دوستان یه واحد ریاضی عمومی هست که برای رشته و ترم من باید انتخاب بشه
دو تا هم هم نیاز داره که فقط با انتخاب اون امکانپذیر میشن
اما وقتی میخوام انتخابش کنم خطا میزنه
و میگه انتخاب این واحد برای ترم ورودی شما امکانپذیر نیست![]()
دوستان یه واحد ریاضی عمومی هست که برای رشته و ترم من باید انتخاب بشه
دو تا هم هم نیاز داره که فقط با انتخاب اون امکانپذیر میشن
اما وقتی میخوام انتخابش کنم خطا میزنه
و میگه انتخاب این واحد برای ترم ورودی شما امکانپذیر نیست![]()
سلام بین سه درس(ذخيره و بازيابي اطلاعات_اصول طراحي پايگاه داده ها_طراحي الگوريتم ها)کدوم درس از همه سخت تر هست؟
نصف بقیشو کی میگیرن؟55 واریز کنیم انتخاب واحد میشه؟
سلام.دوستان چارت 9ترمه درس "علوم تربيتي گرايش آموزش و پرورش پيش دبستاني ودبستاني" رو میخواستم و همینطور منابع دروس اش رو.ممنون
پ.ن: حدف و اضافه کی ه؟
![]()
سلام
من امسال دانشگاه پیام نور IT قبول شدم ولی چون علاقه ای به پیام نور ندارم میخوام سال دیگه کنکور بدم برای دانشگاه دولتی هیمین رشته . میخواستم بدونم درسایی که پاس کنم ، دانشگاه دولتی تطبیق واحد( معادل سازی) میکنه؟ واگه میکنه حد اقل نمره باید چند باشه ؟ و اگر دانشگاه شبانه قبول شدم ،پول واحد هایی که در پیام نور گذروندیم رو بعد از تطبیق واحد دوباره میگیرن ؟
بله تطیبق واحد میشه...
سلام . دوستان من امسال قبول پیام نور قبول شدم ثبت نام اولیه رو انجام دادم و بعد انتخاب واحد کردم . کار دیگه هم باید انجام بدم برای ثبت نام غیر حضوری؟و اخرین مرحله ثبت نام غیر حضوری چیا هست ؟ ممنونم میشم جواب بدین.
Last edited by mahdi.1; 26-09-2014 at 15:37. دليل: غلط املایی
رشتتون چیه ؟برید منابع سال ورودی جدید خودتون دانلود کنید چون یکم تغییرات داشتن بسته به ورودی ؟
اول طراحی الگوریتم ها یکم پیچیدس ساختمان داده خوب پاس نکنی این درس لنگ میزنی
دوم ذخیره و بازیابی اطلاعات کتابش حجیمه مباحثشم مفهومی و مساله دار
سوم اصول طراحی پایگاه داده اینم یه کتاب حجیم هم وزن خود ادم که یه تعریف چندبار متفاوت مثل لقمه دور سر پیچوندن میگه .که بهتره یه دور کتاب نگاه کنی بعد از رو یه جزوه بخونی
حذف و اضافه 13تا 20 مهره البته سایت فعلا از 30 تا 3 مهر بازه
بعد انتخاب واحد کاری دیگه ای نمونده برای ثبت نام غیر خضوری .برای ثبت نام حضوری هم همه مدارکی که اسکن کردی برای تایید میخواد .اصل و فتوکپی شون با 6تا عکس فکر کنم .
Last edited by M o h a m m @ d; 26-09-2014 at 17:27.
سلام، من دانشگاه روزانه یه شهر دور قبول شدم اما به دلیل مشکلات مالی نمیتوم برم اونجا، حالا میشه پیام نور شهر خودمون برم؟
میگن باید فراگیر پیام نور بری!
اصن چه فرقی سراسری و فراگیر با هم دارن؟
لطفا فرق هاشون رو کامل توضیح بدید
سلام من پیام نور فراگیر خوندم هیچ فری با پیام نور سراسری نداره.تنها فرقش تومیزان شهریه هس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)