نسیت منو راهنمایی کنه!!!!!!؟(میخوام بعد از عوض کردن ویندوز یکبار دیگه بازی رو نصب نکنم!!)
    دوست عزیز من این کار رو برای بازی خودم هم انجام دادم و 100 درصد کار میکنه

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

سلام به همگی
    من تازه با این قسمت فروم آشنا شدم -
    تقریبا تمام سابفه ی فوتبالی من توی پی ای اس هست که توی 2010 بیشتر دنبالش رو گرفتم فقط توی ضربات آزاد ضعیفم واگرنه ضربه کرنر رو از 4 تا سه تاش رو مستقیم گل میکنم
    راستی به داداشهای گلم برنخوره
    کسی هست که منو راهنمایی که که بهتر ضربه ازاد بزنم
    هرکمکی هم اجتیاج داشتین بگین اگر بلد بودم در اختیارتون میزارم
    به امید pes2011
    من یه روش برا خودم دارم که باهاش بیشتر موقع ها گل میزنم . زاویه توپ رو به طرف گوشه ی دروازه بگیرید سعی کنید شوتتون رو تا کمی قبل از نصفه پر کنید(با توجه به فاصله اگه فاصلتون کمه از این روش استفاده کنید) من با همین روش تا حالا بیش از 80 ضربه ازاد گل کردم البته فقط با کریس رونالدو

3. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.حاجی شما تو پست 9000 گفتین فایل های نصب رو از dvdکپی کنین تو یه فولدر و...همه این کارا رو کردم اما موقع نصب ارور میده مبنی بر این که فایل dt01.img پیدا نمیشه.یه کم ور رفتم بهد فهمیدم اصلا این فایل های نصبی که کپی کردم پسوندشون *.cab نه .img واسه همین نمی شناسه موقع نصب.چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول از همه بايد از شما واقعا تشكر كنم كه اينهمه وقت ميذاريد و باحوصله و دقيق جواب ميديد.

چرا الان كه فكرشو كردم مي بينم كه مشكل هست رفتم كه كيت سرور رو هم بگيرم. البته پست 9000 شما رو هم خوندم و فايلهارو هم گرفتم ولي ديشب موفق به اينكار نشدم كه البته فعلا راهنمايي نمي خوام چون همه كارهارو نكردم اگه مشكلي پيش اومد كمك ميگيرم فقط اينو به من بگيد كه اولين كاري كه بايد بكنم اينه كه نصب اوريجينال رو انجام بدم؟ بعد بايد پچ رو نصب كنم بعد هم DLC رو تو اونجايي كه شما گفتي كپي كنم (الان اون پوشه موجود نيست) و ...

چشم سعي مي كنم توصيه شمارو بكار بگيرم هرچند سخته كه بخواي روش جديدي رو ياد بگيري بخصوص اينكه حتي خود كامپيوترهم تو عبور از جناحين راحتتر گل مي زنه تا عبور از عمق.
    راستي اگه اون ريپلي ها قابل مشاهده در سيستمهاي ديگه هم هست ميشه چندتا از اون كاراي تركيبي و گلهاي زميني قشنگ رو برامون بذاريد؟

مي شه روشهاي ديگه دريبل كردن رو هم توضيح بديد؟

سوال ديگه م اينه كه شما وقتي توپ دستت نيست غير از نگه داشتن دكمه ضربدر (A) كار ديگه اي هم ميكنيد؟ من معمولا از دكمه X (شوت) هم استفاده مي كنم.

در مورد كرنرها چند درصدشو شما موفق ميشي گل كني؟ از سانتر استفاده مي كنيد يا پاس كوتاه؟

ممنون
    ممنونم لطف داری همیشه عاشق این کار بودم و هستم : دانسته هام رو منتقل کنم

باشه می ذارم از اون ریپلای های ناب

یادمه چند وقت پیش یه پست بلند بالا زدم که توضیح دادم شما می تونی پست های منو توی این تاپیک جستجو کنی (بازم تعریف از خود شد) ولی من عادت ندارم پست الکی بزنم پست های منو که بخونید توی هر کدوم یه نکته به درد بخور گیر میارید

خوب من وقتی می خوام توپ گیری کنم بیشتر از تکل های به موقع و صحیح استفاده می کنم. توی این کار حرفه ای هستم توپ گیری سر پایی حال نمیده ولی شما اگه شوت و پاس رو همزمان نگه دارید پرس بیشتری خواهید کرد چون با زدن دکمه پاس خودتون به سمت توپ حریف می رید و با زدن دکمه شوت به سایر هم تیمی هاتون دستور فشار رو ی بازیکن صاحب توپ رو میدید

آقایون من جدیدا نسخه 2010 عادل فردوسی پور گرفتم یه مشکل دارم توی صحنه آهسته ها چمن ورزشگاه سیاه رنگ هستش

تو نسخه اورجینالش این جوری نبود
    ممنون میشم کمک کنید
    احتمالا درست کپی نشده این فایل چمنش درست کپی نشده

دوست عزیز من این کار رو برای بازی خودم هم انجام دادم و 100 درصد کار میکنه

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

من یه روش برا خودم دارم که باهاش بیشتر موقع ها گل میزنم . زاویه توپ رو به طرف گوشه ی دروازه بگیرید سعی کنید شوتتون رو تا کمی قبل از نصفه پر کنید(با توجه به فاصله اگه فاصلتون کمه از این روش استفاده کنید) من با همین روش تا حالا بیش از 80 ضربه ازاد گل کردم البته فقط با کریس رونالدو
    آره کریس رونالدو و شونسوکه ناکامورا مثل آب خوردن گل می کنن ضربات آزاد رو

6. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من وقتی می خوام توپ گیری کنم بیشتر از تکل های به موقع و صحیح استفاده می کنم. توی این کار حرفه ای هستم توپ گیری سر پایی حال نمیده ولی شما اگه شوت و پاس رو همزمان نگه دارید پرس بیشتری خواهید کرد چون با زدن دکمه پاس خودتون به سمت توپ حریف می رید و با زدن دکمه شوت به سایر هم تیمی هاتون دستور فشار رو ی بازیکن صاحب توپ رو میدید
    اینو صد در صد من قبول دارم. من همیشه سعی می کنم دکمه شوت و پاس رو با هم نگه دارم تا پرس شدیدی انجام بشه. البته این یه سری تنظیماتی هم داره که مثلا از قسمت Team Style میشه یه تغییراتی داد. یعنی پرسینگ بیشتری انجام بشه.

آره کریس رونالدو و شونسوکه ناکامورا مثل آب خوردن گل می کنن ضربات آزاد رو
    با لمپارد هم من خیلی عالی ضربه کاشته می زنم.ضربه کاشته های دو ضرب با لمپارد بیشترش گل میشه. چند تا replay دارم که گل های اینجوری زدم. یه دونه از اینارو می ذارم که شاید به درد بخوره و خودش یه آموزش باشه.حجمش هم حدود 170 کیلوبایت هست:
    کد:
    زدن این ضربه ها هم خیلی راحته. توی این زاویه که میشه گفت صد در صد گل میشه. کلا یکمی توی تمرین ضربه کاشته به این صورت تمرین کنید اونو یاد می گیرید. فقط باید قدرت شوت بازیکن بالا باشه و تقریبا بالای 90 باشه. با لمپارد که من خیلی زیاد به این صورت گل زدم.اگه بخواید بازم از این ها می تونم بذارم.

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو تيم چلسي لمپارد خوب ميزنه اما در كل هر بازيكني كه تو مسترليگ رشد خوبي در اون زمينه كسب كرده باشه ايستگاهي هاي خطرناكي ميزنه

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ای بابا آخرش نتونستم گل اونجوری بزنم ببین آرمین خان من تو بیکام الگند بازی میکنم قدرتاممهمشونبالای86رسوندم اون قدرتا واسه ضربه کاشترو میگم ولی وقتی مربی بهم فرصت میده همش میزنم بیرون یا تو تیرک یه بارم نشد گل بزنم
    ای بابا یدونه گل بزن سیو کن ببینیم دیگه این تن بمیره این یه دونرو بلد نیستم راهنمایی کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمالا درست کپی نشده این فایل چمنش درست کپی نشده

تو بازی مشکل ندارم فقط تو صحنه آهسته که می شه مشکل دارم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

6 ویدیو ریپلای های ناب

اینم ویدیو هایی که از شیرین کاری هام گرفتم حجمشون خیلی کمه! کیلوبایتی!
    ویدیو ها رو با گوشیم فیلم برداری کردم از صفحه مانیتور

این چند تا از گل هایی که از ضربه آزاد مستیم زدم

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم یه حرکت تمیز فلیپ فلپ که در اثرش 2 بازیکن دریبل می خورن یه نمونه موثر و به جا از بکار گیری این تکنیک

کد:
    تکنیک شوت رابونا که قبلش با یک حرکت رولینگ جاگلینگ همراهه

کد:
    تکنیک و دریبل موثر Step Over

کد:
    و دو تا نمونه از حرکت رولینگ

کد:
    کد:
    یک حرکت که به رنگین کمان یا Rainbow معروف هست و منجر به گل میشه

کد:
    این هم یک قیچی برگردان کامل که به ندرت به این شکل کامل و تمام افقی می زنن بازیکنان

کد:
    حرکت رول جاگلینگ کامل که محو میکنه مدافع مقابل رو

کد:
    یک نمونه موثر حرکت چرخش بر روی یک پا که به موقع ترین لحظه هست و از بین دو بازیکن دریبل زدم. (این رو کسی نبینه واقعا از دستش رفته!)

کد:
    و این هم یک تکنیک فوق العاده ناب که واقعا باور نکردنی هست

کد:
    اجرای حرکت فوق شانسی نیست و هر کس خواست بگه تا در مورد اون حرکت براش توضیح بدم نحوه اجراش رو

14. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    میشه همه این تکنیکها رو یه کوچولو توضیح بدین ؟! چون من اصلا از این تکنیکها استفاده نمی کنم به جز یکی مونده به آخری .
    اگه نخواستید یا نتونستید بگید که کجا می تونم آموزشاشو گیر بیارم .
    ممنون
    Last edited by black.assassin; 08-04-2010 at 12:10.

16. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •