قضیه این خط ها چیه ؟ من چند روز دیگه Adsl ام وصل میشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قضیه این خط ها چیه ؟ من چند روز دیگه Adsl ام وصل میشه![]()
اومدی رشت یا همون تالش داری Adsl میگیری؟چون من در مورد رشت منظورم بود
خط هم همون مرکز مخابراتی هست مثلا چون خط من با 4 شروع میشه میشم خط4 و مرکز مخابراتیمون هم تو پل طالشانه
امروز ساعت 11-12 پینگ شده بود 150 ثابت (برا اولین بار) و خیلی عالی بود ولی الان شده باز 300![]()
این پینگ من دو dns شاتل تو تهران امروز اصلا نوسان نداشت ولی چند روز قبل یکم بالا بود
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
اینم پینگ 4.2.2.4 فکر کنم یکم بالاست ولی نوسان نداره
![]()
دادا شما از کدوم شرکت سرویس می گیری که اینقدر راضی هستین؟
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
دوست من، شهرها که کاری نمکنن، همه از همین اندیشه ی رشته دیگه و همه مجانی می شن.
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
دوست من، پینگ روی DNS هر شرکتی باید از استیبلیتی بالای برخوردار باشه. چون در واقع شما داری رو اینترانت همون شرکت رو روتهای داخلی ارتباط یک دستگاه با یه دستگاه دیگه رو پینگ می کنید و طبیعیه که پایدار و عالی باشه. اما در همین عکسی که شما گذاشتین در واقع مقدار لتنسی بالا هم هست. چون باید رو اینترانت لوکال این مقدار پایین تر از این حرف ها باشه و در واقع می شه تا 40 هم پایین بیاد. در واقع وقتی تا 70 رسیده به نظر من خیلی قابل تعریف نیست.
الان اندیشه برای شما وصله ؟
آره وصله. مگه شما قطی ؟
بنده نگفتم که همیشه راضیم ، گفتم این چند روز خوب بوده ، همین![]()
این روزا پینگ خوب شده -- راضی کننده هستش.
![]()
نه تالش ام ، رشت بودم راحت بودم
الآن که پینگت بین 150 تا 250 هست مشکلی تو انجام دادن بازی آنلاین نداری ؟ بیشتر واسه کانتر میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)