دروددوستانی که از مخابرات پیام نور سرویس میگیرند، اینترنتشون وصله? برای من دو روزه به کل قطعه، سیستم استاتوس و اینا خاموشهکسی یه همچین مشکلی داره?
دروددوستانی که از مخابرات پیام نور سرویس میگیرند، اینترنتشون وصله? برای من دو روزه به کل قطعه، سیستم استاتوس و اینا خاموشهکسی یه همچین مشکلی داره?
آقا چرا سرعت من انقدر نسبت به شما پایینه؟ اصلا نمیارزه ماهی 43 تومن بابت این بدم.
سرور ایران. دی ان اس : 199.5.157.131
![]()
اقا من برای سرویس محابراتی تهران (منطقه 5 پیام نور) ثبت نام کردم بعد واسم sms اومد که پورت خالی نداریم و شمارتون میره تو ارشیو
میخواستم ببینم که کسی این مشکل واسش پیش اومده ؟ و بعد از چند وقت سرویس گرفته ؟
Last edited by hhh111; 28-12-2013 at 18:37.
برا منم اینجوری شد.
۴۰ روز حبری نشد دوباره رفتم مخابرات فرداش وصل شد!!!![]()
دوستان کسی این iptv گرفته ؟
آره دقیقا همین طوریه . البته راه دور زدن داره ضمن اینکه به زودی پای جناب سیسکو هم به میدان مبارزه با تحریم داخلی باز میشه !البته همین الان هم باز شده ولی هنوز با قدرت تمام وارد این عرصه نشده : دی
دفعه پیش با دو تا isp دیگه تست کردم این مشکل رو نداشتن ، فکر کنم این دفعه هم کرم خود مخابرات باشه .
ضمن اینکه اگر سراسری بود صداش بدجوری درمیومد
بدبختی اینجاست که اگر بخوایم یه همچین سرویسی از Isp ها بگیریم کلی باید پولشو بدیم ، پارس آنلاین یه مگ نامحدود 220 هزار ناقابل ، فروشنده ش میگفت دیگه قانون مصرف منصفانه و این طور چیزا برای سرویس های 1 مگ و دومگابیت نامحدود نداریم ، خیلی لطف میفرمایند![]()
من نت کاشانم از آی اس پی بایت هست
مشکل اینه:
زمان شبانه تحت هیچ شرایط نمی تونیم از هیتلرشکن ها استفاده کنم...به محض اینکه از https یا بقیه secure ها استفاده می کنم کانکشنم close می شه...
فکر کنم مشکلات شما هم دقیقا اینطوری هست.درسته؟من هر راهی که بلد بودم رو استفاده کردم ولی این مشکل حل نشد(مشکل اساسی این هست که میزان تبادلی که اجازه میده از طریق پروتکل های امن انتقال بدم کمتر از 1 مگ هست)حالا اینو در نظر بگیرید که من از طریق steam بازی انجام می دم و کل steam community هم فیلتره...در نتیجه از 3-8 صبح من هیچ غلطی نمی تونم انجام بدم
![]()
کسی نبود این قیمت های جدید رو به ما بده؟؟؟
اقا اینترنت حجمی هنوز راه نیوفتاده؟
سلام دوست عزیز
خوبی؟
برای من چند روزی بود هی قطع میشد و تا وصل میشد و تا میومدم یه صفحه باز کنم بازم قطع میشد
من DNS رو عوض کردم درست شد (متاسفانه مجبور شدم بذارم رو اتوماتیک)
زنگ زدی پشتیبانی؟ (خیــــر سرشون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)