تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1073 از 3745 اولاول ... 735739731023106310691070107110721073107410751076107710831123117315732073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

دوستان به نظرتون چی کار کنم من از سرویسم 2رو مونده و 10 روز هست که سرعتم در حد افتضاح هست !
    سرویسم 512 30gb هست که الان سرعتم با idm از 5 6 kb بیشتر نمیشه ! پیج هم که هیچی...
    به نظرتون اوضاع درست میشه که من تمدید کنم یا کلآ بی خیال این شرکت بشم( بعد از 4 سال) ؟
    امروز من خونه یکی از دوستان بودم و از یک شرکت دیگه اینترنت گرفته بود سرعتش مشکل نداشت

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تست 512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان سرور لندن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام ؛

من مشهد هستم و و دیروز سرویس 512 نامحدود برنزی رو گرفتم . سرعت دانلود ثابت رو 60هه و سرعت Page باز کردن هم خوبه !

در کل راضی هستم .

5. این کاربر از Ahmadking121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سرعت دانلود من با اشتراک 1 مگ، 10 گیگ تو این 2 روز از 855 بایت تا 4 کیلو بایت متغیر.

پشتیبانی هم که حرفش رو نزن. می گه پینگتون چنده؟ می گم حدود 400 ، می گه پینگتون خیلی بالاست، همین نشون می ده که مشکل از ما نیست!!!

پارس آنلاین دزد بود ولی حداقل یه شبانه داشت. این دیگه چه شرکت مزخرفیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سوال من اینه که سرعت روزانه آیا در شرایط عادی برای همه سرویس های با محدودیت حجمی مثل هم هست؟ یعنی مثلا سرویس 128 تو روز سرعتش حدود 200 هست و فرق سرعت فقط تو شبانه هست؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آسیاتک خوب شده؟
    یا همنجوری هستش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

معاون وزیر ارتباطات گفته که این قطعی ها ربطی به انتخابات ندارهوقطعی هم اصلا نداریم..
    راست میگن قطعی ندارن وصل میشیم ولی حتی سامانه خود isp رو هم باز نمیکنه
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط می‌دهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.
    علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات

معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار می‌دهد. اکنون تعداد سایت‌های .ir که در دنیا ثبت می‌شوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.

حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایت‌های .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
    وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده می‌شود اثر خواهد گذاشت.
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریع‌تر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی می‌گیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
    وی با اشاره به این‌که در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکت‌های اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمی‌گردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویس‌ها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب می‌شود.

حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه می‌شوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساخت‌ها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

. اکنون تعداد سایت‌های .ir که در دنیا ثبت می‌شوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.

حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایت‌های .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
    یکی به این بفهمونه چون ir. ارزون تر از بقیه دامین هاست ملت ir. میگیرن نه واس خاطر اینکه بهتره

12. 2 کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

دامنه .ir به چه دردمون میخوره ما فقط نیاز به سرعت بیشتر و پینگ کمتری داریم هرچی میشه میگن کابل پاره شد مگه کابل فیبر نوری با محافط روش به این راحتی پاره میشه اگر هم پاره بشه درست کردنش دستگاهی میخواد که شاید کلا تو کشور ازش 10 تا باشه و خیلی اذیت میکنه .قرار شده که از سرویس فیبر نوری بیسیم هم تا سال آینده استفاده کنن لابد اگه باز قطع بشه میگن به خاطر شرایط آب و هوایی هست

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دامنه .ir به چه دردمون میخوره ما فقط نیاز به سرعت بیشتر و پینگ کمتری داریم هرچی میشه میگن کابل پاره شد مگه کابل فیبر نوری با محافط روش به این راحتی پاره میشه اگر هم پاره بشه درست کردنش دستگاهی میخواد که شاید کلا تو کشور ازش 10 تا باشه و خیلی اذیت میکنه .قرار شده که از سرویس فیبر نوری بیسیم هم تا سال آینده استفاده کنن لابد اگه باز قطع بشه میگن به خاطر شرایط آب و هوایی هست
    مورد اول اینکه اون دستنگاهی که فیبر پاره رو متصل میکنه مفصل بند هست!
    دوم اینکه شرایط آبو هوایی و آلودگی هوا ..
    آخه یکی نیست به این حکیم جوادی بیاد اینارو تعریف کنه آخه تو که بلد نیستی مگه مجبوری نطق کنی دامنه با سرور فرق داره زمانی میشه گفت سایت های فلان که هم دامنه و هم سرور میزبانی تو ایران باشه خب که چی اخه الان منم سایتم سرورش توی آلمانه ولی دامنه اش آی آر چه ربطی داشت آخه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •