شما از کجا و چه سرویسی میگیری ؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما از کجا و چه سرویسی میگیری ؟؟؟؟؟؟
صبح شنبه
massenger yahoo بسته شده
نکنه تحریم شده باشیم؟
دوستان یه چک می کنن
دوستان من باید چیکار کنم ؟! ... این اینترنتم هر 5 دقیقه حداقل 1 بار قطع میشه ( دیسکانکت نمیشه ) فقط رسیو ندارم ...
آستانه زنگ میزنم میگه زنگ بزن رشت ... رشت زنگ میزنم میگه خود استانه باید مشکلت رو حل کنه ... بعد میگه ارتباط وایرلس استانه مشکل پیدا کرده ... میگم من الان چیکار کنم ...؟ میگه من پیگیری میکنم !!! .. نمیدونم دیگه ... الان یعنی کل یوزر های استانه این مشکل رو دارن ؟! D:
اگه مشکل از منه .. خب بهم بگن که من رفعش کنم ... امروز این مشکل خیلی شدید تر شده ... دیگه کلا بین قطعی ها یه چیزی به اسم اینترنت مثلا دارم !!!
روی مودمت چراغ adsl یا لینک قطع نمیشه؟؟؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
آخرین خبر تایید شد که مسنجر یاهوو بلاک شده
توسط بچه های بالا !!!!
نه ... روشن هست ..
نظر سنجی قدیمیه. تایید میشه پینگ 5 6 روزه رفته بالا. 4.2.2.4 بالای 260
یعنی تعطیل شد؟یا موقتیه؟
پینگ اندیشه خط4 هم اکنون:
نمیدونم از صب خوب بوده یا نه ولی الان که خوبه امیدوارم تا ساعت 2 شب خوب باشه بشه یه چند ساعتی بازی کنیم
پ ن :
نه نشد! :
![]()
Last edited by foa.neh; 10-09-2011 at 21:39. دليل: ضدحال
ساعت 10:30 شب، از شرکت اندیشه سرویس میگیرم ، خط 6 ، 128 8 گیگ
کلا از ساعت 10 - 11 صبح تا 3 - 4 شب وضع پینگ اینه ! نه میتونم آنلاین بازی کنم نه وب گردی درست حسابی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق خبری که از یک سری دوستام گرفتم سرویس های یاهو مسنجر - اسکایپ و نیم باز دچار مشکل شده و آن نمیشه.
دوست عزیز رو پینگ اندیشه به هیچ وجه حساب باز نکنچون اصلا پایدار نیست امروز غروب اومدم پینگ 170-250 بود بعد یهو زد بالا الان شده 500-700 پینگ بالای 350 هم که نمیشه بازی کرد آنلاین
اگه پینگ فقط یکروز ثابت باشه اون رو باید نماز شکر خوند
بهونشونم اینه که مشکل کل استانه ولی من نه به پشتوانه حرف دوستان تو این فروم بلکه دوست خودم تو مطهری که شاتل داره همون لحظه زنگ میزنم و پینگ همین سروری که بازی میکنمو بهش میدم و اینطوری میفهمم که 80 درصد موارد شعر میگن واسه دست بسر کردن ولی خوب متاسفانه شاتل تو خط 4 هم مثل اندیشه سرویس دهی خوبی نداره و سرعتش که پایین تره گرونترم که هست و من تفیف معرفی کابرم میگرم(البته اگه این تخفیفو قطع کنن واسه امتحانم که شده میرم شاتل چند ماه 2 مگ !)
ولی با این حال حتما باید ببنی تو شهر شما چطوریه اوضاع یعنی از کسی که تو منطقه(نمیدونم تالش چندتا مرکز مخابراتی داره) سوال کنی تا برات روشن بشه
این بازی کانتر رو میخوای سرور راه بندازی واسه آنلاین! یا میخوای تو گیم نت شبکه کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)