هرچي هست به كارت گرافيكت مربوطه. آخرين درايورش رو نصب كن. بهتره Gpu رو هم چك كني
هرچي هست به كارت گرافيكت مربوطه. آخرين درايورش رو نصب كن. بهتره Gpu رو هم چك كني
منم با نظر آرام جون موافقم هر چی هست مربوط به گرافیکه
من یکی که بهت پیشنهاد میکنم حتما داریور گرافیکت رو به روز کنی و البنه DX9 کامپیوترت هم ضرر نداره....
تا اونجا که من می دونم نسخه های 3dvd مشکل خاصی ندارند ولی اگه بازم مال شما هم می پره بیرون می تونید دانلود و یه تستی بکنید...
مشخصات سیستم...?
من چند بار دانلود و تست کردم ولی بعد اینکه (احتمالا) صفحه ای باز میشه که پچ هایی که می خواد نصب بکنه پچی نیست و میگه مال شما اپدیت شده هستش از ویندوز سون تا ایکس پی و ...
بگم که من تو مرحله دو بازی گیر میکنه میپره بیرون
Phenom II X4 955
ATI 4850
4G DDR3 Dual Channel
MSI 770 C45 (M.B
احساس می کنم مشکل از DVD باشه اما چون DVD اوریجینال (Silver) هست و از جایی گرفتم که معمولا بدون مشکل هست خیلی بعید به نظر می رسه نظر شما چیه؟
نمی دونم شاید اصلا بازیت ناقصه!!!
تقریبا تموم کسانی که مشکل بیرون پریدن از بازی رو داشتند با این پچ مشکلشون حل شده...نمونه_ش خود من!!
سلام به همه برادران!
من توي اجراي Gears of war مشكل دارم يه ارورر ميده در مورد run time و يك سري چيزا ميگه بعدم در مورد بازي ارورر ميده و كلا وارد بازي نميشه. كرك هم كردم . لطفا راهنمايي كنيد.![]()
چون تاریخ بازی تقریبا برای چند سال پیش ...شما هم که سیستمت خوبه
اگر در بازی های دیگر این ایراد رو نمیبینید مشکل از بازیه........
از جایی که گرفتی بگو برات تعویض کنه ......
حتی شرکت تکین هم باشه ممکنه بازیش ایراد داشته باشه.........
بحرحال اینا همه رایت شدند اورجینال شرکتش رو که نگرفتی....
به احتمال خیلی زیاد مشکل از کرک بازی هست. از سایتکرک بازی رو بگیرید و استفاده کنید احتمالا مشکل حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ کامپیوتر رو 2007 یا 2008 کنید.
اخه من يه مشكلي دارم اين كه با اين كه هر كاري رو به فكرم ميرسيده انجام دادم ولي هر شب كه PC رو از بيخ خاموش ميكنم صبح يه صفحه مياد كه براي ادامه تنظيمات زماني رو 2002 ميكنه!
بعد از اين كه 2008 عوض ميكنم تاريخ رو باز هم همين ارورر رو ميده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)