پس حتما بخاطر تغییرات اکانتینگه چون شبانه رو حذف کردیم ( البته برای شما چون کادر خودمون هستی کلا نا محدود براتون شارژ کردیم) دیگه فرقی بین شب و روز نمیکنه
پس حتما بخاطر تغییرات اکانتینگه چون شبانه رو حذف کردیم ( البته برای شما چون کادر خودمون هستی کلا نا محدود براتون شارژ کردیم) دیگه فرقی بین شب و روز نمیکنه
حالا که شما هویتتون مشخص شد خوبه منم هویتمو مشخص کنم![]()
بفرمایید
نکنه شما هم از سربازان گمنام حوزه (حوضه ، حوظه ، حوذه ) اینترنت هستید ؟![]()
2پست قبلی رو بخونید ببینید چه ارتباطی داره!
با همکاری بچه های بالا
اینم تستش
![]()
Last edited by farshad0123; 05-06-2014 at 01:06.
بابا همین جا بگو دیگه سیستم رو دانلود سنگینه ریپ میزنه برگردم عقب![]()
يادم رفت بگم مشكل از شماست، من با ويندوز xp عين شير وصل ميشم![]()
آن چیزی که داشته ی توست شاید خواسته ی دیگری باشد...
من دوشواری دارم تو وصل شدن با L2TP و PPTP شما سر چی جر و بحث میکنیم...
حالا هر کی ندونه فکر میکنه چی... خوبه صبح ها سر کار با هم چایی میخوریم و مشترکای مخابرات رو پشت تلفن مسخره میکنیم![]()
بزارید من خودمو معرفی کنم دیگه خزته شدم اقا من مسئول اکانتینگ ibs مخابرات هستم هیچکدومتون هم هنوز منو ندیدهیه روز به سرم زد گفتم چرا همش تست 1.75مگ بزارم بیا یکم سرعت های ماورائی بزار تا بقیه رو متعجب کنی از اون موقع دیگه براتون از این سرعتا گذاشتم خسته نباشید بچه های پشتیبانی من از این بالا بالا ها هواتونو دارم
هیچ کی هم تا حالا نتونسته تو همه ی تاپیکا رکورد سرعتمو بزنه
![]()
Last edited by farshad0123; 05-06-2014 at 01:21.
اگه فرشاد درخواست تخلیه بده خودم PCM میکنمش![]()
![]()
فرشاد نه خدایی ناراحت نباش بابا من 12 روزه که اینترنتمو شارژ کردم تازه اون موقع خود پشتیبانی ( همکارامون رو میگم) هم نمیدونست که شبانه حذف شده ولی چه میشه کرده اتفاقیه که افتاده تخلیه میکنیم بره
من خودم یه سال سرعت دانلودم 480 فیکس بود زنگ زدم پشتیبانی بپرسم چرا قطع شده یارو زورش اومد برام کردش همون 1024
گویا از بچه ها 2013 هستید یادته زنگ زدی خودم برداشتم بم گفتی خطمو بذار روی اتوماتیک منم دیدم خطت تا 20 مگ میکشه برات گذاشتم بری حال کنی البته اون موقع پهنای باند زیاد داشتیم
Last edited by lamp23; 05-06-2014 at 01:23.
داداش گلم شما اين رو ول كن اگه مي خواي بدوني سرعتت مي ره بالا بگو من از اون زهر ماري ها بدم بهت تست كن، اگه بالا رفت مطمئن باش با اينم بالا مي ره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)