اینم از ما . طرح زرین![]()
اینم از ما . طرح زرین![]()
Last edited by meysam2578; 09-07-2015 at 18:59.
سلام دوستان
من اشتراک طرح زرين مخابرات اصفهان را دارم و خط تلفن هم DLC هست. بعد از يک هفته دوندگي براي طرح بينهايت شرکت مخابرات اصفهان عاقبت همکاري کردن و يه يوزر و پسورد بهم دادن. حالا مودمم را که کانفيگ ميکنم (tp-link td-w8968) همه چيز درست هست و ارتباطم برقرار ميشه ولي توي تنظيم Auto route در قسمت static route بعد از اينکه ip را طبق دستورالعمل (172.19.20.0) و بقيه موارد را، مودم ميگه حتما بايد gateway را بدم و فقط همون عددي را ميگيره که داره توي قسمت network/wan ميده را ميگيره که نتيجه اين ميشه که همه چيز درسته ولي توي سايت فايل نيکو که ميرک موقع دانلود به وسيله طرح بينهايت عمل نميکنه در واقع ping 172.19.20.0 که ميگيرم کلا time out ميده. به مخابرات که ميگم ميگه نبايد gate way بدي و مشکل از سايت نيکو هست به اونا که ميگم، يه جورايي ميگن برو از يه مودم ديگه استفاده کن.
دوستان اگه از اين نوع مودم استفاده ميکنن لطفا بگن چطور مشکل را حل کردن.متشکر ( درضمن frame ware مودم را هم به روز کردم)
..........
Last edited by mamad24; 10-07-2015 at 03:10.
دوستان من توی رباط میشینم قبلا از یه ISP دیگه سرویس داشتم اما الان میخوام از مخابرات سرویس بگیرم،
الان برای کاربرای خونگی همین دوتا طرح زرین و حرفه ای هست دیگه؟
طرح حرفه ایش به نظرم به صرفه و خوب میومد فقط چنتا سوال برام پیش اومد کمک کنید ممنون میشم
1-سرعت 10 مگ طرح حرفه ای حداقل و حداکثر چندکیلوبایته؟ برای گرفتن این سرویس مهمه کجای اصفهان ساکن باشیم؟ من خیابون رباط هستم
2-این سرویس حرفه ای توی شب رایگان هس دیگه؟ اونوقت سرعت توی شب چقدر میاد پایین؟
3-برای ثبت نام تلفنی باید اقدام کنم یا تو سامانه سرویس مشترکین باید ثبت نام کنم؟ برای کانفیگ مودمم باید حضوری برم مخابرات؟
![]()
Last edited by f_sadeghi; 10-07-2015 at 10:30.
شما طرح زرینت رو از توی مودم غیرفعال کن و فقط با طرح بینهایت وصل شو ببین میتونی از لینکهای طرح بینهایت فایل نیکو دانلود کنی ؟(قبل از اینکه زرینو غیرفعال کنی لینک دانلود بردار)
ممکنه پینگ اون آی پی رو بسته باشند (172.19.20.0)
سلام ..
من حدود 10 روزه با اینترنتم حسابی به مشکل بر خوردم ! هر چی هم زنگ میزنم یه سری راه کار تکراری میدن
نتم قطع و وصل میشه در حالی که چراغهای مودم روشنه و سبزه
یعنی در واقع نت وصله ولی هیچ پیجی را باز نمیکنه !! نه با لپ تاپ نه با گوشی هیچ کاری انجام نمیده .. یا سرعتش اونقدر میاد پایین که فقط تیتر سایتو لود میکنه و محتویات صفحه را نمیتونه لود کنه
چن روز پیش هم از بس زنگ زدم فیوز خطمو از مرکز بخاطر قطعیه زیاد عوض کردن ولی مشکل همچنان پابرجاست ! مثلا دیشب تا حالا با اینکه اینترنت وصل بود هیچکاری نمیتونسم باهاش انجام بدم و هیچی صفحه یا بازیو باز نمیکرد .. ولی الان نیم ساعته دوباره وصله
از بس مودمو ریست کردم و از نوع کانفیگ کردم یا خاموش و روشن کردم و فایده ای نداشت خسته شدم
کسی راه کاری یا پیشنهادی داره ؟؟ اونقدر اذیت میکنه که چن روزه تصمیم گرفتم برم انصراف بدم
مودمم هم dlink 2740u هست .. ممکنه مشکل از مودم باشه ؟
سلام
چراغ adsl شما ثابت هست؟
اگر هست لطفا پینگ از 8.8.8.8 بزارید و ببینید تایم اوت دارید یا خیر؟
ping 8.8.8.8 -t
سلام
1-اگر خط رو براتون روی ده مگ ببندن حداکثر سرعت دانلود شما 1 مگابایت در ثانیه خواهد بود. الان اکثرا روی 5 مگ بسته میشه. حداقل هم که نداره ....
تمام مناطق اصفهان رو پوشش میده مگر اینکه پورت خالی نداشته باشه.
2-این سرویس 99 % رایگان هست. سرعتش تقربیا با روز یکی هست بعضی شبا میاد پایین. بسته به مرکز مخابراتی
3- از طریق سامانه اقدام کنید به نظرم بهتره. چون باید پولشم بدید همین اول کار.کانفیگ مودم هم اگر بلد باشید که کافیه برید مرکز یوزر و پسوردتون رو بگیرید و خودتون کانفیگ کنید
در غیر اینصورت موقعی که زنگ زدن برای تحویل یوزر و پسورد مودم رو هم با خودتون ببرید مرکز مخابراتی که بهتون میگن تا براتون کانفیگ کنن
چراغ dsl ثابته ولی چراغ اینترنت چشمک میزنه همیشه ..
چجوری عکس بزارم ؟ :|
اسکرین شات بگیرید و بعد آپلود کنید
اسکرین شات با دکمه print screen روی کیبورد و بعد paste توی paint و بعد ذخیره و آپلود توی یکی از سایت های آپلود عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)