تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1072 از 2605 اولاول ... 725729721022106210681069107010711072107310741075107610821122117215722072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,711 به 10,720 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

دروددوستانی که از مخابرات پیام نور سرویس میگیرند، اینترنتشون وصله? برای من دو روزه به کل قطعه، سیستم استاتوس و اینا خاموشهکسی یه همچین مشکلی داره?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا چرا سرعت من انقدر نسبت به شما پایینه؟ اصلا نمیارزه ماهی 43 تومن بابت این بدم.

سرور ایران. دی ان اس : 199.5.157.131

3. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا من برای سرویس محابراتی تهران (منطقه 5 پیام نور) ثبت نام کردم بعد واسم sms اومد که پورت خالی نداریم و شمارتون میره تو ارشیو
    میخواستم ببینم که کسی این مشکل واسش پیش اومده ؟ و بعد از چند وقت سرویس گرفته ؟
    Last edited by hhh111; 28-12-2013 at 18:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من برای سرویس محابراتی تهران (منطقه 5 پیام نور) ثبت نام کردم بعد واسم sms اومد که پورت خالی نداریم و شمارتون میره تو ارشیو
    میخواستم ببینم که کسی این مشکل واسش پیش اومده ؟ و بعد از چند وقت سرویس گرفته ؟
    برا منم اینجوری شد.
    ۴۰ روز حبری نشد دوباره رفتم مخابرات فرداش وصل شد!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان کسی این iptv گرفته ؟

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آها این مدلی رو میگی درسته با ترافیک فکر میکنم حدود 100-150 مگ اتفاق میفته!؟ ولی باز با همون خاموش روشن کردن مودم باید رفع بشه!
    اگه از پورت 443 و HTTPS استفاده کنید ممکنه سرعت کاهش پیدا کنه اما دیگه این مدل محدودیت UDP نباید باشه!

+

اینکه مخابرات این کار رو میکنه یا جای دیگه مطمئن نیستم!
    آره دقیقا همین طوریه . البته راه دور زدن داره ضمن اینکه به زودی پای جناب سیسکو هم به میدان مبارزه با تحریم داخلی باز میشه ! البته همین الان هم باز شده ولی هنوز با قدرت تمام وارد این عرصه نشده : دی

دفعه پیش با دو تا isp دیگه تست کردم این مشکل رو نداشتن ، فکر کنم این دفعه هم کرم خود مخابرات باشه .

ضمن اینکه اگر سراسری بود صداش بدجوری درمیومد

بدبختی اینجاست که اگر بخوایم یه همچین سرویسی از Isp ها بگیریم کلی باید پولشو بدیم ، پارس آنلاین یه مگ نامحدود 220 هزار ناقابل ، فروشنده ش میگفت دیگه قانون مصرف منصفانه و این طور چیزا برای سرویس های 1 مگ و دومگابیت نامحدود نداریم ، خیلی لطف میفرمایند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره دقیقا همین طوریه . البته راه دور زدن داره ضمن اینکه به زودی پای جناب سیسکو هم به میدان مبارزه با تحریم داخلی باز میشه ! البته همین الان هم باز شده ولی هنوز با قدرت تمام وارد این عرصه نشده : دی

دفعه پیش با دو تا isp دیگه تست کردم این مشکل رو نداشتن ، فکر کنم این دفعه هم کرم خود مخابرات باشه .

ضمن اینکه اگر سراسری بود صداش بدجوری درمیومد

بدبختی اینجاست که اگر بخوایم یه همچین سرویسی از Isp ها بگیریم کلی باید پولشو بدیم ، پارس آنلاین یه مگ نامحدود 220 هزار ناقابل ، فروشنده ش میگفت دیگه قانون مصرف منصفانه و این طور چیزا برای سرویس های 1 مگ و دومگابیت نامحدود نداریم ، خیلی لطف میفرمایند
    من نت کاشانم از آی اس پی بایت هست
    مشکل اینه:
    زمان شبانه تحت هیچ شرایط نمی تونیم از هیتلرشکن ها استفاده کنم...به محض اینکه از https یا بقیه secure ها استفاده می کنم کانکشنم close می شه...
    فکر کنم مشکلات شما هم دقیقا اینطوری هست.درسته؟من هر راهی که بلد بودم رو استفاده کردم ولی این مشکل حل نشد(مشکل اساسی این هست که میزان تبادلی که اجازه میده از طریق پروتکل های امن انتقال بدم کمتر از 1 مگ هست)حالا اینو در نظر بگیرید که من از طریق steam بازی انجام می دم و کل steam community هم فیلتره...در نتیجه از 3-8 صبح من هیچ غلطی نمی تونم انجام بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی نبود این قیمت های جدید رو به ما بده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا اینترنت حجمی هنوز راه نیوفتاده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروددوستانی که از مخابرات پیام نور سرویس میگیرند، اینترنتشون وصله? برای من دو روزه به کل قطعه، سیستم استاتوس و اینا خاموشهکسی یه همچین مشکلی داره?
    سلام دوست عزیز
    خوبی؟
    برای من چند روزی بود هی قطع میشد و تا وصل میشد و تا میومدم یه صفحه باز کنم بازم قطع میشد
    من DNS رو عوض کردم درست شد (متاسفانه مجبور شدم بذارم رو اتوماتیک)
    زنگ زدی پشتیبانی؟ (خیــــر سرشون)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •