تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1073 از 1135 اولاول ... 735739731023106310691070107110721073107410751076107710831123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببخشید دوستان
    من آسیاتک داشتم ولی حدودا دوماهه شارزش نکردم
    الان نمی تونم وارد quick task بشوم و به نمایندگی هم که زنگ می زنم می گه اگر بخواهید شارژ کنید از همون 60 روز پیش محاسبه می شود
    من الان باید چه کنم ؟
    ممنون

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید دوستان
    من آسیاتک داشتم ولی حدودا دوماهه شارزش نکردم
    الان نمی تونم وارد quick task بشوم و به نمایندگی هم که زنگ می زنم می گه اگر بخواهید شارژ کنید از همون 60 روز پیش محاسبه می شود
    من الان باید چه کنم ؟
    ممنون
    سلام
    اگر اطلاعات را درست وارد میکنید و وارد نمیشه احتمالا اکانت شما پاک شده و باید مجدد ثبت نام کنید که نیاز به پرداخت جریمه نیست، شمارتون را ارسال کنید تا اطلاع بدم بهتون
    اگر هم بالای 60 روز باشه امکان صفر کردنش هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عزیز من رو بیست نت هستم میخوام جمع آوری کنم اما میترسم درخواست بدم بیوفته بعد عید اونوقت شب عیدی بی اینترنت بشم
    به هیچ عنوان نیا بیست نت که پشیمون میشی الان فقط حجمی میده که اونم توش دزدی میکنند مثلا اگه ببینن حجمت به سقف نرسیده یه جوری اضاف میکنن که از سقف بگزره و مازاد حساب بشه یه چیز دیگه هم که خیلی بهش مشکوکم دانلود شبانه هست که اونم زیر نظر دارن و اگه زیاد مصرف کنی به حجم روزانه هم حساب میشه مثل طرحی که آسیاتک به صورت نیم بها حساب میکنه به هر حال خودت میدونی از ما گفتن بود
    آسیاتک خوبه و های وب
    خیلی ممنون
    درمورد آسیاتک هم از بعضی ها سوال گرفتم میگفتند خدمات خوبی نمیده وداره منحل میشه حالا چقدر صحت داره نمیدونم وایشان از مخابرات (20نت)تعریف میکرد واستدلالش هم این بود که چون مخابرات خودش اینکار را شروع کرده خدمات بهتری میده وممکنه کاری کنه که اختلال توکار شرکت ها ایجاد کنه تا مشتریهاش بپرن
    البته نمیخوام از مخابرات تعریف کنم ولی واینو درحد شنیدن بوده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    درمورد آسیاتک هم از بعضی ها سوال گرفتم میگفتند خدمات خوبی نمیده وداره منحل میشه حالا چقدر صحت داره نمیدونم وایشان از مخابرات (20نت)تعریف میکرد واستدلالش هم این بود که چون مخابرات خودش اینکار را شروع کرده خدمات بهتری میده وممکنه کاری کنه که اختلال توکار شرکت ها ایجاد کنه تا مشتریهاش بپرن
    البته نمیخوام از مخابرات تعریف کنم ولی واینو درحد شنیدن بوده
    هر کی بوده بر عکس گفته!
    خیلی از مشترک های جدید آسیاتک از 20نت سرویس داشتن جمع آوری کردن اومدن از اسیاتک گرفتن
    مخابرات که 220 میلیارد تومان بابت پهنای باند به زیر ساخت بدهکار بوده که با 170میلیاردش موافقت کرده که 50میلیاردش را پرداخت کرده و 70 میلیاردش را چک داده و 50میلیارد دیگه اش را هم از بدهیشون مانده!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahriman323; 04-03-2014 at 23:53.

5. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه signul.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

کلاً همیشه بازار شایعه داغ بوده و هست بهتر است به جای شنیدن درست ببینیم

داره خودمونی میشه !Yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shیراz

پيش فرض

سلام
    ببخشید

یه سوال واسم پیش امد ، من سرویس 10 گیگ کیمیا (2 مگ ) اسیا رو دارم که قبلا سرعتم تو پستای قبلم گفتم 1 مگ بود که پشتبانی درستش کرد ، یکی از دوستامون که اومدن دیشب خانه ، یه نیگا به مودم انداخت گفت اینجای مودم مشکل داره که عکش رو پایین میزارم و باید روی 2 مگ باشه و این 1 مگه ، سرعت الانم رو هم تست گرفتم میزازم ببینید لازمه زنگ بزنم پشتیبانی یا نه

Status: Up
    Downstream Rate: 10235 kbps
    Upstream Rate: 382 kbps

داره خودمونی میشه maya_enthusiast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره منم متوجه شدم اینو لعنتیا بعضی وقتا بیخود ترافیک زیاذی میندازن.باید چکار کنیم؟

آقا اگر کسی یه ش ی ل تر شک ن خوب سراغ داره برای بیست نت لطفا به منم بگه من با بیست نت با همه ش ی لترا مشکل دارم !!

کسی نبود جواب منو بده؟ وقعا نمیدونم چکار کنم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشید

یه سوال واسم پیش امد ، من سرویس 10 گیگ کیمیا (2 مگ ) اسیا رو دارم که قبلا سرعتم تو پستای قبلم گفتم 1 مگ بود که پشتبانی درستش کرد ، یکی از دوستامون که اومدن دیشب خانه ، یه نیگا به مودم انداخت گفت اینجای مودم مشکل داره که عکش رو پایین میزارم و باید روی 2 مگ باشه و این 1 مگه ، سرعت الانم رو هم تست گرفتم میزازم ببینید لازمه زنگ بزنم پشتیبانی یا نه

این الان ده مگ هست نه یک مگ !

میشه کمی دقیق تر توضیح بدهید چه اتفاقی می افتد ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید

سرعتی 10 مگ(10240کیلوبیت) که توی صفحه روتر مودم می بینید سرعت ارتباط مودم مشترک تا DSLAM شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات می باشد ، قبلا که حداکثر سرعت قابل ارائه توسط آسیاتک 4096 کیلو بیت بود، 6144 کیلو بیت بسته می شد از وقتی که سرویس 10240 کیلوبیت توسط آسیاتک ارائه شد، سرعت ارتباط مشترکین با DSLAM در مرکز مخابرات روی 10240 تغییر داده شد تا مشترکین در صورت تغییرات سرویس به 10240 نیاز به تغییرات مجدد سرعت ارتباط برقرار شده از مشترک تا مرکز نباشد
    سرعت که در نرم افزار اکانتینگ ISP ها تنظیم میشه با سرعتی که در مودم نمایش داده میشه فرق داره
    تغییر میزان Downstream به 10240 ممکنه باعـث ایجاد نویز و ایجاد قطعی لینک برقرا شده با DSLAM در مرکز بشه که باید مشترک با پشتیبانی تماس گرفته تا میزان Downstream خط مشترک را کاهش بدهند تا لینک برقرار شده با مرکز کیفیت لازم را داشته باشه
    از شرکت دیگه ای اقدام به تهیه سرویس کنید.
    برای مورد دوم هم پ.خ بدید برای تست

اگه نباشه جاش خالی می مونه A'khz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    apache server

پيش فرض

و باز هم 20نت حماسه افرید .
    فکر کنم شبانه رو هم حساب کردن

12. این کاربر از A'khz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •