دوستان هنگام بازی با ایکس باکس همانند بازی با کامپیوتر گیر میکنه یعنی از نظر گرافیکی کم میاره اگه این طور نیست چرا دوستان در بازی GTA IV با ایکس باکس مشکل دارند
این افت فریم ریت GTA IV یه مشکلیه که همه رو اذیت کرده و یه جورایی عادی شده و باهاش کنار اومدن . فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید تا ببینید ! اما در مورد نسخهء PS3 و اکسپنشن های جدید اطلاعی ندارم که رفع شده یا نه .
در رابطه با مقایسه با PC هم میتونین به این ویدئو یه نگاهی بندازین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته به نوع کارت گرافیک استفاده شده توجه کنید و اینکه ستینگ رو بالا نبردن وگرنه فقط برای مثال میتونم بگم که نسخهء PC تا ۱۶ منبع نوری برای رندر کردن تصاویر میگیره و وقتی سایه افرادی که از جلوی ماشین ها رد میشن مثل غول ها روی دیوار میافته در حالی که چند سایه هم روی زمین به خاطر چراغ های خیابون و سایر ماشین دارن ، تازه میشه به ارزشش پی برد .
در مورد اینکه از PC پورت شده یا از XBOX یا PS3 هم اطلاعی ندارم . ولی چیزی که مشهوده اینه که تو نسخه های کنسول تا جایی که شده جزئیات گرافیک رو پایین اوردن که شاید تنها دلیلش توانایی کنسول های فعلی باشه . و اینکه همه چی بلر شده هم میتونه دلیلی بر این ادعا باشه . تا جایی که بعضی موقع ها احساس میکنم چشمم ضعیف شده که همه چی رو تار میبینم !
به هر حال من ساعت های زیادی رو سر این بازی روی PC گذروندم و به چند صفحه قبل برگردید میبینید که نوشتم دستگاه من ایراد داره یا دیسک بازی ایراد داره یا تنظیمات خاصی باید انجام بدم که انقدر رزولوشن و دیتیل پایینه ؟!