داداش دستت درد نکنه میگرمش![]()
داداش دستت درد نکنه میگرمش![]()
تایید میشه !
الان برای من یک ماهی میشه که پینگ بالا رفته و خیلی وقت ها سرعت هم به زیر یک مگابیت میرسه . البته قبلش هم وضعیت پینگش هیچ پخی نبود و در بهترین حالت 150ms به اروپا بود . اما الان در بهترین حالت 200ms به اروپا هست ولی در اکثر مواقع 240-250 هست . البته تا 1000ms ثانیه اش رو هم تو این یه ماه تجربه کردم . با پشتیبانی تماس نگرفتم چون اصلا حوصله اون احمق ها رو ندارم. جوابشون هم از همین الان معلومه . میخوان بگن ما هییییییییییچ مشکلی نداریم جز گوش های دراز شما !!!
راستی دیروز با بخش فروش شاتل چت میکردم
گفت که یه سرویس دارن 10 گیگ بینالملل ترافیک ماهانه داره و ترافیک داخلیش نامحدوده و سرعت سرویس هم تا حداکثر پهنایباند مشترک بازه
ولی فقط بصورت سالانه میشه خرید
قیمتش هم 130ت هست
این هم اضافه کنم که شاتل یه سرویس داره بهنام EcoLight
این سرویس هم پهنای باندش باز هست ولی فقط 0.5 گیگ ترافیک بینالملل داره و قیمت ماهانهاش هم 4400ت
اگه مصرفتون خیلی کم هست میتونین این سرویس رو با یه بسته ترافیک اضافه بخرین اینطوری سرعت بالا خواهید داشت و ترافیک کم
اگه هم مثل من فعلا دارین از اینترنت 4G استفاده میکنین، این سرویس رو بخرین تا سرویس ADSL تون رو جمعاوری نکنن تا موقعی که یه سرویس درست و حسابی معرفی کنن
من برا این ماه که سرویس 512 گرفتم هیچ ...
ولی هر چی داخل پنلم سرویس ها رو گشتم سرویس Eco_light پیدا نکردم
اینم مثل سرویس MAX (قبلا) باید زنگ بزنم تلفنی برام انجام بدن؟!!
داداش دمت گرم![]()
اولا شما میتونی تغییر سرویس بدی و لازم نیست که حتما صبر کنید تا سرویستون تموم بشه- زنگ بزنید بخش فروش واستون توضیح میدن
دوما واسه خرید هر دو سرویسی که بالا توضیح دادم هم باید با بخش فروش تماس بگیرین و هیچراه دیگهای نداره
-------------------
Last edited by zorro0641; 28-08-2018 at 18:01.
دوستان من شاتل 8m ماهانه با حجم 175 گیگ دارم و 50 میدم که نسبت به طرح های 6 ماهه که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست هم گرونتره هم سرعت و حجمش پایین تره قبل از اینکه بفکر رفتن به اون شرکت ها باشم میخواستم ببینم شاتل طرحی داره یا نه؟
مثلا به اینا نگاه کنید که یکی از بچه ها گذاشته:
- جشنواره تابستانی پیشگامان:
سرویس 16 مگابیت - 6 ماهه - 1500 گیگ ترافیک -275 هزار تومن
- جشنواره تابستانی داتک:
سرویس 8 مگ - 1200 گیگ - 6 ماهه- 189 هزار تومن
جشنواره غزال مخابرات:
سرویس 16 مگ - 6 ماهه 240 هزار 1050 گیگ ترافیک
سرویس 8 مگ - 6 ماهه 150 هزار 540 گیگ ترافیک
Last edited by satansilent; 28-08-2018 at 19:45.
حالا این سرویسی که گرفتم میزارم تموم شه...
ولی دمت گرم خیلی حال دادی برا این سرویس Eco Light دستت درد نکنه![]()
این سرویس رو چطوری میشه گرفت؟در سایتش هست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)