تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1073 از 1081 اولاول ... 7357397310231063106910701071107210731074107510761077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چطور میتونم از طریق بوت اسکن بزنم
    شما باید دیسک نجات کسپر دانلود کنید بر روی سی دی رایت کنید وبه صورت بوتیبل از رو سی دی
    بالا بیایید و سیستمو اسکن کنید
    دیسک نجات کسپر با حجم 246 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

- کاسپر اسکای

وقتی گرفتار کامپیوتری می‌شوید که کاملاً به ویروس آلوده شده است گاهی اوقات بهترین راه‌حل این است که آن را با یک دیسک نجات یا اصطلاحاً Rescue Disk ریبوت نمائید و از درون محیط آن یک اسکن کامل برای یافتن ویروس‌ها و پاکسازیشان انجام دهید. این روش در مقابل ویروس‌هایی که در اولین گام امکان نصب آنتی‌ویروس را غیر فعال می‌کنند یا اسکنر آنتی‌ویروس شما را از کار می‌اندازند یکی از موثر‌ ترین‌هاست لذا در ادامه به توضیح نحوهء استفاده از دیسک نجات کسپر‌سکی یا همان Kaspersky Recue Disk می‌پردازیم.
    راه‌های زیادی برای پاکسازی یک کامپیوتر آلوده وجود دارد استفاده از دیسک نجات کسپر‌سکی یک راه حل ساده ارائه شده توسط یک کمپانی معتبر در زمینهء تولید آنتی‌ویروس است که برای همهء کاربران از مبتدی گرفته تا حرفه‌ای کمترین دردسر را دارد و رایگان نیز می‌باشد.
    دانلود و رایت ایمیج دیسک نجات بر روی سی‌دی
    اولین کاری که نیاز است انجام دهید مراجعه به سایت کسپر‌سکی و دانلود آخرین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیسک نجات این کمپانی است، سپس فایل ایزوی ایمیجی را که دانلود نموده‌اید را با استفاده از برنامه‌ای مثل ImgBurn یا Nero بر روی یک دیسک نوری مثل سی‌دی یا دی‌وی‌دی بیاورید.
    استفاده از دیسک نجات کسپرسکی برای پاکسازی یک سیستم آلوده
    وقتی دیسک آماده شد آن را درون درایو نوری سیستم آلوده قرار دهید و ریبوت نمائید-سپس می‌بایستی صفحه‌ء جدیدی را مشاهده نمائید مشابه تصویر زیر که از شما می‌خواهد یکی از کلید‌های صفحه کلید را فشار دهید تا وارد منوی دیسک‌نجات شوید پس اگر قصد ورود به منو را دارید یکی از کلید‌های صفحه کلید را فشار دهید اگر نه کمی صبر کنید تا سیستم به صورت نرمال با ویندوز بوت شود و بالا بیاید. (قبل از این عملیات بایستی در بایوس کامپیوتر خود اولین گزینهء بوت را بر روی درایو نوری خود قرار دهید)
    در مرحلهء بعد از شما سئوال می‌شود که می‌خواهید از محیط متنی برنامه استفاده کنید یا محیط گرافیکی‌اش؟ به شخصه توصیه می‌کنم حتماً به سراغ محیط گرافیکی بروید مگر اینکه واقعا مسئله یا مشکل حادی در سیستم وجود داشته باشد که به شما امکان بهره‌گیری از این محیط را ندهد.
    بعد از این موارد برنامه از شما می‌خواهد به منظور موافقت با قوانین بهره‌گیری از آن حرف “a” را تایپ و کلید enter را فشار دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی که عجیب بود اینکه اگر حرف A را به صورت بزرگ تایپ کنیم برنامه نمی‌پذیرفت و باید حتما فرم آن به صورت a می‌بود.
    پس از چند ثانیه بایستی قادر باشید تا محیط کامل برنامه را مشاهده کنید و پنجرهء دیسک نجات کسپر‌سکی نیز در همین حین در وسط صفحه نمایش قابل رویت است.
    اولین کاری که لازم است در اینجا انجام دهید این است که به سراغ تب یا برگهء My Update Center بروید و بر روی دکمهء Start Update کلیک نمائید تا آخرین اطلاعات مرتبط به ویروس‌ها و پاکسازیشان از وب سایت کسپرسکی توسط اینترنت در برنامه بارگذاری شوند.
    وقتی مرحلهء قبل به اتمام رسید مجدد به تب یا برگهء Objects Scan بازگردید، درایوهایی که قصد دارید برای پاکسازی از ویروس اسکن نمائید را مشخص کنید و کلید Start Objects Scan را بزنید.
    اسکن درایوها آغاز شده و هر ویروسی که در حین اسکن پیدا شود پاکسازی می‌شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر ویروسی که برنامه پیدا کند شما از آن آگاه شده و می‌‌توانید تصمیم بگیرید فایل آلوده حذف شود یا قرنطینه گردد.
    اگر حین پاکسازی ویروس‌ها مثلاً با موردی مواجه شدید که نیاز به تحقیق از اینترنت داشتید یا نیاز به نگاه مجدد به فایل‌‌های موجود بر روی ‌هاردتان بود دیسک نجات ابزارهای مرتبطی را با استفاده از منویی که در تصویر زیر مشاهده می‌کند در نظر گرفته است، مجموعه‌یی شامل یک مرورگر وب، یک Command Line، فایل منیجر و چند ابزار دیگر.
    برای دسترسی به پارتیشن ویندوز خود با استفاده از فایل منیجر دیسک نجات می توانید از مسیر /discs/C: folder اقدام نمائید.
    در پاک کردن ویروس‌ها به این روش امیدوارم موفق باشید. (;

4. 4 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    es

پيش فرض

الآن 17 ماهه که دارم از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 با روش تریال ریست استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم الآن چند روزه که ویندوز ارور میده که احتمالاً کسپر از کار افتاده ولی خود کسپر اروری نمیده و ویندوز میگه ورژن جدیدش رو دانلود کن.
    حالا شما دوستان چه راهی پیشنهاد میکنید آیا ورژن جدید با تریال ریست کار میده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

الآن 17 ماهه که دارم از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 با روش تریال ریست استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم الآن چند روزه که ویندوز ارور میده که احتمالاً کسپر از کار افتاده ولی خود کسپر اروری نمیده و ویندوز میگه ورژن جدیدش رو دانلود کن.
    حالا شما دوستان چه راهی پیشنهاد میکنید آیا ورژن جدید با تریال ریست کار میده؟
    به شما پیشنهاد میکنم در صورت امکان ورژن کسپرسکی 2012 رو دانلود کنید تا آپدیت سنتر ویندوز به شما اخطار نده

این هم یه تریال ریسیت برای ورژن 2012

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ali_kasper; 25-02-2012 at 13:07.

7. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    es

پيش فرض

به شما پیشنهاد میکنم در صورت امکان ورژن کسپرسکی 2012 رو دانلود کنید تا آپدیت سنتر ویندوز به شما اخطار نده

این هم یه تریال ریسیت برای ورژن 2012

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه لینک دانلودش رو بدید

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میشه لینک دانلودش رو بدید
    این لینک دانلود تریال ریسیت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک دانلود کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2012 از خود سایت سازنده: trial.kaspersky-labs.com/trial/registered/J3WJIFT5FEV3RX7KCQM5/kis12.0.0.374en.exe

همیشه سعی کنید نرم افزار های امنیتی رو تا اونجایی که امکان داره به صورت ارجینال از خود سایت اصلی دانلود کنید

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان چرا من هرچی ویروس کش کسپر Anti-Virus 8.0.0.454 رو نصب مبکنم این ارور رو میده
    Some Components cannot be enabled
    Start Application Repair
    وقتی هم روش کلیک میکنم سیستم ریست میشه بعد که میاد بالا دوباره همین ارور رو میده
    ممنون میشم سریع راهنمایی کنید سیستم داره به فنا میره
    Last edited by denzelmovie; 25-02-2012 at 19:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان چرا من هرچی ویروس کش کسپر Anti-Virus 8.0.0.454 رو نصب مبکنم این ارور رو میده
    Some Components cannot be enabled
    Start Application Repair
    وقتی هم روش کلیک میکنم سیستم ریست میشه بعد که میاد بالا دوباره همین ارور رو میده
    ممنون میشم سریع راهنمایی کنید سیستم داره به فنا میره
    کسپرسکی رو Uninstall کن بعد سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصب کن،یه آپدیت خوشگل بزن تو کارش

امیدوارم مشکلت حل شه،منم قبلا این مشکل رو داشتم

12. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم. من برای اولین بار هست که کسپر ریختم روی سیتمم. من چندین سال هست که از nod32 استفاده میکردم. ولی وقتی کسپر ریختم از nod32 ناامید شدم.کسپر واقعا فوق العادس. سوال من اینجاس. من Kaspersky_Keys_Internet_Securit2012 رو نصب کردم. با راهنمایی های داخل سایت کلید برنامه رو دادم و برنامه آبدیت شد. در قسمت license عدد 344days ramaining نوشته شده. این ینی چی؟ کی باید کلید های برنامه رو داد و چه موقع میشه فهمید که کسپر به آپدیت احتیاج داره؟ رینم بگم که بعد آپدیت یرنامه سبز رنگ شده و یه تیک سفید رنگ هم روش خورده. ممنون میشم راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم. من برای اولین بار هست که کسپر ریختم روی سیتمم. من چندین سال هست که از nod32 استفاده میکردم. ولی وقتی کسپر ریختم از nod32 ناامید شدم.کسپر واقعا فوق العادس. سوال من اینجاس. من Kaspersky_Keys_Internet_Securit2012 رو نصب کردم. با راهنمایی های داخل سایت کلید برنامه رو دادم و برنامه آبدیت شد. در قسمت license عدد 344days ramaining نوشته شده. این ینی چی؟ کی باید کلید های برنامه رو داد و چه موقع میشه فهمید که کسپر به آپدیت احتیاج داره؟ رینم بگم که بعد آپدیت یرنامه سبز رنگ شده و یه تیک سفید رنگ هم روش خورده. ممنون میشم راهنمایی کنید؟

اول به شما تبریک میگم برای این انتخاب خوب!
    در اون قسمتی که شما میگید نوشته 344days ramaining این یعنی 344 روز دیگه میتونین از این نرم افزار استفاده کنید.اما همونطور که خودتون میدونید این کلید ها (key) تقلبی هستند پس شما انتظار نداشته باشید که به صورت واقعی تا 344 روز دیگه این کلید برای شما کار کنه،کلید هایی که من و شما و بقیه استفاده میکنند تقلبی هستند که معمولا بعد از چند روز(1 هفته تا ده روز)پس از انتشار کلید تاریخشون تموم میشه(توسط نرم افزار و سرور کسپرسکی بلاک میشه)

وقتی شما آنتی ویروس رو آپدیت میکنید بر اساس اون آپدیتی که انجام داده احتمال داره کلیدی شما بلاک (مسدود) بشه یا نشه!
    ممکنه تا چند هفته هم آپدیت کنید اما نرم افزار کلید شما رو تقلبی حساب نکنه،بستگی به شانس شما داره
    نگران نباشد بعد از هر آپدیت در صورت بلاک شدن(غیر فعال شدن کلید)شما میتونید کلید رو پاک کنید و جدید کلید هارو با حجم پایین دانلود کرده و به نرم افزار وارد کنید(2-3 هفته دیگه بازم میتونید از نرم افزار استفاده کنید).
    در مورد آپدیت کسپرسکی هم باید بگم شما میتونید در قسمت تنظیمات،حالتی رو انتخاب کنید که خود نرم افزار به صورت اتماتیک بعد از چند ساعت هی خودش رو آپدیت کنه،و هم اینکه در قسمت تنظیمات،حالت دستی رو انتخاب کنید.میتونم بگم تقریبا هر 72 ساعت احتیاج به آپدیت داره.این تیک و رنگ سبز نشون دهنده امن بودن سیستم شما رو نشون میده،وقتی رنگ زرد میشه (احتمالا فایل مشکوک دیده-برنامه آپدیت نشده-...)و رنگ قرمز در صورت بلاک شدن کلید و پیدا کردن ویروس و کرم و تروجان...

سوالی داشتین بفرمایین
    Last edited by ali_kasper; 25-02-2012 at 23:55.

15. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •