برای اون ریاضیات گسسته فکر کنم کتاب "ریاضیات گسسته مقدماتی" نوشته : بالاکریشنان ، از انتشارات فاطمی / یا "ساختمان های گسسته" نوشته :جانسون باو از انتشارات سیمای دانش به کارتون بیاد
ولی الان بهترین کتاب گسسته کنکور قطعا فار هست
برای اون ریاضیات گسسته فکر کنم کتاب "ریاضیات گسسته مقدماتی" نوشته : بالاکریشنان ، از انتشارات فاطمی / یا "ساختمان های گسسته" نوشته :جانسون باو از انتشارات سیمای دانش به کارتون بیاد
ولی الان بهترین کتاب گسسته کنکور قطعا فار هست
دوستان خواهشا جواب بدید
هندسه تحلیلی کتاب خوب زیاده باید ببینی کدوم به کار شما میآد و به سلیقه ات میخوره
گاج سفید / فار / مبتکران (مهدی دهقانی) / تست خیلی سبز (نصیری) /....
برای فیزیک اگه آموزش بخوای فار و اگه فقط بخوای تست بزنی خیلی سبز.
ادبیات هم اگه فقط یک کتاب جامع بخوای بگیری تو اینها که هست الگو و گاج میکرو از بقیه بهترن
برای زبان فارسی دریافت بهتره یا خیلی سبز ؟
دلیلشم بگید
خیلی سبز ، مطالب رو بهتر و بیشتر توضیح داده
البته من در زمینه ی کنکور ، کتاب 5 مبحث زبان فارسی خیلی سبز رو توصیه میکنم
من خیلی سبز ندارم اما دریافت فوق العادست واقعا ادم رو علاقمند میکنه به زبان فارسی الی حجمش بالاست اگر با حجمش مشکلی نداری عالیه
خیلی سبز رو ندیدم
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
برای ریاضی 3 فیزیک3 شیمی3 ادبیات3 جامع عربی و فیزیک پایه کدام کتاب ها راپیشنهاد می کنید
من که میخوندم یادمه سر یه سری مسائل واقعا سردرگم میشدم. مثلا یه جا میگفت "ات" وازهی لغات یک تکواژه، بعد از کس دیگهای که میپرسیدی میگفت نه طراح کنکور این رو تکواژ جدا نگرفته! از این موارد داشت. لااقل اون چاپیش رو که من خوندم(فکر کنم89 )خیلی سبز ، مطالب رو بهتر و بیشتر توضیح داده
برای سال سوم به نظرتون انتشارات گلواژه خوب هست؟چه درس هایی بهتره؟
اتفاقا مشکل اصلی این کتاب حجمشه . سوال من اینه که اگه کسی به جای دریافت خیلی سبز بخونه در حد دریافت زبان فارسیو یاد میگیره یا نه؟من خیلی سبز ندارم اما دریافت فوق العادست واقعا ادم رو علاقمند میکنه به زبان فارسی الی حجمش بالاست اگر با حجمش مشکلی نداری عالیه
خیلی سبز رو ندیدم
Last edited by Lj Wallace; 08-09-2013 at 11:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)