تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1072 از 2014 اولاول ... 72572972102210621068106910701071107210731074107510761082112211721572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,711 به 10,720 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تشديد مصدوميت دروازه بان پرسپوليس

احتمال غيبت واعظي مقابل صبا افزايش يافت

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس احتمالا بازي مقابل صباباتري قم را از دست خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي كه از ناحيه گردن با مشكل مواجه است،‌ در ديدار مقابل مقاومت سپاسي بار ديگر از اين ناحيه احساس درد كرد.
    حضور وي در ديدار مقابل صباباتري قم از هفته چهاردهم ليگ برتر به دليل تشديد مصدوميت نامشخص است.
    وي در حال حاضر به فيزيوتراپي مي پردازد.
    واعظي در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: مي‌دانستم كه در صورتي كه با شرايط حساس خودم درون دروازه پرسپوليس قرار بگيرم، احتمال تشديد مصدوميتم وجود دارد.
    وي افزود: به دليل حساسيت بازي‌ها سعي مي‌كنم در بازي مقابل صباباتري به ميدان بروم؛ اما درغير اين صورت مي‌دانم كه حقيقي جاي مرا حتما پر مي‌كند.
    واعظي ادامه داد: هيچ گونه مشكل مالي با پرسپوليس ندارم و اين خبر يك شايعه است، چون مصدوميت دليل عدم حضورم در تمرين بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

پتروويچ: هنوز چهار فينال تا نيم فصل مانده است

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي قهرماني در نيم فصل چهار فينال مانده است.

ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مقابل مقاومت سپاسي از دقيقه اول حمله كرديم و فرصت‌هاي متعددي را به دست آورديم به نحوي كه حريف با 11 بازيكن دفاع كرد؛ اما استفاده نكرديم و در ادامه مانند بازي هاي قبل خيلي راحت گل خورديم.
    پتروويچ ادامه داد: چيزي براي ما تمام نشده است و هنوز هم مي توانيم قهرمان نيم فصل شويم. چهار فينال تا رسيدن به اين هدف در پيش داريم و با توجه به اينكه اين بازي ها خانگي است،‌با كمك هواداران مي توانيم به نتيجه برسيم.
    وي افزود: در ايران تيم‌هايي كه از ما پيش مي افتند، خيلي زود در محوطه جريمه خود تجمع مي كنند و ما بايد براي اين معضل فكر چاره باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با پادرمياني آجورلو

شفيع زاده شكايتش را از مايلي كهن پس گرفت

خبرگزاري فارس: شهرام شفيع زاده با درخواست رئيس اتحاديه باشگاه‌ها، شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس گرفت.

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از شهرام شفيع زاده خواهش كرديم شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس بگيرد تا اختلافي كه در جامعه فوتبال به وجود آمده، درون خانواده حل شود.
    وي افزود: به حرمت اتحاديه فوتبال و مصطفي آجورلو، قبول كرد شكايت خود را از مايلي كهن پس بگيرد. در روزهاي آينده نشستي براي برطرف كدورت بين شفيع زاده و مايلي كهن از سوي اتحاديه برگزار خواهد شد.
    رئيس سابق كميته فوتسال عنوان كرد: شفيع زاده نيز خدمات زيادي در فوتبال داشته است. در چنين شرايط اقتصادي، ايشان براي فوتبال از جيب خود خرج كنند، قابل احترامند. محمد مايلي كهن يكي از مربيان ارزشمند فوتبال است و بايد اين كدورت ها برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آتسو : پرسپولیسی ها به من بی احترامی کردند

کانون هواداران پرسپولیس : فرانک آتسو مدافع توگویی و ملی پوش پرسپولیس که سابقه بازی در جام جهانی آلمان را هم دارد، این روزها شرایط چندان خوبی را سپری نمی کند و پس از چند هفته حضور در ترکیب سرخپوشان، در بازیهای اخیر فرصتی برای بازی نداشته و جایش را به نبی الله باقری ها داده است، آتسو هم که از این شرایط ناراضی است، اعتراضش را با مدیر عامل پرسپولیس هم مطرح کرده: «من شرایط خیلی خوبی دارم، نمی دانم چرا بازی نمی کنم، هر کاری در تمرینات می کنم تا نظرشان را جلب کنم، ولی گویا مربیان اعتقادی به من ندارند. با مصطفوی هم صحبت کردم و از این موضوع انتقاد کردم». به نظر می رسد مدافع شماره 32 پرسپولیسی ها تصمیمش را گرفته و نمی خواهد از جمع سرخپوشان جدا شود: «با این شرایط دوست ندارم بمانم، پرسپولیسی ها به من بی احترامی کردند. من نمی دانم وقتی مرا نمی خواستند چرا مرا خریدند و به من پول دادند. من پرسپولیس و هوادارانش را دوست دارم ولی می خواهم بازی کنم و قطعاً با توجه به پیشنهاداتی که دارم، نیم فصل از این جا می روم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کعبی: پرسپولیس با قطبی تا ابد قهرمان نمی شود

کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال سایپا گفت: پرسپولیس با سرمربیگری قطبی دیگر تا ابد نمی تواند قهرمان لیگ شود. حسین کعبی" روز یکشنبه خاطر نشان کرد: علت عدم نتیجه گیری پرسپولیس خود قطبی است و تا زمانی که این مربی در این تیم باشد پرسپولیس ناموفق خواهد بود. این مربی فقط بلد است با دو رویی چهره خوبی در بین مردم از خود به نمایش بگذارد. وی با اشاره به پیروزی سایپا در مقابل پیام افزود: بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشتیم و خوشبختانه تیم از بحران خارج شده و مطمئننا به روند رو به رشد خود ادامه خواهیم داد. بازیکن تیم فوتبال سایپا در خصوص دلایل افت این تیم گفت: بارسکی با تمرینات سنگین خود باعث ضعف تیم ما شده بود و خوشبختانه با آمدن فروزانی روحیه بازیکنان بازگشته است.

وی تصریح کرد: سایپا می تواند با ادامه این روند به یکی ازمدعیان قهرمانی تبدیل شود و من مطمئن هستم که با توجه به امتیازات از دست رفته باز هم می توانیم قهرمان لیگ شویم.
    کعبی با اشاره به دیدار این هفته سایپا مقابل فولاد اظهار داشت: فولاد یکی از تیم های خوب لیگ است و بازی بسیار سختی در مقابل این تیم پیش رو داریم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمال غيبت واعظي مقابل صبا افزايش يافت

کانون هواداران پرپسولیس : مهدي واعظي كه از ناحيه گردن با مشكل مواجه است،‌ در ديدار مقابل مقاومت سپاسي بار ديگر از اين ناحيه احساس درد كرد.
    حضور وي در ديدار مقابل صباباتري قم از هفته چهاردهم ليگ برتر به دليل تشديد مصدوميت نامشخص است.
    وي در حال حاضر به فيزيوتراپي مي پردازد.
    واعظي در اين باره گفت: مي‌دانستم كه در صورتي كه با شرايط حساس خودم درون دروازه پرسپوليس قرار بگيرم، احتمال تشديد مصدوميتم وجود دارد.
    وي افزود: به دليل حساسيت بازي‌ها سعي مي‌كنم در بازي مقابل صباباتري به ميدان بروم؛ اما درغير اين صورت مي‌دانم كه حقيقي جاي مرا حتما پر مي‌كند.
    واعظي ادامه داد: هيچ گونه مشكل مالي با پرسپوليس ندارم و اين خبر يك شايعه است، چون مصدوميت دليل عدم حضورم در تمرين بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تیم فوتسال پرسپولیس به ساوجبلاغ منتقل شد
    با هدف گسترش دامنه فعالیت تیم‌های ورزشی باشگاه پرسپولیس، تیم فوتسال این باشگاه به شهرستان ساوجبلاغ منتقل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با تلاش محمد حسین نژاد فلاح، نماینده مردم ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس انتقال تیم فوتسال این باشگاه به ساوجبلاغ صورت گرفت و از این پس سرخپوشان با پسوند نام "ساوجبلاغ" در مسابقات لیگ دسته اول فوتسال حضور می یابند.

براساس تصمیم هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، مسئولیت تیم فوتسال این باشگاه برعهده محمدحسین نژاد فلاح خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هیچکس حق مصاحبه توهین آمیز ندارد!
    شریفی: از این پس بازیکنان با نظر ما باید قرارداد خود را ثبت کنند// قطبی را به کمیته انضباطی احضار می کنیم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: از این پس بازیکنان و مربیان لیگ در صورتی می توانند به باشگاه های لیگ برتری بپیوندند که کمیته انضباطی به آن ها مجوز دهد.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، شریفی در جمع خبرنگاران گفت: از نیم فصل دوم بازیکنان لیگ مورد بررسی اخلاقی قرار می گیرند و برای هر بازیکن و مربی امتیاز منفی قائل خواهیم شد و بازیکنان و مربیانی که امتیازات منفی آن ها به 150 برسد در فصل آینده نمی توانند در لیگ برتر فعالیت کنند و باید به یک لیگ پایین تر نقل مکان کنند.
    رییس کمیته انضباطی در خصوص رفتار مهربانانه داوران با اعضای تیم میزبان گفت: از این پس قرار است تمام هزینه های داوران در سفرهای خارج از محل زندگی شان بر عهده فدراسیون فوتبال باشد تا دیگر تردیدی در این خصوص وجود نداشته باشد.
    وی خاطر نشان کرد: آرای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هیچ هماهنگی با آرای کمیته انضباطی باشگاه ها ندارد و ما جداگانه تصمیم گیری خواهیم کرد.
    وی تصریح کرد: از این به بعد در فوتبال کشور هیچ احدی حتی مسوولان فدراسیون اجازه مصاحبه توهین آمیز بر علیه افراد را ندارند و هر کسی که مصاحبه توهین آمیز انجام دهد با محکومیت های سنگین از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مواجه می شود.
    شریفی در خصوص وضعیت بازیکنان سرباز در باشگاه ها تصریح کرد:از لیگ آینده کلیه باشگاه ها باید هویت بازیکنان خود را قبل از آغاز لیگ در اختیار فدراسیون فوتبال قرار دهند.
    رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص خارج کردن بعضی از بازیکنان خارجی از لیست تیم ها در اواسط فصل گفت: در این گونه مسائل اگر بازیکن خارجی به کمیته انضباطی فیفا شکایت کند و رای به نفع او باشد باشگاه با جریمه فوق العاده سنگین از سوی ما روبه رو خواهد شد. در ضمن اگر باشگاهی از داخل کشور قبل از شکایت به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به کمیته انضباطی فیفا شکایت کند و رای بر علیه او صادر شود به دلیل شکستن حرمت فدراسیون فوتبال ایران باشگاه با جریمه سنگین روبه رو خواهد شد.
    شریفی اظهار داشت: باشگاه ها موظفند از لیدرهای بی طرف استفاده کنند و باید در این زمینه از یک موسسه که مورد تایید فدراسیون قرار گرفته است و قرار است به زودی تاسیس شود به نام موسسه مشوقین باشگاه ها لیدر تهیه کنند و پول لیدرها بر خلاف گذشته توسط همین موسسه پرداخت خواهد شد تا دیگر مدیران تیم ها نتوانند به لیدرها خط بدهند.
    شریفی در خصوص محرومیت های تا اطلاع ثانوی گفت: اطلاع ثانوی از یک تا شش جلسه است و مطمئن باشید بازیکنانی که محرومیت تا اطلاع ثانوی دارند حتما از سوی کمیته انضباطی محروم خواهند شد.
    وی در خصوص مصاحبه سرباز احمدی بر علیه باشگاه سپاهان مبنی بر اینکه این باشگاه حق و حقوق او را نداده است، اظهار داشت: در خصوص دیه افراد کمیته انضباطی نمی تواند رای صادر کند اما اگر حرف سرباز احمدی درست باشد او می تواند از طریق بیمه باشگاه خسارت خود را بگیرد.
    وی در خصوص جرایم مسوولان فدراسیون در صورتی که مصاحبه توهین آمیز انجام دهند، گفت: اگر مسوولان فدراسیون تخلف کنند گزارش کار آن ها به رییس فدراسیون ارسال می شود تا او به وضعیت آن ها رسیدگی کند.
    شریفی تصریح کرد: از این پس جرایم به شدت سنگین خواهد شد و تا سقف 400 میلیون تومان جریمه خواهند شد.
    وی افزود: جرایم باشگاه ها تا سه جلسه محرومیت و سه میلیون تومان مستقیما با رای کمیته انضباطی اجرا خواهد شد و به کمیته استیناف ارجاع داده نمی شود.
    رییس کمیته انضباطی فوتبال در خصوص احکام جدید صادره از سوی کمیته انضباطی گفت: سید جلال رافخایی به دلیل تحریک هواداران حریف پس از به ثمر رساندن گل تا اطلاع ثانوی محروم خواهد شد.
    مصطفی صبری بازیکن مقاومت سپاسی نیز به دلیل حرکت تحریک آمیز پس از به ثمر رساندن گل تا اطلاع ثانوی محروم خواهد بود.
    افشین قطبی به خاطر تحریک هواداران به کمیته انضباطی دعوت خواهد شد، فیروز کریمی به خاطر مصاحبه بر علیه مسوولان ورزشگاه حافظیه شیراز توبیخ کتبی شده، هدایتی رییس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به خاطر کمک 30 میلیون تومانی خود به بازیکن سابق تیم جوانان که به دلیل تصادف در زندان بوده مورد تشویق قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    باقری ها: پرسپولیس هنوز شانس اول قهرمانی است

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مطمئن باشید پرسپولیس شانس اول قهرمانی در لیگ و جام باشگاه های آسیا است.

"نبی اله باقری ها" روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز" ، خاطرنشان ساخت: پرسپولیس در دیدار مقابل مقاومت در نیمه اول بسیار برتر از حریف بود اما متاسفانه در نیمه دوم با بدشانسی دروزاه مان باز شد و دیگر نتوانستیم گل خورده را جبران کنیم.
    وی افزود: خوشبختانه خط دفاع ما بسیار هماهنگ شده و دیگر نمی توان از عملکرد ما انتقاد کرد.
    بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص ضعف بدنی بازیکنان این تیم به ایسکانیوز گفت: بازیکنان ما از لحاظ بدنی کاملا آماده هستند و این انتقاد را نمی پذیرم. مطمئن باشید این شکست را در دیدار های آینده خود جبران خواهیم کرد.
    وی با اشاره به عدم حضور کریمی در مقابل مقاومت تصریح کرد: کریمی بازیکن بزرگی است و مطمئننا نبود او برای هر تیمی گران تمام خواهد شد.
    باقری ها در ادامه اظهار داشت: تیم ما از تمامی امکانات از جمله کادر فنی خوب برای قهرمانی برخوردار است و امیدوارم با پیروزی در دیدار های آینده خود دل هوادارانمان را شاد کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •