برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
Last edited by 1376MAXIMUM; 22-05-2014 at 09:12.
فکر کنم مشهد و شیراز باهم محدود می شن
اصفهان/یک مگ شبانه/سرعت دوباره 30 شد!
من الان نمیدونم امشب باز سرعت روی 30 هست یا درست میشه چون اگه روی 30 باشه ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
صبانت هم خودش را مسخره کرده با این محدودیت جدیدش
5 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم حتی اگه 20 روز هم طولش بدند باز صبر میکنم تا پورتشون را جمع کنند کثافتهای دزد بی شرف
معلوم نیست ایا درست می شه یا نه برای من یک شب در میون 2:30 گیگ 400 مگ بود الان دو روز ه شده 700 مگ و 400
ولی خوش بین نباش معمولا یک هفته الی دو هفته سرعت 30 محدوده خوش شانس باش سه شب محدوده
من دارم تا یک هفته دیگه از صبانت کوچ میکنم به سمت های وب...من بر خلاف شما که دانلود میکنید اصلا برام دانلود مهم نیست..من فقط بتونم پیج باز کنم کافیه برام...۲هفته هست که پینگ یاهو و گوگل lost دارن هر روز دو بار زنگ میزنم صبانت اما فایده ای نداره.میگن مشکل نمیدونیم کجاست...میگن بین المللیه. من که میدونم دروغ میگن...
به هر حال من از صبا نت تا آخر هفته دیگه میرم های وب ۵۱۲ ۳۶گیگ سالانه...امیدوارم شما هم خدمات ضعیف رو تحمل نکنیدو برید سمت یک شرکت دیگه...
مدیر وب سایت easytrading.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)