ممنون دوست من که برام توضیح دادی. یه سوال دیگه. این من یه فایل هم از نت دانلود کردم. که اسم پوشش skin بود. این به په کار میاد؟
ممنون دوست من که برام توضیح دادی. یه سوال دیگه. این من یه فایل هم از نت دانلود کردم. که اسم پوشش skin بود. این به په کار میاد؟
دوست عزیز این کار رو هم کردم نشد به نظرت اگه با برنامه ی Kaspersky Recue Disk که آموزشش رو هم خودتون زحمتش رو کشید سیستم رو ویروس کشی کنم مشکل برطرف میشه؟
اگه شما از ویندوز 7 استفاده میکنید این ورزن 8 که شما می خوان نصب کنید
به درستی ویندوز 7 ساپورت نکنه این ورزن قدیمیه شاید مشکل از این باشه شما از اخرین ورزن استفاده کنید.
نسخه جدید کسپرسکی این امکان رو برای استفاده کننده ها فراهم کرده که بتونن از اسکین (پوسته های) مختلف جهت تنوع استفاده کنند،پوشه ای که شما دانلود کردید صرفا صورت و ظاهر نرم افزار رو تغیر میده،طریقه استفاده از اسکین رو من بلد نیستم شاید دوستان بتونن برای شما توضیح بدن.به شما توصیه میکنم دنبال عوض کردن اسکین و پوسته نرم افزار نباشد،یادتون نره هدف اصلی نرم افزار تامین امنیت سیستم شماست![]()
Last edited by ali_kasper; 26-02-2012 at 12:12.
دوستان Kaspersky Internet Security بهتره یا Kaspersky Anti -Virus ؟؟؟؟
همون طور که دوست عزیز فرمودن ورژن کسپرسکی شما قدیمیه و زیاد با ویندوز سون سازگاری نداره.حجم ورژن جدیدش 80 مگابایت فکر نکنم بیشتر باشه،تا اونجا که امکان داره نسخه اصلی و جدید رو دانلود و نصب کنید.
این پیشنهاد رو از طرف من داشته باشید:
حتی اگه مشکل الآن شما حل شد و کسپرسکی نصب شد و همه چه خوب پیش رفت،اما شما یه نسخه دیسک نجات کسپرسکی رو دانلود و پیش خودتون نگه دارید،ممکنه یه روز کارتون بیاد(به صورت پشتیبانی)
ببین عزیز اینکه شما حتی آنتی ویروسی رو کامپیوترتون نصب نباشه دلیل این نیست که هر کسی تونست میاد و وارد سیستم شما دزدی اطلاعات و خرابکاری میشه.این همه محافظه کاری این همه دنگ و فنگ برای اینه که سیستم شما 99 درصد امنیتش تامین بشه،اگه واقعا امنیت سیستمتون براتون مهمه نسخه جدید رو دانلود کنید،و قبل از نصب مطمعن باشید هیچ گونه آنتی ویروسی رو سیستمون نصب نیست.
موفق و پیروز باشید
(این روزها همه کسپرسکی نصب میکنن شما چطور؟!!!)
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
آیا شما به اینترنت وصل میشید؟!ADSL دارید؟
اینترنت سکیوریتی هم امنیت سیستم شما رو به صورت آفلاین فراهم میکنه هم وقتی آنلاین هستین،ولی نسخه Kaspersky Anti -Virus یرای اون دسته افرادی خوبه که زیاد به نت وصل نمیشن.اینترنت سکیوریتی فایروال قوی داره
ولی من به شخصه اینترنت سکیوریتی رو به شما پیشنهاد میکنم چون parental control داره و شما میتونید بیشتر از سیستم خودتون حفاظت کنید
انتخاب با شماست دوست عزیز![]()
Last edited by ali_kasper; 26-02-2012 at 12:17.
نحوه تغییر دادن اسکین کسپر
![]()
Last edited by kases; 26-02-2012 at 12:59.
دوست عزیز خیلی ممنون
آره اینترنت 128 دارم و تقریبا بیشتر وقتها به نت وصل هستم
پس Kaspersky Internet Security رو نصب میکنم
بله شما حتما از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید
دوستان آپدیت Kaspersky Internet Security کجای سیستم ذخیره میشه؟
میشه از این آپدیت برای یک سیستم دیگه استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)