تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1073 از 1805 اولاول ... 73573973102310631069107010711072107310741075107610771083112311731573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حاجی خطت نویز داره وحشتناک! حداقل توی این یک مورد مشکل از مخابرات نیست، برای رفع نویز سریع تر اقدام کنید.
    باید سیمکش بیارم؟
    چکارکنم نویز خط کم شه؟
    از اسپلیتر هم استفاده میکنم؟
    خواهشا راهنماییم کنید
    کدوم عبارت مربوط به نویزه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

باید سیمکش بیارم؟
    چکارکنم نویز خط کم شه؟
    از اسپلیتر هم استفاده میکنم؟
    خواهشا راهنماییم کنید
    کدوم عبارت مربوط به نویزه؟؟؟
    -اسپیلیتر رو عوض کنید

-مودم رو در صورت امکان بگذارید سر خط

-کیفیت کابل های مودم رو بررسی کنید

-کیفیت کابل های تلفن رو چک کنید که مبادا آسیب دیدگی، خم شدگی و مواردی از این دست نداشته باشه

-بررسی کنید که کابل های تلفن کاملا سالم هستند و آب یا رطوبت به داخلشون نفوذ نمیکنه

-اگر در خارج از ساختمان پریز تلفن براتون گذاشتن و در معرض بارندگی هست اول پریز رو خشک و تمیز کنید بعد سوراخ پریز رو با چسب بپوشونید

-اطمینان حاصل کنید که کابل های تلفن ساختمان از کنار کابل های برق رد نشده باشه

اگر تمام این موارد رو امتحان کردید و باز هم مشکل حل نشد. احتمالا مشکل از نویز گیرهای مخابراته که باید بهشون اطلاع بدید.

میزان SNR تعیین کننده کیفیت سیگناله هر چی این مقدار بالاتر باشه خطتون نویز کمتری داره. حداقل میزان SNR باید 10 باشه که برای شما این مقدار 3 هستنش!

3. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin : 2.9 6.6 db
    Line Attenuation : 51.9 48.4 db
    Data Rate : 1767 251 kbps
    Max Rate : 2168 254 kbps
    POWER : 18.6 10.3 dbm
    CRC : 11179 30
    حداقل data rate ٣ مگ هست برای طرح های طلایی قدیمی.
    و جدیدا خط رو ١٠ مگ میبنده مخابرات!
    شما یه بار تلفنتون رو از پریز بکشید مشخصات رو نگاه کنید.
    اگه بهتر شده بود فقط یه اسپلیتر جدا تهیه کنید وگرنه کارهایی که تو پست بالا گفتن رو انجام بدید.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    Last edited by fight12; 27-02-2014 at 14:03.

5. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آقا من طرحه 254 دارم ،تا دو سه روز دیگه تموم میشه، میخواستم طرح طلایی بگیرم نظراتو خوندم یکم پشیمون شدم :( من فقط واسه دانلود شبانه میخوام این طرحو بگیرم، سرعت اگه بین 30 تا 70 باشه که نمیارزه 25 تومان ماهی بدی ، آقا لطف کنین راهنمایی کنین منو چه طرحی بگیرم ؟؟؟ البته میدونم ک فقط طلایی و نقره ای شبانه دارن، سرعتا افتضاحه تو شب؟؟ :(((

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا من طرحه 254 دارم ،تا دو سه روز دیگه تموم میشه، میخواستم طرح طلایی بگیرم نظراتو خوندم یکم پشیمون شدم :( من فقط واسه دانلود شبانه میخوام این طرحو بگیرم، سرعت اگه بین 30 تا 70 باشه که نمیارزه 25 تومان ماهی بدی ، آقا لطف کنین راهنمایی کنین منو چه طرحی بگیرم ؟؟؟ البته میدونم ک فقط طلایی و نقره ای شبانه دارن، سرعتا افتضاحه تو شب؟؟ :(((
    اینجور که از پستای دوستان معلومه,به شلوغی مرکز مخابراتی بستگی داره.
    احتمالا سرعت شبانتون الان هر چی هست تو طرح جدید هم همینه.
    دیشب سرعت شبانتون چقدر بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به پشتیبانی هم زنگ زدید؟
    تو تاپیکای بقیه شرکتا حداقل دلیل پایین بودن مشخصه حالا یا دانلود زیاد و محدود شدن سرعت یا شلوغی منطقه و ...
    یه جواب قانع کننده تو این تاپیک نیست که چرا بعضیا سرعتشون بالاست بعضیا پایین!!!
    احتمالا شلوغی مرکز مخابراتی منطقه شما علته سرعت پایینه دیگه !

به پشتیبانی که جدیدا خیر
    ولی اون اوایل که سرعت های شبانه اومده بود پایین زنگ زدم،حرف هایی که از قبل آماده کرده بودن و بهشون گفتن که بگید رو میگفتن!...شبا سرعت شیر میشه،شاید نویز داره خطتون...
    آخه جالبه که دقیقا هر ماه اون شبی که سرویس تازه شارژ میشه سرعت میاد روی 125 K و تا خود صبح اون سرعت ثابت میمونه،اما شبای دیگه افتضاح میشه سرعت!(سرعت پایین با نوسان زیاد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دیشبم مثه دو سه ماهه گذشته سرعت 30-35 بود که اصن راضی کننده نیست. یعنی شب تا صبح فقط 600-650 مگ دانلود میکنه که نمیارزه اصن کامپیوترو روشن بزاری. فقط واسه سریالایی که خیلی دانلودشون مهمه از شبانه استفاده میکنم. یادش بخیر طرح بعثت سرعت شبانه 130-140 بود میترسم طلایی بگیرم 80 تومانم بپره ، آخه روزانه واسم مهم نیس ، اون 2 گیگ اصن خوراکه یه روزه تموم میشه سریع.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به پشتیبانی که جدیدا خیر
    ولی اون اوایل که سرعت های شبانه اومده بود پایین زنگ زدم،حرف هایی که از قبل آماده کرده بودن و بهشون گفتن که بگید رو میگفتن!...شبا سرعت شیر میشه،شاید نویز داره خطتون...
    آخه جالبه که دقیقا هر ماه اون شبی که سرویس تازه شارژ میشه سرعت میاد روی 125 K و تا خود صبح اون سرعت ثابت میمونه،اما شبای دیگه افتضاح میشه سرعت!(سرعت پایین با نوسان زیاد)
    دیشبم مثه دو سه ماهه گذشته سرعت 30-35 بود که اصن راضی کننده نیست. یعنی شب تا صبح فقط 600-650 مگ دانلود میکنه که نمیارزه اصن کامپیوترو روشن بزاری. فقط واسه سریالایی که خیلی دانلودشون مهمه از شبانه استفاده میکنم. یادش بخیر طرح بعثت سرعت شبانه 130-140 بود میترسم طلایی بگیرم 80 تومانم بپره ، آخه روزانه واسم مهم نیس ، اون 2 گیگ اصن خوراکه یه روزه تموم میشه سریع.
    منم پشیمونم!!!
    ٨٠ تومان واسه سه ماهه دادم اما اصلا شبانه بدرد نمیخوره!!
    آسیاتک ۶ ماهه با سرعت ١٠ مگ ۶٧ تومان بود .حداقل تو شبانه میشد از سافت ٩٨ با سرعت بالا دانلود کنی...
    بازم اشتباه کردم از مخابرات گرفتم.
    البته آسیا تک هم مشکلاتی داره ببینید:
      محتوای مخفی: آسیاتک 

آموزش زير توسط كاربر محترم akhoond آماده شده است
    از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم

محسن

سلام دوستان .
    تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند .
    سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .
    1 مشکلات مودم های شرکت
    2 رانژه و هزینه راه اندازی
    حواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .
    3 مسایل مربوط به سرویس حجمی
    لازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .
    ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .
    حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده
    این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :
    سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :
    حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :
    البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :
    4 برای سرعت بیشتر از 128
    این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .
    اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده ....
    ( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم )
    5 وی پی ان
    اول یه نقل قول از خودم بکنم :
    فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم
    این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم
    دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم
    6 حفاظت از یوزر و پس
    به این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...
    7 مشکلات پشتیبانی
    این نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :
    این هم نظر یکی دیگه از دوستان :
    به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید
    8 خروج از آسیاتک
    دوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود
    حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..
    تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید
    این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :
    9 اهمیت پیگیری
    این اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید
    در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .
    امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه .
    مرسی
    یا حق

سلام
    من از آسیاتک Adsl گرفتم
    راضی هم هستم
    حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
    می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
    ولی می خوام همه از همین Isp باشیم

ممنون

Last edited by fight12; 27-02-2014 at 16:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بازم مرسی جواب دادین، متاسفانه من خطم فیبره و فقط میتونم از مخابرات گرون فروش اینترنت بخرم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به این نتیجه رسیدم که مودمم شبا سردش میشه سرعت میاد پایین
    یه نکته مخابرات که این همه کارمند داره اصلا نمیخواد یه فروم جدید درست کنه برای مشکلات،یکی بیاد همینجا جواب بده حداقل بدونیم دلیل افت سرعت چیه!!!
    از ٢٠٠ پست ارسالیم ٩٠ درصدش تو این تاپیک بوده آخرشم بی نتیجه.
    Last edited by fight12; 27-02-2014 at 15:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •