صبانت اینبار کار کرد که هر که از صبانت رفت دیگه پشت سرش هم نگاه نکنه
صبانت اینبار کار کرد که هر که از صبانت رفت دیگه پشت سرش هم نگاه نکنه
بچه ها من امروز یه چیزی دیدم که ناامید شدم از زندگیتاحالا اسم گوگل فیبر روشنیدید
یه سرچ بکنید ببینید چیه
سرعت دانلود یک گیگابیت برثانیه
اونوفت ما این جا داریم برای 2 گیگ شبانه له له میزنیم
1000برابر پهنای باند دارن کوفتتون بشه گیر کنه منم میخواهم
![]()
شروع به کار سرویس جدید گوگل فایبر اینترنتی که نسبت به اینترنت های پرسرعت رایج در آمریکا ۱۰۰ برابر سریع تر است و جالب تر اینکه گوگل این اینترنت را بدون محدودیت دانلود در اختیار کاربران قرار می دهد و بنابراین می توانید با سرعت ۱ گیگابیتی هر چقدر که خواستید دانلود اطلاعات داشته باشید. ضمن اینکه سرعت اینترنت نیز متقارن است یعنی هم سرعت دانلود و آپلود ۱ گیگابیت در ثانیه است. حتما می دانید که سرعت یک گیگابیت در ثانیه به معنی دانلود با سرعت ۱۲۵ مگابایت در ثانیه است و در این حالت می توانید یک فیلم ۷۰۰ مگابایتی را در کمتر از ۶ ثانیه دانلود کنید. اما قیمت این خدمت چقدر است؟ می توانید پلن ۷۰ دلاری گوگل را انتخاب کنید. در این پلن با پرداخت ماهیانه ۷۰ دلار یک اینترنت ۱ گیگابیتی با دانلود نامحدود در اختیار دارید و علاوه بر آن Network Box را هم به رایگان دریافت می کنید و گوگل یک سرویس گوگل درایو یک ترابایتی هم به شما می دهد اما اگر دلتان نخواهد ماهیانه ۷۰ دلار پول بدهید می توانید از پلن رایگان گوگل استفاده کنید. در این حالت فقط یک پول اولیه ۳۰۰ دلاری برای فیبرنوری پرداخت می کنید که می توان آن را در اقساط ۲۵ دلاری یک ساله هم پرداخت کرد و در ازای آن باکس شبکه را خواهید داشت و اینترنت ۵ مگابیتی رایگان دایمی دارید. آن هم بدون محدودیت دانلود. گوگل ارایه رایگان این اینترنت را حداقل برای ۷ سال تضمین می کند. و هزینه دیگری هم به جز ۳۰۰ دلار اولیه نمی پردازید. علاوه بر اینترنت یک گیگابیتی، گوگل دسترسی به مجموعه کاملی از شبکه های تلویزیون را هم در اختیار شما قرار می دهد و تازه این اول کار است. با خرید این سرویس گوگل یک تبلت نکسوس 7 هم به شما می دهد به همراه یک TV Box برای دیدن کانال های تلویزیونی به صورت اچ دی و یک Storage Box که دارای ۲ ترابایت حافظه داخلی است که به شما اجازه می دهد برنامه های محبوب تان را روی آن ذخیره کنید و البته یک تربایت فضای رایگان گوگل درایو هم در این سرویس فراموش نشده است....... ای شمع ها بسوزید!!! (منظورم از شمع چیز دیگه است!!) یوزر ایرانی عزیز کاری نداری وری ومیری؟؟
Last edited by sunmaster_7; 22-05-2014 at 00:04.
چرا کوفتشون بشه؟ نوش جونشون باشه چون حقشونه.. ما حق نداریم چون نمیخوایم بگیریم و منتظریم بدن!
من فقط یک ماه دیگر از قراردادم مانده است وقتی تام شد سریعا منتقل می کنم به پارس آنلاین, برایم هم مهم نیست که مدت زمان انتقال طور می کشد
دوباره سرعت روی 30 فیکس شد !دو روز دیگه مونده از قراردادم .
![]()
مشهد دومین شب پیاپی سرعت شبانه روی 20 ، که البته تا یک ساعت بعد از شبانه (ساعت 8 صبح) هم ادامه داره، با این شرایط ارزش نداره سیستم پنج ساعت روشن بمونه برای مثلا 400 یا 500 مگ !
تف و نفرین و لعنت بر باعث و بانی کندی سرعت اینترنت برای ایرانی ها ، امیدوارم این پول اضافه ای که بابت خدمات زیر صفرشون اینهمه سال از ما گرفتن تبدیل به سرطان بشه تو وجودشون
سرعت 20 تا برای چهارمین شب پیاپی مشهد مرده شورشونو ببرن بی شرف ها
امشبم سرعتم 30 کیلو بود ! فرم جمع اوری خط رو پر کردم نوشته تا 72 ساعت دیگه باهاتون تماس میگیرند ! دلشون نمیاد خداحافظی کنند !
![]()
Last edited by AMIN 2014; 22-05-2014 at 06:27.
چون در طول دوره هستید باهات تماس نمیگیرن حتی تلفنی هم بهشون زنگ بزنی جمع آوری نمیکنن مگه اینکه حضوری بری اونجا و متقاعدشون کنی که جمع آوری را ارسال کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)