همه شرکتا ریده هستن لا اقل مخابرات پول کمتر میگیره
همه شرکتا ریده هستن لا اقل مخابرات پول کمتر میگیره
Last edited by dslbehzad; 20-11-2013 at 23:30.
کجا بریم از مخابرات پا رو بزاری بیرون باید 2-3 برابر پول بدی و دانلود هم ببوسی بزاری کنار
حداقل فعلا وضعیت دانلود خوبه با این وب گردی داغون هم یه جوری سر می کنیم از قدیم هم گفتن سگ زرد برادر شغاله بیخود زور نزنین که هرجا برین اخرش بر می گردین همی جا![]()
برای من که خودش رو راحت کرده هیچ سایتی رو باز نمیکنه فقط هم از سرور داخلی میتونم دانلود کنم . مثلا از اپلود باز و... نمیتونم دانلود کنم
دوستان یک سایت دانلود فیلم میشناسین که سرور داخلی باشه؟ یعنی با سرعت بالا بتونم دانلود کنم مرسی
من امروز یه صبح ساعت 6 مودم رو روشن کردم که یه آی پی 2.181 یگیرم این چند وقته همش 5 بود
شما چر از این سایت پوتلوکر استفاده نمیکنی
مثلا این لینکو امتحان کن با نهایت سرعت به صورت رایگان دانلود کن
من که تمامی لینک هام از این اپلودسنتره و شبا 3.8 گیگ دانلود دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
چند هفته هست که مشکل قطعی سایت ها بوجود اومده. سایتی رو میخوام باز کنم looking up میده و باز نمیکنه ! وقتی فی/لتر شکن رو باز میکنم وارد سایت میشه ! به هرحال باید چند بار رفرش کنم تا سایت باز بشه ! همچنین تو دانلود هم همین مشکل هست !
البته اینو بگم که تو هر ماه چند بار این مشکل پیش میاد . برای شما هم اینطور هست ؟ ( 256نامحدود)
چطور برطرف میشه ؟ تو پنل مدیریت هم مطرح کردم جواب نمیدن !
ممنون
Last edited by ALI . R; 21-11-2013 at 12:01.
منم سایت خودم رو بعضی مواقع نمیرم وبا روشن کردم وی پی ان سریع میرم.فکر کنم مشکل از آی پی باشه که فیلتر شکن رو روشن میکنم آی پی جدید میگیره سریع میره.مودم که خاموش میکنم وقتی آی پی جدید گرفت بدون فیلتر شکن میره
مودم هم خاموش روشن میکنم بازم همین مشکل هست. این چند روزی که اصلا نمیتونم سایتی رو باز کنم. وقتی سایتی رو میزنم باز بشه اصلا looking up هم نمیده و مثل این میمونه که مودم خاموشه و سریع Server not found میاد. که گفتم فی/لتر شکن باز میکنم درست میشه . یا باید چندین بار رفرش کنم شاید باز کنه !
سایت هایی مثل پی سی ورلد که بیشتر توش هستم رو باز میکنه .
سلام ی سوال ایا میشهIP Address : تو مودم بدیم بطور دستی خودمون مثل تغییر مک ادرس
دوستان.
یوزرای آملی که میزنم کانک میشم آی پیشون 5 هست ولی 111بابل میزنم همشون آی پی های 2 میده.
درضمن اکانت من سرعت آپلود رو محدود کردن به 3 .
محسن خان شما به طور دستی مک آدرس رو تغییر میدی؟چجوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)