ممنون ، حساب 1 هفته پیش باز کردم ، الان 3 ماه اضافه دارممگه امریه یا پذیرش در حین خدمت هم میشه؟ چون طبق اطلاعاتی که من یادمه برای امریه باید چند ماه قبل از فرستادن دفترچه اقدام کرد
ممنون ، حساب 1 هفته پیش باز کردم ، الان 3 ماه اضافه دارممگه امریه یا پذیرش در حین خدمت هم میشه؟ چون طبق اطلاعاتی که من یادمه برای امریه باید چند ماه قبل از فرستادن دفترچه اقدام کرد
:(((((((((
نه نمیشه. بله امریه رو باید چند ماه قبل اقدام کرد ! من از اون جمله که گفتید از دانشگاه نامه گرفتم، فکر کردم تازه فارغ التحصیل شدید. ببخشید !
پس زودتر بفرست تا به قول دوستمون نکنه احیاناً 6 ماه اضافه بخوری
:(((((((((
Last edited by omidox; 18-10-2012 at 15:31.
نه خیلی وقته فارغ شدم حدودا 1 سال و چند ماه گذشته ولی چون کارم خوب بود بیخیال سربازی شده بودم 1سال پول جمع کردم برای آینده ، حالا زد به سرم برم خدمت ، البته احتمال زیاد معاف میشم به خاطر چشم
ممنون از راهنمایی
موفق باشید
منم مثل شما این یه سالو داشتم پول جمع میکردم، که یهو هر چی جمع کردیم ارزشش یک سوم شد !! :(
ولی یادمه یه جا خونده بودم که شرط اولیه معافیتها نداشتن غیبته !
در مورد چشم نمیدونم، شاید با غیبت هم قبول کنند، ولی بپرس که مطمئن شی.
موفق باشی
مزایای خودشو داره، البته نه اینکه آموزشی نمیری، به جاش یه وقتی مثل یکی از تابستونهای آخر لیسانست میری دوره تکمیلی بسیج. که اگه سربازی بیفتی سپاه (یا پذیرش سپاه بگیری) دیگه نمیبرنت آموزشی. فقط نمیدونم باید بسیج فعال باشی یا نه !
برای کسایی که میتونن چند سال عضو بسیج و ... باشن خوبه. والا من که اعصاب این کارا رو نداشتم، اصلاً هم نرفتم سراغش.
اینا چیزایی بود که من شنیده بودم. تجربه شخصی نیست.
کلاً با لیسانس به بالا ستوان 3 به بالا میشی (در اصطلاح افسر وظیفه) که خیلی بهتره (البته بازم بستگی به ارگانی داره که میفتی)
Last edited by omidox; 18-10-2012 at 15:58.
به صورت سطری چند نکته رو مینویسم.
اولا معلوم نیست 4 سال بعد چه قانونی باشه! برفرض الان دوره های 25 روزه رو قبول نمیکنند (که 2-3 سال قبل گذروندن) و دوره 45 روزه میخوان و گردانهای عاشورا و امام علی رو هم قبول نمیکنن و امام حسین میخوان، خلاصه کلام برای 4 سال بعد دل خوش نکن.
اگه سپاه پذیرش کنه آموزش ندارین ولی با این وضعی که ایان پیش اومده پذیرش سپاه برای فوق دیپلم به بالا خیلی خیلی محدود شده و بر اساس رشته هر شهری 1-2 از هر رشته پذیرش میکنه.
6 ماه کسر بسیج با احتساب کسر تکمیلی هست.
مطمئنا همه جا مدرک لیسانس بهتره، این بعضی جاها مثل ارتش خیلی به چشم میاد و بعضی جاها مثل سپاه خیلی کمتر به چشم میاد.
اگه فقط بیوفتی سپاه و تکمیلی داشته باشی اموزشی نداری اگر پنج سال بسیج فعال باشی 6 ماه کسری داری این که ارزش داره یا نه به خودت بستگی داره اگه حاضری با باتوم بزنی تو سر مردم یا با وانت از روشون رد بشی اره ارزش داره تا 4 سال دیگه هم خدا کریمه !!!
در مورد لیسانس هر روز داره ارزشش کمتر میشه یه زمانی با لیسانس اکثرا ستوان میشدن اما الان 80 درصد استواری میدن این که اداری و دفتری باشی اگه بیوفتی ارتش و سپاه شاید اما تو ناجا از این خبر ها نیست پست و سرچهار راه والبته این رو هم فراموش نکن مثلا با لیسانس درصد شانس شما برای
ناجا میره بالا یعنی حدودا :
10 درصد سپاه
10 درصد وزارت دفاع
20 درصد ارتش
60 درصد ناجا
من می خواهم از طریق چم راستم معافیت بگیرم که امروز از طرق پلیس+10 اقدامات را انجام دادم که فط دو صفحه را از دفترچه کند وگفت برو یکشنبه بیا می خواستم بدونم آیا برای کار من این دو برگ لازم بود یا باید برگ دیری را هم می کند برگ اول ودوم را مند که یکی مربوط به اطلاعات من بود ودیگری را هم که واکسن وپزشک عمومی پرکرده بود؟
ممنون دوست عزیز . من نه میخوام با باتوم کسی را بزنم نه با وانت کاری دارم و از اینکارا هم متنفرم ...... من حتی از خود بسیج هم بدم میاد ..... ولی فقط و فقط میخوام هرجورشده از مدت سربازی ام کم بشه ، همین !
وقتی رفتم پرونده تشکیل بدم به آشنامون گفتم و تاکید هم کردم که من از بسیج خوشم نمیاد و حاضر هم نیستم هیچ کاری برای بسیج و بسیجی انجام بدم اون هم تاکید کرد که تو فقط پرونده تشکیل میدی و میری به سلامت و ما باهات کاری نداریم و . . .
مطمئن باش کار به باتوم و درگیری و اینا نمیکشه ........ بکشه هم من دخالت نمیکنم
درضمن یه سوال : این شانس هایی که نوشتی درسته یا . . . ؟! یعنی من اگه با لیسانس برم درصد افتادنم تو ناجا بیشتره ؟!
بله دوست عزیز شما هرچی مدرکت بالا تر باشه شانس خدمتت تو ناجا بیشترهست
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)