دوستان شهریه ثابت 300 هزار تومانهست برای پیام نور؟
انتخاب 12 واحد برای رشته های تئوری (انسانی) هزینه کل چقدر در میاد؟ میانگین
دوستان شهریه ثابت 300 هزار تومانهست برای پیام نور؟
انتخاب 12 واحد برای رشته های تئوری (انسانی) هزینه کل چقدر در میاد؟ میانگین
دوستان من خیلی وقته انتخاب واحد کردم ولی چرا هنوز شهریه رو زده صفر؟؟
گزارش 101 هم گرفتم.
دوستان تو قسمت ثبت نام يه قسمت داره براى نظام وظيفس اونجا چى آپلود کنم هنوز دانشگاه نرفتم که برگه بده برم پليس +10
دوست عزیز بدین به کافی نت ها ...
5تومن میگیرین همه چیزو خودشون درست میکنن ...
===
من که همین کارو کردم ...
300 هزار نیست .احتمالا مشکل بوجود اومده بعد چندوقت درست میشه .
شهریه ثابت بستگی به منطقه ای داره که هستین نواحی 1 و 2 شهریه ثابت 110 تومن نواحی 3 و 4 و 5 شهریه 88 تومنه
میانگین 15 هزار برای 12واحد حساب کنید میشه 180 تقریبا
احتمالا بعد از حذف و اضافه شهریه کامل بزنن .
Last edited by M o h a m m @ d; 17-09-2014 at 19:03.
من شهریه ثابت رو صبح پرداخت کردم ولی فعلا زده بدهکار . چرا ؟
در ضمن شهریه ثابت 55 تومن بود ؟![]()
عزيز نصف شهريه ثابت هست نه كلش
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان حداکثر تعداد واحد 20 تاست دیگه؟
معدل کمتر از 12 حد اکثر 14 تا
12 تا 17 حد اکثر 20 تا
17 به بالا حداکثر 24 تا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : امکان مجدد ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول ۹۴-۹۳ برای کلیه ورودی های جدید و قدیم دانشگاه پیام نور فراهم شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : امکان مجدد ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول 94-93 دانشگاه پیام نور برای تمامی دانشجویان ورودی جدید و قدیم دانشگاه پیام نور تمدید شد.
امکان مجدد ثبت نام و انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تا 30 شهریور ماه لغایت 3 مهرماه 93 از طریق سیستم گلستان دانشگاه پیام نور برای تمامی دانشجویان ورودی جدید و قدیم فراهم شده است.
پیش از این نیز انتخاب واحد دانشجویان تا تاریخ 24 شهریور ماه اعلام شده بود که به دلیلی مشکلات بسیار زیادی که دانشجویان برای پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد داشتند این زمان مجددا از تاریخ 30 شهریور ماه لغایت 3 مهرماه 93 تمدید گردید.
همچنین طبق اعلام معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی ، امکان ثبت مهمان برای کلیه دانشجویان اعم از سراسری، بدون آزمون و فراگیر دانشگاه پیام نور از تاریخ 30 لغایت 31 شهریورماه 93 برای کاربران آموزشی مراکز و واحدها میسر شده است که دانشجویان می توانند به مرکز خود مراجعه و درخواست مهمان دهند تا مسئولین مرکزشان در سیستم برای آنها ثبت کنند.
نکته 1 - دانشجویان عزیز دقت داشته باشید : در حذف و اضافه نیز امکان انتخاب واحد بدون محدودیت امکانپذیر می باشد. پس اگر انتخاب واحد نکردید ، در زمان حذف و اضافه می توانید انتخاب واحد نمایید.
نکته 2 - تاریخ حذف و اضافه نیمسال اول 94-93 دانشگاه پیام نور براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور از 13 مهرماه آغاز و تا 20 مهرماه 93 ادامه خواهد داشت.قبل از ارسال هر گونه نظر ، به لینک های زیر مراجعه کنید و مطالب رو با دقت مطالعه فرمایید.سوالات تکراری بدون پاسخ حذف می شوند.
در همین زمینه بخوانید:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)