تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1072 از 1135 اولاول ... 725729721022106210681069107010711072107310741075107610821122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,711 به 10,720 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من الان 128شاتل دارم میخوام
    بیام مخابرات کسی هست که اینترنت مخابرات داشته باشه آیا ازش راضی هستید یانه؟
    شاتل بهتره یااینترنت مخابرات، کدومش؟
    20نت را توصیه نمیکنه مشترک ناراضی زیاد داره مگر اینکه کیفیت براتون مهم نباشه و نامحدود بخواید بگیرید
    خیلی از مشترکین ما از 20نت جمع آوری کردن اومدن از آسیاتک گرفتن

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من الان 128شاتل دارم میخوام
    بیام مخابرات کسی هست که اینترنت مخابرات داشته باشه آیا ازش راضی هستید یانه؟
    شاتل بهتره یااینترنت مخابرات، کدومش؟
    عزیز من رو بیست نت هستم میخوام جمع آوری کنم اما میترسم درخواست بدم بیوفته بعد عید اونوقت شب عیدی بی اینترنت بشم
    به هیچ عنوان نیا بیست نت که پشیمون میشی الان فقط حجمی میده که اونم توش دزدی میکنند مثلا اگه ببینن حجمت به سقف نرسیده یه جوری اضاف میکنن که از سقف بگزره و مازاد حساب بشه یه چیز دیگه هم که خیلی بهش مشکوکم دانلود شبانه هست که اونم زیر نظر دارن و اگه زیاد مصرف کنی به حجم روزانه هم حساب میشه مثل طرحی که آسیاتک به صورت نیم بها حساب میکنه به هر حال خودت میدونی از ما گفتن بود
    آسیاتک خوبه و های وب

4. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام، بچه ها من 1 مگ پارس آنلاین بودم،میخوام بیست نت بگیرم( آشناست) اگه بخوام 1 مگ بگیرم کدوم سرویسش بهتره و مناسب تره?? قبلا تو شهرستان بیست نتو تست کردم،عالی بود. البته الان نمیدونم هنوز خوبه یا نه.

حالا ایندفعه رو میخوام بگیرم ، ببینم چی میشه

راستی کدومش واسه کنسل کردن جریمه نداره که اگه خوب نبود کنسل کنم.
    .
    .
    .
    سایتش چه مرگشه?! چرا باز نمیشه? سپنتا دیگه چه ا.ن.ی.ه ??!
    Last edited by GTB 599; 04-03-2014 at 12:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه signul.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

سلام، بچه ها من 1 مگ پارس آنلاین بودم،میخوام بیست نت بگیرم( آشناست) اگه بخوام 1 مگ بگیرم کدوم سرویسش بهتره و مناسب تره?? قبلا تو شهرستان بیست نتو تست کردم،عالی بود. البته الان نمیدونم هنوز خوبه یا نه.

.
    .
    .
    سرویس های سالیانه و شش ماهه و .. بیسنت رو اگر بخواین جمع آوری کنید جریمه داره ..
    الان توی استان فارس آسیاتک بهترین هست .. ( از لحاظ سرعت)
    همه کسایی که اطراف ما هستند از بیسنت به آسیاتک کوچ کردند راضی هستند ..
    البته یکی باس همیشه راهنماییتون کنه که فریب این شرکت ها رو نخورین (فرقی نداره)
    سایت بیسنت رو با وی پی ان باز نکنید

7. این کاربر از signul.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه !Yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shیراz

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از سایت بالا قسمت مشاهده جزئيات می تونید وضعیت شبانه و قیمت ها را ببینید

سلام
    من سرویس اسیاتک معالی اباد دارم ، شبانه هم در حجم بالا رایگانه ، یه سری سرویس های من در اوردی دیگه هم دارن نمی دونم نیم بهای دانلود شبانه تا صبح 8-10 رایگان
    سرعتش دقیقا همونه که نوشته یعنی اگه 512 بگیری نهایت سرعت دانلود هموت تقسیم بر 8 میچرخه،
    ولی من سرویس 2 مگ گرفتم با 10 گیگ ، متاسفانه سرعتم 130 هست در تمام ساعات شبانه روز در حالی که باید 250 باشه

زنگ هم زدم پشتیبانی گفتن پیگیری می کنیم که الا ن دیدم سرعت رسیده به 1.7 مگ

دوتا مشکل دیگه من با این شرکت دارم یکی که خیلی ازارم میدهد در انتظار ایستادن در هنگام مکالمه با پشتیبانی هست (تلفن 1844 داخلی 1) که همیشه میگه 6 نفر جلوتن و یه بیست دقیقه ای الاف باید وایسی

دوم زود به زود تمام کردن حجم هست من با همیار و پارس هم کار کردم اما هیچ وقت نیمه ماه حجم تمام نمی کردم ولی الان همیشه قبل از اتمام زمانی، اتمام حجمی میاد !!!!!!! یه جورایی خیلی زیاده !!!!

Last edited by !Yahoo; 04-03-2014 at 14:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

سلام
    من سرویس اسیاتک معالی اباد دارم ، شبانه هم در حجم بالا رایگانه ، یه سری سرویس های من در اوردی دیگه هم دارن نمی دونم نیم بهای دانلود شبانه تا صبح 8-10 رایگان
    سرعتش دقیقا همونه که نوشته یعنی اگه 512 بگیری نهایت سرعت دانلود هموت تقسیم بر 8 میچرخه،
    ولی من سرویس 2 مگ گرفتم با 10 گیگ ، متاسفانه سرعتم 130 هست در تمام ساعات شبانه روز در حالی که باید 250 باشه

دوتا مشکل دیگه من با این شرکت دارم یکی که خیلی ازارم میدهد در انتظار ایستادن در هنگام مکالمه با پشتیبانی هست (تلفن 1844 داخلی 1) که همیشه میگه 6 نفر جلوتن و یه بیست دقیقه ای الاف باید وایسی

دوم زود به زود تمام کردن حجم هست من با همیار و پارس هم کار کردم اما هیچ وقت نیمه ماه حجم تمام نمی کردم ولی الان همیشه قبل از اتمام زمانی، اتمام حجمی میاد !!!!!!! یه جورایی خیلی زیاده !!!!

دوست عزيز از اين برنامه جهت گرفتن گزارش استفاده از اينترنت استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعاً عالي هست بهم گفته بودند كه جواب ميده اما نه ديگه اينجور ... ^_^
    شماره تماس مستقيم : 07112306396
    بهشون بگين وصل كنند به پشتيباني

10. این کاربر از signul.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه !Yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shیراz

پيش فرض

ممنون مرسی ، این دفعه اگه زنگ زدم با این خط تماس میگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

خواهش داشــ ، اينم واسه من ... البته فكر كنم سرعت سرور رو نشون ميده ..

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیز من رو بیست نت هستم میخوام جمع آوری کنم اما میترسم درخواست بدم بیوفته بعد عید اونوقت شب عیدی بی اینترنت بشم
    به هیچ عنوان نیا بیست نت که پشیمون میشی الان فقط حجمی میده که اونم توش دزدی میکنند مثلا اگه ببینن حجمت به سقف نرسیده یه جوری اضاف میکنن که از سقف بگزره و مازاد حساب بشه یه چیز دیگه هم که خیلی بهش مشکوکم دانلود شبانه هست که اونم زیر نظر دارن و اگه زیاد مصرف کنی به حجم روزانه هم حساب میشه مثل طرحی که آسیاتک به صورت نیم بها حساب میکنه به هر حال خودت میدونی از ما گفتن بود
    آسیاتک خوبه و های وب
    خیر، دو سه روزه انجام میشه
    با 2020 تماس بگیرید و بعدش برای پیگیری با 6281188

.
    .
    .
    همونطور که در پست قبلی ام گفتم و دوستان نیز گفتند 20نت کیفیتش خراب شده ،نامحدوداش خوب بود که اونم دیگه ارائه نمیشه به دلیل کمبود پهنای باند و بدهی به زیر ساخت بابت پهنای باند
    سلام

با 1544 پشتیبانی سراسری و 24 ساعته تهران تماس بگیرید
    برای بررسی میزان ترافیک هم از نرم افزارهای کنترل ترافیک مثل DU Meter استفاده کنید

14. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

بیست نت درخواست ثبت کردم، کدوم سرویسش با کیفیت تر و در عین حال به صرفه تره??خودم بین حجمی 1 مگ و ماهیانه 1 مگ با حجم 5 گیگ موندم.... اگه همین ماهیانه رو تا 6 ماه بگیرم که شبانه داشته باشه، کیفیتشو نمیارن پایین... که مثلا پینگ و دان و آپ و ... تو روز خراب بشه? کسی تجربه سرویس 6 ماهه و 1 ساله داره برو بچ??

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •