دوست عزیز
از نظر من اول بو و بعد ماندگاری مهمه
اگر هر یک از این امکانات رو نداشته باشه بدرد نمی خوره
خودتون تست کردید ، ایا ماندگاریش زیاد بود ؟
دوست عزیز
از نظر من اول بو و بعد ماندگاری مهمه
اگر هر یک از این امکانات رو نداشته باشه بدرد نمی خوره
خودتون تست کردید ، ایا ماندگاریش زیاد بود ؟
خیلی وقت پیش تست کردم . اما رایحش اصلا مناسب مصرف روزانه نیست. شیرین،یکم صابونی اولش .گرمه و اینکه نت آخرش خیلی خوب میشه.
در مورد اسپایس قصدم خرید یک ادکلن خوب هست و اگه اسپایس بگیرم واسه سال دیگه استفاده میکنم.
فکر میکنم اسپایس انتخاب نهاییم باشه. چون بوشو خیلی دوست دارم. ممنون از راهنمایی هر دو شما عزیزان.
باسلام خدمت همه عزیزان .... خواستم در مورد عطر" تروساردی مای لند" بدانم ، از لحاظ پخش بو و ماندگاری و برای چه فصلی از سال استفاده بهتری میشه کرد...ممنونم ممنون
دوست خوب ، من این اسپری رودارم و نداشتن پحش بو و ماندگاری زیاد اسپری های بدن یه چیز واضحیه کسی هم ازیه اسپری بدن انتظار پخش و ماندگاری دیورهوم اینتنس سری 2007 رو نداره
من قصدم ازاین پست پیداکردن عطری بارایحه این اسپری بود که اگه دوستانی این اسپری رو تست کردن وعطری مشابه بااون میشناسن معرفی کنن ممنون ازشما و دوستان دیگه.
Last edited by shervin1996; 13-02-2015 at 00:38.
این پست من فکر کنم پارسال بوده شاید یاداوریش به درد بعضی از دوستان بخوره در پست بعدی عطرهایی که مدنظرم هستند اما هنوز تست نکردم رو معرفی میکنم![]()
آلین یکی از بهترین و شناخته شده ترین عطرهای زنانه برند تری ماگلر هست
نسخه خنک این عطر معروف در حجم 60 میل و با قیمت کمتر از 200هزار تومن بسیار وسوسه برانگیز هست
با نگاهی به نظر کاربران در سایت های مختلف دیده میشه علیرغم خنک بودن و مرکباتی بودنه این عطر تونسته ماندگاری طولانی و پخش متوسط از آرای استفاده کنندگان بدست بیاره
این عطر بیشتر مرکباتی و گلی بوده و نت های اصلی اون لیمو، ترکیبات سبز، عنبر، کشمران(نوعی عنبر) هست.
باز هم از خانواده ی آلین اینبار شاهد یک عطر ادویه ای و خنک هستیم!
این عطر هم با حجم 60 میل و قیمتی حدود200 هزار تومن با توجه به نظرات کاربران جز اون دسته از عطرهای خنک با ماندگاری بالا و پخش متوسط هست که در بین عطرهای خنک غنیمته!
زنجبیل، به لیمو، فریزیا، چوبهای جنگلی و عنبر نت های این عطر ادویه ای و خنک رو تشکیل میدهند.
عطری آکواتیک و میوه ای از برند ویکتور اند رولف در حجم 75 میل با قیمت حدود 350 هزار تومن بنظر میرسه که عطری مناسب برای بهار و تابستان باشه.
نظر استفاده کنندگان به ماندگاری و پخش این عطر متوسط هست
که با توجه به آکواتیک بودن کاملا منطقی بنظر میرسه
نت های تشکیل دهنده ی این عطر هم گلابی ، لیمو، بنفشه، ریحان،نت آب (آکوا)، مشک، چوب صندل، گل صدتومانی
=============================================
خب اینم از عطرهای هدف![]()
سلام دوستان
عطر در محدوده ی 200 تومان برای یک خانم 26 ساله چی رو پیشنهاد می هید ؟(اگر میشه چند تا بهم پیشنهاد بدید برم برای تست بو)
ضمنا عطر خنک و پخش بوی عالی داشته باشد...
اسپرت هم نباشد...
برای استفاده هایی همچون مهمانی و قرار های خاص باشد...
سلام دوستان عطر زنانه با پخش بوی خوب برای بهار چی رو معرفی میکنید تا 200؟؟؟
Last edited by shervin1996; 11-02-2015 at 17:51.
گلدسکرت از باندراس
تلفیقی از بوی گل (یاسمن) و میوه ای (هلو، نارنگی و شکوفه های پرتقال)
نتها و مواد تشکیل دهنداش برگرفته از خود بهار است
Sent from my iPhone using Tapatalk
توجه شما رو به پست اخیرم جلب میکنم
عطر خنک معمولا پخش بوی بالا نداره دوستان (تجربه من در مورد عطرهای زنونه)
دو مورد هست که واقعا ارزشش رو داره و میشه بهش اطمینان کرد
یکیش که خیلی زیاد کمیابه و آکوا وومن هست و یکی دیگه هم ومنیتی
هردو هم بالای 200 هستند
اما بعد از اینها که بگذریم
آنجل آکوا شیک
آلین سان اسنس
آلین آکوا شیک
هرسه از برند تری ماگلر در محدوده قیمتی 180تا 210
اینا در این رده قیمتی بنظر میرسه بهترین حالت هستند!
تستی هم بر عطر اکوا از روبرتو کاوالی پیشنهاد میکنم داشته باشید
+
اگر به غیر از این چندتا بهترش پیدا شد خوشحال میشم به من هم معرفی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)