تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1072 از 1126 اولاول ... 725729721022106210681069107010711072107310741075107610821122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,711 به 10,720 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه Gamecock1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام داداش خوبی؟ وقتت بخیر ؛ آره من پیام نور مدیریت دولتی قبول شدم و ثبت نام غیر حضوریه باید تمام مدارک مورد نیازتو ببری کافی نت یا هرکجای دیگه که آشنا سراغ داری...بعدش باید مدارکتو اسکن کنی و تو سایت گلستان پیام نور ثبت نام کنی ، نه دوست من ، ثبت نام پیام نور از تاریخ 26 شهریور ماه تا 1 مهر ماه هست گهگاهی یه سر به این سایت بزن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین ؛

جواب سوال شما :

سلام علیکم. من پیام نور لاهیجان قبول شدم. ولی از شهر خودم یعنی رشت دوره. میتونم از اونجا منتقل شم به پیام نور رشت ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا یه سوال

یکی از اشناها پیام نور قبول شده و میگن که غیرحضوری ثبت نام میشه ..گفتن مدارک رو برامون پست کنید که انجام داد..شماره دانشجویی ندادن که بتونیم وارد سایت بشیم و گفتن باشماره داوطلبی اوکی میشه که تست کرد نشد..حالا باس چی کرد؟بعد یه چیز دیگه ...مث ثبت نام کنکور باید تو گلستان اطلاعات رو وارد کرد؟

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام علیکم. من پیام نور لاهیجان قبول شدم. ولی از شهر خودم یعنی رشت دوره. میتونم از اونجا منتقل شم به پیام نور رشت ؟
    سلام دوست من ، میتونی سوالتو تو این سایت

سوال کنی بعدش مسئولان مربوطه خودشون دقیق جوابتون رو میدن ، احتمالا میشه ولی از نظر من بهتره از خود این سایت سوال کنین موفق باشین ؛

4. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رفقا یه سوال

یکی از اشناها پیام نور قبول شده و میگن که غیرحضوری ثبت نام میشه ..گفتن مدارک رو برامون پست کنید که انجام داد..شماره دانشجویی ندادن که بتونیم وارد سایت بشیم و گفتن باشماره داوطلبی اوکی میشه که تست کرد نشد..حالا باس چی کرد؟بعد یه چیز دیگه ...مث ثبت نام کنکور باید تو گلستان اطلاعات رو وارد کرد؟
    با سلام ، مبارک باشه ، آره ثبت نام غیر حضوریه ، دوست عزیز ارسال مدارک که نشد ثبت نام! شماره دانشجویی وقتی میدن که برین سایت reg.pnu.ac.ir و اونجا از طریق اینترنتی ثبت نام کنین از طرفی ثبت نام از تاریخ 26 شهریور تا اول مهر ماه هست! دوست شما جدیدالورود هست ؟! بله ولی نه عین کنکور! سایت گلستان فقط واسه ثبت نام و دیدن نمرات و ... هستش یعنی پنل کاربری شما در پیام نور ، موفق باشین ؛

6. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام

دوستان من مدریت بازرگانی میرم امسال چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    پروسه ثبتنام چجوریه؟ دوستان اینجا میگن از 26 تا 1 مهر ولی دانشگاه چیز دیگه ای گفته :

الان کلا میشه یه بار از اول توضیح بدین داستان چیه و چیکار کنم؟

محتوای مخفی: مدارک 

- دیپلم متوسطه سه ساله
    ۲- پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
    ۳- کارنامه دوره متوسطه عمومی ودوره پیش دانشگاهی
    ۴- رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (برای ته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه آن باید به دفاتر پستی مراجعه نمایید)
    ۵- گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
    ۶- تصویر کلیه صفحات شناسنامه
    ۷- تصویر کارت ملی
    ۸- عکس با زمینه روشن
    ۹- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان – برای این کار باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید )

برای تهیه این مدارک باید اول برم مدرسه؟ (کی حال داره بره مدرسه رو پیدا کنه بعد چند وقت) پلیس +10 هم باید برم؟
    من واسه تحصیل نمیومدم پیام نور واسه همین کلاس هاش رو نمیخوام بیام! مشکلی پیش نمیاد؟ امتحان هاش رو ندم چی؟ کتاب ها رو اصلا نگیرم مشکلی پیش میاد؟ اخراج نمیکنن؟
    من اصلا وقت اینکارا رو ندارم:( کلا ثبت نام چقدر و چند روز وقت میگیره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من مدریت بازرگانی میرم امسال چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    پروسه ثبتنام چجوریه؟ دوستان اینجا میگن از 26 تا 1 مهر ولی دانشگاه چیز دیگه ای گفته :

الان کلا میشه یه بار از اول توضیح بدین داستان چیه و چیکار کنم؟

محتوای مخفی: مدارک 

- دیپلم متوسطه سه ساله
    ۴- رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (برای ته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه آن باید به دفاتر پستی مراجعه نمایید)
    ۵- گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
    ۷- تصویر کارت ملی
    ۸- عکس با زمینه روشن
    ۹- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان – برای این کار باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید )

برای تهیه این مدارک باید اول برم مدرسه؟ (کی حال داره بره مدرسه رو پیدا کنه بعد چند وقت) پلیس +10 هم باید برم؟
    با سلام مبارک باشه ؛ آره من خودمم گیج شدم تو سایت اخبار پیام نور(سایت اخبار پیام نور سایت دانشگاه نیست دوست عزیز ، سایت دانشگاه پیام نور pnu.ac.ir هست) اینجور نوشته :

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی کنکور سراسری و رشته های بدون آزمون ورودی مهرماه 93 دانشگاه پیام نور از روز 26 شهریور 93 به صورت غیرحضوری آغاز خواهد شد. ثبت نام و ارائه مدارک پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور به صورت غیر حضوری (مجازی) می باشد. پذیرفته شدگان می توانند از روز 26 شهریورماه لغایت 1 مهرماه 93 با مراجعه به سیستم جامع گلس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ان دانشگاه پیام نور به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
    نحوه ورود به سیستم گلستان جهت ثبت نام این دسته از دانشجویان به زودی از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد
    مدارک احتمالی لازم جهت ثبت نام کارشناسی (کلیه مدارک باید اسکن شوند و در سیستم ارائه داده شوند)
    ۱- دیپلم متوسطه سه ساله
    ۷- تصویر کارت ملی
    ۸- عکس با زمینه روشن

===============

ولی سایت پیام نور اینطور نوشته :

اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان جدید دوره کارشناسی دانشگاه پیام نور روابط عمومی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: کلیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 93 در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از تاریخ 26 شهریورماه می توانند با مراجعه به سایت جامع خدمات آموزشی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت پذیرش در سیستم گلستان اقدام نکرده و برای ثبت نام نیز از تاریخ 30 شهریور لغایت 5 مهر ماه فرصت دارند.
    احتمالا اگه روز های 26 شهریور تا اول مهر واسه ثبت نام اقدام نکرده باشین ، فرصتی کوتاه دیگه ای هم دارین که میتونین از 30 شهریور تا 5 مهر ماه اقدام به ثبت نام کنین...

اینم بگم من چند روز پیش رفتم به دانشگاه پیام نور مسئولان گفتن که ثبت نام از تاریخ 26 به بعد بصورت غیر حضوری انجام میشه

بله دوست عزیز باید برین مدارسی که از اونجا مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی گرفتین - بعدش باید از صفحه اول مدارکتون فتوکپی بگیرین - به اداره پست هم باید برین، توی اداره پست واسه گرفتن تاییدیه تحصیلی اقدام کنین

آره پلیس +10 هم باید برین (اولش باید از دانشگاهتون نامه بگیرین تا بدین به پلیس +10 برات مهر بزنن)

من واسه تحصیل نمیومدم پیام نور واسه همین کلاس هاش رو نمیخوام بیام! مشکلی پیش نمیاد؟ امتحان هاش رو ندم چی؟ کتاب ها رو اصلا نگیرم مشکلی پیش میاد؟ اخراج نمیکنن؟
    من اصلا وقت اینکارا رو ندارم:( کلا ثبت نام چقدر و چند روز وقت میگیره؟
    دوست عزیز در واقع رفتن به کلاس کمک به خود شماست چون رفتن به کلاس 6 نمره براتون تاثیر میده ، اگرم نمیخواین برین مشکلی ایجاد نمیشه ولی نمرتون از 20 محاسبه میشه ولی اگه به کلاس های حضوری برین نمرتون در ترم از 14 محاسبه میشه و 6 نمره از قبل واسه فعالیت های کلاسی میگیرین ، امتحانش رو ندین هم مشکلی پیش نمیاد منتهی شهریه واحد های اخذ شده رو ازت میگیره ، کتاب هاش که جداگانه به فروش میرسن (از طریق لوازم التحریر ها و کتابفروشی ها) اگه دارین نمیخواد بخرین چون احتمالا فرقی نکرده ، نه بابا اخراج چیه ؟!

فرایند ثبت نام به خود شما بستگی داره و به تیز هوشی خودتون!

میتونین با یک تیر همه نشون ها رو بزنین و سریع کاراتون رو به پیش ببرین ، بستگی به خودتون داره ...

من که چند روزی کاغذ بازی کردم ... همه این مدارک رو بعدا باید هنگام ثبت نام اسکن کنین و تو سایت گلستان پیام نور قرار بدین

پیشنهاد من به شما اینه که بهتره برین به یکی از دانشگاه های پیام نور اونا خودشون خوب توضیح میدن ، موفق باشین ؛
    Last edited by Mehran-King; 16-09-2014 at 11:02.

9. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

ممنون داداش
    یعنی همه ی دانشگاهای پیام نور ثبت نام مجازیه؟
    اون سایتی هم که مثلا تو گوگل میاره پیام نور تهران واحد فلان فقط خبریه درسته؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون داداش
    یعنی همه ی دانشگاهای پیام نور ثبت نام مجازیه؟
    اون سایتی هم که مثلا تو گوگل میاره پیام نور تهران واحد فلان فقط خبریه درسته؟
    خواهش می کنم ، آره همشون ثبت نام مجازیه (حتی دانشگاه های دولتی روزانه هم ثبت نامشون دو بخشی هست مجازی و حضوری (اول مجازی بعد حضوری!) )

خبری نیست اون سایت ، سایت خود پیام نور دانشگاه مورد نظر شماست!

هر سایتی که آخرش pnu.ac.ir باشه یعنی مال دانشگاه پیام نور هست! مثل مال من که استان گلستانی هستم :

ببینین دوست عزیز - واسه این که به سایت پیام نور دانشگاهتون برین اینکارو بکنین :

برین سایت pnu.ac.ir

بعدش از بخش استان ها - استان مورد نظرتون رو انتخاب کنین میره تو سایت پیام نور استانتون - بعدش از همون سایت پیام نور استانتون یه بخش بنام مراکز و واحد ها داره اونجا مرکز یا واحد قبولیتون رو انتخاب میکنین تمام ؛

راستی دوست عزیز مثلا ببینین من گلستانی هستم تو سایت پیام نور استان گلستان اینو نوشته :

اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان جدید دوره کارشناسی دانشگاه پیام نور
    روابط عمومی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: کلیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 93 در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از تاریخ 26 شهریور لغایت اول مهرماه سال جاری می توانند با مراجعه به سایت
    جامع خدمات آموزشی به آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت ثبت نام اقدام نمایند.
    موفق باشین ؛

12. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تاییدیه تحصیلی چی هست ؟
    گرفتنش چقدر طول میکشه ؟
    الان گواهی دیپلم و پیش رو دارم باید ببرم پست ؟
    Last edited by Hatek; 17-09-2014 at 11:21.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

تاییدیه تحصیلی چی هست ؟
    گرفتنش چقدر طول میکشه ؟
    الان گواهی دیپلم و پیش رو دارم باید ببرم پست ؟
    شما فقط گواهینامه دیپلم و پیش میبرین پست میکنین اموزش و پرورش خودش جواب استعلام به دانشگاه میفرسته شما فقط رسیدی که بهتون پست میده اسکن میکنی برای ثبت نام مجازی لازم نیست منتظر جواب باشین

15. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •