باید سیمکش بیارم؟
چکارکنم نویز خط کم شه؟
از اسپلیتر هم استفاده میکنم؟
خواهشا راهنماییم کنید
کدوم عبارت مربوط به نویزه؟؟؟
باید سیمکش بیارم؟
چکارکنم نویز خط کم شه؟
از اسپلیتر هم استفاده میکنم؟
خواهشا راهنماییم کنید
کدوم عبارت مربوط به نویزه؟؟؟
-اسپیلیتر رو عوض کنید
-مودم رو در صورت امکان بگذارید سر خط
-کیفیت کابل های مودم رو بررسی کنید
-کیفیت کابل های تلفن رو چک کنید که مبادا آسیب دیدگی، خم شدگی و مواردی از این دست نداشته باشه
-بررسی کنید که کابل های تلفن کاملا سالم هستند و آب یا رطوبت به داخلشون نفوذ نمیکنه
-اگر در خارج از ساختمان پریز تلفن براتون گذاشتن و در معرض بارندگی هست اول پریز رو خشک و تمیز کنید بعد سوراخ پریز رو با چسب بپوشونید
-اطمینان حاصل کنید که کابل های تلفن ساختمان از کنار کابل های برق رد نشده باشه
اگر تمام این موارد رو امتحان کردید و باز هم مشکل حل نشد. احتمالا مشکل از نویز گیرهای مخابراته که باید بهشون اطلاع بدید.
میزان SNR تعیین کننده کیفیت سیگناله هر چی این مقدار بالاتر باشه خطتون نویز کمتری داره. حداقل میزان SNR باید 10 باشه که برای شما این مقدار 3 هستنش!
حداقل data rate ٣ مگ هست برای طرح های طلایی قدیمی.
و جدیدا خط رو ١٠ مگ میبنده مخابرات!
شما یه بار تلفنتون رو از پریز بکشید مشخصات رو نگاه کنید.
اگه بهتر شده بود فقط یه اسپلیتر جدا تهیه کنید وگرنه کارهایی که تو پست بالا گفتن رو انجام بدید.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
Last edited by fight12; 27-02-2014 at 14:03.
آقا من طرحه 254 دارم ،تا دو سه روز دیگه تموم میشه، میخواستم طرح طلایی بگیرم نظراتو خوندم یکم پشیمون شدم :( من فقط واسه دانلود شبانه میخوام این طرحو بگیرم، سرعت اگه بین 30 تا 70 باشه که نمیارزه 25 تومان ماهی بدی ، آقا لطف کنین راهنمایی کنین منو چه طرحی بگیرم ؟؟؟ البته میدونم ک فقط طلایی و نقره ای شبانه دارن، سرعتا افتضاحه تو شب؟؟ :(((
اینجور که از پستای دوستان معلومه,به شلوغی مرکز مخابراتی بستگی داره.
احتمالا سرعت شبانتون الان هر چی هست تو طرح جدید هم همینه.
دیشب سرعت شبانتون چقدر بود؟
به پشتیبانی که جدیدا خیر
ولی اون اوایل که سرعت های شبانه اومده بود پایین زنگ زدم،حرف هایی که از قبل آماده کرده بودن و بهشون گفتن که بگید رو میگفتن!...شبا سرعت شیر میشه،شاید نویز داره خطتون...
آخه جالبه که دقیقا هر ماه اون شبی که سرویس تازه شارژ میشه سرعت میاد روی 125 K و تا خود صبح اون سرعت ثابت میمونه،اما شبای دیگه افتضاح میشه سرعت!(سرعت پایین با نوسان زیاد)
دیشبم مثه دو سه ماهه گذشته سرعت 30-35 بود که اصن راضی کننده نیست. یعنی شب تا صبح فقط 600-650 مگ دانلود میکنه که نمیارزه اصن کامپیوترو روشن بزاری. فقط واسه سریالایی که خیلی دانلودشون مهمه از شبانه استفاده میکنم. یادش بخیر طرح بعثت سرعت شبانه 130-140 بودمیترسم طلایی بگیرم 80 تومانم بپره ، آخه روزانه واسم مهم نیس ، اون 2 گیگ اصن خوراکه یه روزه تموم میشه سریع.
منم پشیمونم!!!
٨٠ تومان واسه سه ماهه دادم اما اصلا شبانه بدرد نمیخوره!!
آسیاتک ۶ ماهه با سرعت ١٠ مگ ۶٧ تومان بود .حداقل تو شبانه میشد از سافت ٩٨ با سرعت بالا دانلود کنی...
بازم اشتباه کردم از مخابرات گرفتم.
البته آسیا تک هم مشکلاتی داره ببینید:محتوای مخفی: آسیاتک
Last edited by fight12; 27-02-2014 at 16:04.
بازم مرسی جواب دادین، متاسفانه من خطم فیبره و فقط میتونم از مخابرات گرون فروش اینترنت بخرم![]()
به این نتیجه رسیدم که مودمم شبا سردش میشه سرعت میاد پایین
یه نکته مخابرات که این همه کارمند داره اصلا نمیخواد یه فروم جدید درست کنه برای مشکلات،یکی بیاد همینجا جواب بده حداقل بدونیم دلیل افت سرعت چیه!!!
از ٢٠٠ پست ارسالیم ٩٠ درصدش تو این تاپیک بوده آخرشم بی نتیجه.
Last edited by fight12; 27-02-2014 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)