ببخشید دوستان
من آسیاتک داشتم ولی حدودا دوماهه شارزش نکردم
الان نمی تونم وارد quick task بشوم و به نمایندگی هم که زنگ می زنم می گه اگر بخواهید شارژ کنید از همون 60 روز پیش محاسبه می شود
من الان باید چه کنم ؟
ممنون
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
ببخشید دوستان
من آسیاتک داشتم ولی حدودا دوماهه شارزش نکردم
الان نمی تونم وارد quick task بشوم و به نمایندگی هم که زنگ می زنم می گه اگر بخواهید شارژ کنید از همون 60 روز پیش محاسبه می شود
من الان باید چه کنم ؟
ممنون
سلام
اگر اطلاعات را درست وارد میکنید و وارد نمیشه احتمالا اکانت شما پاک شده و باید مجدد ثبت نام کنید که نیاز به پرداخت جریمه نیست، شمارتون را ارسال کنید تا اطلاع بدم بهتون
اگر هم بالای 60 روز باشه امکان صفر کردنش هست
خیلی ممنون
درمورد آسیاتک هم از بعضی ها سوال گرفتم میگفتند خدمات خوبی نمیده وداره منحل میشه حالا چقدر صحت داره نمیدونم وایشان از مخابرات (20نت)تعریف میکرد واستدلالش هم این بود که چون مخابرات خودش اینکار را شروع کرده خدمات بهتری میده وممکنه کاری کنه که اختلال توکار شرکت ها ایجاد کنه تا مشتریهاش بپرن
البته نمیخوام از مخابرات تعریف کنم ولی واینو درحد شنیدن بوده
هر کی بوده بر عکس گفته!
خیلی از مشترک های جدید آسیاتک از 20نت سرویس داشتن جمع آوری کردن اومدن از اسیاتک گرفتن
مخابرات که 220 میلیارد تومان بابت پهنای باند به زیر ساخت بدهکار بوده که با 170میلیاردش موافقت کرده که 50میلیاردش را پرداخت کرده و 70 میلیاردش را چک داده و 50میلیارد دیگه اش را هم از بدهیشون مانده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ahriman323; 04-03-2014 at 23:53.
کلاً همیشه بازار شایعه داغ بوده و هست بهتر است به جای شنیدن درست ببینیم
سلام
ببخشید
یه سوال واسم پیش امد ، من سرویس 10 گیگ کیمیا (2 مگ ) اسیا رو دارم که قبلا سرعتم تو پستای قبلم گفتم 1 مگ بود که پشتبانی درستش کرد ، یکی از دوستامون که اومدن دیشب خانه ، یه نیگا به مودم انداخت گفت اینجای مودم مشکل داره که عکش رو پایین میزارم و باید روی 2 مگ باشه و این 1 مگه ، سرعت الانم رو هم تست گرفتم میزازم ببینید لازمه زنگ بزنم پشتیبانی یا نه
Status: Up Downstream Rate: 10235 kbps Upstream Rate: 382 kbps
کسی نبود جواب منو بده؟ وقعا نمیدونم چکار کنم !
این الان ده مگ هست نه یک مگ !
میشه کمی دقیق تر توضیح بدهید چه اتفاقی می افتد ؟
سرعتی 10 مگ(10240کیلوبیت) که توی صفحه روتر مودم می بینید سرعت ارتباط مودم مشترک تا DSLAM شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات می باشد ، قبلا که حداکثر سرعت قابل ارائه توسط آسیاتک 4096 کیلو بیت بود، 6144 کیلو بیت بسته می شد از وقتی که سرویس 10240 کیلوبیت توسط آسیاتک ارائه شد، سرعت ارتباط مشترکین با DSLAM در مرکز مخابرات روی 10240 تغییر داده شد تا مشترکین در صورت تغییرات سرویس به 10240 نیاز به تغییرات مجدد سرعت ارتباط برقرار شده از مشترک تا مرکز نباشد
سرعت که در نرم افزار اکانتینگ ISP ها تنظیم میشه با سرعتی که در مودم نمایش داده میشه فرق داره
تغییر میزان Downstream به 10240 ممکنه باعـث ایجاد نویز و ایجاد قطعی لینک برقرا شده با DSLAM در مرکز بشه که باید مشترک با پشتیبانی تماس گرفته تا میزان Downstream خط مشترک را کاهش بدهند تا لینک برقرار شده با مرکز کیفیت لازم را داشته باشه
از شرکت دیگه ای اقدام به تهیه سرویس کنید.
برای مورد دوم هم پ.خ بدید برای تست
و باز هم 20نت حماسه افرید .
فکر کنم شبانه رو هم حساب کردن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)