برو به قسمت ستاب بعد MAC Address Clone وبقیه قضایا
برو به قسمت ستاب بعد MAC Address Clone وبقیه قضایا
من فکر کنم این سایت باز نکردن ها نتونستن به سرور های خارج وصل شدن ها و ... بخاطر مذاکرات باشه و از شنبه و یا یک شنبه درست بشه . اگه درست نشد پس مخابرات اینترنت ملی رو وصل کرده . و درست نخواهد شد .
مذاکرات داخل اینه؟
تمام شرکتا نت ملی رو گذاشتن اول از همه شاتل پس چرا امسال اول شده؟به خاطر همین حمایتش کردن
مذاکرات ژنو رو میگم کلا ارتباط اینترنت با خارج رو قطع کردن و سرعت رو بسیار کاهش دادن .
درسته شاتل و اسیاتک و.. اینترنت ملی دارن . ولی شما میتونی اینترنت ملی رو نگیری یعنی اینترنت ملی به صورت جدا بفروش میرسه .
کلا از این دو دسته خارج نیست یا بخاطر مذاکرات هسته ای ایران سرعت هارو کم کردن یا اینترنت رو ملی کردن برای همین سایت های که سرور داخل نیستن خیلی بزور باز میشن و باید چند بار صفحه رو ریفراش کنی
الان شاتل اینترنت ملی رو جدا نمیفروشه.ولی اونایی که شبانه دانلود میکنن اگه از سرور داخل باشه سرعتشون 500 هست و خارجی 7.سرویس اکو 128 ملی هم روی اینترنت هست
این وضعیت پینگ و دانلود منه واقع خجالت آوره فقط صبح ها تا ساعت 10 پینگ خوبه
شهرک نبوت آمل
512 نامحدود
دوستان انقدر اینترنت ملی ملی نکنین بابا ! نت ملی بجثش جداست و مدتهاست راه اندازی شده و یک سری شبکه های دیگه روش سوار شده ( از جمله شتاب بانکها و ... ) . به عبارتی اینها آی پی های داخلی رو از خارج جدا کردن (به زبون ساده ) برای همین سرعت سایتهایی که سرورشون داخله بالاتر رفته . انقدر هی نگین نت ملی شد سرعتا کم شده و .... به عنوان یک شخص مطلع میگم که نت ملی اصلا بحث و هدف و کارکردش چیز دیگه ای و کاهش سرعت یا کلا نت شما ربطی به نت ملی نداره . نگید این حرفا رو آدم خندش میگیره
Last edited by hossein019940; 21-11-2013 at 20:15.
با سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
بنده طرح كمپين 1 ساله با مودم رايگان دارم هر ماه 4 گيگ شارژ ميشه ميخواستم بدونم اگه از ماه قبل ترافيكي مونده باشه اين ترافيك به دور بعد انتقال پيدا ميكنه يا نه؟؟؟![]()
جشنواره قبلی که میشد یعنی قراردادی که تا ماه بعد مونده برای دوستم از جشنواره پارسال الان ترافیکاش 3 ماهه که میره رو هم.
اره میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)