خبرگزاري فارس: مرد سال فوتبال اروپا و جهان گفت: به محض ورود به اسپانيا و اقامت در مادريد، در اولين اقدام به دنبال خريد چند دست لباس هستم
به گزارش خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو اظهار داشت: از مدت ها قبل در انتظار ورود به مادريد بودم. مي خواستم وقتي به اين شهر وارد مي شوم ، در خيابان هاي كه بهترين فروشگاههاي لباس واقع هستند، چند دست لباس خريد كنم.
اين بازيكن پرتغالي كه در ابتداي سال ميلادي جاري دو عنوان مرد سال اروپا و جهان را به دست آورد، در يك برنامه راديويي در كشورش به صورت زنده پخش شد، اين اظهارات را بر زبان آورد.
وي در پاسخ به سئوال مجري اين برنامه كه از او پرسيد اولين اقدام رونالدو پس از اقامت در خاك اسپانيا به منظور شروع همكاري با رئال مادريد چيست، تصريح كرد: اولين كاري كه به محض ورود به مادريد مي كنم، لباس خريدن هست. لباس هاي مردانه اسپانيا زيبا و با كيفيت هستند. من هم كه هميشه دنبال خريد لباس هاي زيبا هستم.
در پي بيان اين جملات از سوي رونالدو، مجري برنامه يادشده به صورت تلويحي از ستاره پرتغال و جهان خرده گرفت و عنوان كرد كه به جاي خريد لباس، بازيكن تازه خريداري شده مادريدي ها بايد به فكر كارهاي مثل انجام تست پزشكي، آشنايي با هم تيمي ها و مربي، شناخت افزون تر رئال مادريد و بطور كلي در پيش گرفتن راه پيشرفت در اين ورزش باشد.
رونالدو كه در كنار برخورداري از قابليت هاي بالاي فني، زندگي پرحاشيه اي نيز دارد، چندي پيش از منچستريونايتد انگليس جدا شد و در ازاي رقم نجومي و تاريخي 94 ميليون يورو به رئال مادريد پيوست.