تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1073 از 1211 اولاول ... 7357397310231063106910701071107210731074107510761077108311231173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با کلی امید بعد از اینکه dlc جدید گرفته بودم خواستم یه دست دیگه مسترلیگ برم. سعی کردم تیم درجه یک بر ندارم و با بوردو رفتم. الان بعد از حدودا یک فصل و نیم دیگه داره نتایج تخیلی میشه اینم یکی از اون نتایج:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا جالبیش این هستش که بازیکنان تیمم خیلی هنوز پیشرفت نکردن و فقط گورکوف خیلی پیشرفت کرده. به خاطر همین دیگه انگیزه ندارم که ادامه بدم. الان توی فینال جام حذفی هم تیم Lile رو 5 بر صفر بردم. تازه می خواستم برنامه ریزی کنم برای فصل بعد تا بازیکنان خیلی خوب بخرم ولی دیگه به خاطر همین در آخر فصل دیگه ادامه نمی دم چون دیگه هیجانی نداره.واقعا نمی دونم چرا اینجوری هستش
    تا چند وقت دیگه یه سری اطلاعات در مورد pes 2011 منتشر بشه من احتمالا تاپیک اونو می زنم. امیدوارم اون موقع من بنویسم که این مشکلات بازی حل شده و اینجوری نیست راحت بشه با هر تیمی و در هر صورتی تیم ها رو راحت برد و راحت قهرمان شد و رشد بازیکنان هم طبیعی شده. اگه شماره بعدی اینجوری باشه من که دیگه خیلی انگیزه ندارم چون خیلی ساله که برای این بازی وقت گذاشتم و یکمی بازی تکراری میشه و حداقل مسترلیگ زیاد مثل سابق برام هیجان نداره.

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من ميخواستم با فاميلها جام بزارم پيدا نكردم فقط ليگا بود و جام ملتها و جام جهاني و قسمتي كه بشه ليگ چند نفره گذاشت نبود راه حلي هست يا نه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من ميخواستم با فاميلها جام بزارم پيدا نكردم فقط ليگا بود و جام ملتها و جام جهاني و قسمتي كه بشه ليگ چند نفره گذاشت نبود راه حلي هست يا نه
    قسمت Community برای شما قسمتی خیلی مفیدی میتونه باشه. در اون جا می تونید تا 32 عضو درست کنید و بعد از اون هر لیگی یا کاپی که خواستید می تونید برید. کلا بخش خیلی خوبی هستش.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان یک سوال ! من الان فصل 2015 هستم تیم منچستر هر چی جام هم که بوده تا الان بردم خیلی بازیکن های Top خریدم اما نمی دونم چرا این ibrahimovic نمی یاد توی تیمم این رو می گم چون اصلا این بازیکن از تیمش رازی نیست و حتی چند بار که با بارسا بازی کردم تعویضی بود دقیقه 80 امد داخل بازی

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند بار امتحان كني مياد
    فعاليتشو زير نظر بگير و هر وقت ناراحت شد و خبر ناراحتيش اومد پيشنهاد بده بالاخره مياد

8. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان آيا ميشه توي pes با كيبرد همم بازي كرد؟؟

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

قبل از همه چيز بايد بگم كه واقعا زباني نمي شه از شما تشكر كرد كه اينهمه وقت ميذاريد و با حوصله تمام موارد رو پاسخ ميديد. درواقع زكات گيمري خودتونو داريد خوب پرداخت مي كنيد!
    یعنی اصلا مشکلی نیست که لوگو و لباس تیم های انگلیسی از دم فیک هستند؟ توصیه می کنم کار با کیت سرور رو یاد بگیری. ولی خوب اگه نمی خوای ویرایشی صورت بدی کیت سرور هم نیاز نداری همون DLC 1.06 رو همراه با فایل ادیتی که براش ساختم رو بگیر حالشو ببر
    چرا الان كه فكرشو مي كنم مي بينم مشكل هست مثلا چند روز پيش با يكي داشتم بازي مي كردم مي خواست چلسي يا ارسنال رو برداره ولي از لوگوهاشون نتونستيم بشناسيم اسماشونم كه نورث لاندن و ... هست. رفتم كه ياد بگيرم از كيت سرور هم استفاده كنم البته كيت سروري كه به اصطلاح شما پر باشه و كار اضافه اي نخواد

3- هیچ وقت به دنبال راحت گل زدن نباشید چون لذت بازی رو از شما می گیره. فوتبال بازی نیست که مثل بازی های اکشن یه سری ماموریت ها رو رد کنید و به هر شکل ممکن بتونید ردش کنید و آخرش تموم بشه. فوتبال گیم فرصت یک تجربه مجازی از دنیای واقعی فوتبال هست سعی کنید هر چیزی رو توی اون مستطیل سبز تجربه کنید. به تعداد شمارش پذیر تکنیک و روش قناعت نکنید همیشه به دنبال چیزی باشید که علاقه پیدا کنید ریپلایش رو سیو و به دوستتون نشون بدید. اینو جدی می گم هر وقت برا بچه های فامیل میان خونه ما اول می گن آرمین ریپلای جدید چی داری نشون بده (تعریف از خود شد ولی ریپلای های نابی من ذخیره میکنم)
    هر روشی می تونه موثر باشه اگه بتونید به خوبی پیاده کنید اون رو
    سعي مي كنم اين نصيحت رو بكار ببندم. آخه يه روشي رو تا مياي ياد بگيري پوستت كنده مي شه و كلي بايد ببازي و ميره رو اعصاب ولي سعي مي كنم بتونم حمله از عمق رو هم خوب اجرا كنم. البته نكته اي كه هست اينه كه خود كامپيوتر هم حتي رو تاپ پلير وقتي از جناحين مياد موفقتره تا از عمق.
    13- پا عوض کردن - رقص پا با سرعت بالا و دش دریبل. دش دریبل کار راحتی هست : سرعت رو کم می کنید هم زمان جهت و L1 رو می زنید به طرز نرمی جا می ذاره مدافع رو
    مي شه طرز اجراي بقيه دريبلها رو هم توضيح بديد؟

اين رو هم بگيد كه وقتي توپ رو از دست ميديد فقط دكمه ضربدر رو نگه ميداريد يا كارهاي ديگه هم ميكنيد؟ من معمولا از دكمه شوت (X) هم كمك مي گيرم.

آيا شما از كرنرهاتونم مي تونيد هميشه استفاده كنيد مثلا از هر 2-3 تاش يه گل بزنيد يا از هر 10 تاش يه گل مي زنيد؟ حالا چجوري با ضربه سر يا پاس و ...
    ممنون

11. این کاربر از arreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه silabs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام کسی دو.وی.دی سراغ داره که وقتی original install رو نصب بکنی,درست نصب بشه و ارور نده؟مال من ارور میده و میگه که dt0fرو پیدا نمیکنه اگه کسی یه دو وی دی سراغ داره که بشه اون فایل هارو روش نصب کرد به من بگه خیلی تو کفم ببینم این همه آپشن ها رو میشه نصب کرد یا نه
    مرسی

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عبارت regedit رو در run تایپ کن و ok کن . بعد از تو اون شاخه ها HKEY_LOCAL_MACHINE رو باز کن . از بین شاخه های باز شده SOFTWARE رو باز کن . و بعد KONAM رو باز کن . و در اخر رو pes 2010 کلیک راست کن و گزینه ی export رو بزن و سیوش کن . وقتی ویندوز عوض کردی همونی که سیو کردی رو اجرا کن
    من اینکارو کردم..ولی باز هم بازی اجرا نمیشه....کسی نسیت منو راهنمایی کنه!!!!!!؟(میخوام بعد از عوض کردن ویندوز یکبار دیگه بازی رو نصب نکنم!!)

14. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من تازه با این قسمت فروم آشنا شدم -
    تقریبا تمام سابفه ی فوتبالی من توی پی ای اس هست که توی 2010 بیشتر دنبالش رو گرفتم فقط توی ضربات آزاد ضعیفم واگرنه ضربه کرنر رو از 4 تا سه تاش رو مستقیم گل میکنم
    راستی به داداشهای گلم برنخوره
    کسی هست که منو راهنمایی که که بهتر ضربه ازاد بزنم
    هرکمکی هم اجتیاج داشتین بگین اگر بلد بودم در اختیارتون میزارم
    به امید pes2011

16. این کاربر از fmi147 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •