تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1073 از 1178 اولاول ... 7357397310231063106910701071107210731074107510761077108311231173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من لطف کنید بگید الان در بازار ایران لپ تاپ ساخت کدام کشورها وجود دارد؟ و آیا لپ تاپهای چینی قابل اعتماد هستند و در کل بگید خرید لپ تاپ کدام کشور بهتر است؟
    دوست عزيز من 3 سال پيش يه مدل لپ تاپ Dell 6400 خريدم ساخت مالزي

من اين لپ تاپ رو هم 2-3 ماه يكبار باز ميكنم تميز ميكنم

هفته قبل پك كامل قابش رو از پاييتخت خريد عوض كردم
    تمام بدنه زيرش ليبل Made in China خورده و قطعات ديگه مثل هارد و رم و دي وي دي درايو هم يا چين هستند يا تايلند يا سنگاپور يا فيليپين و ... جنسي كه ساخت اروپا باشه نداريم اصلا
    فقط كيفيت اسمبل ها فرق ميكنه
    مثلا من زير 1.5 ميليون از دل ساخت مالزي رو پيشنهاد ميدم بعد لهستان بالاتر از اون ايرلند

مهم كيفيت اسمبل هست

فقط اين رو بگم بخش عظيمي از توليدات لپ تاپ ها مال چين هست ولي تحت ليسانس كمپاني سازنده

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

من میخوام لپ تاپ بگیرم برای برادرم یه جاهایی رو گیر کردم . که میخوام کمکم کنید

من رفتم مدل dell رو دیدم از شماره ی 1545 خوشم اومد ولی این مدل کلی مشابه با همین نام داره . یک سرچی کنید متوجه میشید

میخوام بدونم اسم کامل قوی ترین مدلش از سری 1545 چی هست ؟

سوال بعدی شبیه سوال بالا هست :

قویترین لپ تاپ سری DV6 اچ پی کدوم هست اسم کاملش رو بنویسید چون این هم شماره های مختلفی داره که قیافه هاشون هم باهم یکی هستند

یک سوال دیگه من بودجه ی تا 900 هزار تومان دارم شما مدل قوی تری از این دو مدل بالا سراغ دارید؟

ممنونم منتظر جواب هستم
    دل روي يك مدل چندين كانفيگ داره ، بهترين راه پيدا كردن درست مشخصات سايت خود دل هست دوست عزيز
    بريد سايت دل ببينيد
    توصيه ميشه كه كانفيگ بالاي اين مدل رو نخريد ، حداكثر روي 600-700 هزينه كنيد براش چون با قيمت بالاتر از اين مدل بهتري ميشه خريد

قويترينش به نظر من HP DV6-1225 هست

با اين بودجه سوني NW130 JS خريد خوبي هست يا مدل جديد Acer Aspire 5738G

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

محض اطلاع شما دوست عزيز مدل Dell Precision M6400 Covet تو هر سايت و فرومي به عنوان بهترين لپ تاپ جايگزين دسكتاپ و سرور انتخاب شده و توصيه ميشود
    در ساخت اين مدل بالاترين تكنولوژي دل به كار رفته و به عبارتي اعتبار و آبروي دل محسوب ميشود
    به سايت دل مراجعه كنيد و مشخصاتش رو بخونيد
    اين لپ تاپ ميتونه هميشه روشن باشه و اصلا خاموش نشه حتي زير فشار پردازشي سنگين
    ( قيمت ايران 4 ميليون )

البته مدلهاي حرفه اي Latitude XFR و Latitude ATG رو ديگه بايد بشناسيد بهترين لپ تاپ هاي مهندسي و صنعتي هستند كه انتخاب اول حرفه اي ها هست حتي يك قدم جلوتر از Thinkpad هاي IBM

لطفا همينطوري نظر ندهيد و كاربران رو گمراه نكنيد

با تشكر
    1- مشخصات Precision M6400 covet را خوندم. نسبت به ASUS G51Vx فقط باطریش و شاید نمایشگرش بهتر بود.
    2- دوستمون گفته 2 ملیون نه 4 ملیون
    3- از کجا میدونید برای جابجایی زیاد نمیخواد؟ در اون صورت Precision با مانیتور 17 اینچ یک گزینه نا معقوله.
    4- اصولا به چه لپ تاپی میگن صنعتی و فرقش با بقیه چیه؟
    من Latitude E6400 و Vostro 1510 را از نزدیک دیدم. فرق چندانی نداشتند. تنها نشانه صنعتی بودن در Latitude نور کیبرد بود که مثل موبایل روشن میشد.

یکی از اقوام ما یک کارخونه نساجی داره. تابستون گذشته یک سوله جدید ساختن و واحد تولید نخ رنگی اضافه کردند و من هم موقع نسب تجهیزات اونجا بودم. چند تا مهندس برق چینی تجهیزات را نصب میکردن. موقع تنظیم شبکه برق یکی از مهندسها لپ تاپش را وصل کرده بود به تابلو برق و PLC کار میکرد. فکر میکنید لپ تاپی که تو اون فضای پر از خاک استفاده میکرد چی بود؟
    سونی Fz .که شاید به نظر خیلی سوسولی برسه. البته این دلیل نمیشه که Fz یک لپ تاپ مهندسیه.
    نکته جالب دیگه این بود که زبان ویندوز XP اش کاملا چینی بود. از Start گرفته تا پیغامهای خطا همش چینی.

قبلا که به یک لپ تاپ میگفتن مهندسی، استحکام و ضد آب بودن منظور بود و داشتن پورتهای عجیب غریب. اما دستگاههای جدید همگی دارای پورت USB هستند. مثلا دایی بنده یک دستگاه واتر جت داره که کنترلر دستگاه خودش ویندوز داره و فقط کافیه فلش را بزنید توش.

دستگاههای قدیمی هم معمولا یک کامپیوتر عتیقه مثل IBM کنارشون هست.

شما راهنمایی کن که کسی گمراه نشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

اين mini ها فقط تو باطري باهم فرق دارند حالا نظر كلي دوستان رو چه مدلي
    Acer Aspire One D250
    ASUS Eee PC 1000HE
    Asus EeePC 1000XX
    ظاهر، وزن و کیفیتشون هم فرق میکنه. اگه پرداخت 40 تومان بیشتر برات مهم نیست Eee PC 1000HE که پردازندش کمی قویتره. فقط وزنش 1.45 هست که 300 گرم بیشتر از ایسره. کیفیت ASUS ها بهتر از Aspire One ها است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1- مشخصات Precision M6400 covet را خوندم. نسبت به ASUS G51Vx فقط باطریش و شاید نمایشگرش بهتر بود.
    2- دوستمون گفته 2 ملیون نه 4 ملیون
    3- از کجا میدونید برای جابجایی زیاد نمیخواد؟ در اون صورت Precision با مانیتور 17 اینچ یک گزینه نا معقوله.
    4- اصولا به چه لپ تاپی میگن صنعتی و فرقش با بقیه چیه؟
    من Latitude E6400 و Vostro 1510 را از نزدیک دیدم. فرق چندانی نداشتند. تنها نشانه صنعتی بودن در Latitude نور کیبرد بود که مثل موبایل روشن میشد.

یکی از اقوام ما یک کارخونه نساجی داره. تابستون گذشته یک سوله جدید ساختن و واحد تولید نخ رنگی اضافه کردند و من هم موقع نسب تجهیزات اونجا بودم. چند تا مهندس برق چینی تجهیزات را نصب میکردن. موقع تنظیم شبکه برق یکی از مهندسها لپ تاپش را وصل کرده بود به تابلو برق و PLC کار میکرد. فکر میکنید لپ تاپی که تو اون فضای پر از خاک استفاده میکرد چی بود؟
    سونی Fz .که شاید به نظر خیلی سوسولی برسه. البته این دلیل نمیشه که Fz یک لپ تاپ مهندسیه.
    نکته جالب دیگه این بود که زبان ویندوز XP اش کاملا چینی بود. از Start گرفته تا پیغامهای خطا همش چینی.

قبلا که به یک لپ تاپ میگفتن مهندسی، استحکام و ضد آب بودن منظور بود و داشتن پورتهای عجیب غریب. اما دستگاههای جدید همگی دارای پورت USB هستند. مثلا دایی بنده یک دستگاه واتر جت داره که کنترلر دستگاه خودش ویندوز داره و فقط کافیه فلش را بزنید توش.

دستگاههای قدیمی هم معمولا یک کامپیوتر عتیقه مثل IBM کنارشون هست.

شما راهنمایی کن که کسی گمراه نشه.
    من كاره اي نيستم كه راهنمايي كنم كسي گمراه نشه ! من در تكميل و تصحيح پست شما گفتم دوست عزيز

ببينيد به نظر من فرق زيادي بين يه Vostro و Latitude هست ، اول اينكه 3 سري در Latitude ها داريم كه زمين تا آسمون با Vostro ها فرق داره
    Vostro ها يك سري لپ تاپ هايي هستند براي استفاده در Office و اداره طراحي شده اند
    قاعدتا يه خانم يا يه كسي كه استفاده اينترنت داره اين رو نميخره ، ميخره ؟

سري Latitude XFR سري هاي پيشرفته دل براي استفاده هاي نظامي دل هست كه خب كاربردش مشخصه مثل Panasonic Toughbook ميمونه

اين عكس هاشون :

اينها فوق العاده بدنه محكمي دارند ، مثلا توي يه خبر در مورد ارتش آمريكا در عراق يه سرباز آمريكايي با كمك مدل CF-30 پاناسونيك جون سالم بدر برد از شليك گلوله ، يا مثلا تحمل وزن تا 100 كيلوگرم براي اينها تعريف شده

يا مثلا Latitude ATG ها لپ تاپ هاي تعريف شده كاملا صنعتي هستند با بدنه محكم

يا Latitude هاي معمولي براي استفاده هاي مهندسي طراحي شده اند هرچند بدنه هاي XFR رو ندارند ولي باز نسبت به خيلي از لپ تاپ ها محكم تر هستند

ولي وسترو اين خصوصيات رو ندارد
    وسترو لپ تاپي رقابتي است بيشتر با ساير برند ها

در مورد 4 ميليون من مثال زدم ، براي دو ميليون هم Latitude E6500 داريم كه فوق العاده هست ( با امكانات كامل )

نشونه يك لپ تاپ صنعتي بودن بالا بودن طول عمر و استحكام قطعات هست ، شما هرگز نميتونيد يه Vostro رو با خودتون ببريد داخل يك غار براي استفاده ، در حالي كه Latitude ها براي استفاده در شرايط بد آب و هوايي مثل رطوبت بالا و دماي بالا بهينه شده اند

دستگاه هاي جديد بيشتر براي جلوگيري از شلوغي زياد قابليت هايي مثل Full Port بودن به دستگاه هايي به عنوان Dock Station اتقال پيدا كرده ، اينطوري هم لپ تاپ شما زياد شلوغ پلوغ نيست و سخت افزار درگير پردازش پورت ها روي خودش نميشه و هم شركت از شما براي داشتن اون پورت ها پول بيشتري ميگيره تا شما اون دستگاه رو بخريد
    ( لپ تاپ هاي صنعتي )

سوني هم سري صنعتي بيشتر روي BZ تاكيد ميشه و همينطور Z

البته در كنار Latitude ها رقيب قدرتمندي هم هست Thinkpad ها !
    يه زماني هم Durabook ها پادشاهي ميكردند ولي Dell از دور رقابت خارج كردشون

6. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

من كاره اي نيستم كه راهنمايي كنم كسي گمراه نشه ! من در تكميل و تصحيح پست شما گفتم دوست عزيز

ببينيد به نظر من فرق زيادي بين يه Vostro و Latitude هست ، اول اينكه 3 سري در Latitude ها داريم كه زمين تا آسمون با Vostro ها فرق داره
    Vostro ها يك سري لپ تاپ هايي هستند براي استفاده در Office و اداره طراحي شده اند
    قاعدتا يه خانم يا يه كسي كه استفاده اينترنت داره اين رو نميخره ، ميخره ؟

سري Latitude XFR سري هاي پيشرفته دل براي استفاده هاي نظامي دل هست كه خب كاربردش مشخصه مثل Panasonic Toughbook ميمونه

اينها فوق العاده بدنه محكمي دارند ، مثلا توي يه خبر در مورد ارتش آمريكا در عراق يه سرباز آمريكايي با كمك مدل CF-30 پاناسونيك جون سالم بدر برد از شليك گلوله ، يا مثلا تحمل وزن تا 100 كيلوگرم براي اينها تعريف شده

يا مثلا Latitude ATG ها لپ تاپ هاي تعريف شده كاملا صنعتي هستند با بدنه محكم

يا Latitude هاي معمولي براي استفاده هاي مهندسي طراحي شده اند هرچند بدنه هاي XFR رو ندارند ولي باز نسبت به خيلي از لپ تاپ ها محكم تر هستند

ولي وسترو اين خصوصيات رو ندارد
    وسترو لپ تاپي رقابتي است بيشتر با ساير برند ها

در مورد 4 ميليون من مثال زدم ، براي دو ميليون هم Latitude E6500 داريم كه فوق العاده هست ( با امكانات كامل )

نشونه يك لپ تاپ صنعتي بودن بالا بودن طول عمر و استحكام قطعات هست ، شما هرگز نميتونيد يه Vostro رو با خودتون ببريد داخل يك غار براي استفاده ، در حالي كه Latitude ها براي استفاده در شرايط بد آب و هوايي مثل رطوبت بالا و دماي بالا بهينه شده اند

دستگاه هاي جديد بيشتر براي جلوگيري از شلوغي زياد قابليت هايي مثل Full Port بودن به دستگاه هايي به عنوان Dock Station اتقال پيدا كرده ، اينطوري هم لپ تاپ شما زياد شلوغ پلوغ نيست و سخت افزار درگير پردازش پورت ها روي خودش نميشه و هم شركت از شما براي داشتن اون پورت ها پول بيشتري ميگيره تا شما اون دستگاه رو بخريد
    ( لپ تاپ هاي صنعتي )

سوني هم سري صنعتي بيشتر روي BZ تاكيد ميشه و همينطور Z

البته در كنار Latitude ها رقيب قدرتمندي هم هست Thinkpad ها !
    يه زماني هم Durabook ها پادشاهي ميكردند ولي Dell از دور رقابت خارج كردشون
    خیلی ممنون از توضیحاتتون.
    راستش من Latitude XFR و Latitude ATG را نمی شناختم چون جایی ندیده بودم و ظاهرا خیلی کمیابند.
    اما جایی خوندم که Latitude (بدون پسوند) برای مدیران طراحی شده و حرفی از کارایی برای صنعت نزده بود. فکر کنم تو ایران این بیشتر جا افتاده که هر لتیتیودی برای کار صنعتی مناسبه.

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دل روي يك مدل چندين كانفيگ داره ، بهترين راه پيدا كردن درست مشخصات سايت خود دل هست دوست عزيز
    بريد سايت دل ببينيد
    توصيه ميشه كه كانفيگ بالاي اين مدل رو نخريد ، حداكثر روي 600-700 هزينه كنيد براش چون با قيمت بالاتر از اين مدل بهتري ميشه خريد

قويترينش به نظر من HP DV6-1225 هست

با اين بودجه سوني NW130 JS خريد خوبي هست يا مدل جديد Acer Aspire 5738G
    ممنونم از جوابتون

چند سوال این HP DV6-1225 رو دیدم چیز قوی ای بود البته اگر همونی باشه که من دیدم

گرافیک :ATI HD4530

رم : 4

پردازنده : Core 2 Duo 2.26

منظور شما این بود؟ آخه من بازم چند کانفیگه دیدم یه جا دیگه نوشته بود
    Core 2 Duo P9600

2.6GHz

1000 ATI 4650

کدومش درسته؟

سوال بعدی گرافیک این مدل برای بازی هایی که گرافیک 8500 جی تی میخوام جواب میده؟

شما دل 1545 رو به من پیشنهاد نمیکنید؟ چرا ؟ مگه اینی که معرفی کردید خیلی قوی تره؟میخوام یک چیز خوب بگیرم

میخوام 800 تا 900 خرج کنم بهترین های دل یا اچ پی برای این مقدار هزینه چی هست؟

ممنوم بازم از جوابتون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون.
    راستش من Latitude XFR و Latitude ATG را نمی شناختم چون جایی ندیده بودم و ظاهرا خیلی کمیابند.
    اما جایی خوندم که Latitude (بدون پسوند) برای مدیران طراحی شده و حرفی از کارایی برای صنعت نزده بود. فکر کنم تو ایران این بیشتر جا افتاده که هر لتیتیودی برای کار صنعتی مناسبه.
    من هم خواستم همين رو تصحيح كنم

ببينيد خلاصه :

نظامي ها و فوق حرفه اي : latitude XFR - Panasonic Toughbook

صنعتي ها : Latitude ATG - Durabook - IBM Thinkpad

مهندسي ها : Dell Latitude - Toshiba Tecra - Sony BZ و ...

و خيلي مدلهاي ديگه

ولي انصافا اين Latitude ها يه سر و گردن از Vostro ها بالاتر هستند ( كافيگ رو بگذريم كيفيت ساخت بالاتره )

ولي لپ تاپ ضد ضربه ، ضد آب ، ضد فشار ، ضد گلوله ، ضد شوك و ... ميخواهيد فقط Panasonic Toughbook
    يا XFR

10. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم از جوابتون

منظور شما این بود؟ آخه من بازم چند کانفیگه دیدم یه جا دیگه نوشته بود
    Core 2 Duo P9600

2.6GHz

1000 ATI 4650

کدومش درسته؟

سوال بعدی گرافیک این مدل برای بازی هایی که گرافیک 8500 جی تی میخوام جواب میده؟

شما دل 1545 رو به من پیشنهاد نمیکنید؟ چرا ؟ مگه اینی که معرفی کردید خیلی قوی تره؟میخوام یک چیز خوب بگیرم

میخوام 800 تا 900 خرج کنم بهترین های دل یا اچ پی برای این مقدار هزینه چی هست؟

ممنوم بازم از جوابتون

اون چيزي كه شما ديديد اشتباها 1115 بوده وگرنه 1225 خيلي قويتر هست ( شايد مدلهاي ديگه هم بوده باشه ولي 1225 لپ تاپي با گرافيك 4530 نيست )

فقط در يك كلام گرافيك ATI 4650 بسيار قويتر از اوني هست كه شما فكر ميكنيد
    من روي يك FW 455 بازي Resident Evil 5 رو اجرا كردم با همين گرافيك باورم نميشد كه اينقدر سريع و بي نقص باشه

شك نكنيد VAIO NW130 از Dell 1545 خيلي قويتر هست ( مخصوصا گرافيك )
    ظاهرش هم خيلي خوبه
    كيفيت LCD هم به مراتب بهتره

با اين قيمت بهترين خريد از دل كانفيگ پايين 1520 هست با گرافيك 9300 ولي ظاهر اين كجا و NW كجا !

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

منظور شما این بود؟ آ
    سلام
    لازم نیست بین متن هاتون اینقدر فاصله بذارید.

نخیر HP DV6-1225 کانفیگش اینه:
    CPU: intel T9600 (2.8MHz, 6MB cache,1066Mhz)1
    Graphic: Ati Radeon 4650

قیمتش هم بالای 1.5 ملیون است.

14. این کاربر از jahfer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •