بابا بی خیال ! الان کجا بازی می کنه ؟؟:ديورون لانشم در حد یه ستارست برای آرژانتین و تیم باشگاهیش.
بابا بی خیال ! الان کجا بازی می کنه ؟؟:ديورون لانشم در حد یه ستارست برای آرژانتین و تیم باشگاهیش.
الانش ؟ مطمئنی ؟ دیدی بازیاشو جدیدن ؟![]()
الان توی استودیانتس بازی میکنه
به گزارش RmadridFC: سران باشگاه آبی پوش چلسی باید به شدت مراقب ستاره هایشان باشند، چرا که مدیر برنامه های اسین به تازگی در صحبتهایی اعلام کرده که او پیشنهادهای دو باشگاه رئال و بارسلونا را با دقت تمام دنبال خواهد کرد.
این طور به نظر می رسد که ستاره غنایی باشگاه چلسی آماده است تا پیشنهادات سران دو باشگاه بزرگ اسپانیا یعنی رئال مادرید و بارسلونا را با دقت تمام بررسی کند.فابیان پیوتئو، مدیر برنامه های اسین در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که سران هر یک از دو باشگاه بارسا( با سه عنوان قهرمانی دررقابتهای فصل گذشته) و رئال( تیمی با نه بار قهرمانی در اروپا) با آنها تماس بگیرند، قطعا این پیشنهادات وسوسه انگیز را بررسی خواهند کرد.
پیوتئو در ادامه بیان کرده که اسین چلسی را دوست دارد ولی هشدار داده که فوتبال، فوتبال است. او در گفت و گویی اعلام کرد:« برخی از باشگاه ها به جذب اسین ابراز تمایل کرده اند. او نیز چلسی را بسیار دوست دارد ولی فوتبال، فوتبال است و اگر رئال مادرید، بارسلونا یا برخی باشگاه های بزرگ دیگر برای جذب او وارد عمل شوند،اومی بایست در این رابطه بر سر میز مذاکره بنشیند و در مورد بهترین آینده برای خودش تصمیم گیری کند.»
اسین جزو یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان چلسی در فصل گذشته بود و البته مصدومیت، برای مدتی او را از ترکیب اصلی تیم کنار گذاشت
منم با اینکه آرزانتینی ه 3 آتیشم ولی از مسی بدم میاد![]()
آره آواتار من رو همن هضف كرده بودند
فكر ميكنم اصلا معناش رو نميدونستند
آخه جمله ي : خشونت عليه تظاهر كنندگان در ايران رو متوقف كنيد ؛ سياسيه؟
ويرايش: امضام رو هم كه هضف كردند آخه من كه اينو بعد از محدوديتهاشون گذاشتم
پس باز چه جوري حجمش نا متعارفه؟
به گزارش RmadridFC : برند شوستر قصد ندارد دست از سر باشگاه رئال مادريد بردارد!
سرمربى اسبق رئال مادريد همچنان به انتقادات خود از كادر مديريتى وقت اين باشگاه اسپانيايى مى پردازد و آنها را عامل اصلى ناكامى هاى رئال مادريد در سال ۲۰۰۸ ميلادى مى داند. شوستر در آخرين مصاحبه مطبوعاتى خود حرف هاى جديدى را به زبان آورده است كه خواندن آن براى فوتبالدوستان بسيار جالب است. شوستر در اين مصاحبه مطبوعاتى عنوان كرده است كه از همان هفته هاى آغازين حضورش در برنابئو مى دانسته كه چه سرانجامى در انتظار خود او و تيمش است. مى توانستم آينده را پيش بينى كنم. بعد از اينكه
۱۰ روز از حضورم در مادريد گذشت، به دوست صميمى خود گفتم كه سال ،۲۰۰۸ سال ناكامى من و رئال مادريد خواهد بود. برايم كاملاً روشن بود كه بدون كسب موفقيت قابل توجهى در سال ۲۰۰۸ برنابئو را ترك مى كنم و باشگاه رئال مادريد نيز سال بسيار بدى را تجربه مى كند. به نظر من، كادر مديريتى سال ۲۰۰۸ رئال مادريد ضعيف ترين كادر مديريتى تاريخ اين باشگاه بود. آنها هيچ كارى براى موفقيت تيم انجام نمى دادند. آنها از من و بازيكنان، انتظار بهترين ها را داشتند، بدون اينكه خودشان كارى انجام دهند! طبيعى است در چنين شرايطى تيم نمى تواند كار خاصى انجام دهد. به نظر من رئال مادريد در پايان فصل شكست نخورد! شكست رئال در همان بازار نقل و انتقالات قبل از آغاز فصل مسجل شد. من كريس رونالدو را مى خواستم، به جاى آن باپتيستا و روبينيو فروخته شدند! من ديويد ويا را مى خواستم، به جاى آن سران باشگاه ۲ بازيكن جوان و بى تجربه را به عنوان ۲ پديده فوتبال جهان به من معرفى كردند! در چنين شرايطى چطور مى توانستم تيم را به قهرمانى برسانم. شوستر در ادامه مى افزايد:
حالا شرايط در مادريد تغيير كرده است. با آمدن پرز به برنابئو رئال مادريد دوباره به قدرت فوتبال اروپا تبديل خواهد شد. پرز تمامى شرايط لازم را براى موفقيت تيم فراهم كرده است. پلگرينى در اين شرايط ايده آل كار آسانى براى قهرمان كردن رئال مادريد دارد. كاكا و رونالدو به برنابئو آمده اند يك ستاره ديگر نيز در راه است. حالا رئال مى تواند به آينده اميدوار باشد.
شوستر آلمانى در ادامه در خصوص زمان بازگشت خود به عرصه مربيگرى مى گويد:
به زودى باز خواهم گشت. من مى خواهم در دنياى فوتبال ثابت كنم كه توانايى انجام چه كارهايى را دارم. براى بازگشت به عرصه مربيگرى گزينه هاى زيادى دارم. خودم تمايل زيادى براى حضور در فوتبال آلمان دارم. دوست دارم بعد از مدت ها هدايت يك تيم آلمانى را بر عهده بگيرم. اين فصل شانس اين را داشتم كه به بوندس ليگا برگردم. باشگاه لوركوزن حاضر شده بود براى تأمين خواسته هاى من هر كارى بكند. آنها پيشنهاد خوبى به من داده بودند اما به دلايل شخصى به آن نه گفتم. به هر حال مطمئناً در ادامه شانس هاى زيادى خواهم داشت. مطمئن باشيد از همين حالا به فكر بازگشتى قدرتمندانه به عرصه مربيگرى هستم.
انتقال رویایی به رئال به زودی تبدیل به کابوس شد.
ژولین فوبرت میگوید که در رئال قربانی شد و وقتی اوضاع خوب پیش نرفت همه تقصیرها را به گردن او انداختند. این ملیپوش فرانسوی در زمستان به صورت قرضی از وستهم به رئال رفت و میخواست از این انتقال رویایی استفاده کند. اما خوانده راموس او را کنار گذاشت. گفتند او اضافه وزن دارد و یک بار هم او در حالی روی نیمکت دیده شد که خواب بود.
او حالا قصد دارد به کابوسش در پایتخت اسپانیا پایان دهد و به باشگاهی برود که او را مورد ستایش قرار دهند: «نمیخواهم بیش از این زمان را هدر دهم. امیدوارم شور فوتبال را که از دست دادهام بازیابم. روزگار دشواری داشتم و به من نمیگفتند چرا بازی نمیکنم. صبر میکردم ولی آنها میگفتند دوست ندارم بازی کنم. به نظرم من را قربانی ساختند. وقتی متوجه شدم بازی به من نمیرسد به فکر رفتن از رئال افتادم.»
دو باشگاه رئال مادرید و والنسیا دوباره برسر میز مذاکره نشسته اند ولی دیگر مذاکره برای خرید داوید ویا نیست.
روزنامه مارکا دیروز مدعی شد که رئال مادرید دوباره به سراغ والنسیا رفته اند تا یک بازیکن دیگر را از آنها خریداری کنند. به نقل از مارکا، رئال مادرید 15 میلیون یورو برای خرید رائول آلبیول به والنسیا پیشنهاد داده است.
حالا وکیل این بازیکن، مانوئل گارسیا نیز در مصاحبه با رادیو Cadena SER اعلام کرده که رئال مادرید و والنسیا در حال انجام مذاکرات رسمی هستند و اینکه والنسیا به زوری قیمت مورد نظرش برای آلبیول را به رئال مادرید اعلام خواهد کرد.
مانوئل گارسیا همچنین در مصاحبه اش به نکته جالبی اشاره کرد که گفت: "هیچ بازیکنی در والنسیا غیرقابل فروش نیست. تنها فرق بین بازیکنا قیمت آنهاست."
وی در ادامه گفت: "آلبیول بازیکن با انگیزه ایست و بهترین تصمیم را خودش میگیرد. اگر دو باشگاه با هم به توافق برسند، آلبیول هم به این انتقال تن می دهد."
مانوئل گارسیا که وکیل آربلوآ، دفاع چپ لیورپول است به این موضع اشاره کرد که آربلوآ در این تابستان لیورپول را ترک می کند و به احتمال زیاد هم به رئال مادرید می آید.
وی در این باره نیز گفت: "آربلوآ یک سال دیگر با لیورپول قرارداد دارد و رافا بنیتز هم می داند که اگر وی را الان بفروشد بهتر است تا سال بعد مجبور به فروش مجانی وی شود. هر بازیکن در سطحهای مختلفی بازیکن می کند. آربلوآ بازی را از رئال مادرید شروع کرد و در لیورپول تجربه کسب کرده است، حال می تواند هر جای اروپا بازی کند."
مانوئل گارسیا در پاسخ به سوالات متعدد رادیو Cadena SER درباره حضور یا عدم حضور دیگر موکل خود، روبن دلارد، نیز صحبت کرد: "روبن هم مثل هر بازیکن دیگر بی صبرانه منتظر بازگشت به میدان است اما وضعیت وی با بقیه فرق می کند ما باید منتظر جواب پزشکان باشیم که آیا وی می تواند به بازیش ادامه دهد یا مجبور به خداحافظی زود هنگام است."
همینه !! واای اسین رو خیلی دوس دارم ! خدا کنه بیاد رئال !!اسین در انتظار رئال و بارسا
خبرگزاري فارس: بيش از 25 هزار تماشاگر با خريد بليت 75 يورويي در مراسم معارفه كريستيانو رونالدو در ورزشگاه سانتياگو برنابئو حاضر ميشوند
ایول بابا! فارس هم یه خبر خوب گذاشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)