آقایون من جدیدا نسخه 2010 عادل فردوسی پور گرفتم یه مشکل دارم توی صحنه آهسته ها چمن ورزشگاه سیاه رنگ هستش
تو نسخه اورجینالش این جوری نبود
ممنون میشم کمک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون من جدیدا نسخه 2010 عادل فردوسی پور گرفتم یه مشکل دارم توی صحنه آهسته ها چمن ورزشگاه سیاه رنگ هستش
تو نسخه اورجینالش این جوری نبود
ممنون میشم کمک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من این کار رو برای بازی خودم هم انجام دادم و 100 درصد کار میکنه
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
من یه روش برا خودم دارم که باهاش بیشتر موقع ها گل میزنم . زاویه توپ رو به طرف گوشه ی دروازه بگیرید سعی کنید شوتتون رو تا کمی قبل از نصفه پر کنید(با توجه به فاصله اگه فاصلتون کمه از این روش استفاده کنید) من با همین روش تا حالا بیش از 80 ضربه ازاد گل کردم البته فقط با کریس رونالدو![]()
سلام.حاجی شما تو پست 9000 گفتین فایل های نصب رو از dvdکپی کنین تو یه فولدر و...همه این کارا رو کردم اما موقع نصب ارور میده مبنی بر این که فایل dt01.img پیدا نمیشه.یه کم ور رفتم بهد فهمیدم اصلا این فایل های نصبی که کپی کردم پسوندشون *.cab نه .img واسه همین نمی شناسه موقع نصب.چی کار کنم؟
ممنونم لطف داری همیشه عاشق این کار بودم و هستم : دانسته هام رو منتقل کنم
باشه می ذارم از اون ریپلای های ناب
یادمه چند وقت پیش یه پست بلند بالا زدم که توضیح دادم شما می تونی پست های منو توی این تاپیک جستجو کنی (بازم تعریف از خود شد) ولی من عادت ندارم پست الکی بزنم پست های منو که بخونید توی هر کدوم یه نکته به درد بخور گیر میارید
خوب من وقتی می خوام توپ گیری کنم بیشتر از تکل های به موقع و صحیح استفاده می کنم. توی این کار حرفه ای هستم توپ گیری سر پایی حال نمیده ولی شما اگه شوت و پاس رو همزمان نگه دارید پرس بیشتری خواهید کرد چون با زدن دکمه پاس خودتون به سمت توپ حریف می رید و با زدن دکمه شوت به سایر هم تیمی هاتون دستور فشار رو ی بازیکن صاحب توپ رو میدید
احتمالا درست کپی نشده این فایل چمنش درست کپی نشده
آره کریس رونالدو و شونسوکه ناکامورا مثل آب خوردن گل می کنن ضربات آزاد رو
اینو صد در صد من قبول دارم. من همیشه سعی می کنم دکمه شوت و پاس رو با هم نگه دارم تا پرس شدیدی انجام بشه. البته این یه سری تنظیماتی هم داره که مثلا از قسمت Team Style میشه یه تغییراتی داد. یعنی پرسینگ بیشتری انجام بشه.
با لمپارد هم من خیلی عالی ضربه کاشته می زنم.ضربه کاشته های دو ضرب با لمپارد بیشترش گل میشه. چند تا replay دارم که گل های اینجوری زدم. یه دونه از اینارو می ذارم که شاید به درد بخوره و خودش یه آموزش باشه.حجمش هم حدود 170 کیلوبایت هست:
زدن این ضربه ها هم خیلی راحته. توی این زاویه که میشه گفت صد در صد گل میشه. کلا یکمی توی تمرین ضربه کاشته به این صورت تمرین کنید اونو یاد می گیرید. فقط باید قدرت شوت بازیکن بالا باشه و تقریبا بالای 90 باشه. با لمپارد که من خیلی زیاد به این صورت گل زدم.اگه بخواید بازم از این ها می تونم بذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تيم چلسي لمپارد خوب ميزنه اما در كل هر بازيكني كه تو مسترليگ رشد خوبي در اون زمينه كسب كرده باشه ايستگاهي هاي خطرناكي ميزنه
ای بابا آخرش نتونستم گل اونجوری بزنم ببین آرمین خان من تو بیکام الگند بازی میکنم قدرتاممهمشونبالای86رسوندم اون قدرتا واسه ضربه کاشترو میگم ولی وقتی مربی بهم فرصت میده همش میزنم بیرون یا تو تیرک یه بارم نشد گل بزنم
ای بابا یدونه گل بزن سیو کن ببینیم دیگه این تن بمیره این یه دونرو بلد نیستم راهنمایی کنین![]()
تو بازی مشکل ندارم فقط تو صحنه آهسته که می شه مشکل دارم
اینم ویدیو هایی که از شیرین کاری هام گرفتم حجمشون خیلی کمه! کیلوبایتی!
ویدیو ها رو با گوشیم فیلم برداری کردم از صفحه مانیتور
این چند تا از گل هایی که از ضربه آزاد مستیم زدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه حرکت تمیز فلیپ فلپ که در اثرش 2 بازیکن دریبل می خورن یه نمونه موثر و به جا از بکار گیری این تکنیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکنیک شوت رابونا که قبلش با یک حرکت رولینگ جاگلینگ همراههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکنیک و دریبل موثر Step Overکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دو تا نمونه از حرکت رولینگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک حرکت که به رنگین کمان یا Rainbow معروف هست و منجر به گل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک قیچی برگردان کامل که به ندرت به این شکل کامل و تمام افقی می زنن بازیکنانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرکت رول جاگلینگ کامل که محو میکنه مدافع مقابل روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نمونه موثر حرکت چرخش بر روی یک پا که به موقع ترین لحظه هست و از بین دو بازیکن دریبل زدم. (این رو کسی نبینه واقعا از دستش رفته!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این هم یک تکنیک فوق العاده ناب که واقعا باور نکردنی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرای حرکت فوق شانسی نیست و هر کس خواست بگه تا در مورد اون حرکت براش توضیح بدم نحوه اجراش روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه همه این تکنیکها رو یه کوچولو توضیح بدین ؟! چون من اصلا از این تکنیکها استفاده نمی کنم به جز یکی مونده به آخری .
اگه نخواستید یا نتونستید بگید که کجا می تونم آموزشاشو گیر بیارم .
ممنون
Last edited by black.assassin; 08-04-2010 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)