تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1073 از 3195 اولاول ... 735739731023106310691070107110721073107410751076107710831123117315732073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,721 به 10,730 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

در کل دوستان ایکس باکس مشکلات زیادی رو به دنبال داره یا اینطور نیست لطفا کمک کنید
    من هم اوایل این فکر رو می کردم ولی دیگه این مشکل رو ندارم. تنها کاری که ما باید بکنیم
    اپدیت کردنش هست که کار چندان مشکلی نیست که به خاطرش کنسول نخریم.
    دوست عزیز تمام بازی هایی که الان روی PC میاد از روی Xbox 360 داره پورت میشه ! نه از روی PC به روی Xbox 360 !!
    عذر می خوام سعید جان اگه ممکن بشه یه مقدار در این مورد بیشتر توضیح بدین....؟
    و یه چند تا بازی که از روی کنسول به pc رو پرت شده رو نام ببری..؟

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دوست عزیز تمام بازی هایی که الان روی PC میاد از روی Xbox 360 داره پورت میشه ! نه از روی PC به روی Xbox 360 !!

به جزء بازی های Exclusive در PS3 تمام بازی ها باز هم از روی Xbox 360 به PS3 پورت میشن.به همین خاطر در یکسری موارد که البته زیاد هم نیست ما کاهش فریم رو در PS3 نسبت به 360 میبینیم
    آره میدونم
    برای همین گفتم یه موارد کم دیگه
    چون یه چند تا بازی هستند هنوز که اول رو ps3 میزنن بعد واسه xbox360 پورت میکنن
    ولی درکل اکثر مواقع پلتفرم اصلی xbox360 هست

در کل دوستان ایکس باکس مشکلات زیادی رو به دنبال داره یا اینطور نیست لطفا کمک کنید
    نه اینطور نیست
    مطمعا باش نسبت به pc و اپدیت سالیانه و ...
    هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ اجرا بهتر جواب میده

4. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آره میدونم
    برای همین گفتم یه موارد کم دیگه
    چون یه چند تا بازی هستند هنوز که اول رو ps3 میزنن بعد واسه xbox360 پورت میکنن
    ولی درکل اکثر مواقع پلتفرم اصلی xbox360 هست

تو بازيهاي مشترك و مولتي پلتفرم خيلي خيلي كم بازي(شايد تو اين چند سال به پنج يا شش مورد هم نرسه) رو ميشه پيدا كرد كه اين روند رو داشته يعني از رو ps3 به xb360 پورت شده باشه............. .

عذر می خوام سعید جان اگه ممکن بشه یه مقدار در این مورد بیشتر توضیح بدین....؟
    و یه چند تا بازی که از روی کنسول به pc رو پرت شده رو نام ببری..؟

با اجازه سعيد جان........... چون ساخت بازي براي شركتاي سازنده به خاطر ساختار easy use تر كنسول xb360 آسونتر در نتيجه اكثر شركتا بازيهاشون رو براي اين كنسول ميسازن و بعد فقط يه پورت براي ps3 يا pc انجام ميدن كه البته در اكثر موارد هم برتري جزيي بازيهاي مولتي پلتفرم xb360 در مقايسه با ps3 به همين خاطر......... .

براي مثال ميشه به بازيهايي مثه شماره آخر gta و re5 و bioshock و ac2 و صدها بازي ديگه اشاره كرد....... .

6. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دقیقا عین من...! منم واسه یه آپدیت مسخره 3 سوت بن شدم!
    یعنی شما برای اولین بار به محض اینکه به لایو وصل شدید بن کردتون ؟
    یا درگذشته هم وصل شده بودین و بازی کرده بودین ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان هنگام بازی با ایکس باکس همانند بازی با کامپیوتر گیر میکنه یعنی از نظر گرافیکی کم میاره اگه این طور نیست چرا دوستان در بازی GTA IV با ایکس باکس مشکل دارند
    این افت فریم ریت GTA IV یه مشکلیه که همه رو اذیت کرده و یه جورایی عادی شده و باهاش کنار اومدن . فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید تا ببینید ! اما در مورد نسخهء PS3 و اکسپنشن های جدید اطلاعی ندارم که رفع شده یا نه .

در رابطه با مقایسه با PC هم میتونین به این ویدئو یه نگاهی بندازین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته به نوع کارت گرافیک استفاده شده توجه کنید و اینکه ستینگ رو بالا نبردن وگرنه فقط برای مثال میتونم بگم که نسخهء PC تا ۱۶ منبع نوری برای رندر کردن تصاویر میگیره و وقتی سایه افرادی که از جلوی ماشین ها رد میشن مثل غول ها روی دیوار میافته در حالی که چند سایه هم روی زمین به خاطر چراغ های خیابون و سایر ماشین دارن ، تازه میشه به ارزشش پی برد .

در مورد اینکه از PC پورت شده یا از XBOX یا PS3 هم اطلاعی ندارم . ولی چیزی که مشهوده اینه که تو نسخه های کنسول تا جایی که شده جزئیات گرافیک رو پایین اوردن که شاید تنها دلیلش توانایی کنسول های فعلی باشه . و اینکه همه چی بلر شده هم میتونه دلیلی بر این ادعا باشه . تا جایی که بعضی موقع ها احساس میکنم چشمم ضعیف شده که همه چی رو تار میبینم !

به هر حال من ساعت های زیادی رو سر این بازی روی PC گذروندم و به چند صفحه قبل برگردید میبینید که نوشتم دستگاه من ایراد داره یا دیسک بازی ایراد داره یا تنظیمات خاصی باید انجام بدم که انقدر رزولوشن و دیتیل پایینه ؟!

9. 3 کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من هم فرمور جدید رو نصب کردم و با اینکه خیلی عجیب بود که چرا با اکستریم ۱.۶ و دیسک اکتیویتور نمیتونستم بازی های ویو ۴ و ۵ رو اجرا کنم (با اینکه خود طرف که اینکاره بود ۲ بار آپدیت کرد دستگاه رو ولی بازم نشد !!) الان بدون دیسک خیلی شیک بازی رو لود میکنم و خلاصه کلی خوشحالم

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

پيش فرض

دوستان میشه قضیه ی سه چراغه شدن ایکس باکس رو برای من روشن کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوستان یکی یه برنامه بده که بشه فرمت های ویدئویی رو تو 360 خوروند!
    اینترنت هم ندارم که avi رو اپدیت کنم!
    یچی بدین که 360 بدون avi بتونه نشونش بده

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان میشه قضیه ی سه چراغه شدن ایکس باکس رو برای من روشن کنید
    3 چراغ شدن کنسول بالای 22 مورد دلیل و معنی داره
    که بدترین اون E74 هست که از مشکل گرمایی کنسول هست که اونم قابل تعمیر هست ( RROD )
    و تو falcon به 20 و تو jasper به 6 درصد رسید

تو مملکت ما هم که ماشالله یک مشکل فوق تخصص ریختن تو مغازه ها که تا یک چیزی میشنون گندش میکنن و این قضیه که الان 2 ساله حل شدس بین gamer ها رو کردن تو بوق و کرنا
    دوستان یکی یه برنامه بده که بشه فرمت های ویدئویی رو تو 360 خوروند!
    اینترنت هم ندارم که avi رو اپدیت کنم!
    یچی بدین که 360 بدون avi بتونه نشونش بده
    برای پخش divX و AVI تنها راهش وصل شدن به LIVE و گرفتن یک Codec به حجم 5 مگ هست

14. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پدرام جان من کنسول قبلیمو بردم همه جای ایران گردوندم. هر کی دید گفت درست شدنی نیست...؟
    تازه به هر تعمیراتی هم نشونش می دادم میگفت اگه بفروشیش من می خرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •